Karolína Plíšková půjde do nadcházející sezony s novým trenérem. Spolupráci s Martínezovou ukončila

7. 11. 2019, 09:28
Aktuality 404
Karolína Plíšková vstoupí do nadcházející sezony pod novým vedením. Sedmadvacetiletá Češka se rozhodla ukončit spolupráci se španělskou trenérkou Conchitou Martínezovou. Jméno nového kouče zatím neoznámila. Informaci oznámil manažer a manžel české jedničky Michal Hrdlička.
Profily hráčů
Karolína Plíšková (© j48tennis.net)

Plíšková pod vedením Martínezové, která byla členkou jejího týmu od loňského US Open, letos získala čtyři tituly a triumfovala na všech površích. Na vytoužený grandslamový vavřín však nedosáhla ani pod taktovkou bývalé wimbledonské šampionky, a proto přišel očekávaný rozchod.

"Děkuji Conchitě za odvedenou práci, myslím, že jsem se díky ní stala lepší hráčkou. Doufám, že se jí bude i dál dařit. Já se teď chci zkusit zase ještě posunout," uvedla Plíšková v tiskové zprávě.

Martínezová se do týmu přidala k někdejší špičkové deblistce Rennae Stubbsové. S Australankou česká jednička ukončila spolupráci letos začátkem května. V realizačním týmu naopak zůstávají chorvatský kondiční trenér Azuz Simčič, španělský fyzioterapeut Salvador Martín Guzman a mentální kouč Marian Jelínek.

Jméno nového trenéra zatím není známé. "Po Turnaji mistryň se Karolína definitivně takto rozhodla a od té doby jsme začali jednat ve věci angažování nového trenéra. Momentálně už probíhají vyjednávaní a jakmile budou u konce, budeme informovat fanoušky. Jasno by mělo být před začátkem přípravy na další sezonu," řekl manažer a manžel Plíškové Michal Hrdlička.

Sedmadvacetiletá lounská rodačka mění trenéra poněkolikáté. Po sezoně roce 2016 odešel Jiří Vaněk a do září roku 2017 hrála pod vedením Davida Kotyzy. Na Turnaji mistryň v Singapuru se tehdy připravovala pod dozorem Stubbsové. Po ní nastoupil Tomáš Krupa, který skončil loni v létě a nahradila ho Stubbsová.

Plíšková si po náročné sezoně naplánovala několikatýdenní tenisovou pauzu. "Čeká mě cesta do Miami na focení pro partnera a potom dovolená v teple. Přípravu na další sezonu zahájím na konci listopadu."

Pro přípravu na novou sezonu si znovu zvolila Tenerife. "Tamní podmínky mi maximálně vyhovovaly, proto tam přípravu letos absolvuju znovu. Je tam skvělé počasí a můžu se tam soustředit jen na trénink," chválila si loňskou přípravu na největším z Kanárských ostrovů.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

404
Přidat komentář
brixner
Grafická úroveň mi zde příjde OK, rozhodně bych nepřivítal blikající smajlíky, když si vzpomenu svého času takový chat na Lidé.cz...

Líbila by se mi možnost editovat už odeslané údaje - někdy se člověk fakt splete...

Hodnotit příspěvky + - by asi také bylo fajn

Co mi tu chybí nejvíce...odpočet zbývajících znaků při psaní!!! Občas, když se rozvášním...:-)

Osobně tu s nikým problém nemám, myslím, že právě tady je asi nejlepší "sešlost" ze všech portálů, které občas čtu a do kterých NEpřispívám! Je to tady taková fajn tenisová rodina. Asi před cca třemi lety jsem zrušil FB(zabíral mi fakt hodně času), twitter mě nezaujal...Takže sem chodím nejčastěji a nejraději, no prisamboha :-)
Reagovat
Nola
omg, ak budes pisat k teme, teda k teme tenisovej, tie znaky navyse potrebovat nebudes....

za mna, ale celkom fajn pripomienky, editovanie, hodnotenie... m.i. tentokrat hodnotim tvoj prispevok na vybornu
Reagovat
paddy
Tak jsem se ve tvém okolí lehce pozeptal a zjistil jsem, že sis na tvých výpravách za dobrodružstvím udělal dva levobočky. Kluci si trochu stěžovali, že je zanedbáváš a sklenku alkoholu nepustíš z ruky, dokud není prázdná. Občas jim prý koupíš i nějaký dárek. Říkali, že rádi zpívají, tak jsem je poprosil, aby se předvedli. Zajímalo by mě, který z nich ti je nejvíc podobný. ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=m88qXq-vmXQ
Reagovat
Vlk-v-trave
Zacinam mit strach na nektere ty tvoje linky klikat, clovece:)

Ale take se divim, ze brixner nenavrhl, aby tu byl koutek na TP, kde by daval fotky svych sousedek. Musim rict, ze svuj prispevek zvladl celkem slusne, tak aspon ze vime, ze jednou za rok, je schopny ze sebe vysoukat i neco smysluplneho. Jako Nola...take chvalim:)))
Reagovat
paddy
"Homo homini lupus" (Člověk člověku vlkem)

Všichni víme, že vlk je nejšťastnější na trávě :)

https://www.youtube.com/watch?v=5OWOQF3dWi0
Reagovat
blixa
No kéž by ! Vlci se k sobě chovají hezky ;-)
Reagovat
brixner
Já tě jen lehce poopravím: Jsem úplný a totální abstinent, alkohol je něco, co mi k životu absolutně nechybí a já se ho zkrátka nedotýkám jinak, než v jeho obalech-jestli rozumíš. Přiznám se, byly kdysi doby, kdy jsem různé Napoleony a jiné destiláty, proléval hrdlem ostošest. Jenže pak přišel takový záhadný den, kdy jsem řekl DOST! Spouštěčem byla svatba mého kamaráda, kam mě neuváženě pozval co by dobrého baviče, kterým jsem(údajně) dodnes no a já se nahnul přes stůl, abych políbil sice ne přímo nevěstu, ale její ségru, kteroužto jsem si už představoval v různých, ne zrovna tanečních polohách, jenže ona byla napajcovaná nějakým smradem, který mému nosíku zkrátka nesedl a ten vydal striktní povel k útoku a já hodil metlu na svatební dort, na pár talířů plných dobrot a asi na jedno kvádro a po lepáku od vedle stojící další slečny, jsem poblil i záda pozvané učitelky z gymplu...No, bylo to nechutné, ale zase se mi tenkrát aspoň ulevilo, vono se pořádně vyblejt na tom správným místě, také není od věci, žáno:-) Od té doby je pro mě alkohol tabu, takže pozváním na skleničku bys nepochodil, bohužel! Tohle trvá už 25 let a no problemo, nelžu!
A ten spratek v modrý košili...Ten můj rozhodně není, mých pár antikoncepčních selhání nosí zásadně bejsbolky :-))
Reagovat
rybicka
... jaká je asi cesta k podobnému videu? :-)) Ta má je přes TP, ale trošku mi to hlava nebere :-))
Reagovat
rybicka
- což je samozřejmě problém mé hlavy :-)
Reagovat
Petur_Fisk
..."Líbila by se mi možnost editovat už odeslané údaje - někdy se člověk fakt splete..."
Hele.....jsou jedinci, kteří mají tendenci vynášet velmi tvrdé soudy a realita pak ukáže, že jsou hodně mimo...
Jen ať to tu zůstane, mimochodem jako připomenutí. že je lepší vícekrát měřit, než jednou říznout...:)
Reagovat
Frick
Tak jsem si projížděl detailně fotky a ona má už snad deset kérek. Ne určitě to není něco, co by na ní vadilo, pokud se jí to líbí, tak klidně, ale zkrátka... přijde mi na to taková moc... spořádaná. :-D Ale tak možná právě proto - chce ukázat, že i hodná a plachá holka může být v tetovacím salonu "pečená - vařená".

Ale jako na "Franz-style" to jako dotáhnout nemusí. :-D
Reagovat
Petur_Fisk
Osobně ji neznám, ale co jsem slyšel, tak je spíše rebel než spořádaná, hodná a plachá holka...
No mimochodem, kdyby mi někdo řekl, že jsem spořádaný, hodný a plachý, tak to je jako, že jsem úplně blbej...:)
Reagovat
rybicka
:-)) Kdysi můj manžel, kudy chodil, tudy trousil - jak jsem neskutečně tolerantní. Což jsem mu následně (netolerantně) zakázala. Ano, tyto "pochvaly" jsou fakticky vlastně urážlivé :-)
Reagovat
blixa
Tak mě napadá citát z klasiků V+W :
"U nás že se něco smí ? No dovolte ! U nás se nic nesmí, u nás je pořádek !!!"
:D
Reagovat
Aneri
Nezmění něco i Petra? Mám takový pocit ...
Reagovat
Aneri
Než jsem to dopsala, už změnila .... ale je to vše?
Reagovat
smazaný uživatel
Čti níže! :))
Reagovat
Petur_Fisk
Ha, to je fofr, nestíhám ani načítat stránku...
To by mohl být teprve začátek "zemětřesení"...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme.
Reagovat
Petur_Fisk
Já taky, už aspoň dva měsíce...U Karolíny a Kristiny to bylo stejné a tam mě ten pocit nezklamal....:)
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěla bych moc poděkovat svému kondičnímu trenérovi Davidovi za skvělou spolupráci nejen tento rok, ale celých pět let. Prošli jsme spolu hodně, nyní jsme se však rozhodli jít příští sezónu každý svou cestou. Děkuji Dafi za všechno a přeji ti vše dobré ????
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak... a mame tu dalsi clanek:)
Reagovat
Petur_Fisk
Jak to vidíte (tipujete)? Dá se Conchita dohromady s Garbine?
Reagovat
blixa
To nevím, ale jestli je Saša chlap, tak vezme Garbine nebo Evženu ! :D
Reagovat
Petur_Fisk
Nebo Karolínu...:)
Reagovat
blixa
Ta je pro něj moc dobrá, malá výzva ... ;-)
Reagovat
Petur_Fisk
Jestli chce velkou výzvu, tak ať vezme Terku Smitkovou...:)
Reagovat
blixa
No to zase je mooooc :D :D :D
Reagovat
Petur_Fisk
Tomu Saschovi se taky člověk nezavděčí...:)
Reagovat
dadaft
Ondřej Jirásek --- mně se TP celkem líbí jak teď je.

pochvala za hojnost fotek v článcích, ty od agentury Jimmie48, co se poslední dobou objevovaly, jsou super.
Reagovat
Petur_Fisk
Jimmie48 je absolutní špička ve světě tenisu.
Reagovat
Vlk-v-trave
Koukam, ze zmena vyhlaseni Karoliny pomohlo mit clanek s plno komentama. Hodna holka:)

*
Jestli jde o tvou vyzvu...tak ocenuji tu odvahu.

Obecne me nic nechybi...
...snad jen clanky, ktere se opravdu zaobiraji hracemi vzhledem k jejich stylu hry...myslim podrobneji...proc takovy servis, proc BH obouruc, co je na nem zajimave, proc Isner trebas uziva halfy a jak, atd...to same u hracek, ikdyz tam je to tak trochu jednodussi:) Ale chapu, ze k tomu by bylo potrebne, aby to nekdo zpracovaval primoz branze...

Pak mne chybi hodne veci kolem vyvoje a historie tenisu...nejake ty perlicky...k hracum, kteri uz aktivne nehraji, historice zajimavosti u GS nebo jinych turnaju...a to uz by se zpracovat dalo i bez pomoci...nejake ty stare videa k doplneni a tak...

Na druhou stranu, at se zase snazi trochu uzivatele...aspon nebudou tak pasivni, a to je asi to, co na tom portalu je ok. Jsem tu vsichni tak trochu svihli, ale v porovnani s tim, co je nekde na idnes atd...je to v pohode...

Takze vlastne mam spis navrh aby snazili ti uzivatele:D)

Nic dikz za ten rok, a hodne stesti do dalsi sezony...a snad se potkame na Fantasy.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Vlčku, Vlčku, díky za postřehy, ale myslím, že je to zatím nereálné. Já už jsem tak vytížený dost a ještě psát takovéhle články bych asi nedal :) Snažím se teď více věnovat našemu portálu na sociálních sítích (Twitter a Facebook).
Reagovat
Vlk-v-trave
Proto ta vyzva k prispivatelum:)))
Reagovat
Vlk-v-trave
Chtelo by to asi najit nejakeho byvaleho hrace, ktery se nudi, a trebas by chtel prispivat na TP takovymi postrehy, a pochopitelne by si za to jeste platil, ze ma takovou cest:) Jas jasu, nebo aspon pochopil, ze kdyz muze, tak je to za odmenu.
Reagovat
Vlk-v-trave
A nebo poprosit sojku:) Ta by to zmakla.
Reagovat
paddy
Volných koučů moc není, ale tento asi bude. Možná s ním už Hrdlička vyjednává :)

https://www.ubitennis.net/2019/11/top-wta-coach-accused-false-advertising/
Reagovat
lars
ten by mel asi trenovat Stephens
Reagovat
Frick
Kristýnu musím pochválit - vykonala sebereflexi a napravila chybu. :o) Sice jen co se týče šatníku, ale co už.
https://abload.de/img/highwaistbikiniuzjus.png
Reagovat
Frick
Jako ale fakt - vám ta komedie z levé fotky přijde jakkoliv estetická? Mne teda ne.
Reagovat
Fandina
Ty tomu vůbec nerozumíš. Vlevo vidím zajímavé plavky a vpravo normální bikiny.
Reagovat
smazaný uživatel
To vlavo su tiez plavky?
Reagovat
Fandina
Doufám, v prádle se po ulici nechodí.
Reagovat
smazaný uživatel
:))) ja len ze v tak blbych plavkach som uz dlho nikoho nevidel,vlastne si ani nespominam ci som videl:)
Reagovat
smazaný uživatel
mozno v nejakom historickom filme
Reagovat
Fandina
A proto jsou zajímavé a navíc i barevně odlišené. A také hezké.
Reagovat
Fandina
Tady je odkaz na podobné plavky, kalhotky podobně střižené se nazývají brazilky a celkem dost se to prodává.

https://www.brazilianbikinishop.com/cs/bikiny-s-vysokym-pasem-221/
Reagovat
smazaný uživatel
co ja viem,mne sa viac pacia tie menej progresivne bikiny,som staromodny,cu uz
Reagovat
smazaný uživatel
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT1abRg6OClqE4L2oja3FFDjmGQd8VoXuknDhrEG-tiDQVxCKoWsw&s
Reagovat
Frick
Ale ne ze 60. let :-D V tý době už se bikiny celkem podobaly současnejm. Jako tehdy to pro muselo bejt pro ty chlapy celkem "žrádlo", kdy ženský začaly chodit k vodě v němčem, co zakrajvalo tak 10% těla. :-D
Reagovat
Petur_Fisk
10%...tolik?
Monokini je ta správná volba...:)

https://ru.aliexpress.com/item/32976382562.html
Reagovat
rybicka
4 stovky za "špagát" na kterém se nedobrovolně oběsím, tak s takovou postavou raději bez.
Reagovat
Petur_Fisk
Ale na tom "špagátu" by bylo jméno "věhlasné" firmy....no nekup to...:)
Reagovat
Frick
Ano, normální, který plní učel - nezakrývat nic, co není není nezbytně nutné a dát vyniknout postavě vysoké a štíhlé 27 leté holky.

O bikiny vlastně nikdy nejde. Nejde o to, zda jsou za 150 nebo 5000 Kč nebo jakou maj barvu atp. Jde o to, co nezakrejvaj :-D A tady nezakrejvaj zatraceně dobrou postavu.
Reagovat
Fandina
Ale Tynda nosí oboje varianty a evidentně nic nezakrývá a nemá důvod. V podstatě, kdyby si vzala cokoli, bude vypadat dobře.

Já jsem stará bába a ty vysoké nenosím jen proto, aby si právě druzí nemysleli, že něco zakrávám. Takže všechno odkrývám. Je to paradox.

A co se týká varianty vlevo, tak se mi moc líbí, hlavně na Tyndě, protože je štíhlá, mladá a může si všechno dovolit.

Jinak samozřejmě, vysoké kalhotky u plavek se mohou používat třeba k zakrývání tuku a bohužel i zdravotních problémů, nebo jizev, nedostatků nebo tetování. To se ale evidentně Tyndy netýká, viz obě varianty. :-))
Reagovat
paddy
pár malin v okurkové sezóně...

https://www.youtube.com/watch?v=Yr3Ukxf-2Ps
Reagovat
paddy
Reagovat
SpacialRecognition
neprošla dobingovým testem.
Reagovat
SpacialRecognition
dopingovým
Reagovat
Ondřej.Jirásek
blíží se nám konec sezony, přátelé, a já se vás jako každý rok ptám, co byste tady na TP uvítali/změnili/zlepšili...

konstruktivní kritiku, nápady na zlepšení, co tu chybí atd. prosím mně do vzkazů, děkuji vám :)
Reagovat
Fandina
Odkaz na livesport.cz/tenis, jinak nic :-))).
Reagovat
janek_da
chat mezi dvema lidmi, respektive mezi clovekem a (vlkem nebo sojkou)
Reagovat
gigin
Emotikony. A hodně blikajících.
Reagovat
gigin
Blinkajících.
Reagovat
Fandina
blikajících blinkajících
Reagovat
gigin
Jj těch :D
Reagovat
tommr
to je náhodou dobrá připomínka. Emotikony tady rozhodně chybí ... :)
Reagovat
janek_da
nemam rad emotikony
Reagovat
gigin
Zato chaty se zvířaty jsou geniální.
Reagovat
janek_da
diky
Reagovat
Fandina
a co zvířecí emotikony

:3: Pes
3: ] Býk
3:o Tele
3: ) Kráva
:8) Prase

I>?=?_:7
8^ Slepice
{:V Kačena
>== Krocan
~~~~8} Had
8=(=o)B) Králík
-:?????- Ježek
B| Žába
: = Bobr
| ) Mlok
:V Datel
{)ö(} Motýl
(:[ Brouk
: I Opice
: |
8:] Gorila
:= | Pavián
(*@@*) Koala
: :) Hroch
$ß Delfín
: > Mrož
>: o Antilopa
:ok Lev
Reagovat
FulnekUltras
pak že nejdou lidi vydráždit
Reagovat
Fandina
tyhle jsou zajímavé, i když jsou jen napsaná, nejde sem dát znak

Národnostní znaky smajlíků

(:-)())))=3 Čech
(=OD))) Němec
_: ) Američan (indián)
:(8: ):
_>?) Indián
=|: ) ~D Angličan
@: ) Asiat
|:)
|:>
Reagovat
janek_da
pekne, ale 3 zakladni tam chybi - sojka, vlk a kozel
Reagovat
paddy
a také medvěd, muška, candát, King Kong a krakatice :)
Reagovat
Fandina
Pro potřeby TP bezesporu.

Jinak tam ještě chybí vůl. Ale to je už z jiného soudku.
Reagovat
FulnekUltras
nedráždi ;-)))
Reagovat
Fandina
Tady nejde o dráždění. To by mě ani ve snu nenapadlo. Nějak si pleteš pojmy.
Reagovat
FulnekUltras
ta reakce se doslova nabízela ;-)
Reagovat
Fandina
To vůbec. O tom, že dráždíš si psal ty. Já v tom smyslu vůbec ambice neměla.
Reagovat
FulnekUltras
po tom volovi už mi z daného soudku chyběl fakt jenom kousíček ;-)
Reagovat
Fandina
To byl pokus o vtip, ne dráždění.
Reagovat
FulnekUltras
dost riskantní ;-)
Reagovat
Fandina
A v čem prosím tě. Koukám, že jsi vztahovačný, za vším něco hledáš, navíc jak koukám nepatřičného. Dosud jsem si myslela, že jednáš na rovinu. Evidentně tomu tak není.
Reagovat
Fandina
Nejen, že pliveš slovně po druhých, ale ještě hledáš problémy, tam kde nejsou.
Reagovat
FulnekUltras
že jsem vůbec něco složitě rozebíral - měl jsem to jedno jediné k volovi logicky padnoucí slovo napsat rovnou - a bylo by to jasné ;-)))
Reagovat
gigin
Vedle v diskuzi je mají.
Reagovat
blixa
Nepřechylovat cizí ženská jména !!! Samozřejmě po dohodě s majitelem TP ;-) :D
Reagovat
Fandina
super
Reagovat
FulnekUltras
mohl by to být zásadní průlom
Reagovat
paddy
- tlačítka edit a delete vlastních komentů
- nemazat jméno u smazaného účtu
Reagovat
Petur_Fisk
Jako že třeba někdo vynese nějaký rychlý soud a po pár hodinách nebo dnech si to smaže, aby nebyl za blbce...?...:)
Reagovat
rybicka
Stačilo by i jen pár minut pro překlepy a třeba i "překlepy". Příklad: jednou si mé prsty samy rozhodly, že je lhostejné zda "I", či "Y". Výsledkem byla příšerná chyba (raději jsem na ni neupozorňovala následnou opravou). Každopádně by se snížilo množství opravovaných a ujasňujících příspěvků.
Reagovat
Petur_Fisk
Překlep se pozná a nějakou tu gramatickou chybu udělá každý - jsme jen lidi. Ale já jsem pro, aby se každý na chvilku zamyslel, než něco "odentruje"...:)
Reagovat
rybicka
Co se týče významu obsahu, pak tomu naprosto rozumím. A když zvažuji obě varianty, pak se srovnám i se svým nedobrým pravopisem. :-)

Tedy nechť zůstane stávající...
Reagovat
Alien
Patapuf!
Reagovat
slacker
prechylovat a pouzivat ceskou transkripci jmen, s anglickou si odjedte natrvalo do ciziny
Reagovat
smazaný uživatel
Mne by se libila mobilni aplikace :) Nebo aspon mobilni zobrazeni, ne desktopova na mobilu :)
Reagovat
janek_da
Tak apka s notifikacemi(článek, komment, reakce) by byla fajn
Reagovat
lvicek
Moznost soupnout vsechny zapasy Cechu (vcetne ctyrher) do mych zapasu, at to nemusim prochazet a vyklikavat. Upozorneni kdyz zacne nejaky z mych zapasu. Nekdy az prilis mnoho clanku ke stejne prilezitosti, pak se rozplizava diskuze. Do clanku "Cesi v akci" zvlaste na vetsich turnajich psat nejen kolikaty je to zapas na kterem kurtu, ale i po kterem zapase nasleduje (nyni je napsano napr. treti zapas na kurtu 8, ale kdyz se honem kouknu na to, ktere zapasy momentalne bezi, tak nevim, na kterem kurtu se ktery hraje, takze z toho nevidim, jak dlouho jeste se bude cekat). Proste minimalizovat nutne googleni ;).
Reagovat
Ondřej.Jirásek
myslíte v denním preview? v Češi v akci je čas a odkaz na program.
Reagovat
Fandina
Asi jde o tohle. Já moje zápasy na tady TP nepoužívám, ale třeba na tipsport.cz ano a tam mi chodí upozornění i na mobil, kdy kdo začne hrát a pak jak to skončilo.

https://www.tenisportal.cz/live/#inscore_ifheight_xdc_500
Reagovat
lvicek
To je vlastne jedno, ve kterem clanku :). Kdyz je to na zacatku programu, tak je cas dobra informace, ale pokud se jedna o ctvrty, paty zapas, tak ten cas je vicemene k nicemu. Hlavne myslim na velke turnaje - GS atd., kde je hodne kurtu. Pokud chci stihnout zacatek zapasu, ktery me zajima, tak si hlidam jak se vyviji predchozi zapas. Ted jsem (zrejme asi) v dennim preview zjistila, ze se jedna o ctvrty zapas na kurtu 10 a sla jsem hledat na oficialni stranky program, abych zjistila, kdo tam hraje jako treti, coz bylo trochu otravne (a zdlouhave).
Reagovat
Ondřej.Jirásek
chápu. odkaz na kompletní program dne tam ale je vždycky dole (denní preview), nebo nahoře (češi v akci). asi bych mohl od příštího roku rozepsat kompletní program kurtů, kde budou hrát Češi, pár minut navíc mě nezabije :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ale v Češi v akci by to stejně pořád zůstalo stejně, tam nemají zahraniční zápasy co dělat :) ale je tam vždy odkaz na celý program hracího dne. možná zkusit tam přidat poznámku, na kterém kurtu Čech hraje, to by mohlo trochu pomoci.
Reagovat
FulnekUltras
zas ty Čechy tolik nerozmazlujte, pak samou roztažností nevědí co by... ;-)
Reagovat
lvicek
Mne by uplne stacilo nasleduje po zapase Xu-Wu ;). Ja si nechci moc stezovat, jen tak brainstormim napady na vylepseni, kdyz uz tu padla ta vyzva :). Posledni dobou je cas nedostatkova komodita, takze proto takova lenost ;). Je pravda, ze odkaz na plny program jsem moc nevyuzivala, to byla ma chyba, nejak jsem si toho poradne nevsimla. Diky za upozorneni.
Reagovat
Fandina
Potvrzuji. Odkazy na program v článcích bývají, nejednou jsem to využila.

A také využívám odkazy vlevo na stránce pod hlavním menu, Oficiální weby právě hraných turnajů. Nicméně mi tam chybí třeba ty, které se budou hrát příští týden, protože tam také občas lovím. Ale to bych toho chtěla asi moc.
Reagovat
dadaft
Reagovat
sojka1
:-)) pridavam se....
Reagovat
Vlk-v-trave
Emotikony pustit pouze na stedry den :D)
Prispevky budou svitit jak vanocni stromecek, takze v ten den to celkem slusne zapadne...

Za chvilu budeme komunikovat jak zvirata...vsechno pojede na emocich...uz ted si kazdy vysvetluje po svem plno slov...takze jednou bude asi nutne ty emotikony drsne zavest, aby se lidi kvuli individualni interpretaci slov mezi sebou nepostrileli.

Takze dokud tu nejsou emotikony, mame nadeji, zde jsme jen streleni, ale jeste komunikujeme jako lidi:D) (ikdyz to rika vlk, sojka, nebo kachna)

Jinak Sojecko, preji hezkou okurkovou sezonu.
Reagovat
Petur_Fisk
Taková vize - komunikace kde slova skoro nejsou, jen samé emotikony. Jo a abych nezapomněl, když už nějaká písmena, tak převážně zkratky....ať je veselo...
BTW Švédové jsou fanatičtí "zkratkaři" a ke každému "povinnému" vybavení domova patřil vždy slovník zkratek.
Takže emotikony a zkratky a sejdeme se všichni v blázinci...a pak teprve bude veselo...:)
Reagovat
sojka1
jenze si to uz neuzijeme... :-( :-))
Reagovat
Vlk-v-trave
n.t.j.p.

a necht si tam ted dosadi kazdy co chce:)))
Reagovat
Petur_Fisk
A teď si představ, že jedeš autem švédským venkovem a hledáš vlakové nádraží. ...
Jen lesy, sem tam samota a občas nějaká odbočka k nějaké farmě. Mezi směrovkami se také najednou objeví značka jvstn. Pokud neodbočíš, děláš chybu - jvstn je zkratka pro järnväg station nebo-li vlakové nádraží...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
:D)
Tak to je supa...a to maji jeste ty smradlave ryby...no ale aspon pri utoku na Svedsko bude agresor slusne desorientovany.
Reagovat
Petur_Fisk
Bohužel díky téměř stoletému blahobytu Švédové neví "co roupama" a tak jsou sami stále více dezorientovaní..:)
Reagovat
blixa
My jsme nežili 100 let v blahobytu ale co se dezorientace týče, tak jsme o deset parníků vpřed ;-)
Reagovat
Petur_Fisk
Asi se to nedá srovnávat...Švédové jsou např. vlajkovou lodí migrace a extrémního feminismu a v těchto oblastech stojí (zaplať Bůh) Češi pevně nohama na zemi (zatím). No a v Česku je zase jiná forma dezorientace (kterou např. rád rozebírá Blixa s Fulnekem...:).
Reagovat
blixa
No to sice je, ale naprosto klíčová dezorientace je v oblasti morálky. A to je ten průser ...
Reagovat
Petur_Fisk
Naprostý souhlas. Tady vidím hluboké poškození díky desítkám let totality. Ještě když jsem "vrcholově" sportoval a trénoval, tak jsem měl vyzkoušené, že třeba týdenní výpadek kvůli nemoci mně trvalo dohnat minimálně stejnou dobu nebo i 2x tak dlouho. U Čechů to vnímám stejně.
Bohužel bude asi potřeba několik generací, než se to srovná.
Reagovat
annah
Bohužel je to tak. Komanči nás negativně ovlivnili na několik generací.
Reagovat
FulnekUltras
klasická fráze těch, kteří se nedokáží smířit s historicky mnohem dlouhodoběji fungující realitou
Reagovat
annah
Teda dost by mě zajímalo, co se skrývá pod pojmem "dlouhodobě fungující realita".
Reagovat
FulnekUltras
mj. to, že v přílišné jistotě lidi dříve či později zpohodlní, když jim někdo příliš dlouho sere na hlavu, dříve či později se ho zbaví, a i když nic není dokonalé, nikdy není pozdě, snažit se mezi oběma zmíněnými extrémy najít většinově co nejpřijatelnější průnik...

...dokud se nadobro nevyčerpá genový materiál ;-)))

https://www.televizeseznam.cz/video/eurotv/extremni-starosta-novotny-reporyje-jsou-pro-me-vsechno
Reagovat
rybicka
Tak na fráze je tu největším borcem právě FU. Hesla fráze a složeniny připomínající např "židovskobolševický..." a další (třebas i jejich antonyma).

Za sebe mám problém, že již tak nejednoduché problémy (rafinovaně) složí s dalšími nejednoduchými, což logicky generuje naprostý paskvil, pod který se dá "anonymně" vecpat cokoliv.
Reagovat
rybicka
- což je vlastně jeden ze základů politiky..?
Reagovat
Vlk-v-trave
neni to ani tak problem komancu, ani siuxu, ani zlutych stop, atd.

Panove, technologicka revoluce nas proste dostala. Politika bude za chvili mimo, ona je vlastne uz davno celkem mimo.

Hlavne, aby lid, nejen ceksy zjistil, ze ty politiky vuuubec, ale vuuubec k zivotu nepotrebuji:) Ani sportovce, ani herce, ani Gotty a jine pevky...
... a lidu verim, jednou to zjisti. Uz tu asi nebudu, ale verim, ze lidi na to prijdou...

Celkove problem, ktery se neustale placa dokola, hlavne kolem politiky,,,, je proste spis svazan s tim, jakym zpusobem zijeme...no je to takova klasika, ze hledame casto problem nekde jinde, nez v nas samych.:)

Pochopitelne lide driv nebyli lepsi, ale neexistoval ten prubirsky kamen jako ted existuje. Technologicke okolnosti, ktere sice mohou neco urychlit, ale take drsne ochudit. (problem vedomi)

To, ze behem prvni poloviny 21. stoleti budou lide prozivat tzv. sok, neb nebudou pripraveni na zrychleni vsech "zivotnich procesu"...(je to ve zkratce) psali uz nekteri odvazni sociologove v minulem stoleti:))) Jenze si z nich delali srandu...dnes je jak opice zacinaji citovat, jak verse z bible,,,ale je pozde...zaspali jsme. Takze nezbyva nez se s tim poradne poprat a hlavne ty sasky politicke nechat spat, vcetne s Fulnekem:D) To je jen smecko na lidi, aby lide meli pocit, ze se jako nekdo o neco stara:) Prdlajz...staral se tak max. TGM a nadsenci v budovani statu, jasny...potom uz potopa, vcetne s Benesem.

Takze, politice cervena, a zelena vsem sdruzenim, organizacim, co se snazi pragmaticky neco zmenit...tady vede cesta. Lide si dokazi poradit dobre sami i bez plkalu.
Reagovat
FulnekUltras
tak hlavně aby se do toho nekonečně progresivního leštění placáků ještě "někdo" staral o stálý přívod elektrického proudu - jinak budou rázem v řiti i všechny organizovaně sdružené pirátky v "záchranných" plavidlech na Mediteránu i s kompletním "nákladem"
Reagovat
Vlk-v-trave
jo to mi pripomina Srbsko...nejaky 60-70 procent lidi proste proud neplati, bo na to nemaji...potom se snazi s nema zuctovat, tim zpusobem, ze lidi daji, co maji, muzou a nekdy chteji, nekdy to neni ani 30 procent dluhu, ten se pak smazne, a jede se na novo... a vsichni su nakonec radi :D)))
Ti kdo ho poskytuji tak nejak ty lidi potrebuji...takze v Srbsku si davaj celkem bacha, aby lidi moc nestvali...rikam, lidi si poradi vzdycky a bez tech politickych smejdu urcite.

Tohle co nastrelujes, jen doklada, ze stale jeste si hlavou v minulem stoleti, ale neva.

jo, a jestli jde o nejake piraty...moc prehled nemam, ale mam pocit, ze jsou v politice, takze jsou uz zkorumpovani:) a jestli jeste ne, tak za chvilku se jiste dockate.

Hodne zdaru preji...ale beze mne:)))
Reagovat
FulnekUltras
nějaké století je jenom křesťanské číslo - práce rukama bude zato potřeba furt - jinak rádobyelita při leštění těžce narazí - a může se klidně až do poslední chvíle tvářit, že to jde mimo ni ;-)))
Reagovat
Vlk-v-trave
ja se fyzicke prace jednak nebojim, a jednak remesla mam dost rad:) A hodne jsem se od dobry remeslniku naucil, i diky dedovi a tatovi, coz si povazuji. Ikdyz nejvic si povazuji, ze me znamy naucil chytat ryby, ocistis atd., coz je dost skvele ...neb se to muze jednou vic hodit nez ze si umim udelat trebas elektrinu sam:)))

Az se z toho politickeho dualizmu probudis, dej vedet, muzu ti trebas tu elektrinu natahnout... predpokladam, ze na praci jsi moc v zivote nesahl, spis si jen placal nejaky bonmoty na schuzich, podobneho typu jak tady...ale levne to pochopitelne nebude. To vis, dnes se tyhle veci dost ceni, bo nikomu se nechce delat, spis jen kecat, a nejvi blbin, kravin prave nakecaji politici:D).
Reagovat
blixa
Lampasák a práce ? :D :D :D Kde by k ní přišel ??? ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Reagovat
blixa
No jo , Do Řady, to jsou aspoň punkáči :D Tady je to naživo : https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=xy70-6uall0&feature=emb_logo
Reagovat
FulnekUltras
budeš muset zkusit nahrabat spíš u nějakého alternativního bakalářskáho pohůnka s hypotékou - to je dneska dobrá cílová skupina - já už si jen dokupuju stovky žárovky ;-)
Reagovat
rybicka
... a zase: kdo je konkrétně "bakalářský pohůnek" ?!!
Reagovat
FulnekUltras
Formálně otitulovaný Bc bez valných schopností a zkušeností, který se dnes nechá (ne)dobrovolně vykořisťovat - a ještě při tom má onen pateticky povznášející pocit "VŠ-úrovně" a "lidských práv", za který je případně ochoten i cedit sopel na promrzlé Letné. ;-)
Reagovat
rybicka
Nikdy, nikdo nežije a nebude žít v Ráji ideálního světa. To se mají ještě sebe-týrat vnitřní frustrací? Jakoby nestačila ta zvenku? Budou mít oni a jejich děti lepší život?

Mají vzít do rukou zbraně? Mají se na protest upálit? V demokracii (což není a nemůže být Ráj) se řeší volbami. A díky jim už dvě volební období má vše v rukách levice a Podnikatel... Tak kdo ty hloupoučké Bc. oblbuje?!?
Reagovat
FulnekUltras
naštěstí hlavně Mikuláš ;-) s půjčkami apod. už jsou opatrnější
Reagovat
rybicka
Tak to je pro mne novum. Obecně málo sociálně aktivní Češi se srocují jen proto, že ačkoliv je "vše v pořádku", naskakují na "bezdůvodné aktivizování" jakéhosi Mikuláše.

Tak vždycky je něco prvně. :-)
Reagovat
rybicka
... a hlavně Mikuláš by měl být hóóóoodně opatrný :-(
Reagovat
Petur_Fisk
Že nesouhlasíš je dobře, aspoň není nuda...
Díky osudu mám možnost nějakého lokálního srovnání mezi ČR a Skandinávií...
Technologická revoluce je i tam a přesto pozoruji rozdíl. Za totality bylo v Československu jedno nepsané heslo "Kdo nekrade, okrádá rodinu". Ze lhaní a okrádání se stal životní styl a kdo zvládal, měl obdiv. A to pokračuje - viz např. současný premiér....
A to ve vyspělých zemích poznamenaných "technickou revolucí" zase tak moc nenajdeš...:)
Reagovat
FulnekUltras
tahle nepřímá obhajoba ODS, TOP a podobné sebranky chce opravdu silný pajšl - jedině, že bys byl posledních 30 let na severu non stop
Reagovat
Fandina
Pochopil si vůbec o čem psal. Psal o celé společnosti, všech politických stranách. O tom, jak jsme tady za totáče žili a jak to s námi jde dál.
Reagovat
FulnekUltras
díkylidem se to už zlepšuje - bez ohledu na všechny technologie
Reagovat
sojka1
diky moc, Vlcku, tobe taky tak! Ja budu trochu solichat tenis sama, rysuji se nejaka pozvani... no a sem tam si pustim nejakou tu historii.... :-))
Reagovat
Vlk-v-trave
ja mam plne tlapy prace, takze solichat budu hlavne v praci...a pokud bude chvilka, tak mozna jeste ten Matti, aspon highlights...:)
V novem roce uvidim...jak to bude. Nejspis ale stihnu nejvic z AO, Golden Swingu, a travy...Golden Swing a AO, kvuli casu, je to v noci:) Je tam jeste nejaky casovy prostor. No a trava, tam je asi jasne, ze to nejak opet zkusim vykombinovat...moc nestiham, aktivit mam plno:)
Reagovat
Petur_Fisk
A pracuješ aspoň v trávě?....Já jsem taky vlk, ale polární a kdyby mě zavřeli do kanceláře, tak jim na protest do několika dnů chcípnu...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
:) ne, ale skoda, ze sis nedal nick: polarni vlk :
Reagovat
Petur_Fisk
Když já toho Fiska používám aspoň dvacet let a s tím jménem jsem daleko více srostlý než s tím oficiálním. No a ještě by se to někomu tady pletlo a nechci Ti lézt "do zelí", teda do trávy...a tím i do teritoria...:)
Reagovat
George_Renel
Emotikony ne, ale palec nahor, palec dolů bych bral.
Reagovat
Petur_Fisk
To by taky u některých mohlo být ve vláknu hodně palců na metr délky. Řeší to sice +/- tak jako třeba na iDnes, ale pak se z toho často stává jen primitivní zábava v plusování oblíbenců a v mínusování odpadlíků, bez ohledu na to, co vlastně píšou...:)
Reagovat
gigin
Tož to možeš napsat super, nebo běž do piče.
Reagovat
Petur_Fisk
Jak Ty to děláš?....musíš mít nějakou protekci nebo co. Jednou jsem tady chtěl použít sprosté slovo a nepustilo mě to dál...:)
Reagovat
blixa
Ono to nějaké pouští a nějaké ne. Musíš si to otestovat. Třeba "prdel" je v pohodě ;-)
Reagovat
Petur_Fisk
Nechápu...:) a k.k.t to nepustilo...
Kdo asi tak určuje tu "hierarchii sprosťáren"... To bude asi velký filozof...:)
Reagovat
blixa
No jasně, třeba de_bil neprojde, ale dement v pohodě. Možná jen nedůslednost :D
Reagovat
gigin
Přesně borci. Musíš alternovat. Když ne kok*t, zvol šulina.
Reagovat
blixa
:D :D :D "palec nahoru", "palec nahoru", "palec nahoru" ;-)
Reagovat
Petur_Fisk
Ten jeho popis by se mohl používat jako oficiální popis k "palcovým" emotikonům...:)
Reagovat
Aneri
Já moc nekomentuji, ale ráda bych občas někomu dala ?lajk?
Reagovat
blixa
Jen komentuj děvče, komentuj, lajk je příliš pohodlný ;-)
Reagovat
Petur_Fisk
:)
Reagovat
Aneri
Nojó, asi budu muset. :-))
Od nový sezóny se do toho pustím.
Reagovat
rybicka
Irčo, zabojuj :-)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
lidi, jak moc používáte Twitter? přijde mi, že v ČR moc používaný není :/ přitom je to super věc a dá se tam velmi rychle sdílet důležitý info :)

máme v plánu (TP) se více zaměřit na sociální sítě, pokud byste chtěli, sledujte nás na Facebooku ( https://www.facebook.com/TenisPortal.cz/ ) i na Twitteru ( https://twitter.com/TenisPortalCZ ).
Reagovat
FulnekUltras
od doby kočujících dráteníků je ten pokrok krásně vidět ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Twitter je podle meho nazoru lepsi vec (pokud clovek nema potrebu fotit obedy, vecere atd.), nez Facebook. Ja osobně Twitter používám maximalne. Podle me pokud fanda sportu nevyuziva Twitter, tak přichází o spoustu rychlych novinek a diskuze s různými odborníky. Ja si tam treba nedavno psal s jednim ceskym známým novinarem, ktery pise o tenisu, o situaci Pliskove.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
naprostý souhlas :) je to rychlejší, dají se tam rychle najít veškeré informace, super věc, podle mě také lepší než FB.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak vas samozrejme na Twitteru sleduju :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to jsme rádi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky sleduju.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
děkujeme :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak.
Reagovat
janek_da
Ja prave ten obed dokumentuju krok po kroku. Proto ten FB
Reagovat
Fandina
:-)))))))
Reagovat
sojka1
Janecku.... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
V pohode
Reagovat
janek_da
To říkám i já mojemu followerovi
Reagovat
smazaný uživatel
Follower je na Twitteru, na FB je přítel.
Reagovat
janek_da
To beru jako blbost FB, snad jenom psychicky naruseny člověk má víc než třeba 10 přátel.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom pripade 97% lidi na FB jsou narusenych
Reagovat
Fandina
Jde o označení.
Reagovat
lvicek
A co kdybychom friend prelozili jako kamarad?
Reagovat
FulnekUltras
který může případně zajet do škvírky
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.sport.cz/tenis/clanek/1160755-sobecke-duvody-elitni-kouc-vysvetlil-kvuli-cemu-odesel-od-mladenovicove.html#hp-artcl
Reagovat
FulnekUltras
to ani Bajaja nemusí vysvětlovat - to přece vidíme - stejně jako řadu jiných věcí ;-)))
Reagovat
Fandina
Saša je sympaťák. I když nevím, co tím básník sleduje.
Reagovat
sojka1
ten clanek je sice velmi vagni, takove placnuti pytlem do rybnika, ale stejne tak, jako si v realu dovedu predstavit, ze trener "dusi" hrace, jiste existuje i realna moznost, ze hrac "dusi" trenera, nic mu neprinasi a nedava. A?
Reagovat
FulnekUltras
tak jedině že by Kikina málo dávala? ;-)))
Reagovat
sojka1
trener - Genius, pres to vlak nejede
kondicak - Jabadu
PR (za Kaju, nejlepsi hracku historie):
Komunikace (zbozneni v podvedomi fanousku) - Amputace
Vztahy (flexibilita) - Kamilos
Obraz (utoky, nepravdy, zkreslene statistiky) - Forehand
Firemni poetika (platno) - Patik
Konstruktivni kritika a sebekritika - Blixa
Media (pravy a levy kanal, zpomalovacky, prolinacky) - Dadaft
Plan turnaju a technicke zazemi (kapacita arealu, vyska tribun, uhel pohledu divaka) - Frick
Odborni poradci na cokoliv - kdokoliv z TP, zebricek Tommr
Ideove zastreseni (Kaja zitra znamena Kaja vcera) - FU
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
Fandina
:-))
Hlásím se, jako odborný poradce na cokoli. I když to bude na nic. :-D
Reagovat
gigin
Geniální. Ostatně jako vždy.
Reagovat
smazaný uživatel
Pekne jim lezes tady do zadku, ukazkove, snad ti podrží ostatní taky :D
Reagovat
com
trapné
Reagovat
bIbec
Sojko, vymyslí ještě nějakou funkci pro coma, at nebrečí.
Reagovat
gigin
Medvědí služby na starosti by mohl mít, nebo tak něco. Ale to už si sojčí rozhodne sama. Hlavně, že mi schválila trenéra.
Reagovat
smazaný uživatel
Tobe rikaji genius? Procpak?
Reagovat
smazaný uživatel
A tobě říkají blesk. Pročpak?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, proto se ptam. Kdybych to vedel, tak se neptam.
Reagovat
Fandina
Nebylo to na mě. Ale je to génius. Jinak se mu ani říkat nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale duvod? :)
Reagovat
Fandina
důvod je jasný, genius ... ale nejde o gigina
Reagovat
smazaný uživatel
A o koho? Federer?
Reagovat
Fandina
To je také genius, i když tady je spíš řeč o tom s velkým G.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, nevim
Reagovat
Fandina
Tak to budeš muset projít nějaké ty komentáře, hodně letité, ale i třeba i ty nejnovější. Tam to naješ :-)).
Reagovat
FulnekUltras
jsi zas tajemná jako hrad v Karpatech ;-)
Reagovat
blixa
Tady je snad někdo, kdo neví kdo je Genius ? :-o !!!!
Reagovat
mrafe
To je giginuv koník Erni G., bývalý hráč Top 10
Reagovat
gigin
Tak jenom.
Reagovat
bIbec
Já myslím, že tyhlety medvědí služby by comovi vážně šly. Zkusíme teda jestli nám to sojka schválí. Já sem rozhodně pro.
Reagovat
sojka1
medvedi sluzby jsou vyborne, me by zase napadlo jen neco trapneho... :-))
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
janek_da
:)
jsi zbytecne skromna
Reagovat
annah
Nejlepší je "ideové zastřešení". To mě dostalo... :-)))
Reagovat
FulnekUltras
Ešivá se na Moravě naserem, zastřešíme Macochu. ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=zcFaAVP7qBk
Reagovat
blixa
Safra, těžký úkol !!! Já bych bral spíš poradce pro věci zbytečné, v tom jsem dobrej !!! :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Mas skvele manazerske oko.
Reagovat
LukasH
Karolína má skvěle vypilovanou hru. Chybí jí ale důraznost. Na TM třeba skvěle zvládla konec se Simonou, kdy na ní fakt zatlačila. Jenže tohle jí většinou vydrží jen část zápasu a nakonec sklouzne do opatrnosti. Třeba ve 3. setu s Barty prostě bylo jasný, že jí nemá čím porazit.
Připadá mi, že se bojí chyb. Z rozhovorů je patrný, že tenis na riziko nikdy neuznávala. Nezažil jsem u ní zápasy jako třeba s Petrou, která sotva stála, ale prostě to vůlí urvala. Nebo to odhodlání např. Marie na FO 2012 či Victoria AO 2012. Ty si zatím šly.
Karolína nikdy moc nepřekvapí. Porazí většinou hráčky, který porazit má a prohraje pravidelně s těma, na který neumí.
Reagovat
Petur_Fisk
..."že se bojí chyb"....tak to je naprosto přesný popis, ale já věřím, že ještě překvapí. Pokud celým svým já chce, tak pak potká někoho, kdo ji posune ten poslední krok....Musí ale vypnout mozek a odevzdat se srdci....a to je největší Kájin problém.
Reagovat
gigin
Jak jsem psal níže. Jedině Génius jí do takového stavu přivede.
Reagovat
EllNino
pak nebude moct ale ani chodit, natož běhat :D
Reagovat
gigin
Ale bude odevzdána srdci :D
Reagovat
LukasH
KP - žebříčkově nejlepší a nejkonzistentnější hráčka, která vyhrála max. Premier 5.
PK - nejlepší hráčka, která nikdy nebyla světovou jedničkou...

Tak holky, snažte se! :-)
Reagovat
paddy
To je diskutabilní, ale např. Demetieva má podobné stats jako Kvitová, jen nezískala GS, ale GS ji šly lépe než našim. Kdo není úplný top, tak jednička nebo GS je o štěstí. Rozdíl mezi dosažením cíle je kvalitou malý, ale mediálně velký.

Plíšková se trefila do slabší doby, kdy na no. 1 stačilo 52/17 W/L. Asi ji potká stejný osud bez GS jako jedničky Safinu a Jankovič. Wozniacki sice udělala GS, ale stejně jako Jankovič a Plíšková udělaly max 4k Wimbledonu.

Body, když max ranking
Pli přes 6 800b no 1
Kvi přes 7 300b no 2
Dem přes 7 500b no 3

GS do současného věku Plí (+později resp. dosud)
Pli W 0x, F 1x, SF 2x, QF 4x
Kvi W 2x, F 0x, SF 3x, QF 5x (+ F 1x)
Dem W 0x, F 2x, SF 5x, QF 3x (+ SF 2x)

Carreer W/L: GS/all tourn
Pli 66%/66%
Kvi 71%/68%
Dem 72%/67%

Počet titulů
Pli 15
Kvi 27
Dem 16

GS je nutné vyhrávat již v raném věku, jinak je třeba štěstí pro hráče druhého sledu.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Grand_Slam_singles_champions_
in_Open_Era_with_age_of_first_title
(pozn: spojit oba řádky)
Reagovat
FulnekUltras
tituly a max. body v kariéře bez ohledu na šprušli - to má aspoň vypovídací hodnotu
Reagovat
George_Renel
U Kvitové ještě chybí letošní finále AO.
Reagovat
EllNino
nechybí, je tam v závorce
Reagovat
misa
Přesně tak.
Reagovat
FulnekUltras
pardon - zapomněl jsem, že už o tom vlastně ani nerozhoduješ.
Reagovat
Petur_Fisk
Karolínino rozhodnutí chápu. Pokud stále ještě pomýšlí na "mety nejvyšší", musela se pokusit něco změnit. Udělal bych to stejné a věřím, že s Conchitou budou nadále velmi dobří přátelé.
Reagovat
tommr
vyjádření Martínezové na Twitteru:

Just a little note to inform you that Karolina and I have decided to take diferente paths next year.
It has been an incredible year full of great moments and emotions.
I wish Kaja and her team the best for the future.

Bude zajímavý sledovat koho ted bude trénovat Martínezová. Ujme se zase Muguruzy?
Reagovat
blixa
Kéž by, ale pochybuju. S koťátkem je moc těžké vyjít ;-)
Reagovat
Fandina
Ale zase, vyhrála s ní GS. A je to žena. Třeba na ni by neštěkala.
Reagovat
aape
mohla by zkusit pomoci Káje č. 2, Muchové,
s ní by se jí třeba na těch velkých turnajích mohlo zadařit
Reagovat
Petur_Fisk
ˇMám pocit, že to Karolíně s Emilem Miškem funguje dobře, tak proč to měnit.
Reagovat
Petur_Fisk
Když jsem tu před pár týdny zmínil, že mám pocit, že možná Karolína změní trenéra, tak někteří jedinci byli hodně protivní. No nic, nezbývá než doufat, že se poučí a naučí s úsměvem na tváři akceptovat názory se kterými nesouhlasí...:)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
blixa
Szafra, Markéta něco chytla !!!
https://www.instagram.com/stories/marketavondrousova/
Reagovat
Fandina
Že by také šlo o Harryho Pottera?
Reagovat
Fandina
https://www.instagram.com/p/B3KoIXUoamO/
Reagovat
Mantra
to napsal před měsícem, byl jsem kamenován, nyní "Se to dalo čekat"
Teď čekám "ty si chytrej, po boji generál, jasně..." a to se dalo čekat
Reagovat
FulnekUltras
Plech teď už bude cizince měnit jako ponožky až do hořkého berdychovského konce. To, co chybí ke skutečnému úspěchu, mu žádný člověk zvenčí dát nemůže.
Reagovat
FulnekUltras
ani Čech
Reagovat
Petur_Fisk
Dát jí to nemůže, ale může jí ukázat cestu.
Reagovat
FulnekUltras
na které už Kája bude zas jenom sama
Reagovat
Petur_Fisk
Určitě bude, no ale to jsme stejně všichni.

https://www.youtube.com/watch?v=8p7RcOgb9RI
Reagovat
Fandina
Malé OT o penězích :-)).

Přehled výdělků Češek v roce 2019. Jedná se o patnáct nejvyšších.

Jedná se o částky před zdaněním. A ty poslední mají podle toho, co se říká o nákladech, asi tak na jejich pokrytí. Jinak ta částka je zřejmě před zdaněním, které si následně sráží každá pořadatelská země.

(v mil. Kč)
Karolína Plíšková 107,8
Petra Kvitová 80,7
Barbora Strýcová 55,2
Markéta Vondroušová 46,2
Kateřina Siniaková 30,9
Karolína Muchová 26,1
Barbora Krejčíková 15
Kristýna Plíšková 12,7
Marie Bouzková 10,4
Květa Peschkeová 8,3
Lucie Hradecká 5,7
Tereza Martincová 4,9
Denisa Allertová 2,4
Tereza Smitková 2,1
Renáta Voráčová 1,95

 
Reagovat
smazaný uživatel
Ty castky jsou krasne. Nicmene zkresluji :/

-tym, vyplaty (trener, fyzio atd)
-dane
-letenky, hotely a dalsi vydaje, ktere clovek ma na cestach

Navic pokud je mi znamo, tak treneri si neplati ani hotel. Vse plati hracka.
Reagovat
Petur_Fisk
Ty částky jsou takové jaké jsou, a že po odečtení různých výdajů zůstane samotné tenistce třeba jen čtvrtina, je jasné.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro některé to jasné není.
Reagovat
Petur_Fisk
Tady na portálu si myslím, že většině ano.
Reagovat
jirkaS
třeba na diskuzích sport.cz, to je výkvět
Reagovat
Petur_Fisk
Labužníci chodí na Novinky....)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
tommr
z toho přehledu jasně vyplývá, že debl se hráčkám finančně vyplácí i když je singl v popředí zájmu ...
Reagovat
blixa
Když jsou na špici tak jo, jinak asi moc ne.
Reagovat
Petur_Fisk
Řekněme tak první desítka dvojic a první dvacítka jednotlivců rozhodně neprodělá...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Tetka ma hlavne SF Wimbledonu...coz je dost velka naloz.
Reagovat
tommr
ten nečekanej výdělek z Wimbledonu to sice hodně zkresluje ale i tak má Bára z deblu vyděláno stejně jako ze singlu ...
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
misa
Rozhodně. Stačí se podívat na tenhle přehled
http://wtafiles.wtatennis.com/pdf/rankings/All_YTD_Prize_Money.pdf
Reagovat
misa
Martincová za objíždění kvalifikací a ITF 5 mil. Kč? To je hodně slušné.
Reagovat
Petur_Fisk
Když odečte všechny výdaje, tak je to na slušné přežití...:)
Reagovat
jirkaS
https://www.bezfrazi.cz/pristi-zapas/
Reagovat
FulnekUltras
povinná četba pro gaučoidy ;-)
Reagovat
jirkaS
to jo, ale dobře tam píše o těch financích
Reagovat
FulnekUltras
však právě ;-)
Reagovat
Petur_Fisk
Jo, to je moc hezkej článek. Kdy jsem to četl poprvé, tak si mě Tereza získala, no a když letos neskutečně držkovala na svoji matku v přímém přenosu "Ty jsi blázen, Ty jsi se zbláznila atd"...., tak mě zase částečně ztratila.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám to úplně stejně.
Reagovat
Petur_Fisk
:)
Reagovat
lvicek
Me spis celkem zarazi ta Lucka Hradecka, ja mela pocit, ze letos skoro nehrala... ?
Reagovat
Fandina
Finance jsou hlavně z debla. Na žebříčku je 28. Vyhrála s Klepac Cinncinati a byla také ve finále v Dubaji. Ze začátku roku hrála s Makarovou, ta ale od jara nehraje. Pak hrála hodně s Klepac. Jinak celkem 11 turnajů a nějaké ITF. Ty hrála i v singlu, zjara vyhrála Trnavu.
Reagovat
Fandina
Reagovat
misa
Asi se mnou nebudete souhlasit, dal bych tam Hrdličku. Tenisu už za ty roky objíždění turnajů rozumí a ušetří se i za trenéra.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrdlicka prave tenisu nerozumi. Hrdlicka rozumi tomu, jak se dostat lidem do prizne. Vyuzil to u Plechovky, a vyuziva to i pri sponzorských smlouvach. Jinak ale to by ji mohl rovnou trénovat blixa :D Nic proti tobe, sranda :D
Reagovat
misa
Trenér jí stejně gs nevyhraje, pokud nechce být na kurtu agresivnější a víc riskovat. Ale to už se všude probíralo x-krát.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevyhraje, ale muzou vymyslet cestu, jak k te vyhre dojit. Trener dela fakt hodne.
Reagovat
Petur_Fisk
Souhlasit nebudu. Kája potřebuje trenéra, který rozumí tenisu a je ještě lepší psycholog...:)
Reagovat
gigin
Já bych jeden tip měl. Génius má záda v řiti, stejné asi skončí, tak by to mohl vzít.
Reagovat
Petur_Fisk
Zní mi to velmi neuvěřitelně, že by se něco takového mohlo přihodit...:)
Reagovat
Alien
Souhlas!
Reagovat
tommr
dalo se to čekat. Od okamžiku kdy začla Karolína veřejně mluvit o možný změně bylo jasný, že další spolupráce s Martinezovou by byla jen velice těžko realizovatelná ...
Jestli to je dobrý rozhodnutí si netroufám hodnotit - to ukáže až čas. Pod Martinezovou se posunula na pozici světový dvojky a vyhrála 4 turnaje. Na druhou stranu ale neuspěla na GS což je dost zásadní problém. Jestli se najde trenér/trenérka, kterej jí s tím dokáže pomoct netuším ...
Reagovat
Mayo
A kedy bude konečne GS titul?
Reagovat
blixa
AO 2020, veď to je jasné ! ;-)
Reagovat
Kytka
Ha ha
Reagovat
smazaný uživatel
Martinez odvedla super praci. Ale ani to Karoline nestačilo. To, ze ji zlepsila hlavne pohyb je markantni. Dneska Karolina vydrzi i na hardu litat z rohu do rohu, a z prumerne vymeny 4, dneska udela dvojnasobek. To klobouk dolu. Jestli ji vezme Bajin, tak ten Grandslam udela. Leda by se rozhadal s Hrdlickou :D Sam jsem zvedavy. Nevim, kolik brala Martinez, ale Bajin je podle informaci jeden z nejlepe placenych na okruhu. Podle me by mu to Hrdlicka dal. Uvidíme.
Reagovat
lars
pohyb ji spis zlepsil kondicni trener, a ten v tymu zustava
Reagovat
smazaný uživatel
Kondicak je tam na kondici. On ji neuci, jak se pohybovat po kurtu, aby to bylo efektivni. Za tohle muze podle me fakt Martinez.
Reagovat
lars
praveze ji to muze spis ucit kondicak, ktery by tomu mel lepe rozumet , protoze pohyb souvisi s kondici
Reagovat
EllNino
mají k tomu oba co říct
Reagovat
Petur_Fisk
Ta kombinace Sascha Karolína by byla extrémně zajímavá, ale to by se Karolína s Hrdlou museli naučit "držet hubu a krok"...:)
Reagovat
smazaný uživatel
No prave :) A to Hrdlicka nezkousne. Ten je hlavní sef, a pres to nejede train.
Reagovat
dadaft
tak prý jistý Harry Potter ...
Reagovat
blixa
Jen aby to nebyl Lord Voldemort, na iDnesu přezdívaný Jiří Kvěš ! Rozhodl se definitivně zničit největší českou konkurentku Kvitové !! ;-)
Reagovat
Petur_Fisk
Jakákoliv rozhodnutí Kvěše jsou zajímavá, protože jsou zábavná. A tím to tak asi všechno končí...:)
Reagovat
Fandina
Nebude to jeho bratr?
Reagovat
Vlk-v-trave
Tim by se vysvetlilo, proc se ta holka objevuje casto v jednu chvili na dvou mistech, a dokoce na ruznych turnajich.
Reagovat
blixa
Zaslechl jsem "zaručenou" zprávu, že to bude Arsene Wenger ! Fotbal nebo tenis, to prý je fuk !!! ;-)
Reagovat
paddy
Prostý lid má jasno :)

Posune podle vás jiný trenér Karolínu Plíškovou na tenisový trůn?
Ano 7,1 %
Ne 92,9 %
Celkem hlasovalo 1749 čtenářů sport.cz
Reagovat
Vlk-v-trave
A co bude na tom trune delat?
Cesky Lid je prosiravy a moc dobre vi, ze je lepsi sletet ze zidle nez z trunu, natoz z empairu...

Spis by mela byt anketka, jestli bude mit GS.
Reagovat
gigin
Z toho 1626 Kvešů.
Reagovat
Vlk-v-trave
Bude to Fulnek, to je jas jasu. Se na tu pozici trese uz roky. Tady dela mimikry, aby mu ten flek nekdo nevyfoukl pred nosem.

@paddy
Uz mame nejake kursy u Asiatu na noveho chlapa trenera?
Kolik tam ma Fulnek?
Reagovat
Fandina
Fulnek nebo Lendl. Ten mu také leží na srdci.
Reagovat
gigin
Nebo Serena jako vedlejšák, nebo nějaký brojler. Nebo nějaký "čecháček", kavárník. Necháme sa překvapit.
Reagovat
makro99
Vypadá to tak, kavárník z Letné...
Reagovat
Vlk-v-trave
:D)
Reagovat
paddy
V Asii se kurzy na události, které nelze ovlivnit, nevypisují. To bys už měl vědět :)

Na fórech se ale spekuluje, že by Fulnek mohl příští rok dělat mentálního kouče u Kvitové. Vedle toho je také pravděpodobné, že ho čeká soudní spor s bratrstvem Mouratogloua. Prostě plno práce, že ani nezbyde čas objíždět pohřby...
https://youtu.be/bZLKcxWSU4I
Reagovat
Vlk-v-trave
https://www.youtube.com/watch?v=-W5UNus6Lao

ad.
V Asii se kurzy na události, které nelze ovlivnit, nevypisují. To bys už měl vědět :)

No ja se v tech vecech vubec neorientuji, od toho mam tady Tebe, abys poradil, informoval a tak:D)
Reagovat
dadaft
bude to trenér-muž, starší, štíhlé postavy, s nějakou tou GS šampionkou na seznamu.
Reagovat
Vlk-v-trave
na Tebe je vzdy spolehnuti.:)
Reagovat
Kytka
Tak nevím. Prohlásila, že Čecha nikdy, máme sklony k negativnímu myšlení, muže taky nechce, no ten výběr se velice zužuje tímto. Nikdo mně nenapadá. Koho by ještě mohla najmout, vymačkat a vyhodit? Případně komu koho ukrást?
Reagovat
Nenela
Myslim, ze myze nevyloucila. Nechtela jen Cecha/Cesku.
Reagovat
Kytka
Pamatuji, že říkala i něco o tom, že je lepší spolupráce s ženou než s mužem, když propouštěla Krupu. Že chce trenérku.
Reagovat
tenista08
Já si myslím, že trenérku chce hlavně Hrdlička...
Reagovat
Holahej
Karolina Pliskova has ended her partnership with coach Conchita Martínez after 10 months of their full-time collaboration, the World No.2 announced via social media today.
"I decided I will no longer work with Conchita," the Czech No.1 posted on Instagram. "It was tough decision, as the season was great. Thank you for all this year, and wish u only the best. Life is a change!"

Dle toho, jak vypadala Martinez v lóži na WTAfinale, jak nechodila na ?porady?, vyjádření KP, nevím jestli s ní budu pokračovat, je to očekávaný výsledek, ona vždy zápasy KP prožívala s ní, fandila, radila, gestikulovala, když víte, že jste už nechtěná, tak to jde těžko....

KP... "udělám, co je pro mě nejlepší"...peníze vládnou, má je, ale tomu egu chybí "lidský" rozměr..., oslovila /přetáhla/ trenéra jiné hráčky ze stejného oddílu, po pár měsících konec, oslovila Rennae Stubbs , ta jí pak domluvila svojí kamarádku Conchitu, dohoda, že jí budou vést na půl, každá jí dá to svoje nejlepší, zakrátko ale Rennae Stubbs odstřihla, Conchitu vychvalovala, úspěchy byly...., tak koupím, vymačkám /Know-how/, zahodím..., tak teď ten "strom do nebe"....
Reagovat
blixa
To jsou strašný kecy :D Co mají říkat fotbaloví trenéři ? Takový je úděl trenérů a oni to dobře vědí. Kája už nemá moc času. S Conchitou by to nebylo špatné, stabilní, ale asi žádný zásadní posun. Takže risk. Rennae na ni měla málo času, navíc to nebyla moc trenérka, spíš zápasová koučka.
Já na místě Káji bych to asi s Conchitou doklepal, ale asi bych taky žádný GS nevyhrál :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsou to kecy. Fotbalovy trener a tenisovy to je neco jineho. Fotbal je v tomto dynamicky. Prohrajes pet zapasu? Jdeš. Hotovo. Tenis takovy není. To vis sam moc dobre. Tenis je stale jeste sportem, podobne jako treba v NHL, kde treneri pracuji v dlouhodobem horizontu a maji prostor na koncepcni práci. Nastesti. A neni ani pravda, ze nikam Pliskovou neposunula. Nevidis jeji pohyb? Přijde ti, ze ten pohyb je stejny jako pred rokem? Je tak o 30% lepsi.
Reagovat
blixa
Taky Conchita neletěla za měsíc. Ano, rozdíl tam je, ale pořád jsou to trenéři a místa mají nestabilní. Conchita odvedla dobrou práci, já neříkám že ne, ale nedovedla ji připravit na GS, prostě načasovat formu aby přišla v tu správnou chvíli. Takže proto změna.
Reagovat
FulnekUltras
na přípravu hlavy jsou úplně jiní lidi - a ti už tak od 15 let věku svěřence rychle ztrácejí vliv
Reagovat
Petur_Fisk
Já bych ani nepoužil slovo "nedovedla". Prostě to dopadlo, jak to dopadlo a třeba Káju "nedovede" nikdo. Conchitě patří za všechno velké poděkování.
Reagovat
Fandina
Děláš, jako by šlo o charitu. Jde o práci. Jeden najímá a druhý vykonává. Já také měnila zaměstnance, když to bylo potřeba.
Reagovat
FulnekUltras
Pro konzumní "elitu" asi trochu málo učesané, ale naprosto přesné.
Reagovat
lars
Ultrahater Pliskove asi musi souhlasit s haterem Pliskove
Reagovat
lars
Neblabol a neklam
vyznamne mnoztvi tenistek meni behem roku sve trenery a nektere i nekolikrat za rok, aby se zlepsily.
Strycova se dozvedela nekolik mesicu predem, ze trener Krupa neprodlouzi s ni spolupraci, a pak " hrala divadlo", jak je to nefer, ikdyz sama predtim "pretahla" k sobe trenera od Benesove
Krupa netrenoval Karol par mesisu , ale asi 7
Karol s R.Stubbs spolupracovala ( mimo GS) od srpna 2018 do kvetna 2019, coz neni kratka doba.
Konec trenera neni zahozeni. Treneri meli s Karol podepsanou smlouvu a pokud by jim nevyhovovala, tak by asi nepodepsali .
Spis Holahej se tu snazi "hazet spinu" na Karol.
Reagovat
EllNino
trenéra od Koukalové, ne od Benešové
Reagovat
lars
jo od Koukalove, ale Benesovou taky asi nejak podrazila
Reagovat
Mr.Pink
ivete udelala neco, co se neodpousti. Bara je podrazacka
Reagovat
EllNino
A coo??
Reagovat
Ondřej.Jirásek
na drby nejsem, ale myslím, že jsem zahlédl na FB nějakou konverzaci, kde Iveta napsala, že Bára spala s Melzerem, když s ním Iveta chodila/byla jeho manželka, teď si nejsem jistej.
Reagovat
bIbec
ona to oficiálně nepřiznala, ale to, že se té diskuze zúčastnila a nevyvrátila to, to de facto potvrdila.
Reagovat
bIbec
prostě Bára byla důvod, proč se Iveta a Melzer rozvedli.
Reagovat
sojka1
Strycova si jiste s nejakymi ohledy hlavu nezatezuje, vzpominam si, jak me zarazilo Krausovo: Bara je muj nejvetsi omyl a zklamani... na "protezovaneho fracka ze zname rodiny" hodne zvlastni vyjadreni. Uverila jsem mu... :-)
Reagovat
Petur_Fisk
Je to ošidné se v té mediální džungli orientovat, odhadnout co je pravda, polopravda, manipulace, lež, pomluva atd...
A současně je těžké nezaujmout na základě mediálních informací jakýsi postoj a nešoupnout někoho do šuplíku.....Přitom ale pravděpodobnost, že ten šuplík nebude odpovídat je velmi vysoká...:)
Reagovat
sojka1
navic ja bulvar cilene nesleduju a vetsinu tech postavicek vzdy vidim poprve a casto naposled... :-))) Ale Strycova je tenistka, takze suplicek ma, to zase ano a stale stejny, odjakziva.... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Pořád je mně milejší občas "ujíždějící" Barča, než celoživotně kalkulující šmejdi "na úrovni".
Reagovat
Petur_Fisk
No a co Gábina...?
Reagovat
FulnekUltras
Ta je bohužel jenom naivní.
Reagovat
Mr.Pink
Ano, ta informace je primo od ivety. Hrala si na velkou kamaradku a pak ji tahle podrazila. Baru hodne ceskych hracek nemusi, hlavne ty starsi
Reagovat
smazaný uživatel
https://sport.aktualne.cz/tenis/pliskovou-uz-netrenuje-martinezova-chci-se-zase-posunout-tvr/r~4d89408a013a11ea84c6ac1f6b220ee8/
Reagovat
tenista08
Jenom aby místo posunu nenásledoval odsun:-)
Reagovat
Blondie
Jo a... bude to teda Sascha? :)
Reagovat
blixa
No, trochu bojim že jo ...
Reagovat
Blondie
Bojíš? Vždyť generuje GS vítězky, pro Káju je to cesta :)
Reagovat
Fandina
Saša by byl dobrý. Osaka pod ním získala dva GS a Kiki také posunul.
Reagovat
paddy
Nedává smysl, že by naslepo odešel od Kiki a oslovil Plíškovou, která by pak dělala změny.
Spekuluje se o Kim.
Reagovat
Fandina
Naslepo určitě neodešel. Určitě měl jinou nabídku.
Reagovat
blixa
Saša je chytrej, asi měl dojem že Kiki dál už neposune a rozhodil sítě, kdo se lapí. Takže vyloučený bych to neviděl.
Reagovat
FulnekUltras
Hrdla to nepřipustí. Kasu je třeba až do dne D udržet co nejnaditější.
Reagovat
Petur_Fisk
To možná ani nebude tak o kase jako o egu..:)
Reagovat
FulnekUltras
V tomhle případě je ego až na pěkném druhém místě. ;-)))
Reagovat
Fandina
To jsou zase kecy. Neznáš je, ale hlavně, že víš, jací jsou.
Reagovat
smazaný uživatel
U neho jde o ego i penize. Ja ho znam.
Reagovat
Fandina
A jak dobře ho znáš? Jsi kamarád, rodina?
Reagovat
smazaný uživatel
Byvaly spolupracovník.
Reagovat
Fandina
Fulneka?
Reagovat
smazaný uživatel
Hrdlicky.
Reagovat
Blondie
Pravdou je, že Karolínu ty změny skutečně většinou posunou - a kam jinam by se měla posouvat teď, když má za sebou takové úspěchy, než konečně k tomu GS či minimálně k PM?

Ale i tak je to zvláštní - Karolína pod ní vypadala spokojeně a myslím, že jí ta "ženská" péče prospěla.

Uvidíme. Ale na Karolíně tuhle schopnost opouštět to, co podle ní úplně nefunguje, hodně oceňuji. Já to neumím :)
Reagovat
FulnekUltras
bez lidskosti a citu to není žádný problém ;-)
Reagovat
Petur_Fisk
Je to těžké, člověk musí hodně věřit v to, co cítí.
Reagovat
ttopi
Poslední věta třetího odstavce odspodu - nemá být na konci Martínezová?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
je to správně. Nejdříve přišla Stubbsová, která nahradila Krupu, Martínezová až potom :)

https://www.tenisportal.cz/zpravy/pliskova-ukoncila-spolupraci-s-krupou-pomahat-ji-ma-stubbsova-23990/
Reagovat
ttopi
OK. Mš zmátlo to, že tam byla i před Krupou.
Reagovat
ttopi
Jen aby to neprokaučovala. Nechci hodnotit práci Martinezové, ale ten pocit, že když jsem, něčeho nedosáhl, bude to asi trenérem a já mám na víc, není podle mě úplně zdravej. Karolína letos nějak výrazně nepropadla. GS nevyhrála, ale to nevyhrály ani jiné hráčky a hráči.
Reagovat
FulnekUltras
holt mozek průměrného fotbalisty ;-)
Reagovat
blixa
A dofrasa, to to zase dopadne :(
Reagovat
bIbec
jj, 2 grand slamy v sezóně 2020 :-)
Reagovat
bIbec
+ olymp zlato
Reagovat
FulnekUltras
minimálně generačně to vidíme, ale nic s tím nenaděláme ;-)
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/lucievondrackovaofficial/

Ale jako jo. V březnu 40, lidi...
Reagovat
FulnekUltras
celkově to vidím zhruba stejně jako božský Jaroušek 68 ;-)
Reagovat
pockerface
Tak to jsem na to tedy zvědavý. Podle mě není nikdo kdo by Karolínu naučil, aby v sobě probudila hlad a touhu po vítězství. Myslím takový ten "americký" drive, americké sebevědomí jako má Serena, jako měla Sharapovova, v módu robocopa naše Petra. Prostě Karolíně chybí výbušnost,rychlost,víra, že to dokáže. Věty: pokusím se, snad to dokážu, nedávám si cíle, jdu jen zápas od zápasu, to prostě nejsou věty šampionky. Ty Vám řeknou jdu vyhrát turnaj a ono to buď vyjde nebo ne, ale Karolína tohle v sobě nemá. Podle mého je spokojená s tím co má a ty řeči o posunutí to jsou takové ty marketingové řeči. Já jí je prostě nevěřím. Ale uvidíme. Jsem zvědavý jestli angažuje trenéra nebo trenérku. V minulosti říkala, že jí víc vyhovuje trenérka, tak nevím, že by snad ta Martina Navrátilová? Ale ta mi tedy ke Karolíně vůbec nejde. Ta prosazovala styl servis-volej, útočný tenis a to Karolína neumí a překopávat celý svůj styl tenisu si neumím v jejím věku představit. Ale je to její kariéra/práce, může si o tom rozhodovat sama, tak snad to rozhodnutí bylo správné.
Reagovat
Blondie
Pořád si myslím, že kdyby Týna přestala hrát tenis, tak bychom se divili jeím výsledkům.
Reagovat
Blondie
Napsala jsem to jako jantar :D
Kdyby TÝNA přestala hrát tenis, tak by podle mě Karolína rázem dosahovala na nejvyšší mety :)
Reagovat
Nenela
Ja si osobne myslim, ze drive, sebevedomi i hlad po vitezstvi ma, jen nema potrebu to davat okate najevo jako vyse zminena Serena a jine. Kdyby GS nechtela a byla spokojenas tim, co ma, nesnazila by se menit trenery. Chce to a dela pro to vsechno.
Reagovat
tenista08
Jestli pro to dělá všechno nebo ne, to se nedá soudit podle toho, že mění trenéry jako ponožky.
Reagovat
blixa
Ty si měníš ponožky jednou ročně ? No potěš koště .... :D
Reagovat
tenista08
Většinu roku chodím naboso a zima se nechá v jedněch zvládnout. S přibývajícími týdny aspoň víc hřejí :D
Reagovat
pockerface
Nevím no. Otázka je do jaké míry jí ovlivňuje manžel. Měl jsem pocit, že do doby, kdy s ním nebyla, tak měla stále stejné trenéry nebo dlouhodobě. Od té doby co je s Michalem je mění téměř každý rok. Nevím jestli se v tomto ohledu Karolína nechává ovlivnit. Ale je fakt, že co je s Michalem, tak ten tým se každou chvíli mění. Vždyť byla s Martinez tak spokojená, ale každá euforie jednou vyprchá. Ale taky se stává, že když někdo dlouho tomu druhému cpe do hlavy, že to chce změnu, tak tomu pak časem dotyčný začne věřit. Opravdu nevím do jaké míry vše ovlivňuje mít manžela v týmu, jestli by místo trenéra neměla mít psychologa (i když ona už ho asi má). Prostě hlava dělá hodně a Karolína se možná až příliš soustředí na GS. Na druhou stranu se jí nedivím, protože ono musí být na palici, když musí pořád poslouchat a číst, kdy vyhraje GS. To pak ať chce nebo nechce jí do té hlavy vleze a na GS svazuje.
Reagovat
FulnekUltras
dobré postřehy ;-)
Reagovat
Petur_Fisk
Hrdličku neznám, ale znám například Koukala a myslím si, že většina jejich vliv totálně "démonizuje"...:)
Reagovat
FulnekUltras
tak stejnou krevní skupinu k sání si vybírají rozhodně ;-)
Reagovat
Fandina
To je klišé, které se hodí na ženu, která je bohatá a úspěšná a má partnera.
Reagovat
FulnekUltras
platí to oboustranně
Reagovat
Fandina
A obojí je klišé.
Reagovat
FulnekUltras
do chvíle než dojde na lámání chleba čili kasy
Reagovat
Fandina
Píšu o tvých klišé, jak si potřebuješ přisadit. A je jedno kdy a na koho. Hlavně, že si plivneš.
Reagovat
FulnekUltras
Veškrnová nebo Koukal - manželstvím jsem si ničí majetek nikdy nepojišťoval
Reagovat
Fandina
Já píšu o tom, jak máš potřebu plivat po druhých.

A co se týká manželství, od toho jsou předmanželské smlouvy a manželství, kde jeden má víc peněz je x. A je zbytečné o tom mluvit jako o něčem nepatřičném. Tak to chodí, že ne všichni mají stejné prostředky.
Reagovat
FulnekUltras
nebo mediální potenciál k vytěžení
Reagovat
Fandina
know how, ale platí pro to totéž. Ale nevím, proč bych to měla rozebírat a plivat po těch lidech.
Reagovat
FulnekUltras
novodobé vampýrky dráždím rád ;-)
Reagovat
Fandina
Fakt si myslíš, že někoho dráždíš? Jsi naiva.
Reagovat
FulnekUltras
tak občas se někdo ozve ;-)
Reagovat
Fandina
Aby ti vynadal?
Reagovat
FulnekUltras
případ od případu ;-)
Reagovat
Fandina
Takže nejde o dráždění, vždyť jsem to říkala. :DDD
Reagovat
FulnekUltras
akce a reakce spíš ;-)
Reagovat
sojka1
ja bych se tak strasne nezabyvala Hrdlickou, ale sledovala bych posuny Kaji, ktere jsou ve vsech oblastech pozvolne, ale nesporne a je tim padem uplne jedno, jestli je ma na konte jeden nebo deset treneru. Podle meho neni nic horsiho, nez si po 10 letech s jednim trenerem pri nenaplneni svych predstav rvat vlasy a rikat si, co ja mohla vsechno dokazat, kdybych byla byvala.... takhle ma minimalne alespon tu jistotu, ze mela odvahu, hledala a zkousela.... ;-)
Reagovat
Fandina
Přesně. Jde o to, že rok je tak dost dlouhé období, aby člověk zhodnotil, co bylo a když si myslí, že je vše vyčerpáno, není důvod v tom pokračovat. A jak píšeš, pak si říkát, že já tenkrát neudělala změnu.
Reagovat
SpacialRecognition
V momentě kdy řekla v minulém rozhovoru. "Nevím, ještě musím popřemýšlet." bylo jasné, jak to dopadne.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist