Kvitová podruhé ovládla Dauhá a má 28. titul! Ve finále nedala šanci Muguruzaové

6. 3. 2021, 17:17
Aktuality 157
WTA DAUHÁ - Petra Kvitová znovu po třech letech vyhrála turnaj v Dauhá. Ve finále stejně jako tehdy porazila Španělku Garbiñe Muguruzaovou, dnes ji deklasovala 6-2 6-1 a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila už na 5-1. Česká tenistka dva dny před svými 31. narozeninami ukončila téměř dvouleté čekání na celkově 28. titul, kterým překonala Hanu Mandlíkovou.
Profily hráčů
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová na prvních dvou turnajích sezony v Melbourne skončila pokaždé na raketě druhé soupeřky, v na turnaji WTA 500 Dauhá se však dokázala dostat na vítěznou vlnu a přemožitelku nenašla.

Česká tenistka si postupně poradila s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou, Estonkou Anett Kontaveitovou, Američankou Jessicou Pegulaovou a v dnešním finále nedala šanci Garbiñe Muguruzaové. Ve formě hrající Španělku smetla za 66 minut hry 6-2 6-1.

V úvodu zápasu Kvitová odvrátila za stavu 1-1 dva brejkboly a pak už nedala o tři roky mladší Muguruzaové šanci. Druhý set sice začala ztraceným servisem, ale pak už neprohrála ani game. V souboji dvojnásobných grandslamových šampionek proměnila třetí mečbol a vyhrála pátý vzájemný duel po sobě.

"Začátek byl nahoru dolů, pak jsem jí vzala podání a byla jsem uvolněnější. Ve druhém to bylo jiné, rychle jsem přišla o podání a musela jsem se do toho co nejrychleji dostat. Brejk ve druhé hře byl nejspíš klíč, našla jsem rytmus, trefovala jsem míče do kurtu a dostávala jsem ji pod tlak," popsala Kvitová průběh.

"Celkově jsem se tady v Dauhá cítila na kurtu dobře - ve výměnách od základní čáry, při returnu, prostě celkově," řekla svěřenkyně trenéra Jiřího Vaňka, který tentokrát zůstal doma a Kvitovou na turnaji doprovázela kamarádka Michaela.



V Kataru Kvitová hrála finále potřetí v řadě a podruhé ho přetavila v triumf. Před třemi lety porazila rovněž Muguruzaovou, loni nestačila na Bělorusku Arynu Sabalenkovou.

Od té doby finále nehrála. Dnes vylepšila svou skvělou finálovou bilanci na 28-10 a ukončila čekání na titul, který slavila naposledy v dubnu 2019 na antuce ve Stuttgartu. Po dnešku má o jeden titul více, než Hana Mandlíková. Z českých rodaček je před ní jen Martina Navrátilová s nedostižnými 167 tituly.

"Cítím se tady trochu jako doma. Mám ráda kurt, vyhovuje mi jeho rychlost a lidé jsou tu velmi milí. Prostě mi to tady sedí," řekla v televizním rozhovoru na kurtu Kvitová.

16. hráčka světa Muguruzaová nedokázala získat svůj osmý titul a potvrdit velmi dobrou formu z úvodu sezony. Už na třetím turnaji v řadě prohrála s pozdější šampionkou: na Yarra Valley Classic v Melbourne prohrála finále proti světové jedničce Ashleigh Bartyové, na následném Australian Open v osmifinále neproměnila dva mečboly proti Naomi Ósakaové.

Obě finalistky se nyní přesunou na podnik WTA 1000 do Dubaje. Šampionka z roku 2013 Kvitová ve druhém kole čeká na vítězku duelu Badosaová-Teichmannová, Muguruzaová se v prvním kole utká s jednou z kvalifikantek.

"Jedu tam, o tom žádná. Pojedu kamkoli! Tohle je další krok, pak jednoznačně Miami a rozhodně tam budu mít Wimbledon," řekla Kvitová ke svému dalšímu programu.

• WTA 500 DAUHÁ •
Katar, tv. povrch, 565.530 dolarů
sobotní výsledky (06. 03. 2021)
• Dvouhra - finále •
Kvitová (4-ČR) - Muguruzaová (Šp.) 6-2 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

157
Přidat komentář
Pavlis
https://pbs.twimg.com/media/Ev0TYT3WgAUGnps?format=jpg&name=4096x4096
Reagovat
sojka1
jezis, proc chodite kolem horke kase a rovnou vzdycky nenapisete: kys, kys, Plechouni, kys, kys! :-)) Jinak trvam na svem vyroku, ze slo tentokrat o rutinni zalezitost, nekonala se zadna bitva, zadne vzruso, proste lvice roztrhala bezmocne kotatko. Jako chapu, ze kdyby si kotatko hralo treba se sojkou, dopadne to jinak... :-))) ale cekala jsem jednoduse vic a ty chyby a rozpolozeni Mugu mi vubec nedovoli nejake uspokojeni z (v danych podminkach) brilantni Peti... pripoustim ale, ze mi nejde o jine fanousky - abych jim to dala sezrat a ani o prvenstvi a tituly Peti, jen o tenis, o tu hru a zapas, ktery jsem videla... ;-)
Reagovat
EllNino
Je to tak ... taky jsem si to moc neužil :) 3 roky zpět to bylo takové sladší :) I ta dotace turnaje samozřejmě větší :)

Ale zase jsem rád, že Peťa zase zlepšila tu bilanci ve finále :) Navíc nikdy neprohrála finále, ve kterém vyhrála 1. set ... NIKDY :) To ani snad není možné :)
Reagovat
sojka1
presne.... jo a takove veci ja vubec nevim... :-)) ale je to borka!
Reagovat
EllNino
upřímně, kdyby to včera neříkal komentátor, nevím nic :))
Reagovat
smazaný uživatel
No rozdíl byl tentokrát v tom, že často takhle chybuje právě Peťa a pak jí jistí rádoby znalci odepisují a posílají do důchodu neb aspoň na mateřskou a fanoušci si trhají vlasy a vzdychají. Tak teď si to užíváme! smile
Reagovat
sojka1
ja jsem se do toho nejak nezabrala, ale chapu... a musim se priznat, ze kdyby slo treba o treti Wimbltalir, tak jemnocitna k nejakym bezbrannym kotatkum vubec nebudu a mohly by klidne chlupy litat... :-))
Reagovat
sojka1
jo a vzpomnela jsem si na pepina... skoda ho... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
Fandina
Já kolem horké kaše nechodím a proto říkám. Pojďte Plíščata. Kája má x titulů, historicky tuším páta v pořadí mezi Češkami, kdo tohle má. Podání je excelentní a celkově jsou údery super. Plíščaty jsou pohodové holky, úspěchy jsou a tak nechápu ty nefanoušky. Už jenom kvůli tomu jim nejde nefandit.
Reagovat
drabona
gratuluji, koněčně prokazuje, co si dávno spusta lidí u nás myslí, že je stutečná jednička. Zápas jsem bohužel neviděl, je možné jej někde najít?
Reagovat
smazaný uživatel
Na youtube
Reagovat
peggy
To je toho,slečna Kvitova vyhrála,hodně mne pripomina pani Koukala outlet,žalovaná.Zadna tenistka tak nechodí,nezávidím jít.Stejne plati dane jindesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
translator -> rozpoznat jazyk -> nenávistná peggyovštinasmile
Reagovat
Krisboy
Koukám, že demence u peggy zase o trošku pokročila smile
Reagovat
lvicek
Gratulace Pete, byla to parada ji zase videt, "kdyz ji to jde od ruky!" Kez by se ji to tak seslo na vice turnajich, je to radost pohledet!
Reagovat
FulnekUltras
zemský ráj to na pohled smile
Reagovat
Fandina
Zápas jsem live neviděla, ale teď jsem se podívala na nějaké míče a Petra hrála super. A uvědomila jsem si, že je to tak s ní pořád, celou její kariéru. Na jednom turnaji ji všichni odepíší a druhý vyhraje. Je to tak dneska jako před deseti lety. Stejná Petra. Přála bych jí ještě nějaký GS, ale jinak, moc pěkná hra. Radost se dívat a zase mě dostávala svými výkřiky a předklonem po některých podstatných míčích. Gratulka Petře. Zase mi udělala radost, hrou i výsledkem.
Reagovat
FulnekUltras
tak nějaký ten předklon a výkřiky už tady nepadají na váhu... smile ;-)

ale radost to zase jo, ta je podstatná ;-) smile
Reagovat
Fandina
Nerozumíš tomu.
Reagovat
smazaný uživatel
a stejne jsou schopny nekteri rict nebo si myslit, ze je pliskova lepsi

pekne peta
Reagovat
FulnekUltras
tak tohle už jsem věru nečekal - a opět neviděl ani fiftýn... ;-)

Garbine je teď ohromně na vlně, a blixa jistě také přirážel naplno... ;-) no ale vidieť, že si Petra za tím ptákem šla tentokrát opravdu tvrdě... ;-)

žebříček nás nezajímá - ten je pro rosničky, sliepočky a plechovečky - tituly jsou, oč tu běží, a v tom dnes Peťa naprosto zaslouženě historicky stanula před Hanou Mandlíkovou

a to ještě určitě není všechno - z jednoho jediného důvodu, který zvenku nikdy nikdo neuvidí...

díky za radost a naději, holčičko NAŠE...

smilesmilesmile
Reagovat
George_Renel
Divím se, žes nekomentoval Sebastiána Kordu s Ivankou Nedvědovou.smile
Reagovat
FulnekUltras
to je dcera toho kopáče z Plesné nebo litvínovské šesté mízy? smile
Reagovat
George_Renel
Áno.
Reagovat
George_Renel
Dcerka viceprezidenta Juventusu.
Reagovat
FulnekUltras
tak to taky ;-)
Reagovat
FulnekUltras
ze Skalné - už to vidím... smile

to už je snad zajímavější tohle smile

https://www.expres.cz/celebrity/gabriela-koukalova-petr-koukal-tehotenstvi-otcovstvi.A210301_092436_dx-celebrity_ren
Reagovat
Torn
Viděl jsem jen část prvního setu a část druhého a vyhlášení. Petra vyhrála po právu, byla prostě lepší, ale nějak jsem to čekal, že si Mugu neškrtne.

Bohužel Kája velké zklamání, tak doufám, že se v Dubaji chytne. Měla by si na turnaje vzít občas tátu, kdyby to šlo, protože s ním má vždycky štěstí na tituly.
Reagovat
FulnekUltras
dobrý nápad smile
Reagovat
smazaný uživatel
V Dauhá vám dělala společnost kamarádka Míša. Dostane nabídku na další angažmá?
(smích) ?Zjistila jsem, že má třetí trenérskou třídu. Měla by si udělat druhou! Letí se mnou i do Dubaje, tak si asi řekla o prodloužení smlouvy. (smích) Letím ještě teď v noci, mám volné první kolo, hrát bych měla až v úterý. Takže je nějaký čas se nachystat.?

Podnik v Dubaji startuje vzápětí. Láká vás double u Perského zálivu?
?Ten mě momentálně neláká vůbec. Od semifinále trochu cítím sval v břiše, přechází to do nohy, možná hraje roli i ten vítr. Jak míček plave ve vzduchu všude možně a musím se po něm natahovat. Ale ještě mám čas na odpočinek. Uvidíme, jak to bude vypadat, ale teď určitě o doublu nepřemýšlím.?
Reagovat
Fandina
Vida, pak, že je tam bez trenéra(smích) s kamarádkou a ono dva v jednom. :-)) smile

Doufám, že ten sval v břiše nebude zlobit, i když na double teď vůbec nemyslí, bylo by to moc super. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Prostě jde jen o to si jen tak plácnout v Dubajismile
Reagovat
EllNino
Muzu poprosit o zdroj?
Reagovat
George_Renel
https://www.idnes.cz/sport/tenis/petra-kvitova-dauha-rozhovor.A210306_191810_tenis_rou
Reagovat
EllNino
Diky
Reagovat
smazaný uživatel
https://isport.blesk.cz/clanek/tenis/392537/divadlo-se-souperkou-i-dojeti-kvitove-lide-ztraceji-blizke-praci.html
Reagovat
sojka1
od Peti skvele, ale tentokrat velmi rutinerske (Mugu se nesrovnala s vetrem, hrou ani situaci, straaaasne chyb) takze bych si spis dovolila upozornit na vcerejsi (tamtez) clanek Starec a more (pochyb)... ;-) Mimochodem, Maestro a Paganini, to nema chybu... :-))
Reagovat
Fandina
Jj, s dojetím jsem ten článek uložila do oblíbených. Faaaaaaaaaaakt se povedl. smile
Reagovat
Fandina
Stařec a moře :-))
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
RFanousek
Kdo jste sledovali tento týden, hrálo se s diváky nebo bez?
Ptám se kvůli Rogerovi, nějak si ho na prázdném kurtu neumím představit. smile
Reagovat
annah
V Doha diváci byli. Ne moc, ale byli.
Reagovat
annah
Páni! Ona působí neskutečné sympaticky a mile. Druhá taková na okruhu není!
Reagovat
d@ve
Jj a zdá se mi rok od roku půvabnější. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Je, Maruška s jahodamismilesmile
Reagovat
d@ve
Ba, ta taky. smile
Reagovat
annah
No jo, na tu jsem v té euforii zapomněla. :-)
Reagovat
George_Renel
Petra líbala ptáka!smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
sokolík158
Reagovat
annah
Prosím, kde se dá vidět zpětně ceremoniál? Na SportZone přenos po zápase típli. Na Youtube jsem to nenašla.
Reagovat
marsden
1. Martina Navratilova 167
2. Chris Evert 157
3. Steffi Graf 107
4. Margaret Court 92
5. Serena Williams 73
6. Evonne Goolagong 68
7. Billie Jean King 67
8. Virginia Wade 55
Lindsay Davenport 55
10. Monica Seles 53
Reagovat
tommr
.
19. Arantxa Sanchez-Vicario 29
20. Petra Kvitová 28

Petra se v historických tabulkách osamostatnila na 20.místě. ASV by mohla dostihnout (předstihnout) ještě letos ...
Reagovat
FulnekUltras
v první desítce je normálních žen beztak sotva pět smile
Reagovat
Fandina
Podle tebe, což je jako obvykle mimo mísu. Nerelevantní, nepodstatné, chybné.
Reagovat
FulnekUltras
kdy se plánuješ nechat opíchat, Fandi? ;-)
Reagovat
Fandina
Co je ti do toho?
Reagovat
FulnekUltras
tak všichni dneska říkají, že jde o život a jiná cesta neexistuje smile
Reagovat
FulnekUltras
když budou na Petříně dávat Sputnik, doufám, že jdeme prsama do toho... ;-)
Reagovat
Fandina
Nevím, co všichni říkají, ale víš o tom, že existuje určitá hierarchie na očkování? Respektive pořadí? Očkování mi nevadí, asi třicet let se nechává očkovat proti chřipce, takže až budu na řadě, nechá se oočkovat.
Reagovat
Fandina
nechávám a nechám
Reagovat
FulnekUltras
až bude na výběr jako třeba v Srbsku, uvidím...

hlavně aby z toho tady pak nebyla nějaká nekonečná spirála... zatím to vypadá, že víc než o zdraví lidí půjde o povolenky - což mainstream přesně před rokem označoval za bohapustou lživou konspiraci a dezinformaci...

smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Už to někdo zjistil? To fakt Petra nepřipíše ani bod?
Reagovat
Michaelus
Jako podle live scores ne, ale je to divný, měla tam stejně už od prvního kola
Reagovat
EllNino
Nedává to smysl, pokud by se to bralo podle loňska, tak by se tak vlastně do tohoto žebříčku počítala Dubaj i Doha z té vyšší kategorie, což mi přijde blbost
Reagovat
Vaslab
https://www.openerarankings.com/WTAHome
Dle těchto stránek má teď 5040 bodů a je 7.
Uvidíme holt v pondělí.
Reagovat
tommr
ono je to vlastně jedno. Pokud se jí nebudou počítat body za titul z Doha tak si zase bude moct započítat všechno co uhraje v Dubaji. V žádným případě body neztratí ...
Reagovat
EllNino
No jedno to zase až tolik není, přeci jen, získala tu dost bodů :)
Reagovat
EllNino
to by se jako počítal do jednoho žebříčku Doha i Dubaji v kategorii WTA 1000? To by bylo najednou o jeden WTA 1000 v žebříčku více ne?
Reagovat
tommr
je to divný, ale podle současných pravidel se prostě hráčkám z každého turnaje počítá lepší výsledek z posledních dvou let. Sám jsem zvědavej na pondělní žebříček ...
Reagovat
paddy
není pravda

bylo to "Better of 2019 and 2020"

Tour-level points added in 2020 will drop after the event is scheduled to be played again in 2021 or after 52 weeks, whichever is earlier.

pro AO to však neplatilo, podvodníci smile
Reagovat
tommr
a nebude to platit i nadále - minimálně do Miami ...
Reagovat
petrulinka
Tak Klára Koukalová říkala počet bodů, které se jí přičítají, ale nepamatuju si to číslo. Myslím 540?
Reagovat
tommr
540 to nebude určitě. Bud jí zůstanou body za lonský finále (585) nebo se jí přičtou za letošní titul (470) ...
Reagovat
petrulinka
Máš pravdu, říkala 470. Měla jsem tu vnuka, tak jsem poslouchala jen na půl ucha
Reagovat
d@ve
Podle Race by to je +471
https://live-tennis.eu/en/wta-race
Reagovat
milik254
Podle Race je tam 470 za Dauhá a 1 bod za Dubaj, ale to je úplně irelevantní teď
Reagovat
Fandina
V Dubaji je v pavouku, takže proto asi ten 1 bod. Race je od začátku roku, takže alespoň víme, jak na tom která tenistka je teď, bez ohledu, co se odčítá nebo neodčítá a kde a to nejen teď, kvůli covidu.
Reagovat
EllNino
Demolice :) Od stavu 4:2 parádní jízda, Garbi podmínky nesedly vůbec, trochu jsem to čekal ...

28:10 ve finále je skvělá bilance, snad vyjde ta třicítka ... jak Petra vyhrávala turnaj za turnajem v roce 2018, myslel jsem si, že ta třicítka přijde co nevidět ... teď už to půjde hůř a hůř, ale myslím, že Petra přesně tohle potřebovala a zase se trochu uklidní a získá sebevědomí ... a jsem rád, že zase vyhrála finále, protože od AO 2019 má tu bilanci trochu vachrlatou :)

Doufám, že by si mohla do Dubaje přivést dobrou pohodu a navázat ... podobně třeba získala dva doubly v roce 2018 (Petrohrad - Doha, Praha - Madrid, Sydney - finále AO)

Ať to ještě pár let šlape, příští turnaj bude hrát poprvé jako hráčka, které je 31 :) Ale zraje jako víno ...
Reagovat
Jan
Ano. S potěšením sleduji jak je zkušená a bere to všechno už s lehkostí.
Reagovat
Mantra
jen je to vlastně i dost smutné, už je evidentní že je v klubu těch dam. Venus, Serena a Petra, pak jsou tam veteránky, které hrají bez titulů
Reagovat
EllNino
Ale Petra je specifická, pokud bude zdravá, klidně může hrát ještě 3 4 roky :)
Reagovat
Michaelus
tajně doufám že si nějakého chlapa najde až tak v 35 smilesmile
Reagovat
Jan
Gratulace Petře. Když jí to jde a vyhrává tituly, je to potěšení sledovat. Přeji jí, aby počet titulů dorovnala na 30 smile
Reagovat
tommr
chce to vyhrát aspon 31 titulů, any jich měla víc než Wozniacká ... smile
Reagovat
EllNino
mně stačí, že má víc grandslamů ... spíš by se mi líbil GS a vrovnání té Angelique, která má na můj vkus těch GS až moc
Reagovat
tommr
jj Kerberová je neskutečnej overachiever ... smile
Reagovat
Jan
co se jí povedlo jí nikdo nevezme. A má za to moje uznání.
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Jan
Do těch 55 titulů a víc, co mají historické hráčky má stejně móóc daleko.
Reagovat
EllNino
I 30 titulů je historická meta ... kdo to má?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jj, s 31 tituly bych byl nadmíru spokojenýsmile A řekl bych, že i Petra. Ale pokud jich získá víc, zlobit se nebudusmile
Reagovat
marsden
Peta 28 vyborne, 29 Arantxa Sanchez Vicario a 30 Caroline Wozniaki to je hratelne!!
Docela me prekvapila s 55 tituly Li. Davenport ta je v historickem zebricku vysoko.
Reagovat
tommr
Petra získala velmi cennej titul, kterej by jí mohl opět nakopnout kariéru ... smile
Opět se potvrdilo, že ve finále obvykle hraje líp než v předchozích kolech. Její finálová bilance je prostě obdivuhodná (28:10) ... smile
Muguruza se naopak ve finále často trápí (7:7) ...
Dneska byla Petra ve všem lepší a na Muguruze bylo v závěru vidět rezignaci ...
Reagovat
George_Renel
Jak jede Petra bez trenéra, vždy bývá zaděláno na slušný výsledek.smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
normálně jsem vydržel na celý ceremoniál to bylo jak kdyby vyhrála mistrovství světa ve fotbale,
konfety,ohňostroj atd
Reagovat
smazaný uživatel
Vaněk, Vydra smile Supersmile
Reagovat
smazaný uživatel
Co máš pořad s Vydrou?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Co, Petra má nejen ptáka, ale i vydru?smile
Reagovat
smazaný uživatel
No to právě nemá! :))
Reagovat
smazaný uživatel
nic
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Petra už s Vydrou dlouho nespolupracuje, proto se ptám.
Reagovat
mikimaus321
Péťa jakého má ptákasmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Zničehonic zase titul. Klasická Petra. smile

Škoda že na GS se to ne a ne sejít. smile
Reagovat
smazaný uživatel
Titul no. 28smile

Podobně jako na přípravném turnaji v Melbournu: Garbi?e suverénní až do finále, ale tam se (naštěstí) taky nechytala.

Garbi?e je zajímavá hráčka: 14 finále, "jen" 7 titulů (Karolína má 16 titulů), ale Garbi?e 2 gs, navíc skalpy Sereny a Venus.
Reagovat
SydneyOpen
Tak Angie Kerber také "jen" 12 titulů nebo Vika 21 titulů.
Reagovat
Michaelus
třeba taková Osaka podle mě taky nikdy nedosáhne na tuhle metu, bude mít asi hodně GS, ale na těch turnajích nižší úrovně se buďto nevyhecuje, nebo tam ani nepřijede :D
Reagovat
Nola
videla som iba kusok, ak by Petra, hrala vzdy ako dnes je NO1, neskutocne.... gratulujem,
Garbine, nech si zajde hlavne k psychiatrovi, nie k psychologovi, ona je uplne mimo vo finalovych zapasoch uz davno, neuhrala absolutne nic, cakala som aspon vyrovnane finale, ale ona by prehrala aj s Karolinou bez formy.....

este raz gratulujem Petre
Reagovat
Fandina
Má dva GS, takže tak mimo ve finále nebývá.
Reagovat
Nola
je uplne mimo, moze hrat ako chce, ale dnes vypadala ako dorastenka smile Petra ju uplne znicila, snad si Petra prenesie formu aj na ine turnaje, skoda, ze nehra takto na GS...
Reagovat
Michaelus
reálně byla rozhozená z toho vítru, pak podle mě málo útočila - Petra hrála dneska opatrně, takže se Garbi aktivita mohla vyplatit
Reagovat
Nola
blbost, Petra ju jednoducho k nicomu nepustila, prisposobila svoju hru k podmienkam na kurte, Garbine je uz dlhsiu dobu mimo vo finale, vlani mala vyhrat AO, hrala skvele, tento rok detto vs Osaka, ale nema psychisku Nadala, spanieli su uplne mimo, frantici detto....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teda co? Byla mimo nebo hrála jen to co ji Petra dovolila? smile
Reagovat
Nola
hrala iba to, co jej Petra dovolila smile
Reagovat
Fandina
Je vidět, že WTA moc nesleduješ, kdyby tomu tak bylo, tak by ses nedivila, že holky jdou vyhrají a příště hrají tužku.
Reagovat
Nola
nesledujem, ale tento turnaj ano, Petra jej nedala cuchnut, Garbine nech si najde psychiatra, nema plan B proti hracke, ktora pali ostrymi smile
Reagovat
Michaelus
wtf vždyť Petra dneska hrála nejvíc pasivně ze všech zápasů tady. Jsi mimo smile
Reagovat
Nola
je to vzdy o hracke, videla som iba 2.set, sledovala som panov, je to moja priorit.... ale Garbine nevie hrat proti Ceskam, ci hraju zle, alebo dobre, ci brania, alebo iba vracaju, ona ma vzdy predstavu, ze ju vymlatia z kurtu.... nevie si uz par rokov prebat s trenerom nejaku strategiu :D, to je cele.....
Reagovat
EllNino
vždyť ty argumentuješ v každém příspěvku úplně s něčím jiným :D Neumí proti Češkám, neumí finále, byla mimo, nemá plán B .. tak co z toho teda? :D
Reagovat
Nola
teba mam rada... nebudem dalej rozoberat Garbine, kazdy tenisovy fanda, chcel vidiet nieco naviac, ale Petra to nedovolila, staci?
Reagovat
EllNino
Jistě :)) Nápodobně!
Reagovat
Jan
Neumí proti Češkám, neumí finále, byla mimo a neměla plán B smile
Reagovat
tommr
ono to ale není daleko od pravdy. Stačí se podívat na bilanci Muguruzy s českými smile hráčkami:

s Petrou Kvitovou 1:5
s Karolínou Plíškovou 2:8
s Karolínou Muchovou 0:1
a dokonce i s Bárou Strýcovou 3:4
nebo s dnešní komentátorkou Klárou Koukalovou 1:2

čísla mluví jasně pro naše hráčky ... smile
Reagovat
Jan
Petře se vzhledem k astmatu hraje někde dobře, někde špatně. A každá soupeřka je jiná, proti někomu se jí hraje dobře, proti jinému špatně. Třeba Češkám dělají mj. velké problémy Rumunky. Je to jak to je a lepší už to nebude smile Můžeme být rádi i za to. A nebylo toho zas tak málo.
Reagovat
FulnekUltras
souhlas
Reagovat
RF46
Supeeer!!!smilesmilesmile
Reagovat
Pavlis
Petra mi udělala radost. Dobré zápasy a výsledky. Byla tam bez kouče, ale s kámoškou. O to líp to dopadlo. Opáčko z roku 2018, byť kategorie turnaje je jinačí, se vydařilo přímo ukázkově. Mugu dnes bez šance. Podmínky jí asi neseděly, kdežto Peti moc dobře věděla, jak si s tím poradit.

28 titul z okruhu WTA, skoro dvouleté čekání. Teď si užít trofej a hurá do Dubaje.
Reagovat
Jan
Kdo byla ta kámoška v její lóži ?
Reagovat
Pavlis
Jde o dceru této blondýnky. Petra se s nimi zná už pár let.

https://www.facebook.com/photo?fbid=3314843278579728&set=pcb.3314843351913054
Reagovat
Jan
Jsem si říkal, jestli to nebyla Štefková, byla jí pod tou rouškou podobná. takže nebyla smile Když už doprovázela na AO Muchovou, že by jela podpořit i Kvitovou smile
Reagovat
smazaný uživatel
Jezdí s ní už roky, pokud dá volno trenérům. A většinou je z toho úspěch.
Reagovat
Jan
To by s ní měla jezdit na grandslamy smile
Reagovat
SydneyOpen
Jinak Petra překonala v počtu titulů Hanu Mandlíkovou a je tedy v tomto ohledu druhou nejúspěšnější tenistkou v historii Českého a Československého titulu smile
Reagovat
tommr
Petra je nejúspěšnější smile českou hráčkou ... smile
Navrátilová skoro všechny svoje tituly získala jako americká občanka ...
Reagovat
Michaelus
Hlavně ruku na srdce - tehdy byla konkurence fakt o dost menší a zápasy mnohem méně fyzicky náročné
Reagovat
tommr
jj taky si myslím, že žít v dnešní době tak by Navrátilová měla jen zlomek svých titulů. Sice by pořád patřila mezi nejlepší, ale dnešní konkurenci by určitě neválcovala ...
Reagovat
Jan
V tomto ohledu je potom bomba Serena, která válcovala protihráčky řadu let. A i dnes se jí to daří aspoň proti těm slabším.
Reagovat
FulnekUltras
tuhle bombu rád vyhodím někde uprostřed pacifiku smilesmilesmile
Reagovat
paddy
Reagovat
sojka1
samozrejme! :-)
Reagovat
Alien
Parametry vynikající hráčky a hlavně vítězného tipu splňuje v ČR jenom jedna hráčka! A tou není nikdo menší, než naše dlouhodobá 1. Lvice Petra Kvitová! I love you Petra. Ohromná gratulace. Kolikátý je to už titul?
Reagovat
Andrew89
28:)
Reagovat
PetaM
Gratulace! Úplně pohledný tenis to nebyl, ale to neva. :)

Nakonec to, co mělo být výhodou (volný den pro Garbine), bylo nevýhodou. Petra už na vítr byla ze včerejška zvyklá a navíc to trochu vypadalo, že Garbine ten volný den rozhodil rytmus.

Čekalo se, že Garbine bude dominovat (asi jako měla dominovat Genie ve finále Wimbledonu), ale dominovala Petra. :D

Doufám, že v Dubaji Petra naváže. :)
Reagovat
Andrew89
Vykonu se neda nic vytknout. Titul c.28 je doma:) Bozska Petrasmile
Reagovat
tommr
tu dvojchybu na první mečbol si ale mohla Petra odpustit. Úplně mi přitom zatrnulo ... smile
Reagovat
Jan
Já jsem si naopak říkal, že má nahráno a může si dovolit to prodloužit, ať přenos trvá déle smile
Reagovat
tommr
to by bylo pokoušení osudu ...
Reagovat
SydneyOpen
Gratulace 28 to je obrovské číslo. Vlastně když sečteme všechny tituly Osaky, Muguruzy a Kerber jsme na čísle 26 smile
Reagovat
com
tak at si uzije ten posledni titul v kariere smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
Měl jsi pravdu že Petra Mugu smázne smile
Reagovat
Andrew89
Moc dekujeme za fandeni!!! Prinasi to ovocesmile
Reagovat
Blondie
Ze? smile
Reagovat
PetaM
Až jednou budeš fandit Petře, budu se děsit.

Ale dokud fandíš proti ní, tak je to fajn. Více takových profanděných finále. Děkujeme! ;)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já to říkal vedle, že je to takový náš falsetommr. Tak ještě jednou díky come!
Reagovat
petrulinka
I kdyby byl poslední, tak myslím, že už nikomu nic dokazovat nemusí. Má 28 titulů, což Karolína neudělá, i kdyby se sebevíc snažila. V tom 2 GS a vítězství na TM. Taky má bronzovou medaili z OH. Takže asi tak. Nicméně já Karolíně fandím, pokud tedy zrovna nehraje proti Petře, což tobě se asi stát nemůže. A Karolína mě tedy fakt zklamala, protože v tom posledním zápase hrála příšerně, spíše bych řekla, že nehrála.
Reagovat
Blondie
Ty jsi tak strasne ubohy smile
Dikybohu jsi naprosto bez relevance, takze jsi zaroven smesny smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist