Kar. Plíšková udolala Garciaovou a je v Paříži poprvé v semifinále! V něm vyzve Halepovou

7. 6. 2017, 14:00
Aktuality 295
FRENCH OPEN - Karolína Plíšková již počtvrté během letošního French Open vylepšila své maximum na pařížské antuce. Turnajová dvojka v dnešním čtvrtfinále udolala 7-6 6-4 domácí Caroline Garciaovou. Jediná výhra ji tak dělí od postu světové jedničky a dvě od premiérového grandslamového titulu. V zítřejším semifinále narazí na Simonu Halepovou, která předvedla neuvěřitelný obrat proti Jelině Svitolinové a zvítězila 3-6 7-6 6-0.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková dnes opětovně a celkově již počtvrté vylepšila své pařížské maximum, jímž bylo před startem letošního ročníku French Open druhé kolo. Česká tenistka měla famózní vstup do letošní sezony, kterou odstartovala ziskem titulu v australském Brisbane a další přidala v únoru v Dauhá.

Ovšem s přechodem na neoblíbenou antuku začala mít potíže. Ve Stuttgartu ještě hrála solidně, když vypadla až ve čtvrtfinále s pozdější šampionkou Laurou Siegemundovou.

Poté však přišlo velké trápení. Rodačka z Loun coby nasazená jednička vypadla v pražské Stromovce hned v prvním kole a jen o stupínek si polepšila v Madridu. Zlom přišel až v Římě.

Statistiky zápasu
Garciaová - Plíšková
7 esa 8
4 dvojchyby 1
59% 1. podání do kurtu 64%
67% úsp. po 1. podání 79%
47% úsp. po 2. podání 46%
13/19 úspěšnost na síti 4/8
29 vítězné míče 25
31 nevynucené chyby 13
1/3 brejkboly 2/6
čas 1:51

Pětadvacetiletá Češka se znovu dostala do formy a došla mezi nejlepších osm. Opět byla nad její síly pozdější vítězka - tentokrát Jelina Svitolinová. Na French Open si zatím vede nejlépe v kariéře.

V prvním kole vyřadila Saisai Zheng, vzápětí si ve třech setech poradila s Jekatěrinou Alexandrovovou a premiérově postoupila do třetího kola pařížského grandslamu.

V něm porazila Carinu Witthöftovou a znovu své maximum vylepšila. Ani ve čtvrtém zápase v Paříži jako favoritka nezaváhala. Ve třech setech přehrála Veronicu Cepedeovou z Paraguaye a potřetí vylepšila svůj nejlepší výsledek.

Dnes v rámci letošního ročníku French Open poprvé potkala nasazenou hráčku. Ve čtvrtfinále totiž čelila Caroline Garciaové. S Francouzkou měla před startem dnešního duelu vyrovnanou vzájemnou bilanci a moc dobře věděla, co na domácí hráčku bude platit.

"Nesmím ji nechat moc hrát. Když bude mít čas, tak to bude rozdělovat a já budu běhat. To už tady bylo čtyřikrát, to už nechceme. A samozřejmě musím dobře servírovat," řekla pětadvacetiletá Plíšková o své taktice pro dnešní utkání.

Tu dodržela jen z poloviny. Servis měla opravdu slušný v celém průběhu zápasu, nicméně v prvním setu nechala Garciaovou diktovat tempo hry a měla velké problémy. Ve druhé sadě naopak sama převzala iniciativu a bylo to hned znát.

První brejk dnešního souboje přišel ve třetím gamu, kdy Plíšková využila hned první nabídnutý brejkbol. Svůj servis si hájila bez větších komplikací i díky solidnímu procentu trefených prvních podání.

Když však měla úvodní sadu doservírovat do zdárného konce, sama nabídla Garciaové první brejkbol. Ten ještě s velkým štěstím a přispěním pásky odvrátila, na ten druhý ovšem domácí hráčka zahrála vítězný return z forhendu a vynutila si pokračování.

Následoval game, který trval déle než deset minut. Plíšková v něm nevyužila tři brejkboly a musela podávat na udržení se v setu. Těžkou úlohu zvládla a zisk úvodního dějství nakonec po hodině a čtvrt vybojovala 7-3 v tie-breaku.

V prvním setu nechala česká tenistka svou soupeřku jednoznačně diktovat hru. Garciaová za 75 minut trefila 23 winnerů a 29 nevynucených chyb. Pětadvacetiletá Češka byla naopak hodně pasivní (13-7).

Ve druhé sadě se výměny příliš nehrály. Obě hráčky dominovaly na servisu. Jediný brejkbol Plíšková odvrátila a převzala iniciativu. Pokud se hrály výměny, začala sama diktovat tempo a byla aktivnější.

Za stavu 4-5 čekal velký test Garciaovou. V ten pravý okamžik česká jednička vytáhla to nejlepší, podruhé v zápase Francouzku brejkla a bez devíti minut po dvou hodinách slavila postup.

"Byl to náročný zápas, zvlášť ve větru, který se tady točil. Jsem nadšená, že jsem to dokázala a prošla dál. Před turnajem jsem si nemyslela, že jsem schopná hrát na antuce dobrý tenis, ale teď jsem v semifinále," řekla Plíšková na kurtu.

"Nevím, jestli tady jsou čeští fanoušci, ale děkuju za podporu. I domů," řekla Plíšková v češtině na dvorci. "Jsem na antuce v semifinále Roland Garros, to je pro mě velký," radovala se Plíšková, která je na grandslamu mezi nejlepší čtyřkou podruhé. Poprvé to dokázala loni na US Open, kde si zahrála finále.


V semifinále vyzve Halepovou
O své premiérové finále na French Open a celkově druhé grandslamové v kariéře si Plíšková zahraje s největší favoritkou Simonou Halepovou. S Rumunkou se utkala celkem pětkrát, jediný úspěch zaznamenala loni ve Fed Cupu, ve zbylých čtyřech turnajových soubojích neuhrála set.

Pokud Plíšková zvítězí, stane se novou světovou jedničkou. Šanci posadit se na tenisový trůn má i Halepová. K postu světové jedničky ovšem potřebuje v Paříži získat premiérový grandslamový titul.

"Před turnajem mi to pár lidí říkalo a já na to: Není šance," řekla Plíšková. Teď ji dělí výhra od toho, aby stala třiadvacátou jedničkou v historii a vůbec první českou. Halepová musí French Open vyhrát. "Je to blízko a zároveň daleko. Halepová je jedna z nejlepších na antuce. Chci především vyhrát zápas. Je jedno jak a co to přinese," řekla Plíšková.

V druhém čtvrtfinále se střetly dvě nejlepší tenistky dosavadního průběhu letošní antukové sezony a zároveň tedy dvě největší favoritky na celkový triumf Jelina Svitolinová a Simona Halepová.

Ukrajinka a Rumunka spolu svedly čtvrtý vzájemný souboj. První dva duely ovládla Halepová, ten poslední a jediný na antuce však nedávno v římském finále vyhrála Svitolinová, nicméně Halepovou minimálně částečně limitovalo zranění, které si během finálového utkání přivodila při pádu.

Statistiky zápasu
Svitolinová - Halepová
1 esa 2
2 dvojchyby 3
62% 1. podání do kurtu 79%
64% úsp. po 1. podání 62%
40% úsp. po 2. podání 48%
8/12 úspěšnost na síti 8/11
36 vítězné míče 26
45 nevynucené chyby 27
4/9 brejkboly 6/23
čas 2:06

Loňská osmifinalistka Svitolinová letos na antuce zářila. Antukové jaro zahájila triumfem v Istanbulu. Poté přišla v Madridu překvapivá porážka hned v prvním kole od Saisai Zheng, velkou roli ale hrála únava. Vše ovšem napravila v Římě, kde po necelém měsíci znovu vyhrála pět zápasů v řadě.

V italské metropoli dvaadvacetiletá Ukrajinka vybojovala již čtvrtý letošní titul. Kromě Istanbulu a Říma získala trofej také v Tchaj-peji a Dubaji.

Na French Open až do dnešního dne nezaváhala. Poradila si s Jaroslavou Švedovovou, loňskou čtvrtfinalistkou Cvetanou Pironkovovou, s níž ale musela utkání otáčet, Magdou Linetteovou a naposledy odvrátila stav 2-5 ve třetím setu proti Petře Martičové. Svou antukovou bilanci tak vylepšila na 14-1.

Halepová na antuce doslova ožila. Po nevydařeném úvodu letošní sezony způsobeném zraněním na oblíbeném povrchu válí.

Na antuce měla letos před startem dnešního čtvrtfinále díky semifinále ve Stuttgartu, finále v Římě, titulu z Madridu a prozatím hladkému postupu pařížským turnajem fantastickou bilanci 16-2.

Na French Open byla zatím suverénní a dalo by se říct, že se lepšila zápas od zápasu. Beze ztráty setu porazila Janu Čepelovou, Tatjanu Mariaovou, Darju Kasatkinovou a v osmifinále smetla dvakrát 6-1 Carlu Suárezovou.

Dnes však měla hodně namále. Proti Svitolinové nechytla začátek prvního ani druhého setu. V úvodním dějství prohrávala s aktivněji hrající Ukrajinkou už 0-5 a byla jediný míček od "kanára". Nakonec se ale do hry na chvíli dostala a uhrála tři gamy.

Podobný průběh měla také druhá sada. Svitolinová rychle vedla 5-1 a nic nenasvědčovalo tomu, že by se měl konat obrat. Ten ovšem opravdu přišel. Halepová pozvedla svůj výkon o několik úrovní a skóre srovnala.

Za stavu 6-5 měla dokonce čtyři setboly, z toho tři v řadě. Ukrajinka ale zatla zuby a druhé dějství dotáhla do tie-breaku. Ve zkrácené hře však nevyužila mečbol a musela absolvovat rozhodující set.

V něm už měla jasně navrch Halepová. Rumunka zahrála osm winnerů a jen jednu nevynucenou chybu. Svitolinové nedala šanci a nadělila jí po 23 minutách na rozloučenou "kanára".

Halepová tak Svitolinové oplatila nedávnou finálovou porážku z Říma a podruhé v kariéře si zahraje semifinále French Open. Poprvé se to světové čtyřce povedlo v roce 2014, kdy prohrála až ve finále s Marií Šarapovovou.

Druhou semifinálovou dvojici již včera utvořily Jelena Ostapenková, která i počtvrté přehrála bývalou světovou jedničku Caroline Wozniackou, a Timea Bacsinszká, jež k neradosti domácího publika vyřadila Kristinu Mladenovicovou.


Češkám se dařilo i v deblu. V semifinále jsou tři
Lucie Hradecká a Kateřina Siniaková si stejně jako v Indian Wells poradily ve dvou setech s ruským párem Jekatěrina Makarovová/Jelena Vesninová.

České duo dnes ve čtvrtfinále French Open ztratilo jen pět gamů a slaví postup do svého prvního společného grandslamového semifinále, v němž vyzve australskou dvojici Bartyová/Dellacquaová."Obě si s míčem rády hrají, lobují a snaží se přebíhat. Nesmíme se nechat odehnat od naší agresivní hry," řekla Hradecká.

V Paříži je už pošesté v semifinále čtyřhry a získala titul v roce 2011. Další grandslamový úspěch přidala o dva roky později na US Open, oba s Andreou Hlaváčkovou, s kterou získaly i olympijské stříbro v Londýně 2012.

Siniaková postupem do semifinále zopakovala loňský výsledek z Roland Garros. "Loni jsme prohrály proti Katce v osmičce," připomněla Hradecká minulý ročník, v němž s Hlaváčkovou podlehly ve čtvrtfinále Siniakové s Barbora Krejčíkovou. Od nové sezony ale hrají Hradecká se Siniakovou. "Spojily jsme síly a jsem ráda, že jsme v semifinále," řekla Hradecká.

Po českém páru Hradecká/Siniaková postoupila do semifinále čtyřhry také Lucie Šafářová. Po boku Bethanie Mattekové-Sandsové porazila Kirsten Flipkensovou a Francescu Schiavoneovou a mohou pomýšlet na pátý společný grandslamový titul. Na kontě mají triumfy z Australian Open a French Open z roku 2015, předloni ovládly US Open a letos uspěly i na Australian Open.

"Určitě to nezevšední. Člověk chce pořád víc a víc. Je to jiné než poprvé, kdy je radost úplně největší. Máme dobře našlápnuto, je krásné být v semifinále a bylo by nádherné zvednout si trofej, ale cesta je dlouhá," řekla Šafářová.

Příštími soupeřkami Šafářové s Mattekovou-Sandsovou budou Švýcarka Martina Hingisová a Chan Yung-Jan z Tchaj-wanu. "V Indian Wells jsme těsně prohrály. Je to jeden z nejlepších týmů, bude to těžké utkání," řekla Šafářová.

V semifinále čeká turnajové jedničky lepší z duelu Y. Chan/Hingisová - Olaruová/Savčuková.

Andrea Hlaváčková a Edouard Roger-Vasselin stejně jako loni skončili na French Open v semifinále. Česko-francouzská dvojice dnes nestačila na sedmý nasazený pár Gabriela Dabrowská/Rohan Bopanna.

• FRENCH OPEN •
Francie, antuka, 36,000.000 eur
středeční výsledky (7. 6. 2017)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Kar. Plíšková (2-ČR) - Garciaová (28-Fr.) 7-6(3) 6-4
Halepová (3-Rum.) - Svitolinová (5-Ukr.) 3-6 7-6(6) 6-0
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Matteková/Šafářová (1-USA/ČR) - Flipkensová/Schiavoneová (Belg./It.) 6-2 6-4
Hradecká/Siniaková (6-ČR) - Makarovová/Vesninová (2-Rus.) 6-1 6-4
• Mix - semifinále •
Dabrowská/Bopanna (7-Kan./Indie) - Hlaváčková/Roger-Vasselin (3-ČR/Fr.) 7-5 6-3
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

295
Přidat komentář
Krisboy
Když už se tady probíralo tykveho trápení s Kájinými úspěchy - copak jste kdo udělal Havlátovi, že už sem nechodí?
Reagovat
George_Renel
Třeba si konečně našel holku....
Reagovat
svetova.dvojka
Jinak nejhorší má životní zkušenost byla ze školní jídelny, byl jsem tam jednou, dali mi tam nějaký hnus jakousi kaši a vařenou mrkev nebo co to bylo a stačilo mi to, jednou a dost, ty báby co tam vaří to je hnus, to je jídlo jak z koncentračního tábora, to se fakt hodí asi jen pro bílé gádžovské děti, ti sežerou všechno, pro vás to stačí no...
Moje maminka vždycky vařilo doma a to bylo jídlo ,výrazné,kořeněné, ochucené, prostě jídlo jak má být a ne ty blafy, co se vaří ve školních jídelnách, i teď co se tak ptám romských dětí, co říkají na jídlo ve škole, no že se to nedá jíst..., Romové jsou zvyklí na pořádně jídlo, hamburger,kebab,pashvare,fezelek, perkelt,džuveč, lečo, kuře na paprice atd.
Nedávno byl v Chomutově na školách týden romské kuchyně, konečně se ty ubohé bílé dětičky aspoň pořádně najedly...
Reagovat
gigin
Ale aspoň jsme pro vás začali vyrábět bílé Fidorky, abyste si nepokousali prstíčky.
Reagovat
fialka
:D
Reagovat
PetaM
Řešení je jasné. Nechoďte do školy. Stejně tam akorát prudíte normální děti a sami celý život děláte velké ... nic. A nevím, kdo vaše děti nutí jíst v jídelnách? Mně maminka vařila obědy, v životě jsem ve školní jídelně nebyl. Starejte se o své děti, stejně máte prd co na práci. Akorát dělání dalších. Však jste permanentně těhotní! A to moje maminka ještě stihla chodit do práce a k tomu vařit, uklízet a učit se se mnou. Vaše maminky akorát sedí doma na prdeli. :*
Reagovat
fialka
Občas prdel zdvihnú a prehrabávajú sa v kontajneroch.
Reagovat
Frick
Reagovat
svetova.dvojka
Gója je tradiční romské jídlo vlastně ochucené rozmačkané brambory ve střívku třeba jitrnicovém mňam..., taková bramborová klobása
Ale nejlepší romské jídlo samozřejmě kotlíkový guláš a nejlépe Roma-Sinti ze tří druhů masa, hovězí , vepřové a skopové se špetkou chilli klidně, ten se dělá na těch top romských akcích např. v Německu či Rakousku nebo Belgii kde žije romské etnikum kterým se říká Sinti, bohatí Romové , kteří patřili mezi elitu už v 19.století.
Reagovat
svetova.dvojka
A pokud by si zajel do Maďarska, tak samozřejmě pálivé romské halušky s uzeným masem, to nemá chybu k tomu sklenka tokajského vína a hned je ten život krásnější...
Reagovat
smazaný uživatel
tebe uz z tych ciganov hrabe
Reagovat
Nola
Ostapenko ma krstne meno Jelena, alebo Alona?
Reagovat
horska.kraslice
Původně Aljona nyní Jeljena.
Reagovat
gigin
Nevím Nolko.
Reagovat
blixa
Obojí. Je to jen lotyšská a ruská verze téhož jména.
Reagovat
Krisboy
JelenuAlonu trénuje Anabel Medina Garrigues???? Vždyť ta snad ještě aktivně hraje, ne?
Reagovat
sprchon
Pokud vím, tak oficiálně kariéru neukončila. Loni ještě hrála debly, letos nehraje.
Reagovat
Krisboy
Chudák tykve.
Reagovat
Jabadu
Slánský měl měl minimálně pětkrát takový plat jako my - řadoví fans. ... A zradil!
A my co?
(nezradíme)
Ještě jednou a nahlas!!!
:-)
Reagovat
a.magerova
Milan Šmolík
Další zoufalý den Jiřího Kvěše.
7.6.2017 17:50

Jan Cepek
Pěkně Karolína. To Kvěše klepne pepka. ;-D
7.6.2017 16:42

Jiří Kvěš
Haluz není zásluha.
7.6.2017 16:09

Vladimír Ondráček
Kvesi, už jsem to psal dnes jednou, kdyby na jejím místě byla Kvitová,tak budeš v diskuzi půl dne cintat tvoje moudra jaká je to houževnatá a bojovná hracka. Sundej uz si prosimtě ty růžový brýle, tvoje příspěvky na toto téma začínají být neskutečně trapné.
7.6.2017 16:40

František Zlatohlávek
Další smutné Kvěšovo odpoledne...
7.6.2017 16:03
Reagovat
slacker
jeste tam bylo neco o nasilnikovi :-D
Reagovat
slacker
Slova tohoto frustrovaného násilníka musí poznat každý kdo navštěvuje diskuze.
Reagovat
Nola
dakujem, celkom zabavne citanie na idnes :D

dva tabory sa dohaduju, co je viac, byt NO1, alebo drzat v ruke pohar pre GS vitaza

2 Wimbledony Petry, prebiju 4 GS Hanky Mandlivej :D
Reagovat
slacker
i jeden Wimbledon by prebyl 8 jinych
Reagovat
janek_da
Wimbledonu?
Reagovat
Krisboy
Jasně. Jeden Wimbledon Petry je o HODNĚ víc, než osm Wimbledonů Karolíny. To musí uznat každý, kdo jenom trochu rozumí tenisu.
Reagovat
EllNino
někdo tu prohru Marušky Bouzkový s hráčkou, jejíž jméno jsem nikdy neslyšel ?
Reagovat
Frick
Já ne. Ale koule asi bude.
Reagovat
Haitik
Taky to nechápu, ten třetí set už měla dotáhnout.. Pak byl taky MTO, tak snad nic vážného..
Reagovat
svetova.dvojka
6.3 a 5:1 vedla Svitolina jak to mohla prohrát... ?
Reagovat
Mayo
Labilná žena.
Reagovat
Nola
chlapi nie su labilni? asi ti dobre nesluzi pamat.....
Reagovat
Fandina
Nebylo to 5:1 ale 5:2 ve druhém setu, první vyhrál 6:2 Nole v roce 2013 v Římě nad Berďulkou, ale nakonec zápas prohrál.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
fialka
Ako? V druhom sete Svitolina viedla 5:1 a podávať šla Simona. Čistou hrou znížila na 5:2 a potom doťahovala na TB. V ňom mala Jelena 2 MB a nič. To ju položilo a dostala kanára.

Simona je majsterka. Takýto zápas otočiť je dôkazom jej sily. Neuveriteľné. Nič proti Karolíne, ale už len za jej nezlomnú bojovnosť by som jej titul dopriala.
Reagovat
sprchon
Bylo to opravdu 5:1, ale v TB měla Elina jen jeden MB na returnu.
Reagovat
Fandina
Psala jsem o zápase v Římě mezi Nolem a Berďou.
Reagovat
marsden
Gratulace KP. Halep rad nemam, ani jeji rumunsky fanousky, ale uz davno jsem tipoval ze z trojice, Radwa, Wozna a Halep to bude prave posledni jmenovana, ktera na grandslamovy titul nekdy dosahne. Spis je pro me prekvapeni, ze az letos. Titul ma jasny, sice coby svetova 1 to hned schyta, ze vypadne v Londyne v prvnim kole, ale budiz. Naopak Plisek by to mohla na trave dat opet daleko.
Reagovat
Frick
Jestli si Karolína kontrolovala peněženku, mobil, hodinky atp. sec jenom se na tom kurtu kolem ní motala pořád nějaká cikánka a takový stačí chvilka nepozornosti a lup! Že jo, Dvojko?
Reagovat
FulnekUltras
2 cigošky po sobě ok, ale ta třetí nejméně nápadná už bude konečná
Reagovat
svetova.dvojka
Bez Federera to není ono...
Reagovat
Frick
Ta ženská část rozhodně ne :o)
Reagovat
Jabadu
Bez festivalu Khamoro taky.
:-)
Reagovat
Kozoroh
Nechci nic zakřiknout, ale zítřejší mač Kája x Simona bude předčasné finále. Kdyby vítězka tohoto duelu pak prohrála ve finále, byl by to pro mě šok. Ač jsem viděl, jak dobře hrály Timea a Jelena, tak přesto nemohu uvěřit tomu, že se jedné z nich podaří ve finále favoritku zaskočit.

Karolína dnes předvedla svůj nejlepší tenis na RG a potažmo na antuce. Skvěle bránila a byla psychicky silná, když přišla o vedení 5:3 v prvním setu. Podání ji zvlášť v druhém setu drželo.

Zapůsobil na mě obrat Simony z 3:6 a 1:5. Ukazuje to její houževnatost a obrovskou chuť si konečně vybojovat GS pohár. Pokud někdo může zastavit Simonu, je to Kája. To samé platí i v opačném gardu.
Reagovat
Jabadu
Přesněěě ... Elina to musela podělat.
Karolína to má ve své ruce. Simona bude hrát své dlouhé kopce, ale Karolína je dost vysoká na to, aby jí to chodilo do ruky a mohla to stahovat.
Tolik teorie.
Dovolte mi odejít!
:-)
Reagovat
Nola
Simona vratila Eline iba pozicane, nezlozila sa, ubojovala to z MB, moze ju to nakopnut, ako Angie vlani na AO, ak nevyhra tento rok FO, tak asi uz nikdy nebude mat podobnu prilezitost, tlak bude rozhodne u Simony, inak sa divim ako odpisujete hracky na druhej strane pavuka, na FO sme mali uz tolko prekvapivych vitaziek, ze by som sa velmi nedivila, ak by to cele vyhrala Timea
Reagovat
horska.kraslice
Já vidím finále Simona vs Jeljena. Ne že bych si to přála, ale tak se mi to jeví.
Reagovat
Nola
Jelena sa zajtra moze sama odstrelit z kurtu, Timea vsetko vrati do kurtu, ale hra uplne inak ako Caro....
Reagovat
horska.kraslice
To bych si přála :-), ale mám obavy. Timea sice hraje úžasný variabilní tenis, ale někdy je schopná se v té variabilitě sama utopit.....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Elina kdyby se víc soustředila tak to mohlo být 6-3, 6-2 a nebylo o čem diskutovat. Pokud se Jelena dobře vyspí, tak to taky může být rychlý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Takovéto zápasy nejsou ale u Simony nic neobvyklého. Co si vzpomínám, tak se Samantou v Madridu taky otáčela skore. A našly by se i další. Paradoxně ten Římský zápas Elině uškodil. Zřejmě si myslela, že už to dohraje tak jako v Římě, jenže Simona začala tlačit a Elina chybovat. V koncovce druhého setu se hrál ale skvělý antukový tenis. Je mi sice záhadou co to má Simona za zranění, jelikož se na kurtu pohybovala neskutečně. Ve třetím už Elina zjevně bez energie.

Těžko odhadovat zápas s Karolínou, může to být hra bez dlouhých výměn, což nemusí být až tak atraktivní. Samozřejmě obě hrají o No.1, takže to bude zápas turnaje. Karolína má šanci uspět jedině v případě, pokud celý zápas dokáže odehrát silově.
Reagovat
bIbec
sem tam, na nějakých turnajích, mám taky pocit o nějakém "předčasném finále" už v rámci semifinálového zápasu, ale rozhodně nemůžu říct, že bych to tak cítil v tomto případě.

Vlastně ty hráčky z toho prvního semíčka můžou teoreticky do toho zápasu jít s psychicky výhodnější pozice "nemám co ztratit".. a vlastně obecně herně, pokud podají dobrý výkon a předvedou co umí, tak nevidím důvod, proč by nemohly tu Simonu / Karolínu ve finále porazit. Timea na turnaji hraje výborně. Jelena, když jí to sedne, tak může vypráskat kohokoliv.
Od hráček z druhého semíčka se dlouhodobě něco čeká a to je může ve finále svazovat.

Jinak to první semíčko mi přijde takové nečitelné, ale to druhé, co si budem nalhávat, má velikou favoritku. Ale je to SF GS.. a ženský tenis. Uvidíme. Já držím palce Karolíně, ať odehraje dobrý zápas.
Reagovat
sprchon
Souhlas, pro Káju/Simonu je to velká šance, na kterou dlouho čekají. Jelena pokud se nedočká teď, nejspíš se dočká někdy příště.
U Timči těžko říct, ale RG miluje, tak aspoň jednou by to taky mohlo klapnout, rozhodně je to pro ni taky velká šance a neřekl bych, že nemá co ztratit.
Reagovat
Jabadu
Výměna trenérů mezi elitními hráčkami z jedné země je čistě náhoda.
(David Kotyza)
Já si myslím, že není.
1. Mateřský jazyk je přesnější a v klíčových situacích může být zásadní
2. Ano, Kotyza je asi klikař, že dostal do rukou možná dva největší surové diamanty v historii ženského tenisu. Ale skvělý výbrus v briliant musí někdo skvěle provést
3. Ocenil bych zejména rodinu Kotyzy. Má malé děti a byla to jeho manželka, kdo řekl: Nějak to skousneme.
Nabídka, která se prostě nedá odmítnout.
Dnes jeho svěřenkyně sahá po No.1
Reagovat
janek_da
Jasně "Hoď tam okurku a pak banán"
Reagovat
Jabadu
Mně nepřipadá jako Minions.
Bananaáááááá! ...
:-)
Reagovat
Mayo
Simona Vs Karolína ... toto som chcel vo finále. Tipujem Simonu na titul ale budem fandiť Karolíne o niečo viac. V druhom Timea.
Reagovat
Torn
Jak si mohl chtít finále, když už od začátku FO by jasné, jestli se potkají, tak v SF? :D
Reagovat
janek_da
třeba to chtěl už od ledna
Reagovat
Mayo
Ja nevjem us
Reagovat
EllNino
Tak po Drndě a Terce Omalovánce to zvládla na 100.000 ITF 1. kolo i Kája Muchová, porazila Američanku Dolehide 4:6 6:4 7:6 ... a v TB už prohrávala 0:4 ! :) To je na trávě super otočka na 7:5 :) Snad se bude dařit i dál ..Los je hratelný, z její sekce už vypadly Anička Blinkova i Julia Boserup, teď ji čeká Lao ...

Laura Robson bohužel po vyhraém prvním setu odpadává, Zarinka jde dál a také Naomi Broady s Heather Watson :) S Naomi si teď zahraje Terka Martincová
Reagovat
tommr
jj zrovna jsem to psal vedle. Karolína už má navíc za sebou úspěšnou tříkolovou kvalifikaci. Snad se jí konečně zase začne dařit a půjde pomalu nahoru ... :)
Reagovat
EllNino
tenisově je neuvěřitelné zajímavá, takový ten styl ala Jamie Hampton (ach, kde jsi :( ) ... koukatelné, bylo by fajn, kdyby šla ve stopách Markétky :)
Reagovat
tommr
díky dnešní výhře a postupu do semifinále si Karolína udržela průběžný druhý místo v žebříčku a v letošní Race se dokonce opět vrátila do čela. O obojí ale může přijít už zítra pokud v semifinále prohraje s Halepovou ...
Karolína dneska navíc pomohla i Báře Strýcový, která díky vyřazení Garciaový už má jistotu, že se po FO vrátí do první dvacítky ...
Reagovat
tommr
a ještě je třeba dodat, že Karolína už má v letošní Race 3287 bodů což jí garantuje na konci roku účast bud na TM nebo na ET ... :)
Reagovat
d@ve
.. ale to ti povídám, jestli si to finále nevybojuješ, tak jsi u mě mrtvej Plíšek. :))
Reagovat
Jan
:)
Reagovat
avos
Srovnání postupové radosti 4 semifinalistek RG https://twitter.com/rolandgarros/status/872460094814003200
Reagovat
EllNino
myslím, že fotka Káji není z dneška ;)
Reagovat
Jan
Dnes se radovala trochu více. Je to vidět ve videu v článku níže.
Reagovat
avos
No ta původní radost byla myslím dost podobná, až pak teda zvedla ruku, když postoupila do semi ... :D
Reagovat
horska.kraslice
Mimochodem, moc se mi líbila Garcia, jak Káje pogratulovala a usmívala se.
Reagovat
Torn
Taky si tím v mých očích šplhla, že to takhle zvládla. Hrála ve své zemi o první SF GS atd., jako klobouk dolů, kdyby se tohle stalo Barboře, tak tam po Káje už hází raketama. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by fotka nebyla z dnešního zápasu, zas takoví amatéři to nejsou.
Karolína nemá malé cíle, tak úsměv bude až ve finále.
Reagovat
Bee
Přesně tak - Halep je na antuce nejtěžší možná soupeřka, ale je to semi GS - Kája to tam zadarmo nenechá...:-)

http://sport.idnes.cz/karolina-pliskova-ohlas-kouc-david-kotyza-fin-/tenis.aspx?c=A170607_170051_tenis_elv
Reagovat
Jan
Připravíme se. Ležet to tam nenechá. To je dobře.
Reagovat
Marduch
Ještě že tak. Už jsem se bál, že se nepřipraví a nechá to tam ležet..
Reagovat
letityfanousek
ten ženský tenis je fakt šílený sport
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína dneska fakt skvěle :) Možná paradoxně i lepší, že se jí přípravné turnaje tolik nepovedly a jela sem s větší motivací něco předvést. Na začátku byla ráda, že přešla první dvě kola a nakonec je z toho minimálně semifinále. Proti Simoně bych neviděla její šance tak tragicky, ve Fed Cupu byla taky velkou favoritkou a jak to dopadlo. Navíc Svitolina dneska ukázala, že rozhodně není neporazitelná, pokud se v závěru protihráčka totálně nesesype. Akorát by se asi nemusela vyplatit ta dnešní trpělivost, občas se to sice proti Garcie vyplatilo, ale zbytečně si tím Karolína zkomplikovala první set.
Reagovat
Serpens
Mám obavy, že Karolíně ten trůn proteče mezi prsty jako kdysi Petře, Halepová se i přes ten dnešek jeví jako jasná favoritka a pokud Káju porazí, s nejvyšší pravděpodobností vyhraje i finále a tím si zajistí klíčových sedm set bodů navíc, které může Karolína přebít pouze účástí ve finálových kolech Wimbledonu a zároveň Halepová by musela shořet v prvním týdnu. A to není moc pravděpodobné.
Reagovat
tommr
jj zítřejší zápas Karolíny s Halepovou na 99% rozhodne o nové světové jedničce. Pokud vyhraje Karolína bude tou jedničkou ona a to hned. Mnohem pravděpodobnější je ale, že vyhraje Halepka, která je na antuce jasná favoritka. Pro ní by to sice ještě neznamenalo okamžitej nástup na trůn, ale neumím si představit, že by se ve finále našel někdo kdo by jí v tom moh zabránit ...
Reagovat
Jabadu
Pokud se Karolína naladí do módu T-X, může ji porazit. Podle mě je pro ni Simona hratelnější, než Elina.
Reagovat
tommr
to přece nemůžeš myslet vážně. Se Svitolinou má Karolína výrazně aktivní bilanci 5:1 a jsem si skoro jistej, že by se Svitolina proti Karolíně sesypala stejně jako dneska proti Halepce. Hra Halepový naopak Karolíně vůbec nesedí a na antuce je proti ní prakticky bezmocná. Výhra Karolíny v semifinále FO nad Halepkou by byl malej zázrak ...
Reagovat
Jabadu
Malej? To by byl velký zázrak!
Ale bude to mít v ruce. Simona je zeď a Karolína ji může umlátit.
Uměla to (a zase to bude umět) Petra. Proč by to nemohla zkusit Karolína?
Elina dnes prosrala vedení 5:1 ve druhým. Její chyba. Simona na tom měla minimální podíl (zřejmě, neviděl jsem to).
Reagovat
tommr
ani Petra to proti Halepový neumí ...
Reagovat
Jabadu
???
Viděl jsi loňský Wuhan?
Vyběhla s ní, jako se žhavým popelem.
:-)
Reagovat
tommr
předtím s ní ovšem utrpěla tři těžký prohry ...
Reagovat
Marduch
"Simona na tom měla minimální podíl (zřejmě, neviděl jsem to)" :D
Reagovat
Jabadu
Elina určitě útočila. Znám ji!
.-)
Reagovat
d@ve
Aspoň se tak mezi Kájou a Simonou spravedlivě rozhodne o lepším postavení v žebříčku. :)
Reagovat
tommr
jj bude to souboj na férovku i když Halepka bude trochu zvýhodněná tím, že se hraje na antuce ...
Reagovat
sprchon
Dneska super, s chladnou hlavou, minimum chyb s tím, že občas přitlačila, občas pomohla Caroline... Paráda. :)

Ale ta Elina mě seje. Málem prošustruje první set, pak prošustruje druhej a ve třetím dostane kanára. Jak vedla 5:2, tak jsem si říkal, že to musí rychle dokončit, jinak no way. Přitom i Elina byla tak krásně namotivovaná a začala tam, kde v minulém utkání skončila... Bohužel skončila. Ale gratulace Simoně, její vůle je obdivuhodná. ;) A stejně teď doufám, že vyhraje Kája nebo někdo seshora. :D
Reagovat
Jabadu
Tak už jsem doma. Sice jsem to neviděl, ale musel to být masakr.
This is the tricky situation ... (Queen, Its a hard life)
Šampioni šampionce:

https://www.youtube.com/watch?v=uHP-qgzUVLM

:-)
Reagovat
bIbec
Maličko sem tu Caro přecenil a sem za to rád :-) Kája hrála pěkně. Obrovská gratulace! SF RG je pecka.
Reagovat
lars
spis blbe si Garcii ocenil :)
Reagovat
Dobry-den
Obrovská gratulace. Dneska vcelku kvalitní výkon.

Post jedničky je tak blízko...a zároveň strašně daleko. Nedovedu si představit, že by dokázala rozjetou Halepku byť jenom potrápit, natož porazit.

Ta Svitolina mě ale fakt děsně mrzí. Ach jo. To měla dát...
Reagovat
dadaft
no, před turnajem jsem tvrdil, že by Karolína mohla dojít daleko a že by velmi daleko mohla dojít i některá z mladých hráček (Ostapenkovou jsem tam počítal).
takže vlastně spokojenost.
Reagovat
tommr
já jsem Karolíně taky věřil, že se letos na FO zlepší, ale semifinále jsem teda opravdu nečekal. Jsem rád, že Karolína potvrdila, že může hrát dobře i na antuce. Snad už tomu uvěří i ona sama a přestane se antuce zbytečně stresovat ... :)
Reagovat
Frick
Výhra Kaorlíny skvělá, ale fakt, že cesta na žebříčkový i GS trůn byla velice otevřená a to Ukáčko se takto sesypalo. No nic.

Ale tak klid. Ta rumunská cigna ukázala, že taky dokáže mít slabý chvilky, nedělejte z ní kdoví co. Neni to ani Serena, ani Mašena.
Reagovat
Tuttovka
Nemáte někdo funkční stream na Murrayho s Nishim, který by nebyl z Batmanstreamu či www.fromsport.com?
Reagovat
Fandina
tak třeba toto :-))

https://www.youtube.com/watch?v=xz1lUaATits

a nebo

http://sportstream365.com/viewer?game=119250931
Reagovat
letityfanousek
nebo rozšíření sportzone ve chromáku (možná i jinde)
Reagovat
VlS
sesypala jak domeček z karet, 3 set s kanárem. No nic, budeš to mít Kájo zatraceně těžký, ale kdo, včetně tebe, počítal se SF RG, že? Ale zkusit se to musí.
Elina se musí naučit se taky odlepit od BL, neskutečně alibistická hra, Caro hadr.
Reagovat
Herbert_Hoover
Videl jsi to cele? Co za tim stalo hlavne?
Reagovat
vrabejka
Prostě psychicky odešla. Ještě v TB se se Simonou hrála vyrovnaně ale pak už rezignovala.
Reagovat
Fandina
Já jsem dala Káju ve fantasy na vítězku FO, takže ne každý jí nevěří.
Reagovat
lars
spis proc Svitolina z 5:1 na 6:7 ?
Reagovat
EllNino
že Kája se Simonnou nehrají ve finále, je to značné nevyvážené ...ale to se dalo čekat, když v jedné půlce byla Kája a Simona a v druhé Garbině a Angie ...:) Ikyž Káju v semi jsem fakt nečekal :D
Reagovat
janek_da
jdu si přečíst, co se píše o haluzovém losu
Reagovat
EllNino
ten ať o tom pomlčí, ať se koukne, co tu měla Petra za los při svém jediném semifinále v roce 2012 :D
Reagovat
janek_da
* Haluz není zásluha.
* Hrála přesně tak, jak jsme zvyklí. Jinak hrát neumí.
* + pár minusů na pozitivní hodnocení Karolininy hry

x

* Další smutné Kvěšovo odpoledne...
Reagovat
tommr
dneska příjemně překvapila a po velice solidním výkonu zaslouženě postupuje do semifinále. Ten brejk v poslední hře byl opravdovej majstrštyk - Karolína předtím zíkala ve druhým setu při 4 servisních hrách soupeřky jen 3 body celkem! :)
Škoda jen, že Svitolina totálně selhala proti Halepce. Karolína už mohla mít po dnešku jistý druhý místo ... :(
Reagovat
EllNino
Kája se na ten první flek stejně dostane, vždyť na Wimblu nic neobhajuje
Reagovat
tommr
Karolína se po Wimbledonu určitě dostane před Kerberku, ale na Halepku to stačit nemusí pokud ta vyhraje FO. Strašná škoda, že Svitolina dneska totálně zkolabovala a ztratila už vyhranej zápas. Pro Karolínu by vyřazení Halepky byla obrovská výpomoc ...
Reagovat
EllNino
¨pokud bude hrát dobře, tak t jednička stejně přijde :)
Reagovat
bIbec
já doufám, že přijde GS!
Reagovat
bIbec
jedničku jí prostě nepřeju.
Reagovat
tommr
nejlepší by bylo kdyby přišlo obojí najednou. To bys jí přece musel přát i ty ... :)
Reagovat
bIbec
tak to je jasný. Já se trošku bojím, že na ni ta pozice "zbude" po tom Wimbledonu. Být jedničkou bez GS je taková nevděčná pozice.
Reagovat
tommr
no je jasný, že by to pak Karolína schytávala ze všech stran stejně jako nebo ještě víc než Wozniacká. Ona by to ale s tou její flegmatickou povahou určitě přežila ... :)
Reagovat
Fandina
Pokud teď v semi porazí Halep, tak jedničkou bude a neznamená to, že vyhraje GS. To neovlivníš :-)).
Reagovat
lars
Karol na trave obhajuje asi 600 bodu
Reagovat
EllNino
to není moc :)
Reagovat
lars
A kdyz bude mit na Wimblu smulu na los, tak to muze vypadat treba takto:
1.kolo Marfusa
2. Azarenka
3. Coco
4. Ostap
Reagovat
tommr
body za lonskej titul z Nottinghamu se jí už odečetly spolu s bodama za lonský FO takže k obhájení jí už zbývá jen 305 bodů za finále v Eastbourne a 70 bodů za druhý kolo ve Wimblu ...
Reagovat
lars
v live rankingu asi jo. Ale Kerber se nic neodecetlo a ona se muze s travou "ozivit".
Reagovat
tommr
tak je jasný, že Kerberka by se neměla ještě odepisovat, protože se může kdykoli zase chytit. Očekávám, že o postu jedničky se rozhodne na trávě mezi Karolínou, Halepkou a Kerberkou a získá ho nejspíš ta, která udělá nejlepší výsledek ve Wimbledonu ...
Reagovat
baggik
Kerberová byla pokud se nepletu ve finále Wimblu, takže ta oproti loňsku pravděpodobně ztratí. Kája získala dost bodů na začátku roku na tvrdým povrchu, teď díky minimálně semi z FO na antuce taky udělala slušné body, když potvrdí svoji kvalitu na Wimblu a dostane se zase aspoň mezi nejlepších 8, nejlépe dál tak si pak v létě a na podzim na Americké šňůře povodí všechny, vyhraje USO a nazdar dámy a pánové. Neni třeba řešit žebříček teď, když se hraje na povrchu, kterej si pořád ještě ošahává. V druhý půlce roku má oproti Halepce trumfy ona!
Reagovat
FulnekUltras
Na No.1 má teď svůj zasloužený čas Simona - a dál uvidíme... ;)
Reagovat
vrabejka
GS je víc jak 2.misto
Reagovat
Lunej..
Simono, jsi borec nakonec, fakt jsem cekala, ze vyletis. Preju ti konecne GS, snad to das. Kaja promine:)
Reagovat
Krisboy
Kája promine...ale já NE!
Reagovat
smazaný uživatel
mam u tebe pivo!:)
Reagovat
slacker
sem se chystral napsta neco podbneho :-D. Kaja promine ale mY ne :_DD
Reagovat
smazaný uživatel
Kaja mozna promine, ale ja ne...
Ale aby vam/nam vsem nevypalila rybnik rodacka zRigy.:)
Ikdyz za me... tady na RG bych to klidne pral i giginovi:)
Reagovat
janek_da
Zriga? ta je dost nebezpečná
Reagovat
janek_da
I když možná tady by se mělo přechylovat , Zrigaová
Reagovat
gigin
Kája je pro mne víc jak Penko :)
Reagovat
smazaný uživatel
toz tak to su ted vklidu...necht to bude tve vysnene finale Jele x Kaja.
Tommr uz vyse v postu pracuje na postupu Karoliny do finale, jeste by to mohl checknout Wilander a nejen finale je v kapse:)
Reagovat
Jan
:)
Reagovat
VlS
Kája třeba, ale my její fanoušci ne. Dřevo na hranici už svážíme.
Reagovat
Jan
Kája nepromine a vyhraje.
Reagovat
Lunej..
Jezis vy jste neprejici tlupa. Vite, ze Simona je v top dele nez Kaja, ze umi hrat skvele a ze ji to preju. Kaja at su vyhraje ty dalsi:)
Reagovat
Lunej..
Si
Reagovat
janek_da
No
Reagovat
janek_da
Nevíme. Povídej.
Reagovat
Lunej..
Ty si rediteluj ve svem blazinci a zrovna od tebe bych cekala vstricnost:)
Reagovat
Torn
Déle možná, ale kromě antuky odehraje vždycky tak turnaje na urovni hráčky TOP 30.
Reagovat
Ondra979
zatracena Simona, fakt ji nemam moc rad, asi za to nemuze ale je to tak..Kaje moc neverim ale proste ji musi zkusit umlatit
Reagovat
janek_da
ať je to radši beze svědků
Reagovat
Torn
Hraje Kája a vyhraje a půlka lidí tu řeší nějakou Simonu nebo Elinu. Hlavně, jakt tu všichni psali, že nemá šanci na FO dojít do 3. kola. Doufám, že ten turnaj vyhraje, ale tím definitivně zavře hubu všem tady a hlavně všem onanistům Petry Kvitové, který tu Káju hejtují, přitom obě hráčky mají své kvality.
Reagovat
slacker
onanista je jen jeden, a exhibuje na idnes
Reagovat
Torn
Tak doufám, že zůstane tam.
Reagovat
tommr
jj už se těším co zase vyplodí Kvěš na iDnesu za bláboly ... :)
Reagovat
Krisboy
Běž to prosím zjistit a podej report, já na to nemám nervy :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak me vsichni jsou si hraji na vlastence nebo nekteri to vlastenectvi vunec citi jinak. Karolina mne osobne z ceskych tenistu zajima mozna nein, neni mu nicim sympaticka.
Reagovat
slacker
mnohem horsi je si hrat na ANTIvlastence
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak ja mam treba rad Petru, hlavne jeji tenis. Je jich vic ceskych ale Karol fakt ne.
Reagovat
blixa
Ale no tak, klid, onanista Petry Kvitové je jen Tykvák a ten sem už nepíše.
Reagovat
PetaM
Kdybyste pořád nevytahovali Petru, nikdo by nehejtoval (samozřejmě až na něho). Nechte jí být. V tuhle dobu už mohla být klidně mrtvá.
Reagovat
Jabadu
Píšu z výkopu a mám z toho takovou radost a pocit, že bych kolegovi dal nejraději facku.
:-)
Reagovat
Krisboy
Dej mu ji!!!
Reagovat
a.magerova
Nebo jen - dej mu.... :-)))

I když teda popravdě nevím, jestli se TO zrovna takto zažilo i u chlapů... :-P
Reagovat
Jabadu
Já nejsem TAMTO! Jako pohan ale uznávám jejich právo na přírodní odchylku. Já mám také své mouchy a sterilně normální člověk prý neexistuje.
:-)
Reagovat
a.magerova
OK.... mě spíš při psaní toho mého komentu následně pobavilo, že vlastně ani neznám mluvu dvou kluků mezi sebou o těch věcech světských.... :-))
Reagovat
VlS
Tak se neupejpej
Reagovat
Jabadu
To byla jenom legrace. Takovou z toho mám radost.
.-)
Reagovat
Jan
I dvě :) Karolína si to zaslouží :)
Reagovat
lars
tak mu dej 2 facky :)
Reagovat
slacker
no to jsou smutne konce ucitelskej, skoncit na stara kolena u kopani ktere je romska domena :-D.
Neco jako proko muzskeho sovininusmu Josef Hausmann ktery jezdil do nemecka kacet stromy
Reagovat
Jabadu
Situace na "dálném východě" není jednoduchá. A věř mi, že si vydělám víc.
:-)
Reagovat
EllNino
Poslední gem výborně :) Gratulace k postupu do semifinále antukového GS :D Před turnajem bych na to fakt nevsadil :D ....

Jinak teda kkoboustraně celkem kvalitní výkon :) Caroline holt příště :)
Nedovedu si nějak představit, že by měla šanci Simonu porazit ... ale to už je fuk, tady si nahrála spoustu bodů navíc :) ... to jsem fakt nečekal :D

Ale co teď předvádí Elina, to je teda slušný blackout
Reagovat
janek_da
vrací půjčku za zápas s Martič
Reagovat
Torn
Já si myslim, že paradoxně by Karolínu mohl zápas se Simonou namotivovat hrát to nejlepší.
Reagovat
janek_da
Na antuce mají skore vyrovnané, takže je na čem stavět, že.
Reagovat
vrabejka
Kája paráda :)
Zlepšila výkon a lépe to ustála na bigpointech.
Duel se Simčou bude hodně zajímavý :)
Reagovat
historik
Kája gratulace, ale to jak odpadla Svitolina je smutný. Karolína to s Halepkou bude mít strašně těžký.
Reagovat
Jan
Nebo těžce strašné.
Reagovat
tmora
Svitolina uz odpadla, to je spatny..
Reagovat
Herbert_Hoover
Svitolina ty se mi zdas :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mam pocit, ze se me to zda:)
Reagovat
vrabejka
Ten obrat je snový :)
Reagovat
Marduch
S Halepkou to bude PEKLO, ale i tak letos pěknej výsledek pro Kajdu.
Reagovat
smazaný uživatel
dobre:)
*
Elina
spatne:)
Reagovat
janek_da
hodně nás věří ještě te mladičké Zesokolove
Reagovat
smazaný uživatel
zato rodacka zOdesy ted desi kde koho:)
Reagovat
Fandina
super. Tak ještě dva zápasy, Kájo pojď!!!
Reagovat
Andrew89
Pěkně Plíšek... :)
Reagovat
blixa
A sláva jí ona je pašák!
Piškumpré a krucajdá!
A šupajdá a hujaja!
Zdar! Zdar! Zdar!
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik jsi psal, že ti je, 60.
Reagovat
blixa
Máš problém s klasikou ? Voskovec a Werich, Osvobozené divadlo, píseň Konšelská ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne to určitě nemám, ale ty se vracíš do dětství....
Reagovat
Fandina
Nerozumíš tomu.
Reagovat
Lunej..
Vzdyt prece chlapi jsou vecne deti:)
Reagovat
blixa
No nevím, co je na tom dětského ale budiž, nemusím všemu rozumět.
Reagovat
d@ve
Třeba V&W nezná.. ;)
Reagovat
HayashiM
*Plíškůpré
Reagovat
a.magerova
Zas Tě mám raději... teda pokud TO ještě jde kvalitativně posunout... :-P

https://www.youtube.com/watch?v=S6lKeO8_2Fc

https://www.youtube.com/watch?v=pvyH9cOY6Hk
Reagovat
Jan
Reagovat
a.magerova
Jj to jsem celá já.... :-P
Myslíš, že by kvůli mně blixa zabíjel?

Mám ráda, mimo jiné, i tuto....

https://www.youtube.com/watch?v=3C4c8l0RjCU
Reagovat
blixa
To víš !!! ;-) :D
Reagovat
a.magerova
Jooo.... taková obojetná odpověď... :-P

Aaaaale... nebudu v tom hledat mouchy a beru odpověď jako ANO.... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=hLMhjCGL-8I
Reagovat
blixa
;-)
Reagovat
Jan
tommr zatomroval, že výhra Karolíny bude příjemným překvapením a vyšlo to :)
Reagovat
smazaný uživatel
na neho a na Wilandera se da vzdycky spolehnout...
...ale z opatrnosti si tam nechavam to forehandovo 1% vzdycky:)
Reagovat
Krisboy
:D
Reagovat
tommr
já jsem tentokrát nebyl až takovej velkej skeptik, ale jsem rád, že to i tak stačilo ... :)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Krisboy
M-R-D-A!!!!!!!!!!!
Reagovat
Lunej..
Jsem ti psala, ze je v poho.
Reagovat
VlS
Super zápas. Elino zaber sakra!
Reagovat
slacker
anooooooooooo
Reagovat
Pavol
Malá vzrastom ale veľká duchom. Poďme doraz ju.
Reagovat
dadaft
tak Elina projela vedení 5:1 ve druhém, to si naposledy na RG pamatuju, když Schiavone otáčela Pavljučenkové z 1:6 1:5.

co je stejné jako v druhém QF je vysoká kvalita hry.
Reagovat
Lunej..
A kupodivu jsou tam i divaci:)
Reagovat
Lunej..
s cunikem v zadech zvladla 2. set. Uz jsem chtela napsat v pripade prohry, ze me prestala bavit, protoze hrala tak bezzube v 1. a zacatkem 2. setu, ale tim, ze zabojovala tak ji dam jeste sanci:)
Reagovat
d@ve
Měj soucit a milosrdenství se svým koněm.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
jako proc, ...proc tohle delas:)))
Reagovat
vrabejka
Neskutečný obrat Simooona!!!
3.set bude tvůj!!!
Reagovat
Dobry-den
bobky?
Reagovat
Serpens
Karolína mi začíná připomínat Lucii Šafářovou, ty údery na kříž přitahují potíže.
Reagovat
dadaft
první set v kapse je parádní pozice, Garcia to neustojí a bude to ve dvou,,,,,,, si tipnu.
Reagovat
dadaft
hm, anebo taky ne.
Reagovat
Dobry-den
wow
Reagovat
Krisboy
Pěkně si to Karolína zkomplikovala, ale set je kapce a to je hlavní. Taq ještě jeden!!! Kamóóóóón!!!
Reagovat
a.magerova
Ta Simona taky řve ?!!!
Reagovat
Krisboy
Dycky řvala.
Reagovat
Lunej..
Nerve vzdy od zacatku a pred 3 lety vubec nervala.
Reagovat
Aussie
Teď řve jak na lesy. Potřebovala by redukci hlasivek!
Reagovat
Lunej..
Jo, kdyz je to vypjaty tak rve, zredukovat by potrebovalo vice hracek.
Reagovat
dadaft
s redukcemi má zkušenosti
Reagovat
Lunej..
Myslis hrudnik? Pokud ano, tak se ji vubec nedivim:)
Reagovat
dadaft
ano a ani já - celoživotní dřinu nepřeju nikomu a od sousedky vím, že žádná sranda...
Reagovat
Lunej..
Navic kdyz s tim mas hrat profi tenis, neumim si to predstavit. U kdyz pry jeji fandove psali petici, at to nedela, coz je proste chlapske mysleni:)
Reagovat
Lunej..
I kdyz
Reagovat
dadaft
některých chlapů -------- podle jiných, třeba mě, kteří mají rádi věci tak akorát, teď vypadá mnohem líp. ))
Reagovat
a.magerova
Tak to ať je No1 Plíšková, ta je slastně tichoučká... :-))
Reagovat
Lunej..
Bohuzel tech tichych hracek je cim dal min. Lucka S taky mezi ne nepatri s tim svym houkanim. :)
Reagovat
a.magerova
Pořádné chlapy jim dodat, ať se vyřvou mimo kurt... ;-)
Reagovat
Lunej..
A Masena ti jako Nr.1 nevadila?:) Ty by potrebovala snad celou cetu:)
Reagovat
Lunej..
Ta
Reagovat
blixa
No bábi ???!!! Co ty víš o celý četě ??? Povídej a přeháněj ! :D
Reagovat
EllNino
Babincáková
Reagovat
Lunej..
Proc ja? Ja u tenisu nervu:)
Reagovat
Aussie
Batalión!
Reagovat
a.magerova
Vadila, mně vadí každý řvoun... jak na kurtu, tak v životě... vyřvávat si výhody, to fakt nesnáším... :-/
Reagovat
Lunej..
Tak chlapi taky hekaji, ono si nevyberes. Takovy David F to umi taky pekne a presto mu fandis:)
Reagovat
a.magerova
To jo... ale můj tenisový guru ani píp.... :-))
Reagovat
Lunej..
Tak uz rvou obe, ale to dokazu pobrat, kdyz do toho davaji vsechno. A doufam, ze Simona snad dokonci 2. set a vyhraje 3. kdyz tak zabrala, pozde.
Reagovat
dadaft
ntvl tvl tvl, Elino, já čumím, to je nekompromisní palba,,,,,,,,,
Reagovat
Serpens
Halepka na pokraji vyřazení, ale je to dobře, protože Karolína bude mít ještě poslední šanci na no.1 ve Wimbledonu.
Reagovat
baggik
Mam hloupej dotaz. Pokud Halepová teď vypadne a Kája postoupí, bude n.1?
Reagovat
d@ve
Bude (zatím) No.2. ;)
Reagovat
Fandina
Pokud Kája postoupí do finále a Halep ne, tak bude Kája jedničkou.
Reagovat
EllNino
Karolína už posté nechala odkrytej kurt Caroline na BH po lajně .. to nahazování kje hrozný
Reagovat
Dobry-den
klidně jsi ten set mohla vyhrát 6:3. Ale ty jsi řekla ne!
Reagovat
Serpens
Bože, stačilo tu smeč umístit správně a tohle vůbec nemuselo být...
Reagovat
Pavlis
Šancí měla Karolína nepočítaně. Bohužel to furt dává na střed, rány nejsou nijak razantní. Nijak nevariuje hru. Ještě klika, že Garcia u sítě docela kazí. Můj tip je, že to nakonec projede, byť v průběhu prvního setu většinou vedla. Budu rád, když se zmýlím.
Reagovat
historik
přesně, Karolína čeká na chyby, to podle mě není úplně dobrá taktika.
Reagovat
d@ve
Kájo, přečti si, prosím, ten taháček. Třeba ti to pomůže.. ;)
Hlavně až bude zas Garcia u sítě, tak jí to furt nehraj na raketu, ale někdy taky po čáře..
Reagovat
dadaft
tvl, Simona teče jako hrom, to se pak budu muset podívat................
Reagovat
Lunej..
Ja se prestala divat, katastrofa.
Reagovat
d@ve
Dívej se! Simča otáčí.. ;)
Reagovat
Lunej..
Nebudu, kdyz nekoukam, hraje lip:)
Reagovat
d@ve
A že jí to teď bez tebe jde. :)
Reagovat
Lunej..
Prave, i kdyz ted jsem neodolala. To zabira fakt brzy.
Reagovat
d@ve
No vidíš, povedlo se..I s papagájem. ;)
A já si byl mezitím zaplavat..
Reagovat
historik
tenhle předlouhý gem měla kája vyhrát, teď to bude dost těžký, protože se chytilo i publikum
Reagovat
Ondra979
tak uz jsem se tesil ze bude set a to by Garcia podle me psychicky neustala, ale Karol ji sama vratila do hry velka skoda
Reagovat
historik
no tenhle gem byl špatnej. Ale kája měla víc využít toho, že Garcia kupila chyby. Teď to bude těžký, musí do toho víc chodit.
Reagovat
historik
mama mia to teď bylo štěstí na BB
Reagovat
EllNino
to je fuk
Reagovat
d@ve
Tak co Karolíno, doservíruješ ten set bez nervů? :)
Reagovat
d@ve
Ehm.. Tak asi nee..
Reagovat
Lunej..
Proc to hracky daji souperce na raketu, kdyz je kurt otevreny?
Reagovat
EllNino
netušim
Reagovat
Lunej..
Ja prave taky ne, navic kdyz maji dost casu. Takova zbytecna komplikace.
Reagovat
d@ve
No to jsem chtěl právě napsat.
Hlavně Kája se snad vůbec nedívá, kde ta soupeřka je.. :/
Reagovat
Lunej..
To dela i Petra, Simona atd. Zbytecne prijdou o bod nebo se jim vrati uder navic. Nechci tu machrovat, ale nekdy je to fakt haluz:)
Reagovat
d@ve
Možná málo hrajou debl. Možná by se pak naučily mít lepší přehled o prázdném kurtu. :)
Reagovat
Lunej..
Spis jde o cteni hry, mozna by mely zkusit 1. tridu, Ema ma mamu, mama ma Emu atd.:D
Reagovat
d@ve
Ema má mámu, máma mele maso.. :D
Reagovat
VlS
gratulka holky
Reagovat
misa
Pěkný zápas.
Reagovat
misa
... a 15. grandslamový vyhraný v řadě.
Reagovat
d@ve
A chtělo by to ještě další GS titul. :)
Reagovat
EllNino
Lucka začíná hrát skvěle, tak snad si to přenese i na trávu a hlavně do singlu :) Beth jí pozitivně nabíjí
Reagovat
Lunej..
Prober se, odlep se konecne od BL a trochu utoc nebo ti zazpiva taky.
Reagovat
Krisboy
Prosím tě, Simona ať si dělá co chce, ale ta Karolína to musí dát!!!
Reagovat
Lunej..
Nepros, Karolina je v poho.
Reagovat
Krisboy
Zatím ano, ale víš jak to je...:)
Reagovat
Lunej..
Staci nehystercit predem:)
Reagovat
Krisboy
Rozumím. Zbytečně netommrovat a jít si pro to.
Reagovat
EllNino
Super výkon hlavně od Katky :) Rusky pomohly, ale naše holky hrály výborně :) Gratulace ... na síti to dneska bylo luxusní :)
Reagovat
Krisboy
Dva jedna a brejk. Karolína sahá po poháru.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist