Hrát budou i Djokovič, Nadal či Serena, oznámili pořadatelé newyorské generálky na US Open

29. 7. 2020, 19:29
Aktuality 146
Na srpnovém turnaji v New Yorku, který bude generálkou na US Open, se představí řada hvězd v čele se Srbem Novakem Djokovičem, Španělem Rafaelem Nadalem či Američankou Serenou Williamsovou. Oznámili to pořadatelé turnaje, který byl kvůli pandemii koronaviru přeložen z Cincinnati do New Yorku, kde se následně odehraje i tradiční grandslam.

Pro muže bude turnaj Masters 1000 v New Yorku prvním od březnového přerušení sezony. Kromě nejlepších tří hráčů světového žebříčku Djokoviče, Nadala a Rakušana Dominica Thiema jsou přihlášeni rovněž Řek Stefanos Tsitsipas, obhájce titulu Rus Daniil Medveděv či další bývalí vítězové Bulhar Grigor Dimitrov a Chorvat Marin Čilič.

Nejvýše postavenou tenistkou bude světová trojka Karolína Plíšková, jež turnaj před čtyřmi lety ovládla. Nechybí ani loňská vítězka Američanka Madison Keysová. Z českých tenistek se na turnaj chystají ještě Petra Kvitová, Markéta Vondroušová, Barbora Strýcová, Karolína Muchová a Marie Bouzková.

Celkem je podle pořadatelů přihlášeno 40 z 43 nejvýše postavených mužů na žebříčku a 39 z 53 nejvýše postavených žen.

Tenistky by se měly na kurty vrátit už příští týden v Palermu, následovat bude turnaj WTA v Praze a Lexingtonu. V New Yorku by se mělo hrát od 20. do 28. srpna, o tři dny později začne US Open.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

146
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Min. do AO budou stejně všechny turnaje podivné. Statistika se sice nezastaví, vítězové se budou radovat z trofejí a odměn, ale atmosféra se změní. Jen zůstává otázkou, jak moc...
Píšu tady první den, tak všechny zdravimsmile
Reagovat
Patik
Súhlasím a Zdravím ťa..:)
Reagovat
gigin
AO třeba ani nemusí být...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to se bohužel nedá vyloučitsmile
Reagovat
Pe3k
Djokovic, Thiem, Nadal. Medvěd dávno není v té formě z minulé sezony a Cyp ísek je pro mě neznámá, ale jako favorita bych ho nepovažoval, spíše druhý slet. Jsem rád, že se bude hrát, byť tam není Fedrgoat.
Reagovat
Patik
Cinci bez Rogera nieje Cinci..a je to tak.. Roger tam nieje a je to v New Yorku..
Reagovat
smazaný uživatel
Mas pravdu, nik nie je lepsim krovim ako Federer :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas.

Proto byl Federer jako křoví v Cincinnati 8x ve finále, z toho 7x vyhrál.

Zase nič.
Reagovat
smazaný uživatel
V roku pána :)

Zobuď sa, realita.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal tam kdy vyhrál?
Reagovat
Kozoroh
2013.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže jeste před rokem pana

All good, krásný vikend
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to jeho najslabsi turnaj, vyhral ho. Tam otazka neznie, ze kedy.

Ty mozes kontrovat Nadalovým Rímom, ci MC, ked hovorime o Federovi v kontexte Cinnci. Tam sa mozes pytat, ci to bolo v roku pána. Ale na to by si potreboval mat trochu rozumčeku :).
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě.

Jak říkám, za mě vše. Hoj
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič prodělal koronavirus, ten je v pérdeli...
Reagovat
Pe3k
naopak, právě že on už to prodělal, takže se nemá čeho bát, nic se mu nestalo a jeho imunita je na kovid připravena.smile
Reagovat
Marduch
ULTRON smile
Reagovat
Pe3k
joker
Reagovat
Kozoroh
Serbinátor smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Prodělaný covid není zárukou imunity...
Reagovat
Pe3k
máš recht, ale i tak je imho v dobré pozici
Reagovat
Tomas_Smid_fan
záleží, jak si to nastaví v hlavě. Myslím, že si tam naprogramuje vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
A co si v hlavě světová jednička programuje jiného? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
no, spíš aby se mu do programu nedostal trojskej kůň nebo bugsmile v podobě fanoušků neprokazujících No1 patřičnou úctu (zvlášť po jeho covid cupu). Na bytné a spol mu už asi Jelena nainstalovala antivirussmile
Reagovat
Patik
Myslím si že z velkej časti je Nole taký mentalgiant práve vďaka tej neúcte z publika a z častej neoblúbenosti..nasáva všetkú tú negativitu a premieňa ju na ocelový tenis..myslím si že celý tento incident na adria tour a všetky tie neprajné ohlasy ho pri návrate urobia omnoho silnejším..neteším sa nato..zas sa zatne a vypáli všetkým rybník..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Souhlas, jinak by se ani tak dlouho nedržel ve/na špici. Uznávám ho, je to neuvěřitelný gymnasta a atlet, ale jeho vystupování ani hru nemusím. Obojí vede k tomu - já tě otrávím, a to jak hráče, tak často i diváka. Ano, odehrál legendární bitvy, ale je opravdu čas, aby do toho řízli mladí nebo pokročilí, jako Thiem. Těším se třeba na Sinnera - na Itala zatím moc nevybuchuje, hraje soustředěně a pěkně. Budu mu fandit, snad si to ničím nepolepísmile
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle je ale celá BIG3. Akorát, že Nole si drží ten GODs mod nejdéle.

Federer v GODs módu je prakticky nehratelný taky a můžeš se klidně po-srat. Akorát mě sere, že GODs mód proti Nolemu ukazuje jeden set, nebo na TM.

Rafa za mlada, to byla smrt. Mu nešlo dát winner ani kdybys vymetal postranní lajny.

Mě osobně právě proto bavil vždycky Federer nejvíce. Jeho poměr winnerů vždy přesahoval poměr vynucených chyb soupeře z obrany.

Ale chápu, že někoho baví styl Djokoviče, nebo Nadala.
Reagovat
Patik
Tak keď sa stretnú Federer s Djokovičom v tom takzvanom Gods Mode..a na harde..tak to vidíš ten top tenis celý zápas..to je šachová partia..obaja sú stopercentní v útoku a rovnako aj v obrane..to je zápas v ktorom väčšina gemov ide cez zhodu rozhoduje každý jeden fiftín..zápas častokrát rozhoduje len jedna zle zahratá lopta alebo jedno zlé podanie..keď si všimneš že Federer je z tých ktorí vypúšťa takticky loptičky nepotrebuje sa naháňať za každou..a v zápase s Djokovičom bojuje o každú loptu a pokiaľ možno ..ide do každej výmeny..Nadal gods mode to je len Nadal Claymode..na harde je to tým štýlom že chytá neskutočné veci 5 metrov za čiarou a ten godmód tá čerešnička na torte to je len prehod súpera na sieti z hlbokej defenzívy alebo keď ho súper preháňa po celom kurte a Rafa len chytá a chytá a po desiatom kilometri mu tam prdne jeden bananashot a je víťaz celej výmeny..
Reagovat
RF46
Kdyz se stretne Fedex s Nadalem na harde, tak je to taky sachova partie. Jen rafa jakoby byl od zacatku bez vezi...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nadal byl konkurenceschopný na hardu někdy do roku 2014-2015.

Teď už je tam do počtu a vybírá si hardové turnaje jako Montreal a Acapulco, kde je nasazená 1 a dvojka je někde mimo TOP20
Reagovat
Patik
Už by mohol niekde do Cinci a do Dubaja..či Aha..tam sú jeho rivali..Fritz vo finále je jednoduchšia volba..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
matchup RF vs Nad mi přijde zajímavější než RF vs Nole. Bývala to i taková klasika. Na RF je úžasný, jak dokázal ve vyšším tenisovém věku změnit/zjednodušit a zefektivnit styl. To způsobilo problémy mnoha top hráčům, jakkoli mladším. Ale hlavně překlopilo převahu nad Býkem. Prostě si s ním přestal "pinkat"smile Na rychlejších površích už nestíhal běhat za balóny hranými po odskoku. Srovnávat Rogera v posledních letech s Nolem moc nejde - rozdíl 6let je v tomhle tenisovém věku a ve špičce prostě zásadní. Roger se s Nolem párkrát načal v těsných zápasech a těžko se dalo čekat, že se to časem zlepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale fakt je pořad ten (Rafa fans to pořad nechápou), ze Federer přes svůj pokročily věk, je pořad pro Noleho nebezpečnější, než o nekolik let mladší Nadal.

Skóre Nadal vs DjoFed je od roku 2015 3:17, což prakticky hovoří za vše. Tři výhry z antuky. Samozřejmě Rafa měl obrovské štěstí, ze dokázal zužitkovat ty dva total lucky Us Open, kde se vyhnul úplně všemu a teď muže díky tomu Federera vyrovnat, který měl zase 2 MB na 21 GS

Takže pokud Rafa dá 20 GS, tak je to on, při kom poslední dva roky stojí všichni svatí, ne Federer
Reagovat
paddy
fotbalisté často odcházejí do důchodu okolo 34, protože jsou za zenitem, bez rychlosti
Federer má 39, těžko na něho mít nároky jako na světovou jedničku, přesto je stále 4. na světě, bok po boku s Thiemem, který je v životní formě a v nejlepších letech smile
Reagovat
Patik
No vidíš a aj napriek tomu ho stále všetci hejteri a nielen oni priamo porovnávajú s tými aktuálne najlepšími..čím mu vlastne nechcene skladajú poklonu..
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem je N.3 jenom kvůli tomu, ze Federer nehraje.

Sám vi, ze tam není po zásluze.
Reagovat
Patik
čo si Thiem zaslúži alebo nezaslúži..myslím si že ten chalan za posledné dva roky predviedol obrovský progres..porazil tých najlepších na každom povrchu niektorích aj na grandslame..myslím si že miesto v top 5 si podľa mňa určite zaslúži a či už je 3. alebo 4. natom nezáleží..
Reagovat
smazaný uživatel
Lol..

Ty si dobre vyhulený kamarát, zobud sa. Realita. Zijes niekde v období kriedy.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to je prostě fakt. Jenom moc nechápu taktiku většiny soupeřů honit býka z rohu do rohu, teda mu v podstatě nahrávat na jeho geniální pohyb a údery v běhusmile Kolik soupeřů mu hraje tvrdě a dlouze na tělo, odkud potom vrací kratší a méně důrazné údery. Další nesmysl - zahrát mu kraťas na BigP. Nebylo jich moc, které by nevrátil. Samozřejmě na něj platí důraz Rogera, Démona Browna:) někdy Fogniniho, Delpa. Oni ho dokážou přetlačit i přes lifty. Jak s ním někdo začne hrát jeho hru, v 99% případech prohraje. Jediný kdo si to může dovolit je Dom. V minulosti možná ještě nějaký Španěl.
Reagovat
Patik
Na Nadala v jednoduchosti a vo všeobecnosti platí proste zdravé sebavedomie hrať s ním bez rešpektu lebo polka hráčov si z neho naloží do treniek ešte pred zápasom pritom herne by na neho aj mali len majú príliš veľký rešpekt..nie nadarmo ho porážajú hráči ako Kyrgios,Fognini,alebo v minulosti Soderling Rosol to sú všetko hráči ktorí sa neboja ním pohŕdať..s ním sa proste nemôžeš babrať v zápase lebo on lieta za každou loptou akoby natom závisel život..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hlava, to je jasný, ale do zápasu musím jít s nějakou taktikou. Když si nechám vnutit hru (neříkám, že je u býka snadný se tomu ubránit), tak brzy odejde v hlavě i ta víra v možné vítězství.
Proto jsem sem nadhodil zamyšlení, proč to tolik hráčů takticky nezvládne. Prostě podle mě mu na tělo litá minimum balonů (ne že by to byl zaručený klíč k výhře).
Jestli se podělávaj v šatně, pak potřebují lepšího mentálního kouče. Opak Noleho medicinmana, který mu zřejmě vsugeroval, že vlastně vůbec nevadí, když prohrajesmile
Reagovat
turista
Na Nadala platí Djokovič.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nole je stroj. Údery hraje s lehkostí, až mi připomněl Pálu. Nenápadné údery, většinou s nijakou velkou razancí, ale díky předvídavosti maximálně nepříjemně umisťované, často do protipohybu. S předvídavostí souvisí i excelentní příjem. Vyniká v taktice a má pohyb kočky. Jasně, je to geniální, ale pro mě moc ne na koukání. Delpo a klaun Monfils dokážou Noleho rozstřílet na mraky, jenže Monfils totálně odpadá fyzičkou. Přestal jsem mu kvůli tomu fandit. Mám rád jeho finesy, údery z říše snů, ale co párkrát předvedl, hlavně proti Nolemu, bylo ostudný. Oproti Molekuly Nadal se svými bumerangy moc nepřekvapí, ale když výjimečně ano, pak je to výstaviní úder. Jenže z toho celý zápas nevyžiju. Jinak býk má ještě celkem problémy s kratšími balóny někde kolem téčka, zvlášť když mají rychlý odskok. Jak je musí zpoza lajny dobíhat, nedokáže se pod ně dostat a logicky je pak přizvedává. Toho také moc soupeřů nevyužívá.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Molekuly měly být Nolemusmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
No uz len aby si týmto zvástom aj sám uveril.

Ale ty vies, ako to je. A tak je to správne..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Neser se nám do diskuze.

Dík
Reagovat
Pe3k
to je jeho zdejší smysl existence smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ovecky potrebuju niekedy usmernit.

Ked dospeješ, tak mi este podakujes.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Si rodený bača alebo si to śtudoval?smile
Reagovat
smazaný uživatel
Pastier a mentor, priatelu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel jenom na internetu
Reagovat
smazaný uživatel
Vitaj na internete, Katka povolila 5min?
Reagovat
smazaný uživatel
I 5 hodin. Dělám na zahradě, pivecko. Znáš to.

Vlastně ne. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pod dělat aj na mojej záhrade, ked to poznas :)

Zaplatím a dostaneš aj lepeňák..
Reagovat
No-le
Favoriti? No dá-li se to tak říct, pak Tsi a Dom.smile
Reagovat
tommr
obsazení turnaje je parádní. Jsem rád, že většina tenistů a tenistek je zodpovědná a uvědomujou si, že riziko z dlouhodobé odstávky je pro profesionální tenis nesrovnatelně větší než riziko z možné nákazy ... smile
Reagovat
paddy
Nikdo nemá povinnost někam jezdit, se zodpovědností to nemá nic společného. Tenis je závislý na sponzorech, ne na hráčích smile
Reagovat
tommr
tak to se velice pleteš. Čím výše postavený hráč tím více by měl být zodpovědný a jít ostatním příkladem. Konkrétně třeba taková Bartyová je jako světová jednička pro ženskej tenis úplná pohroma. Copak nechápeš, že sponzoři dávají na tenis peníze hlavně kvůli velkým jménům, aby se jim peníze aspon nějak vrátily? Turnaje bez hvězd nikdo normální sponzorovat nebude obzvláště v dnešní těžký době ...
Reagovat
Blondie
Mno. A pak je tam taky ten aspekt, že se třeba Barty nevidí jen jako tenistka, ale i jako členka komunity, která má nějaké závazky ke svému okolí. Já jí fandím.
Reagovat
milik254
To ale fakt kravina. Naštěstí není tolik tenisových maniakú,kteří by tenis stavěli nad zdraví
Reagovat
tommr
ty budeš asi jeden z těch co by nejradši strávili zbytek života v protiatomovejch krytech ... smile
Reagovat
Mayo
Pseudoturnaj sa začína. Tak topfavorit zo Srbska je jasný. smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
To není Cincinnati.

To je US Open na 2 sety. Pak se za pár dní odehráje US Open na 3 sety.
Reagovat
paddy
Něco jako, že Djokovič má účast na UO jistou, ale stejně chce hrát 5 kol kvalifikace smile
Reagovat
smazaný uživatel
Je otázka, co tam zase natáhnou za povrch. US Open není US Open tak 10 let. Teď je to French Open s jinou barvou kurtů. Takzvaný fake hard.
Reagovat
Patik
Neviem či tam po minuloročnom US Open nenaťahovali nový typ ešte pomalšieho hardu..
Reagovat
paddy
Našel jsem, že dosud byl Pro DecoTurf medium-fast
a od letos Laykold medium-slow, který je v Miami
Číselně jsem našel, že UO bylo podobné Miami, takže nesedí medium-fast, ale rychlost asi bude podobná

Nějaké názory na minulou rychlost a letošní favority?
Reagovat
Patik
Toto je tiež pekný nonsens s týmito turnajmi..to je jak dať nejaký Bratislava Open do Košíc.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně Medvěděv bude obhajovat titul ze Cincinnati v New Yorku, v úplně jiných podmínkách, datu a na jiném povrchu. :D
Reagovat
Patik
hovorím je to pekná blbosť..turnaj si mal zachovať svoje meno a česť..a radšej to tento rok odpískať..Masters v Cinci je špecifické svojími rýchlymi podmienkami a oni to tresnú na úplne iný povrch..ten turnaj môže mať víťaza ktorý by v Cinci nemusel absolútne uspieť..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono to je asi jedno. Vadilo by to třeba v situaci, kdy by někomu z BIG3 chybělo vyhrát právě Cinci tak, jako to chybělo Nolemu.

Pak by vyhrál tento přesunutý turnaj úplně v jiných podmínkách.

Rafa sice trénuje na antuce, ale když se připraví na tenhle turnaj, tak v těch podmínkách z US Open může klidně vyhrát.
Reagovat
Patik
Zaujímalo by ma či to aspoň ide všetko ruka v ruke..či na zmenu povrchu reagujú inými loptičkami a či na tie iné loptičky zase reagujú výrobcovia rakiet a výpletov..ako je ten systém postavený..

to spomalovanie povrchov a iné odskoky to vidíš najlepšie práve na Nadalovi..už aj ten Wimbledon nasadil takú trávu že hráč čo tam padal v prvých kolách vkľude môže spraviť každý rok finále..
Reagovat
Krisboy
Favorité? Stejní jako posledních patnáct let. Ale půjdu proti proudu a zkusím toho Thiema. Lepidlo by mu mohlo vyhovovat. A když ne Dom, tak Medvěd.
Reagovat
Krisboy
A když ani Medvěd, tak někdo jiný smile
Reagovat
Patik
Ja si myslím že tiež práve ten Thiem..ten ide ako drak..a vačšinu pauzy na rozdiel od iných top hráčov hral turnaj za turnajom..drží sa v top forme čoho sa ale bojím a čo ukázalo tohtoročné Australian Open ..v ťažkých momentoch ešte nepracuje tá hlava tak ako by mohla..toto ho môže stále pochovať niekde vo finále..
Reagovat
paddy
V GS F to bude mít těžké, protože stále si bude pamatovat, že nedokázal dorazit psychicky zlomeného Djoka
Reagovat
smazaný uživatel
V tom finále udělal Thiem jednu chybu a proto možná prohrál.

Jeho problém v GS finále bude to skóre 0/3. A pokud prohraje ještě jednou,dvakrát, tak se z toho bude těžko sbírat.
Reagovat
Kozoroh
Psychicky zlomeného? smile No1e měl ve finále trable s dehydratací, ale psychika ho podržela.
Reagovat
paddy
když dostal dva warningy za sebou, tak to s ním zamávalo na zhruba set a něco, což efektivně byly dva prohrané sety
dvě návštěvy šatny na uklidnění, než se dal dohromady
rozhodčímu sáhl na botu vlivem dehydratace nebo frustrace? smile

https://www.youtube.com/watch?v=1Y7hK73v0R4
Reagovat
Pe3k
sahat na boty rozhodčímu se přeci nesní smile, to je uplný hate crime smile
Reagovat
Krisboy
To jo, ta hlava je problém. Když si vzpomenu na RG18, ve finále nastoupil úplně jinej Thiem, než jakej hrál předchozí kola. Samozřejmě, že měl nejtěžšího soupeře, ale pamatuju si, že kazil vyložené balóny, který ještě v semi nekompromisně a neomylně zabíjel.
Tak snad zapracoval s psychologem.
Reagovat
Patik
Potrebuje to zlomiť..ak sa mu podarí mentálne zoceliť bude takmer neprekonatelný..to čo z neho Massu vytvoril..klobúk dole
Reagovat
paddy
Agassi myslím měl 3 prohraná F a vrtalo mu to hlavě, jak sám řekl v biografii
Reagovat
Krisboy
A Lendl? Ten snad pět nebo kolik...Murray totéž.
Reagovat
smazaný uživatel
Murrayho si pamatuju ve finále US když hrál s Djokovičem. Vyhrál první dva sety, potom další dva prohrál lehce 2:6 3:6.

Z ničeho nic se sbalil do zákulisí a poté přiznal, že sám na sebe křičel v zrdcadle "TY TO VYHRAJEŠ", pak šel jako buldog po každém míči a pátý set vyhrál 6:2
Reagovat
Kozoroh
Murray by svůj blok z GS finále neprolomil, kdyby neměl po svém boku Lendla. Thiem zřejmě potřebuje podobnou psychickou oporu a tou by měl být Massu. Jestli tomu tak bude a Thiem dosáhne GS titulu je ve hvězdách.
Reagovat
Krisboy
Bude tomu tak. Musí.
Reagovat
Kozoroh
4, pak vyhrál RG 1984. Ale poté prohrál další dvě finále, takže během sezóny 1985 měl GS finálovou bilanci 1-6.
Reagovat
Krisboy
Jj, to RG84 bylo pro Lendla (ale i Maca) naprosto zásadní. Ajvna to nakoplo na cestu na vrchol a naopak Johnnyho to trošku zlomilo.

Od toho zápasu Mac Lendla asi nepřestal nenávidět.
Reagovat
Kozoroh
O finálové prohře na RG 1990 ve své biografii uvedl, že víc než výsledek zápasu ho zajímalo, zda vydrží příčešek, už tehdy ho trápilo plešatění. A Peta na USO 1990 podcenil, myslel si, že to s ním bude snadná práce.
Reagovat
smazaný uživatel
Podcenit Samprasa, lol.

Snad mu tieto ubohe alibi neveris..
Reagovat
Kozoroh
Mluvím o roce 1990, kdy Pete ještě nebyl tím monstrem, kterým se stal v průběhu 90. let. Jeho triumf na USO 1990 byl nečekaný, bylo mu jen 18 let. Vzpomínáš taky na tu pasáž z knihy, ve které Andre a jeho tým pozorovali Petův trénink a předpovídali mu neslavnou budoucnost? smile smileO to víc muselo Andreho šokovat, co proti němu Pete ve finále předváděl.
Reagovat
paddy
od posledního zápasu se zlepšil/dorostl, podcenil ho, když dělal závěr ze zápasu s juniorem
17 vs 18 let může být velký rozdíl v kvalitě
29 vs 30 je to už většinou to samé
Reagovat
Krisboy
Pete The GOAT smile
Reagovat
Krisboy
Doufejme, že se mu to podaří.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo, Nadal je názorná ukázka zpomalování povrchů.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal vyhral turnaj na pomalej antuke v MC aj na rychlom harde v Cinnci, on je komplexny, nema s povrchmi problémy, prisposobit sa.

Federer je one trick poney a dokaze hrat iba rychlo. V Rime a v MC by ho na ulici ani nespoznali.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi fakt šašek.

Nadal se dostal v Cincinnati za svou kariéru 3x přes semifinále, jednou vyhrál, když ve finále porazil lucky finalistu Isnera a to ještě potřeboval 2x TB.

Federer byl v MC a Římě shodně 4x ve finále a v Římě prohrál 2 finále v TB posledního setu.

Takže hodnocení

Důvtip - 0 bodů
Pravda - 0 bodů

Celkem - 0 bodů - cocot, měj se fajn
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho vyplýva, ze Nadal v Cinnci vyhral a Federer nie.

Čomu na tom nerozumies, alebo mas naozaj nevyliečitelnu obsesiu utesovat sa finále?..

Malý zakomplexovaný Kakamilko, ktory neznesie pohlad na krute stats. Tie okrem ineho hovoria, ze Nadal je velkolepy na antuke, harde, tráve, to iste Djokovic. Federer je na antuke nikto, to neokecáš, štíš proti vetru s tym svojim malým šulinom..:)

Kamil, plač - 100.
Reagovat
smazaný uživatel
Už ses ztrapnil dost.

To je z mé strany vše.

Ahoj.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)..Nezvládaš.
Reagovat
Patik
Severin Luthi v poslednom rozhovore uviedol že Roger sa onedlho vráti k tréningu aby bol pripravený na svoju poslednú sezónu..

V predposlednom rozhovore však tvrdil že nič nenaznačuje tomu že by mal Roger skončiť a že si nemyslí že v blízkej dobe ukončí kariéru..

Takže zrejme bola debata ktorá zmenila Severinov názor..
Reagovat
smazaný uživatel
Jednooký král slepych, pre teba Goat :)
Reagovat
RF46
Ti za nim prece nejsou slepi...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, on je jednooký a oni jsou slepí.

Takže GOAT.
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem s Djokovičem jsou za mě TOP favoriti na tomhle hardu.

Za nimi Tsitsipas a Medveděv.

Pauza byla dlouhá.

Rafa jede do Cinci primárně proto, že to má po cestě na USO, trošku se rozpinkat. Tři dny zpátky ještě trénoval na antuce, takže nečekám zázraky.
Reagovat
smazaný uživatel
*Rafa jede do Cinci - myšleno na turnaj, ne do města.smile
Reagovat
paddy
Plán turnajů je rozklíčovaný. Rafa Mad, Novak Řím, zbytek ruku v ruce prapory revoluce

Mladoši samozřejmě jedou všechno. Mají výhodu, že ušetří síly, protože vypadávají brzy jako zuby smajlíka smile
Reagovat
smazaný uživatel
Každý vyhrává tam, kde mu to jde. Byť je to 50x na jednom místě.

Thiem bude letos krutý, věř mi. smile
Reagovat
paddy
Thiem není mlaďoch, v jeho letech ti nejlepší měli doma už dlouho GS trofeje. Je blízko, ale stále tam svítí smile nula. smile
Reagovat
Krisboy
Thiem mladej je, ale už dost dlouho :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 3GS mu sebral Nadal s Djokovičem. To je pak blbý.

100% úspěšnost ve finále GS má jenom Stenly
Reagovat
smazaný uživatel
lol..RG 17

Teba clovek nemusi zhadzovat, staci ta nachat rozpravat a pockat kym to urobis sam :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš to, na to jsem zapomněl. Omlouvám se za svou neznalost.

Já ty podřadné turnaje bez konkurence moc nesleduju.
Reagovat
paddy
smile tvrdá data hovoří jasně
V současném věku Thiema cca 1 měsíc před 27. narozeninami

Počet GS (neúplný seznam)
Fed 12
Borg 11
Nad 11
Samp 11
McEn 7
Djo 6
Edb 6
Beck 5
Lend 4
Cour 4
Aga 3
Kuer 3
Hew 2
Saf 2
Raf 2
Brug 2
Kaf 2
Rod 1
JC Fer 1
Murr 0
Waw 0
Thiem 00
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je více méně jasné, že současná mladá generace se neprosazuje tak brzy, jako ta původní stará garda.

Věk na výhru GS se posunul o X let dopředu.

A jiné to nebude.
Reagovat
paddy
Aby nezůstalo bez povšimnutí tak ten, který vyhrožoval, že nepojede, chybět nebude. smile
Světová jednička a krajanka Barty se rozhodla jinak.smile

Důležité je doplnit, že Cincy bude bez 7 GS šampionek a většina z nich asi vynechá i UO. Otvírá se tak šance pro hráčky druhého a třetího sledu.

Kontrolní otázka smile - kdo nebude chybět?

Zdravá část Big3, která je posedlá rekordem
Reagovat
smazaný uživatel
Tak rekordem, je to Masters po půlroční pauze.

Kdo může, tak bude chtít hrát.
Reagovat
gigin
Nick nehraje.
Reagovat
paddy
UO? V Cinc je napsaný
Reagovat
gigin
Cincy. Místo něj Edmund.
Reagovat
paddy
Dohledal jsem, že oficiálně byl nahlášen, ale rozhodl se po uzávěrce
Nechápu, proč se nerozhodl o den dřív jako ti, co nejeli, o jednom takovém vím
Reagovat
tommr
od tebe se nic jinýho než potlesk pro připodělanou Bartyovou ani nedalo čekat. Bartyová je světová jednička na baterky ... smile
Reagovat
brixner
Taky bych si tam zalít...smile
Reagovat
blixa
Zvyš cenu pro "sousedky" smilesmile
Reagovat
brixner
Ježiš jen to ne, už teď mě holej skoro na kost, nic jim neni dost dobrý! Si myslej, že furt budu výkonnej jako Rambo, potřeboval bych vyhrát Grand Slam Cup-pamatuješ, že jo?smile
Reagovat
jirkaS
jéé, maruška smilesmile
Reagovat
tommr
taky jsem rád, že jí konečně uvidím na nějakým turnaji. Letos snad po tý pauze ještě nikde nehrála ...
Reagovat
paddy
fanoušci jsou rozděleni na dva tábory, takže si mohou vybrat variantu nadpisu podle své chuti

Nick (jede do Cincy) zase perlil smilesmile

https://twitter.com/NickKyrgios/status/1288333985626505216?s=20
Reagovat
skott
Nick je s tím moralizováním poslední měsíce neskutečně otravnej.
Reagovat
Krisboy
Zajímavější je to video níže- "When Gonzalez went God Mode to beat Federer"

smile
Reagovat
Marduch
Presne, heroicky vymeny..
Reagovat
Krisboy
Skvělej zápas. Titulek nelže. Fed nehrál vůbec špatně, ale Gonzál byl ten den prostě ještě lepší.
Budiž mu ta jediná výhra přána :)
Reagovat
paddy
nejdůležitější je, kdo chybí
Fedex, Monf, Wawr
Bart, Hale, Svit, Andr*, Osak*, Mart+, Kerb*
* chybí na entry list UO
+ je na entry list UO

někdo takticky vynechává, ale letět do jámy lvové na jeden turnaj nemá moc smysl, takže na UO moc jmen nepřibude

movitější nejsou tolik tlačeni hrát jako ti nízko rankingoví, navíc Cincy silně osekalo PM smile

Švýcaři jsou jasní; mj. Waw trénuje na antuce

Mon&Svi mají logicky zajímavější program smile

Bart a Hale naznačili, že se na to... (kakající smajlík)

Serena se ve F UO bude moci ztrapnit s někým jiným, když nepojedou bývalé šampionky, a rekord zase udělá pá pá smile

Rafu jsem moc nečekal, aby se neutavil, nechápu, jak dá Madrid

za týden by měl být venku entry list UO, tak uvidíme
Reagovat
smazaný uživatel
Ešte si zabudol zraneného Fogniniho, Pairého, či Delpa :)

Ten ATP entry list je naslapaný a prakticky v ničom nezaostáva za bežným turnajom. Dokonca by som povedal, že je kvalitnejší, ako ročník, kedy sa napríklad obhajca nemohol dostaviť.
Reagovat
paddy
hlavně mi šlo o top10 a bývalé GS vítěze + info o potvrzené Mart

když se nic jinde nehraje, tak je logické, že se tam natlačí všichni
nepamatuji, že by týden před GS (tzv. týden druhého sledu) bylo tak našlapané pole - čím to asi je? smile

aby se nenaplnil rizikový scénář na konci roku
20 19 19 smile
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujímavé, že ešte pred pár dnami si mal inú rétoriku :)

Vraj si starší hráči rozmyslia, či sa dostavia do vírusu zamoreného USA, atd, atd. Lahko dohladatelné.

Holt, pomýlil si sa.

Znova raz.
Reagovat
paddy
demagodie, dohledej si max Rafu smile
Djok byl jasný, když uvolnily podmínky, což jsem i psal a vyvracel názory, že on otočil, což byla demagogie jiných - bude mít soukromý barák, takže pojede
Waw chtěl jet, jen zmáčkl špatné tlačítko
5 z top10 žen nehraje + Kerb, je to málo?
Reagovat
smazaný uživatel
No tak z 90% sa tie diskusie tocili okolo Rafu.

Takze beriem spat, mylil si sa z 90%.
Reagovat
paddy
Pokud starší hráči = Rafa, pak máš pravdu
Jen jsem nevěděl, že když člověk mluví v množném čísle, tak má na mysli jednotlivce
Slovenčinu tolik neznám, v češtině to tak nemáme smile
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho sa nevykrútiš.

Slovíčkarenie je len výkrikom do tmy, a pomerne zúfalým.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že ty slovíčkaříš v každém topicu. smile
Reagovat
Dobry-den
Ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal IN,

Bum, krátky proces.

Vela kriku pre nič.

Cudujem sa, ze aj ludia, ktori sa tenisu ako tak rozumeju isli FH s Amputkou presviedčat, ze Nadal NY vynecha, lebo RG..

jj, 15 rokov sa zenie za GS rekordom, aby v 34. dobrovolne vynechal major. Zvitazil obycajny zdravy rozum priatelia:
Reagovat
Patik
Djokovič s Thiemom si opäť pripomenú ako sa hrá vo finále hardového turnaja..
Reagovat
smazaný uživatel
Bola aj slza pri pohlade na entry list?..

Ale pravdu :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist