Kerberová je maminkou. Vítězka tří grandslamů má dceru Lianu

1. 3. 2023, 02:00
Aktuality 4
Angelique Kerberová se stala maminkou. Trojnásobná grandslamová vítězka a bývalá světová jednička v sobotu porodila dceru Lianu. Už dříve 35letá Němka prohlásila, že se bude chtít vrátit do turnajového kolotoče.
Profily hráčů
Angelique Kerberová (© Instagram))

"Vítej v naší rodině, Liano. Mít tě u nás je ten nejkrásnější a nejúžasnější pocit, jaký jsme si kdy mohli představit," napsala Kerberová na sociální sítě k černobílé fotografii třech rukou.

Německá tenistka odehrála svůj poslední zápas loni 1. července ve třetím kole Wimbledonu, který absolvovala v již několikátém týdnu těhotenství. To oznámila na konci srpna před US Open. "Opravdu jsem chtěla hrát na US Open, ale nakonec jsem usoudila, že dva proti jedné by nebylo fér," uvedla tehdy. 

V průběhu těhotenství se svěřila, že po porodu se chce vrátit na kurty a že počítá s chůvou. "Myslím, že to vyjde až ke konci roku. Ale když to vyjde už ve Wimbledonu, tak se zlobit nebudu. Nebudu pospíchat, když se se vrátím, tak jedině na sto procent," plánovala si loni na podzim.

Ve sbírce má 14 titulů z turnajů WTA včetně tří grandslamových trofejí (Australian Open 2016, US Open 2016, Wimbledonu 2018). Naposledy triumfovala loni v květnu na antuce ve Štrasburku.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
frenkie57
je nejsympatičtější Němka na okruhu. Tak, ať se daří, rodinko.
Reagovat
makro99
Celá velká německá čtyřka minulé dekády byly vesměs sympatické a oblíbené hráčky - Goerges, Lisicki, Kerber i Petkovic.. a taky se po jejich odchodu ukazuje typický problém střídání generací. Nejlepší Niemeier má aktuální ranking á 70 a Kerber je i po porodu stále aktuální německá pětka :)
Reagovat
milik254
S body za Wimbledon byla v první čtyřicítce a možná ještě výš.
Reagovat
Titan
U těch Němek je to zajímavé:
Petkovič - bosenka
Kerber - polský původ
Lisicki - polský původ
Jediná Goeges je Němka
Za mě jsem měl rád Petkovič v době její slávy a bitev s Kvitovou...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist