Kvitová na French Open pokračuje bez ztráty setu, Karolína Plíšková potvrdila letošní mizérii na grandslamech

1. 10. 2020, 12:16
Aktuality 299
FRENCH OPEN - Petra Kvitová na letošním French Open pokračuje bez ztráty setu, nasazená sedmička si dnes poradila s italskou antukářkou Jasmine Paoliniovou. Končí naopak Karolína Plíšková, turnajová dvojka a jedna z největších favoritek jasně nestačila na vítězku ročníku 2017 Jelenu Ostapenkovou. Na bývalou šampionku pak nestačila ani její sestra Kristýna, jež podlehla Španělce Garbiñe Muguruzaové.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová si před více než pětiměsíční koronavirovou přestávkou stihla zahrát čtyři turnaje a na všech postoupila minimálně do čtvrtfinále. Na další takovou účast však po srpnovém restartu sezony čeká, ve Flushing Meadows skončila na přípravném Western & Southern Open hned po úvodním zápase a na grandslamovém US Open v osmifinále.

Třicetiletá Češka dorazila na právě probíhající French Open bez jakékoli generálky, jelikož na antuce mívá v poslední době potíže s problémovým levým předloktím. Vypadá to, že levačka ale zatím drží. Dvojnásobná wimbledonská šampionka na pařížské antuce zatím postupuje bez ztráty setu, po domácí Océane Dodinové si dnes poradila dvakrát 6-3 s Jasmine Paoliniovou.

Premiérový souboj s italskou antukářkou měla od začátku pod kontrolou a ani jednou soupeřku nepustila do vedení, přestože v utkání celkem třikrát přišla o vlastní podání, pokaždé však za příznivého stavu. Kvitová byla od základní čáry jasně aktivnější, v bezmála hodinu a půl trvajícím zápase nasbírala 32 vítězných úderů oproti 36 nevynuceným chybám. Italka, jež se na grandslamech poprvé dostala přes první kolo, měla poměr winnerů a chyb 12-18.

Maximem Kvitové na antukovém grandslamu, který loni vynechala, je semifinále z roku 2012. Od té doby se jí ale v Paříži nedaří, při posledních šesti startech jen jednou postoupila do druhého týdne (osmifinále 2015). O postup do osmifinále i třetího letošního grandslamu bude nasazená sedmička bojovat s Leylah Fernandezovou.

Osmnáctiletá Kanaďanka, jež momentálně uzavírá elitní stovku žebříčku a na French Open, kde loni ovládla juniorku, hraje poprvé mezi dospělými, porazila 6-4 3-6 6-1 Polonu Hercogovou a postupem do třetího kola vylepšila své grandslamové maximum. "Neznám ji," řekla Kvitová před premiérovým soubojem.

Karolína Plíšková letošní sezonu zahájila třetím triumfem v Brisbane a první úspěšnou obhajobou titulu v kariéře, jenže na další solidní výsledek čekala až do startu letošního netypického antukového jara, když v Římě dokráčela až do finále. Další úspěšnou obhajobu prvenství však nakonec nepřidala, ve finále kvůli zranění levého stehna vzdala Simoně Halepové.

Na grandslamové French Open se stihla fyzicky připravit, ovšem ani na třetím letošním grandslamu roli jedné z největší favoritek nepotvrdila. Po vypadnutí ve třetím kole na Australian Open skončila ve druhém kole nedávného US Open a teď i na pařížské antuce, kde se mohla ve čtvrtfinále střetnout s krajankou Kvitovou.

Česká jednička nehrála dobře už v úvodním zápase, v němž až ve třech setech zdolala hráčku z konce druhé stovky a kvalifikantku Majar Šarífovou. Dnes předvedla ještě horší výkon a se skvěle hrající Jelenou Ostapenkovou prohrála jasně 4-6 2-6. Lotyšce se povedlo Plíškovou porazit podruhé v řadě a srovnat vzájemnou bilanci.

Plíšková od začátku tahala za kratší konec, v utkání mizerně servírovala (jen 49% trefených prvních podání), pětkrát přišla o servis, na vítězné údery se nechala přestřílet 9-27, a dokonce spáchala o šest nevynucených chyb více (25). S Ostapenkovou po mizerném výkonu pod zataženou střechou centrálního dvorce prohrála za pouhých 69 minut.

"Energii jsem měla, ale nebylo to ve výměnách znát. Pohyb byl možná jediný dobrý, ale to při mém stylu tenisu nestačí," řekla Plíšková novinářům. "Nemůžu jí vzít, že hrála dobře, ale ode mě to nebylo blízko k tomu, co bych chtěla a měla hrát. Takhle hrát nejde. Někoho bych možná porazila, ale solidní hráčku jako ona ne."

Plíšková tak potvrdila, že se jí v Paříži nedaří. Na French Open si odbyla svou devátou účast v hlavní soutěži a do druhého týdne prošla pouze před třemi lety, kdy až v semifinále podlehla Simoně Halepové.

Ostapenková hraje hlavní soutěž antukového grandslamu popáté a teprve podruhé přešla přes první kolo. Poprvé se jí to povedlo v roce 2017, kdy jeden z podniků velké čtyřky senzačně vyhrála. O první grandslamové osmifinále od předloňského Wimbledonu a první letošní sérii tří výher v řadě bude 23letá rodačka z Rigy usilovat proti Paule Badosaové.

Dvaadvacetiletá Španělka si po setech 6-4 4-6 6-2 vyšlápla na předloňskou finalistku a grandslamovou šampionku Sloane Stephensovou a poprvé v kariéře postoupila do třetího kola grandslamů.

Pár hodin po Karolíně v Paíži vypadla i její sestra Kristýna Plíšková, jež nedokázala navázat na svou premiérovou výhru na Roland Garros. Ve 2. kole osmadvacetiletá Češka podlehla 3-6 2-6 bývalé šampionce Garbiñe Muguruzaové ze Španělska.

• FRENCH OPEN •
Paříž, Francie, antuka, 38.000.000 eur
čtvrteční výsledky (1. 10. 2020)
• Dvouhra ženy - 2. kolo •
Kvitová (7-ČR) - Paoliniová (It.) 6-3 6-3
Ostapenková (Lot.) - Kar. Plíšková (2-ČR) 6-4 6-2
Muguruzaová (11-Šp.) - Kr. Plíšková (ČR) 6-3 6-2
Keninová (4-USA) - Bogdanová (Rum.) 3-6 6-3 6-2
Sabalenková (8-Běl.) - Kasatkinová (Rus.) 7-6(6) 6-0
Martičová (13-Chorv.) - Kuděrmětovová (Rus.) 6-7(1) 7-5 6-3
Ferrová (Fr.) - Rybakinová (14-Kaz.) 6-3 4-6 6-2
Badosaová (Šp.) - Stephensová (29-USA) 6-4 4-6 6-2
Džabúrová (30-Tun.) - Hibinová (Jap.) 7-6(4) 6-4
Collinsová (USA) - Tausonová (Dán.) 6-2 6-3
Fernandezová (Kan.) - Hercogová (Slovin.) 6-4 3-6 6-1
Tigová (Rum.) - McHaleová (USA) 6-4 6-3
Shuai Zhang (Čína) - Cornetová (Fr.) 6-4 7-6(3)
Tigová (Rum.) - McHaleová (USA) 6-4 6-3
Baraová (Rum.) - Van Uytvancková (Belg.) 6-1 4-0 skreč V.
Burelová (Fr.) - Juvanová (Slovin.) 7-6(6) 6-2
Siegemundová - Görgesová (obě Něm.) 1-6 6-1 6-3.
• Čtyřhra ženy - 1. kolo •
S. Hsieh/Strýcová (1-Tchaj-wan/ČR) - Sanchezová/Sharmaová (USA/Austr.) 6-1 6-4
Krejčíková/Siniaková (4-ČR) - Burelová, Ponchetová (Fr.) 6-0 6-3
Aojamaová/Šibaharaová (7-Jap.) - Peraová/Voráčová (USA/ČR) 6-0 6-1
Kosťuková/Sasnovičová (Ukr./Běl.) - Hradecká/Klepačová (11-ČR/Slovin.) 6-4 6-1
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

299
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Jan
Když se dívám na ty smajlíky, je to tady samá točící se a zubatá huba, chtělo by to větší pestrost.smilesmilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat
EllNino
Nakonec z 9 jsou tři ve třetím kole ... na to, že jsme měli 5 nasazených v pavouku, skutečně nic moc

Navíc z těch nasazených se do 3. kola dostala jen Petra, která je poslední dobou na GS jediným naším držákem, aspoň od AO 2019 (finále, -, 4. kolo, 2. kolo, čtvrtfinále, 4. kolo, teď min. 3. kolo) ...

Petra dneska rozhodně potěšila, výsledek krutý, Italka byla důstojnou soupeřkou :) Další kolo Ekvádor/Filipíny - tedy vlastně Kanada :) Leylah tu překvapuje, ale snad to bude ještě příliš velké sousto :) Petře se zase otevírá pavouk ... a to je skličující :) Na druhou stranu Fernandez, pak lepší z dvjice Zhang/Burel ... to se prostě musí využít :) Když to nevyšlo na US Open o kousíček, snad to čtvrtfinále vyjde tady a pak už se uvidí :)

Plíškovy nepřekvapily, měly těžké soupeřky, osobně jsem od Karolíny po 1. kole něco takového čekal ... a Týna bohužel na ty nejlepší zkrátka nemá ... Mugu si ji namazala na chleba ...

Mimo Češky, Dendu nebudu komentovat, ten to zase zaklincoval, že to nechápu :/
Reagovat
Blondie
Petře se zase otevírá pavouk ... a to je skličující :)

Tahle analýza pobavila :D
Reagovat
brixner
Jen aby se jí nevotevřely stehy, to by byla katastrofasmile Jsem moc rád, že jí ta pazoura drží, co bychom si tady bez Petry počali! Asi bych šel s Ultrasem na stranickej brífing a pak i mítingsmilesmile
Reagovat
Jan
smilesmilesmile
Reagovat
Jon61
Pochodovat za zpěvu písně Kupředu levá!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
...a ještě na tu prohru dřel pět setůsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Radost udělali:
Marton!
Garin!
Monteiro!
Galan!
Kevin!

Radost neudělali:
J1rkasmile
Beráneksmilesmile
Fokina! (Podle google Domina)
Pablo!
Hrouda!!
Shapo!!!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Potěšily:
Petra!smile
Naducánek!
Leylah!
Badosa! (Google to opravil na Harley, tak nevímsmile)
Tig!
Ons!
Petra č2!

Radost neudělaly:
Kájasmile
Tauson:(
Julinka:(
Tynda (ale koťátko mělo od blixy dobře nabroušené drápky, proti tomu se těžko bojuje)
Reagovat
ttopi
Co to bylo včera za komedii mezi Bertens a Errani? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nějaké nechutné divadlo. Já viděl jen odjezd vítězné Kiki na vozíku a la Stephen Hawking. Sára na ni měla řvát ať jde do prd*lesmile
Reagovat
Dobry-den
Nemám čas ani chuť tenhle trapný turnaj sledovat, ale možná mrknu na nějaká závěrečná kola. Dle výsledků:
Kvit smile Mohla by dojít do ČF. Na víc asi už nemá.
KriPl smile Nepřekvapila.
KaPl smile Úsměv.
Reagovat
FulnekUltras
tos dal plechovkám pěkné kaple smilesmilesmile
Reagovat
paddy
Ty nám vždycky zkazíš dobrý den smile
Reagovat
Kuzzie
KriPl rodačka Zloun?smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zloun je Kája, Tynda je z Lounsmile
Reagovat
Fandina
Ale chudák Tyndička, je také KriPl smile
Reagovat
dadaft
Martičová opravdu velice nepříjemně mixuje údery - topspin, čop, kopec, placka, delší, kratší, vlevo, vpravo, kraťas, lob .................. Verunka z toho má hlavu v pejru, alezatím se jakž takž drží ....
Reagovat
dadaft
ach jo Veroniko, je sice hezké, že sis jak za stavu 1:3, tak 2:4, dokázala vypracovat brejkbolové šance, ale když je neproměníš, nejsou k ničemu smile
Reagovat
dadaft
tedy pardon, jsou k ničemu smile
Reagovat
dadaft
no a je to ........ nevyužiješ šance, tak papá.
škoda.
Reagovat
FulnekUltras
unylý pěší tenis zcela zaslouženě bez šance - ta poslední je, řídit se dle šoukalky

Petra sice nebyla zrovna peckoidní ;-), ale počítá se výsledek a postup smilesmilesmile
Reagovat
Jan
Třeba bude peckoidní zítra. smile
Reagovat
Jan
pozítří samozřejmě smile
Reagovat
FulnekUltras
v pravý čas smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
Fandina
EurosportPlayer zase běží. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vítězka GS outsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
od chvíle, co jsem ji zapnul, tak prohrála 4gemy a končísmile
Reagovat
Andrew89
hrála stejnou bídu jako ta první..
Reagovat
vendulkabendulka
Tomu se říká "inspirace".
Reagovat
Andrew89
Když ségra, tak já taky!
Reagovat
Jan
Možná poletí domů spolu.
Reagovat
Nenela
Tynda jeste hraje debla
Reagovat
Jan
Zapomněl jsem.
Reagovat
com
tak je rozdil hrat proti GS sampionkam, nebo proti hracce z konce prvni stovky ty vemenosmile
Reagovat
Blondie
A co teprve první zápas Karo s hráčkou na konci DRUHÉ stovky ;)
Reagovat
com
vsak ono ti sklapne az bude s Kvitovou hrat Ostapenko, nebo Muguruza smile
Reagovat
Blondie
furt se dostane dál smile
pardon.7
Už se dostala smile
Reagovat
Fandina
Vyhrála ho.
Reagovat
Mantra
smilesmile
Reagovat
Andrew89
že máš vůbec odvahu se zas to Petry otírat, at vypadne s kýmkoliv...pořád je minimálne ve 3 kole. šašku
Reagovat
Krisboy
Na psaní do anonymních internetových diskusí nepotřebuješ odvahu smile
Reagovat
Andrew89
To neva:D
Reagovat
Alien
Včera tady něco vypisoval o Plíškové a titulu! Kulový Nalezenec, kulový!
Reagovat
Andrew89
Jojoooo to bylo chvastani:D
Reagovat
TenisGod
Je to sice dost předčasný, ale kdyby došlo na čtvrtfinálový souboj Penko vs Péťa, komu byste víc věřili?smilesmile
Reagovat
Krisboy
Penktřesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
vše záleží na tom, jak se Petra vyspí a jestli bude zdravotně oksmile
Reagovat
FulnekUltras
naducánek se vyhází smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
kdo vyřadí tu Luru Simulantsmile
Co tam ta nešťastná Julinka vyváděla?smile
Reagovat
dadaft
funguje vám eurosportplayer?
Reagovat
Fandina
Mám tam Mugu s Tyndou a Tsitsipase s Cuevasem a to funguje. Na počítači a tabltu. To chodí, ale když chci ještě něco jiného, tak to nejde. Je tam chyba.
Reagovat
Fandina
Tynda s Mugu teď je na ČT Sport.
Reagovat
misa
Teď už to nejde vůbec: Due to a technical issue on our side, users are unable to access content. We are aware of the situation and are already working on a solution. Thank you for your patience.
Reagovat
Mac
cornetka uz se zase vzpouzismile...
Reagovat
Fandina
Zajímavé je, že jsou tu smajlíci a tady pod tím článkem je 211 příspěvků a smajlíci jsou použiti v 38 z nich, takže necelá šestina. (*_*)
Reagovat
Jan
Nebudu používat smajlíka, když to necítím. A naštvali mě, že nemůžu použít v jednom komentáři víc smajlíků než 3 (ideálně všechny) smile
Reagovat
Fandina
Jak je vidět, tak je fuk, jestli jen tři nebo všechny, nebo jeden. Když jsem počítala ty komentáře se smajlíkem, tak tam většinou byl jen jeden. smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Divne ze Karolina Pliskova ke uspesnejsia ,podla mna Kristina ma ovela pestrejsiu hru
Reagovat
Mac
jojo, ale ma ctvrtou odmocninu killer instinktu...
Reagovat
makro99
:)
Reagovat
misa
Muguruza celá v černém. Vypadá to pěkně :)
Reagovat
Fandina
Jj, vypadá to dobře a mně se líbí, jak lem na sukynce koresponduje s čepicí a je i na botách.
Reagovat
annah
JO. Podobně fešný obleček má Tsitsipas. Je celý v černočerném.
Reagovat
Fandina
Jj, Adidas vsadil na černou a to lemování u Garbine se moc povedlo.
Reagovat
Fandina
https://twitter.com/AnnaK_4ever/status/1311277716885442560

https://twitter.com/AnnaK_4ever/status/1311312149977980928
Reagovat
Fandina
Tynda s Mugu na place.
Reagovat
LordMutademus
Leylah skvěle. Linette a Hercog jsou na antuce slušné skalpy. A teď přidat ještě cennější.
Reagovat
LordMutademus
Leylah skvěle. Linette a Hercog jsou na antuce slušné skalpy a teď přidat ještě cennější.
Reagovat
Blondie
Třikrát to napiš!
Reagovat
LordMutademus
Já to asi udělal schválně tvl. Neposer se.
Reagovat
Krisboy
Kdybys mu to raději napsal potřetí, aby měl radost, místo toho rozčilování smile
Reagovat
makro99
Andrew je gay?
Reagovat
Krisboy
Nevím, jaký Andrew a nevím, jestli je gay.
Ale Blondie je myslím žena, tak té se omlouvám.
Reagovat
Blondie
No prob :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Souhlas, ale další skalp až příštěsmile
Reagovat
Herbert_Hoover
He played a great match, no?

Tvl jak může prohrát s Baenou? :) Fakt nesmysl tohle, navíc ten pátý set mít takhle rozehraný, šílené.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Leylahsmilesmile
No, nebude to mít Petra s houževnatou holčinou snadné. Ale je to taková malá kometka. Už teď pro ni super výsledek na GS!
Reagovat
misa
Rychle se zlepšuje i na antuce.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
krásně se na ni dívásmile Nejen, že je pěkná, ale ten její styl, možná malá podobnost s létajícím Keiem, který podle mě hraje ženským stylem. Je prostě takový jiný... Jen přes síť moc nevidísmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nemilosrdně rozmlátila raketusmile
Reagovat
Jan
Až na Kvitovou jsou ve 3. kole ty nejméně pravděpodobné hráčky. Uvidíme ještě jak Kristýna. Ta by jejich počet také rozšířila. Naše původně široká armáda hráček se pomalu (rychle) hroutí.
Reagovat
Mac
je to takhle skoro vzdy... prvni 2 kola jsou pro valnou vetsinu konecna, ve tretim pliskova, kvitova + nejake prekvapko a kdyz nejaka prezije prvni tyden, muzeme vrnet blahem. jedine pozitivum je tu siniakova, snad ji to "probuzeni" trochu vydrzi...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
bojuje v pátém a Hrouda se nějak bortí už druhý setsmile
Reagovat
EllNino
Hrouda?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pella
Reagovat
EllNino
proč Hrouda? :)))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No, Vlk to nemá jednoduchý, Pella už to dneska asi neotočí a Pablo má hrát s Filosofem. Né, že by byl bez šance, ale potřeboval by mít svůj lepší den.
Jinak aspoň pro mě překvapení Galán zřejmě vyřadí Tennyse.
Reagovat
lvicek
Ted na CT byl rozhovor s Karolinou a z neho to moc nevypadalo, ze by do Ostravy chtela jet.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nedivil bych se, kdyby už sezónu zabalila.
Reagovat
Jan
mi to tak nepřišlo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
no, ztratili jsme sice set, ale nějaké ty síly jsme pošetřili. Veselka nechal Káču uletět, tak teď zbyl odstřel na nás. Doufám, že se s tím moc mazlit nebudeme, jelikož další chod je srbské žebírko a to bychom si teda v žádném případě nechtěli nechat ujítsmile
Reagovat
Blondie
Má, prosím, někdo odkaz na zápas s Karolínou?
Sledovala jsem Peti a do toho pracovala, zdá se, že na webu ČT to není :(
Reagovat
Tomas_Smid_fan
přestává být démonem tiebreakůsmile Zcela zbytečně při svém servu pustil Kačenu z dostřelu a kupodivu mu ulétlasmile
Neviděl jsem, tak kvalitu zápasu hodnotit nemohu...
Reagovat
Mantra
no tak hlavně měl doublebreak
Reagovat
makro99
smile
Reagovat
lvicek
Jo, jako v klidu mohl mit treti i ctvrty set, to teda vazne projel :/.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to on bohužel umí dost dobře...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Škoda veliká, tuším, že měl několik setbolů.
Reagovat
makro99
:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
5smile a i při svém servu...
Reagovat
makro99
ve třetím měl SB na na 7:5 na returnu a pak SB v Tb taky na returnu;
ale ve 4. šel z 1:2 na 5:2, pak 5:4, pak na svým servu 40:15 - 1 volej, kterej volal po zakončení... pak eso, 3. SB a na něj dvojchyba.....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
aha, no potěš, ještěže jsem na to nekoukal...
Reagovat
Mantra
projebkal doublebreak ve 4. to bude bolet
Reagovat
Tomas_Smid_fan
teď parádní výměnou brejkla na 3:3smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nedopodávalsmilesmile
Reagovat
misa
mi dnes připravila spoustu dramatických momentů, když proti průměrné Bogdanové (ve 27 letech nikdy nebyla ani v padesátce) musela zápas otáčet po prohraném 1. setu.

Jeden z těch mnoha zápasů, který ukázal, jak v tenise rozhoduje hlava. Rumunka skoro dva sety hrála výborně, skoro nezkazila míč a naopak Keninová hodně chybovala a nevypadalo to s ní dobře. Pak si ale začala věřit, udělala sérii několika her v řadě, získala druhý set a velký náskok ve třetím. Za stavu 5-1, 40-0 při podání soupeřky měla mečboly, chtěla pozabíjet returny, ale nevyšlo to a potom musela perně bojovat o vlastní servis, kterým zápas uzavřela. Kdo ví, co by se dělo, kdyby servis ztratila. Měla by ještě náskok jednoho brejku, ale v (ženském) tenise nikdo neví...

Moc pěkné dropshoty, jeden dokonce hned z returnu :) Zatím třetí kolo je po té katastrofě v Římě docela hezké.

Doufám, že zítra po zápase s jinou ruskou Američankou bude turnaj chudší o další Rumunku :)
Reagovat
Andrew89
Po kom hraje druhej Plíšek s Mugu?
Reagovat
Fandina
Podívej se do programu. Žádný problém.
Reagovat
tmora
Dlouho jsem ho neviděl, ale evidentně přibral (možná covid pauza), cca 90 - 95kg? To je dobrý tak na CrossFit nebo podobný, ale na tenis se strašně nadře s tou váhou. Alfa omega tenisu smile
Reagovat
Mantra
jeho detaily nezajímají smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
urvala první setsmile
Reagovat
tommr
snad vydrží a neodpadne. Rád bych jí viděl hrát proti Petře ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
já taky, moc, ale jen se obávám, že pro ni může být těžší soupeřkou než Polona.
Reagovat
Andrew89
noooo těžko říct, já bych si také asi přál Fernandez...ale ono je to v podstatě jedno, když si vzpomenu na Khumkhum, Flipkens, Jankovic ve Wimblasu, Rogers a jiné.. :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Řekl bych, že Polona chybuje víc než Leylah a i v kritických momentech jí hlava moc nepodrží. To Leylah nemá co ztratit a tlaky si tolik nepřipouští.
Reagovat
Andrew89
to je taky pravda. No uvidíme, stejně to bude o Petře
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak vo tom žádnásmile Leylah teď brejk dole. Ale na svůj věk má skvělé tenisové myšlení a totéž se dá říci i o Gauff.
Reagovat
Andrew89
jojo, 18 let, může být zajímavou hráčkou
Reagovat
Alien
Myslím si, že je všechno tak, jak ma byt! S výhrou naší jedničky P.Kvitové se počítalo a s výhrou Ostapenko taktéž. Takže žádné překvapení. Peťo pojď!
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
neviděl jsem, ale asi se její dnešní prohra nebude moc lišit od těch předchozích. Bohužel tam chybí nějaká přidaná hodnota a bez té větší výhry nepřijdou. Jinak je jasné, že jí budou sedět spíš rychlejší povrchy. Antuka nebude to pravé ořechové...
Reagovat
turista
Antukou to nebude. Vyhrála už na ní pár titulů včetně Prahy a Říma. Spíš má nějaké problémny v osobním životě.
Reagovat
Alien
Jako něco s Michalem?
Reagovat
Mantra
nebo třeba s Petrem, kdo ví jak se jmenuje ten aktuální smile třeba
Reagovat
Alien
Ahá. To jsem nevěděl že má už za Michala záskok? Ale někde se o tom už spekulovalo! Děkuji.
Reagovat
FulnekUltras
už jen otázka času a peněz smile
Reagovat
lvicek
Jezis, jsi napsal s Petrem, me jako prvni napadlo Petrem Koukalem a uplne mi zatrnulo! ;)
Reagovat
FulnekUltras
tak tohohle extra lepivého parazita bych opravdu nepřál ani plechovi
Reagovat
tmora
Karolína má evidentně nějaký problém. Je to na ní vidět a jetovidět i na hře. Těžko soudit, když nevíme co za tím je. Zdravotní nebo osobní problémy
Reagovat
Mantra
když tak v roce 15-16 šla nahoru nedalo se jí nefandit, v každém zápase co jsem viděl, bylo vidět jak je na to napjatá, soustředěná (ona nedávála emoce moc znát - což se mi taky líbilo,takový pokerface, super) a stejně v jemných ysech bylo vidět, že chce, že je nervozní o výsledek... a to se časem vytratilo, teď je vidět maximálně nudu, čekání na chybu soupeřky (sama moc netvoří), případně frustraci a hlavně zařadila až moc často vztek. Negativní emoce. Já vím, že jí radili všichni, že musí dát najevo a vybít se, ale myslím, že to přepálila a když to nejde, tak se soustředí hlavně na to jak dát najevo právě ten vztek a to aby vypadalo. Vztekání pro trenéra, psychologa, fans. Chybí uvolněnost, radost a hlad po vítězství.
Reagovat
Fandina
Možná má v hlavě to zraněné stehno, před RG říkala, že den ode dne se to lepší a že to snad bude stoprocentní. Takže možná, že si nohu podvědomě šetří a pak hraje jak hraje.
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
Andrew89
Mantro...jí si nevšímej, ona nechápu tak dlouhej komentář co jsi psal.
Jasný, má x let v hlavě stehno .....ty tam Fandino nemáš nic a ukazuješ to každým komentářem. Jdi jsi už lehnout raději.
Reagovat
Andrew89
*nechápe
Reagovat
Fandina
Evidentně nemáš o tenisu ani ponětí. Minulé pondělí měla ve finále v Římě problém s přitahovačem, vzdala a pak se k tomu vyjadřovala, jak se jí to hojí. Nediskutuj o věcech, kterým nerozumíš a nepleť se do diskuse, kam tě nikdo nezval. Ubožáčku.
Reagovat
Andrew89
zmýlil jsem se....máš tam možná prach, né stehno.
Reagovat
Fandina
Mýlíš se pořád, hlavně v tom, že tvým smyslem života je reagovat na mě. Nejen hloupý, ale i trapný a navíc ubohý. Starej a bav se s někým na tvojí úrovni, já o zakomplexovance nestojím.
Reagovat
Andrew89
Jsi horší, jak Babiš...taky meleš úplně o něčem jiném, než se psalo. Navíc zas užíváš jen 4 slova...zkus to trošku variovat ( pro méně chápavé - střídat, trochu měnit, pozměnit, obměnit)
Reagovat
Fandina
Tobě nevadí, že melu čtyři slova, ale že jsou to slova nelichotivá pro tebe. Jinak by totiž nedávalo smyslu, proč by tě mělo zajímat, co a jakým způsobem říkám. Mělo by ti to být ukradené, ale evidentně není. Jak říkám, pán je zakomplexovaný až na půdu. Nestarej se o mně, já ti nebudu říkat, jak jsi trapný.
Reagovat
Fandina
A nebo se o mně starej, když ti to dělá dobře. smilesmilesmile
Reagovat
Andrew89
je škoda, že tu nejdou posílat Gify. Mám jeden naprosto výstižnej.

Tak šup Fandinko, jdi okopávat raději zahrádku.smilesmile
Reagovat
Fandina
Že tě to baví, bavit se se starou bábou. Evidentně jsi nemocný.
Reagovat
Andrew89
*kiss* *kiss*
Reagovat
Krisboy
Koukám, vy jste se hledali. Jen aby Fulnek nežárlil, že mu děláš do Frndiny.smile
Reagovat
Andrew89
:D v pohodě, tohle starý koště dobře nemete...takže se nemá čeho bát
Reagovat
Fandina
Pošli mi tvou fotku do vzkazníku, když už na mě pořád reaguješ, ať vím, jestli stojíš zato ti odpovídat. Obsah tvých příspěvků považuji za vůči mě ubohý, tak alespoň, jestli jsi tak krásný, jak píšeš. Možná, že pak změním názor a nebudu tě považovat za ubožáka, ale třeba za něco méně ubohého. Díky za zaslání. Baba jaga. smile
Reagovat
Andrew89
Kotě, my na rande nepůjdem.
Reagovat
Fandina
Vzkazník je nahoře a stačí, když pošleš fotku třeba prostřednictvím odkazu z tohohle.

https://cs.imgbb.com/

Staré báby nechodí na rande s ubožáčky. To bys měl vědět.
Reagovat
Andrew89
já mám tu na TP svojí Blondie...promin Frndísmile
Reagovat
Fandina
Tak se bav s ní a ne se mnou. Já také reaguji jen na toho, s kým se chci bavit. Ty to nejsi.
Reagovat
Andrew89
a pořád reaguješ
Reagovat
Fandina
Evidentně jsi hloupý, protože já na tebe reagovala jen proto, že jsi mě urazil a od té doby to pokračuje. Pochop to už konečně. Reaguji na tebe jen proto, abych ti to řekla, že jsi trapný. Ale ty to zjevně nechápeš. Takže poslední reakce na tebe. Jsi trapný, nechci se už s tebou bavit.
Reagovat
Andrew89
to teda byla velká urážka, když jsem řekl, že tomu nerozumíš a jdeš luštit křížovky:D na to jsi okamžitě začla s urážkama. Máš krátkou pamět asi...
Reagovat
Fandina
TeĎ už fakt naposledy.

Ano, urazil si mě. Jestli to nechápeš, tak se pak nediv, že jsem si to nenechala líbit.

A jak jsem psala. Nechci se s tebou bavit vůbec. To je moje zkušenost s tebou.
Reagovat
Andrew89
A bavis i pres tve neustale proklamace
Reagovat
Fandina
Nejsi tu sám, nepíšu to kvůli tobě. Kdo chce pochopí.
Reagovat
Andrew89
Tak mi neodepisuj,jednoduche
Reagovat
Fandina
Co je ti do toho, komu odepisuji a komu ne. Na faktu, že s tebou nechci mít nic společeného to nic nemění.
Reagovat
Andrew89
Tak mi nepis porad:)
Reagovat
Blondie
Mám skromný návrh.
Řekněme, že teď je to mezi váma remíza a kdo další napíše, ten chytne hemoroidy!
Tak.
smile
Reagovat
FulnekUltras
spíš nudloidy ;-)))
Reagovat
Blondie
Ale přestali! smile
Jen teda doufám, že se to nevztahuje i nás smile
Reagovat
FulnekUltras
už jsme docela blízko ;-)))
Reagovat
LordMutademus
Máš Blondie jo? Tak to ti fakt nezávidím... smile
Reagovat
Blondie
Ty můžeš být v klidu, ty bys mi nemohl donést ani pitíčko při badecu ;D

Tak jsme si to vyjasnili a doufám, že tu nebude druhé shit hate vlákno :D
Reagovat
LordMutademus
A proč ne? smile
Reagovat
Holahej
Proč to na Roland Garros nevyšlo? Limitovalo vás zranění?
Nechci se vymlouvat. Neprohrála jsem ani jeden míček kvůli noze.

Proč tedy?
Nějak mi tady nevyhovovalo asi nic. Dneska ani minule. Podmínky pro mě určitě nejsou dobré, bojovala jsem s timingem na servisu a při úderech. Dneska to prostě nebyl dobrej den ? a můj tenis taky ne. Takhle hrát nejde. Někoho jiného bych možná porazila, ale solidní hráčku jejího typu ne.

Přitom v generálce v Římě jste došla do finále. Co se stane, že se najednou věci takto rychle úplně otočí?
Ono se nemusí stát absolutně nic, nemá to vždycky nějaký konkrétní důvod. Rozdíl v teplotách byl asi 15 stupňů, to je dost velká změna, ale tam mi to prostě sedlo od začátku, cítila jsem se dobře, přišlo mi to o hodně rychlejší. Tady jsem sice měla energii, ale nebylo to znát ve výměnách. Možná jediný dobrý byl pohyb, což při mém stylu tenisu nestačí.

Letos jste na grandslamech dohromady vyhrála jen čtyři zápasy. Spojuje tato vystoupení něco?
To asi nebude náhoda. Snad jediná pozitivní věc je, že horší už to příští rok být nemůže.

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/karolina-pliskova-roland-garros-2020-konec-rozhovor.A201001_132314_tenis_tof
Reagovat
milik254
Nemůže to být horší? :D
Reagovat
Krisboy
Jak jsem říkal - je spokojená, všechno je v pořádku, novináři jsou hysteričtí smile
Reagovat
Mr.Pink
kde rika, ze je spokojena? z jejiho vyjadreni je naopak citit nespokojenost
Reagovat
Mantra
"Snad jediná pozitivní věc je, že horší už to příští rok být nemůže."

tak snad dá pokoj a nebude nás oblažovat, možná uvažuje o dětech - já vím, že to asi myslela jinak - ale bylo by to vlastně vysvobození pro věšechny (pro ni, pro fanoušky, pro nefanoušky, pro novináře, pro trenéry, pro pořadatele)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jen jestli tu poslední větu neříkala už předloni.
Reagovat
dadaft
"Možná jediný dobrý byl pohyb..." - no nevím nevím
Reagovat
Blondie
Kurňa, Veselka má nádherný hadry!
Go, tenhle outfit chci vidět v příštím kole ;)
Reagovat
Andrew89
nic extra ty kratasy...jediný co je výraznýho na tom outfitu, jsou zuby
Reagovat
Andrew89
který má už nabroušený na Djoka :D
Reagovat
turista
Djoker ještě potřebuje skácet Berana. To není žádná jednoduchá věc. Sníst hamburger což udělal včera Rafa bylo jednodušší.
Reagovat
Andrew89
to je pravda. Teda on ten Novakuv soupeř pro první kolo, byl taky dobrej vtip, co si budem povídat.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Petře!smilesmile Super výsledek, síly v rámci možností pošetřeny, paráda. Jestli má hrát s vítězkou Poloha x Fernandez, přeji mladé s atraktivním tenisem. Snad by nebyla pro Petru překážkou. Polona když má den a trefuje, dokáže být nebezpečná.
Reagovat
Krisboy
Ano, Polona když najde správnou polohu, je nebezpečná smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Teda nevím, jaká je její oblíbená poloha, ale nestíhám ten editor opravovatsmile
Reagovat
Mantra
jak sama říkala, přeci nemusí mít výsledky, aby byla spokojená smile
Reagovat
tommr
zázrak se nekonal. Kdo viděl její zápas se Sherifivou tomu muselo být jasný, že proti Ostapenkový s takovou hrou nemůže uspět ... smile
Karolína se momentálně nachází v herní i výsledkový krizi. Nezbývá než doufat, že na vině je hlavně ta kovidová pauza a že se s návratem do normálu vrátí i stará dobrá Karolína ...
Reagovat
Krisboy
Návrat do normálnu ohledně covidu? To se načekáš.
Reagovat
milik254
Na covidovou pauzu se šlo vymlouvat v New Yorku, případně na US Open. Karolína prostě na GS nemá
Reagovat
tommr
no taky se obávám, že svoje nejlepší léta už má Karolína za sebou a ted už bude jen paběrkovat. Jako fanoušek ale musím doufat, že se ještě nějak dá dohromady a aspon jednou se na nějakým GS prosadí ...
Reagovat
lvicek
Smutny je, ze tady neslo o zisk GS, ale o treti kolo, na to by Kaja jeste snad mit mohla...
Reagovat
lars
A Kvitko vzdy postoupilo na GS do 3. kola ?
Reagovat
Blondie
Jenže Kvitko jede stylem "brzké vyřazení, brzké vyřazení, dobrý výsledek, brzké vyřazení, dobrý výsledek, VYHRANÝ VELKÝ TURNAJ, brzké vyřazení, VYHRANÝ MENŠÍ TURNAJ, brzké vyřazení, brzké vyřazení, dobrý výsledek, dobrý výsledek, brzké vyřazení, brzké vyřazení, VYHRANÝ PM".

Zato Karolínu zdobila konzistence - možná méně titulů, ale daleko častěji dobré výsledky ve smyslu postupu do posledních kol.
Reagovat
lvicek
To jsem snad ani nerekla, jen komentuju tu poznamku, ze na GS nema... Skoda dnesniho zapasu, ale byla nemastna neslana, alespon tehdy, kdyz jsem se koukla.
Reagovat
chosoi
Její maximum je 900 b. Ona zápas odchodí a
nezapomene se pochválit, jak se dobře pohybo-
vala! Účes ala "kobylí hlava" od začátku také moc nepomohl. Hlavně, jak prohlásila včera
"i když hraju blbě, tak jsem spokojená".
To je přístup.
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pak teda blbě pro fanoušky, ale dobře pro Káju, když se tenisem baví a uspokojuje jí to. Jen jako no2-5 by mnohé štvalo nevyhrát turnaj... Je to její věc.
Reagovat
turista
Škoda. Karolína nemá šťávu.
Reagovat
Mantra
to čumíš co? smilesmile
Reagovat
Fransoas
Pokud nemá potíže s rukou a spol,tak hraje stále aktivně - to je rozdíl mezi Petrou a Karolínou.Gratulace k postupu do dalšího kola.
Reagovat
gigin
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kokossmile anebo palice dubová.
Reagovat
Fransoas
Opět se předvedla.Její hra stále postrádá více agresivity.Ostapenko - pravý opak.V jednom komentáři jsem si přečetl,že s touto hrou nemůže jakýkoliv GS vyhrát.S tímto se ztotožňuji.
Reagovat
Pavlis
I dnes to byla řádná divočina, ale výhra se počítá. Díky ti, Peti.
Reagovat
tommr
čekal jsem, že to bude horší. Paolini je na antuce opravdu nebezpečná hráčka. Petra si s tím poradila nad očekávání dobře ... smile
Reagovat
Andrew89
souhlasim, když jsem se koukal na její výsledky tak si s top hráčkama hrála dost gemů...Petra ale dneska hrála dobře. Servis byl horší než minulý zápas, ale na to se historie neptá
Reagovat
tommr
jj důležitý je, že to zvládla ve dvou setech a trochu tak pošetřila ruku ... smile
Reagovat
Pavlis
Jo, Peti to vždy komplikuje. Tolik nevyužitých brejkbolů. A sebere soupeřce servis a sama ztratí. Ale Italka hrála ještě hůř. pěkná byla ta delší výměna na konci.
Reagovat
tommr
jj dneska Petra využila jen 6 z 20 BP (soupeřka 3/6). Proti silnějším soupeřkám by se jí to mohlo vymstít ...
Reagovat
dadaft
Paolini byla stejně zlobivá holka jako Ostapenko, jen si s tím Petra poradila mnohem líp.
Gratuluji a těším se na zápas buď s mojí oblíbenou Polonou, nebo s mladou Fernandez.
Reagovat
Aussie
A co se ti na Polonii líbí? To tetování? To je podle mne známka snížené inteligence. Podívej se jen, co to udělalo s Plíškovou!
Reagovat
dadaft
Je to nejlépe pohybující se vysoká hráčka na okruhu. Kdysi jsem myslel, že několikrát vyhraje RG, bohužel její hra trpí několika zřejmě neodstranitelnými neduhy.

Tetování nijak nežeru, ale rozhodně lepší než piercing, ten vyloženě nesnáším.
Reagovat
Fandina
Já beru tetování v současné době jako spíš modní záležitost, než cokoli jiného, ale faktem je, že to co má Polona se mi vůbec nelíbí.
Reagovat
Andrew89
On se te na nazor nikdo neptal,pokud spravne koukam...
Reagovat
Fandina
Jdi luštit křížovky a nestarej se o to, s kým diskutuji. Ubožáčku.
Reagovat
Andrew89
muck_:-*
Reagovat
Fandina
jsi trapný
Reagovat
Andrew89
muciq :-*
Reagovat
Blondie
Děckaaaa... :(
Dejte si virtuální sklenku burčáku a pohoda! :-)
Reagovat
Fandina
Je trapný.
Reagovat
Andrew89
lepší být trapný, mladý, krásný a ztepilý , než stará, argumentačně hluchá, zatuchlá a na hlavu nemocná
Reagovat
Fandina
Jsi ještě trapnější, než jsem si původně myslela. Tenhle tvůj příspěvek to jen dokazuje.

Navíc jsi evidentně zakomplexovaný, protože jinak bys neargumentoval věkem a vzhledem. Je mi tě líto.
Reagovat
Andrew89
já jsem rád, že nevíš jak vypadáš. Ale jestli tak jako tvé myšlenkové pochody, tak to potěš koště :D
Reagovat
Andrew89
nevím...*
Reagovat
Fandina
Nevíš nic, ani jak vypadá, ani jaké mám myšlenkové pochody. Ale psát o tom umíš, evidentně trapný a zakomplexovaný člověk. Jiné vysvětlení nemám. Ale je to tvoje věc. Ubožáčku maličký. Zakomplexovaný.
Reagovat
Andrew89
koukám, že tvoje slovní zásoba má 4 slova, která točíš stále dokola...okolo stola-la-la
Reagovat
Fandina
Pro hloupé jako jsi ty je to nutné opakovat pořád dokola. Jdi se věnovat něčemu jinému než je psaní na TP. Tvoje příspěvky jsou o ničem.
Reagovat
Andrew89
tak jako ty. O ničem...
Reagovat
Fandina
Moje příspěvky popisují, jak jsi trapný.
Reagovat
Andrew89
('')
Reagovat
Fandina
A navíc hloupý.
Reagovat
dadaft
proboha Fandino, nenech cloumat svým majestátem, 88 a 89 jsou evidentně mladí krásní mistři světa, šampioni všech turnajů ve všech sportech.... nech to být.
Reagovat
Fandina
Jo upustila jsem páru, doufám, že nedostanu ban.
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Nenela
Kterymi neduhy?
Tetovani neresim, je to kazdeho vec.
Reagovat
dadaft
Nejraději hraje 4m za základní čárou, s tím se dneska GS nedá vyhrát, taky se není schopna rychle vyhrabat z krize, když se do ní dostane (a vůbec psychická odolnost celkově).
Tyhle dvě jsou nejvýraznější, plus pár menších nedoužků.
Reagovat
tommr
jj její labilita je proslulá. Přesto bych byl radši kdyby proti Petře hrála Fernandezová ...
Reagovat
brixner
Nemyslím si, že to souvisí s inteligencí jako takovou! Spíš to je tou, jakousi těžko definovatelnou, stádovitostí. Možná příjde doba, kdy budou všude chodit zelené nebo plešaté hlavy...Kérky beru osobně spíš jako výraz nevyzrálosti a de facto proti nim nic nemám .Ale už jsem jednou zmiňoval onu buchtu od nás z baráku-asi nejkrásnější holka, co znám, fakt, je mimořádně krásná, těžko se to popisuje. Ale je "sjetá" od krku po kotníky a teď, na prahu třicítky, si začala uvědomovat, že si totálně zkurvila svoje krásné tělo a že to je nevratné. Nevím, asi všichni uděláme věci, kterých později litujeme...
Reagovat
Aussie
Stejně si myslím, že stádovitost, touha přiblížit se co nejvíc bovinním masám, musí mít něco so dělat s nedostatkem inteligence. I když občas lze spatřit univerzitního profesora s hojným tetováním... Potom je v tom asi notná dávka exhibicionismu.smile
Reagovat
Krisboy
Ani te tak s inteligencí, jako s komplexy méněcennosti a ano, stádovitosti.
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Holahej
...to by ti hlavně fotbalisti dali...a co to stálo času, peněz, než se "zkrášlili"...
Reagovat
Aussie
To by jen potvrzovalo moji teorii. Fotbalisté mívají většinou spousty tetování, od hlavy až dolů. Mohou si to dovolit. Mívají ale málo mezi ušima. Jsou jistě výjimky.
Za mých mladých časů platívalo: když máš tetování, tak jsi bud kriminálník nebo pitomec. Výjimku tvořili námořníci.
Reagovat
misa
Svět se mění. Tetování se mi taky nelíbí, zejména samozřejmě na holkách. To ničí krásu jejich těl :)
Reagovat
Aussie
Tady u nás v Brisbane máme dost horko. Aspoň půl roku tu mladé holky chodívají oděné jen velmi lehce. Takže, když šel člověk na nákup, byla to podívaná!
Jenže, dnes se to kolem hemží jen samým tetováním. Holky jich mívají daleko víc než kluci. Některé všude, asi i tam kam vidět není. Často si člověk jen povzdechne: taková krása by to byla, nebýt té hrůzy...
Reagovat
Aussie
Myslím, že většina z nás souhlasí s tím, že tetování je známkou jistého stupně stádovitosti. Případně zakomplexovanosti.
Nic z toho by nepoukazovalo na skutečného šampiona-šampionku. To chce totiž výraznou individualitu. Jistěže se to nedá brát doslova, něco by to ale říkat mohlo...
Reagovat
Fandina
Já myslím, že to nesouvisí se stádovitostí ani zakomplexovaností, ale prostě se to na těle dělá, tak někdo si tu udělá, někdo ne.
Reagovat
Aussie
Co ho ale k tomu vede?
Reagovat
Fandina
Někomu se to líbí, někdo chce být in, jít s modou. Faktem je, že jsou různé možnosti, co se dá vytetovat. Někdo si tam třeba připomíná svoje blízké nebo nějakou událost. Jsou různé možnosti.
Reagovat
Fandina
Dělá se to, tak si to někdo nechá udělat, jiný ne. Ale myslím, že to nesouvisí s inteligencí, spíš je to věc doby, zvyklostí. Co se v jakém období dělá. Tetování má svoji historii, v různém období byl i jiný význam. A v současné době je to spíš věc mody. Není to věc kriminálníků nebo námořníků.
Reagovat
FulnekUltras
Tak u mě by sis to nechala udělat poprvé a naposledy. smile
Reagovat
Ela-fon-isi
Syn mého partnera má tetování, dredy a titul před i za jménem. Učí na jedné univerzitě v UK.
Ať si Plíšková klidně nasadí tykadla a jde meditovat do mraveniště, když ji to pomůže ke stabilnímu výkonu.smile
Reagovat
brixner
Jojo, todle berusmile Jsem jen zvědavý, kdo(která??) příjde s nápadem udělat si nějakou tu kérku po každém vítězném turnaji! Prostě - WTA tour něco malýho a GS něco většího! Škoda, že s tím už nepřišla třeba Steffi nebo Monica! Jen nevím u velematky...Existuje vůbec bílej inkoust? Nebo zlatej? TVL, černozlatá kombinace se mi docela líbí, mám takové obklady v koupelněsmile Většinou každej řekne wau, jedna si troufla mlít něco vo kýčovitosti, no...smázl jsem její číslosmile
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace!!! Petřesmilesmile
Reagovat
Nenela
NO tak Peti, aspon jednou si udrz podani prosiiim !
Reagovat
smazaný uživatel
Je konec
Reagovat
dadaft
Obě hrály převážně placky bez topspinu a na antuce, kde nohy nejsou tak stabilní jako na betonu, to není úplně jednoduché trefovat, pokud vás soupeřka dostane do pohybu. Ostapenko má výhodu, že není tak vysoká a tudíž má níž těžiště a je pohyblivější.
Navíc jí to fakt chodilo a neutápěla se v UE.

Podobně vysoká Šarapovová kdysi své podobné výkony na antuce (než se výrazně zlepšila v tom trochu specifickém pohybu, který je třeba) hodnotila jako "krávu na ledě".
Tahle slova mi při pozorování Karolíny sama vyskočila v hlavě...
Reagovat
Alien
Peťulka už zase vypaluje!
Reagovat
Andrew89
dobrý dobrý...4:3...ted jen potvrdit
Reagovat
Andrew89
dobrý dobrý...4:3...ted jen potvrdit
Reagovat
Pavol
Ešte že som nestihol vsadiť.
Reagovat
Krisboy
Kdyby jen letošní...smile
Reagovat
annah
Teda ale to byl řev od Ostapenko - za ty zvuky by se nemusela stydět ani Azarenka.
Reagovat
Jan
Je otázka, co za současným stavem Karolíny stojí. Soukromé problémy, ... Kdoví ?
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak Hrdlu si vzala někdy červenec 2018

French Open - 2018 3 kolo, 2019 3 kolo, 2020 2 kolo
US Open - 2018 QF, 2019 4 kolo, 2020 2 kolo
Wimbledon - 2018 - 4 kolo, 2019 4 kolo
AO - 2018 QF, 2019 SF, 2020 3 kolo

No Suma sumárum, vod tý doby, co poznala svýho manažééra, tak uhrála všeho všudy jeden výsledek hodný jejího postavení z cca 11ti GS

Ale v klidu, vo nic nejde.
Reagovat
woody
Hrdla jak druhej Štěpánek..
Reagovat
smazaný uživatel
Na co vleze, to piču hraje :D
Reagovat
Fandina
Že byla světovou jedničkou nic neznamená.
Reagovat
Fandina
Sorry, to patřilo jinam. Když začal s Kájou jezdit na turnaje, tak se jí náramě dařilo. Máš to nějak pomotané.
Reagovat
Blondie
Ona si ho možná vzala 2018, ale chodili spolu o dost déle. V sezóně, kdy vyhrála svůj premiérový P5 a kdy byla ve finále USO a stala se světovou jedničkou.
Když už teda sumíruješ.

Nehledě na to, že mi pořád připadá lepší a zdravější mladá holka, co je asi šťastně vdaná a možná nikdy nevyhraje GS, než některé ty holky, co hrají skoro do 40, místnost mají vytapetovanou úspěchy... a kromě toho je prázdno.
Reagovat
Krisboy
Vítezství v Cinci i finále US Open hrála s Hrdličkou v loži.
Reagovat
smazaný uživatel
100% souhlas s tím závěrem.

Ale ona veřejně prohlašuje, jak chce hrát. To je ten rozdíl.
Reagovat
Fandina
Je to úspěšná tenistka, tak se jí kde kdo ptá a je jasné, že když byla světovou jedničkou, tak je jejím cílem GS. Chce ho vyhrát, obvzlášť když byla ve finále, proto to říká.
Reagovat
Jan
jestli by neměla dělat něco se svým trenérem.
Reagovat
tommr
trenérkou. Na turnajích jí doprovází Savchuková ...
Reagovat
Holahej
...ukazovali v hledišti na RG nejen ji, ale i Valverdeho, jen sedí každý jinde...
Reagovat
svetova.dvojka
Jestli to takhle půjde dál, tak za chvíli playboy Hrdlička nebude mít co žrát...smile
Reagovat
smazaný uživatel
Jisté jsou dvě věci.

Smrt a že Kar.Plíšková nevyhraje GS.
Reagovat
misa
Nevěděl jsem, že komentuješ i ženský tenis :) Ale asi to opravdu nevyjde.
Reagovat
smazaný uživatel
Nekomentuju, jenom komentuju tuhle rádoby šampionku, která má hubu jako vítězka 20ti GS a za kariéru udělala jeden dobrý výsledek
Reagovat
Fandina
Ale jdi ty, rádoby komentátore. Že byla světovou jedničkou neznamená.
Reagovat
smazaný uživatel
Světových jedniček s holou prdelí jsou desítky.

Světová jednička, která nemá GS je pro mě stejně důležitá statistika, jako počet prodaných McFlurry v McDonalds na Václaváku.
Reagovat
Fandina
Je vidět, že tomu nerozumíš.
Reagovat
Andrew89
no ty tomu zas nerozumíš...jdi lustit raději křížovky.
Reagovat
Fandina
Jsi ubožáček.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, bohužel jsem byl opět zničen odborníkem (tebou). Nezbývá mi nic jiného, než sklopit ocas a jít do hospody, kde budu přemýšlet na životem.
Reagovat
Fandina
Blbě žvaníš.
Reagovat
FulnekUltras
radši jen svěsit - nebezpečí fraktury smile
Reagovat
Blondie
dva :)
Reagovat
lars
Nekomentujes nezaujate, ale pises blaboly ,"hejty ", urazky k Pliskove, . Ukazujes tu " svou velkou hubu " , pricemz se neumis ani slusne chovat natoz, abys reprezentoval CR v nejakem popularnim sportu v CR
Reagovat
tmora
No je pravda, že hrdlička už není na žádném turnaji..
Reagovat
Jan
Jak říkal komentátor, zaslouženě prohrála. Při její současné formě je 2. kolo strop. Uvidíme jak si povede její sestra.
Reagovat
tommr
její sestra vypadá momentálně v lepší formě, ale má zase nesrovnatelně těžší soupeřku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale však se nic neděje ne?

Míša je tady od toho, aby Vás zajistil, sotva se začalo hrát, jsi mladá, těch příležitostí budou ještě stovky.

Vo nic nejde, život jde dál.
Reagovat
svetova.dvojka
Prachů zatím dost, tak co by se vzrušovala...
Navíc těžký los...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně.

Blbý podmínky, nové míče, zima.

Sotva se začalo hrát, žádná z nás není rozehraná.

Prostě špatnej rok.
Reagovat
Andrew89
a ani to nebolelo....hrozný výkon..opravdu
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist