Korda měl pozitivní test na Covid-19. V Austrálii teď může trénovat pouze na hotelu

6. 1. 2022, 10:17
Aktuality 6
Americký tenista s českými kořeny Sebastian Korda měl po příletu do Austrálie pozitivní test na covid-19 a deset dnů před úvodním grandslamem sezony je v izolaci. Jednadvacetiletý rodák z Floridy to oznámil na twitteru. Australian Open začne v Melbourne 17. ledna.
Profily hráčů
Sebastian Korda (© AFP)

"Přistál jsem v Adelaide a byl pozitivní. Nemám příznaky a od pozitivního testu mám dva negativní výsledky. Respektuji místní protokoly a trénuju ve svém pokoji," napsal Korda na sociální sít a připojil video s pinkáním o zeď hotelového pokoje.

Ve světovém žebříčku patří synovi vítěze Australian Open z roku 1998 Petra Kordy 41. místo. Příští týden je přihlášen na turnaj ATP 250 v Adelaide, Australian Open začíná o týden později 17. ledna.

Pozitivní test po příletu do Austrálie měli také Aslan Karacev, Jevgenij Donskoj, Benoit Paire, Federico Coria, Richard Gasquet, Anastasia Pavljučenkovová, Urszula Radwaňská, Katie Swanová či Dalma Galfíová.
Na konci minulého roku byli pozitivně testováni Rafael Nadal, Andrej Rubljov, Denis Shapovalov, Taylor Fritz, Emma Raducanuová, Belinda Bencicová nebo Ons Džabúrová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
giovani
Škoda by bola aby nehral, naozaj veľký talent a sympaťák. Počítam že tohto roku pôjde do dvadsiatky.Pre mňa je to Čech viac než Američan, tak želám mu veľa úspechov.
Reagovat
Ela-fon-isi
Bere to evidentně s humorem.
Reagovat
sojka1
me z toho bere i nostalgie, jako mala (lockdown kvuli zime) jsem denne hrala v loznici rodicu, sit byly trubky topeni a presnost zajistovalo zrcadlo toaletniho stolku maminky.... :-))
Reagovat
Ela-fon-isi
U na se zas hrálo, spíš pinkalo, na chodbě. V jedněch dveřích bylo sklo, takže se před ně dávalo prkno. Lustr to odnesl několikrát.smile
Reagovat
sojka1
nase vstupni hala byla na pinkani nepouzitelna, ale zase dobre fitko... :-))
Reagovat
FulnekUltras
s "potřebným" počtem cyklů pro odhalení "potřebného" jsou vysoce "důvěryhodnou" složkou "novodobé" kovidové medicíny - po dvou letech mediálního brainwashingu už to ale vlastně nikoho nepřekvapí - u antigenních dávají trochu smysl snad jen tři shodné výsledky po sobě
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist