Kyrgios se naštval na šéfa ATP Gaudenziho: Nic si s námi neřešil, tupče

18. 6. 2020, 11:50
Aktuality 31
Nick Kyrgios znovu dal průchod svým emocím. Nyní se pustil přímo do šéfa ATP Andrey Gaudenziho, který včera s radostí oznámil, že k restartu mužského tenisového okruhu dojde 14. srpna. "Vůbec ses o nás hráče nestaral, nic si s námi neřešil, tupče," vzkázal mu na sociálních sítích australský bouřlivák.
Profily hráčů
Nick Kyrgios

Tenisová sezona je přerušená od března a v úterý se konečně pro hráče i fanoušky začalo blýskat na lepší časy, když US Open oznámilo, že se uskuteční v plánovaném termínu. Včera přišla další dobrá zpráva pro tenisové nedočkavce, ATP a WTA totiž potvrdily srpnový restart sezony.

Vypadá to však, že Kyrgios z toho, že se opět začne hrát, radost nemá. Australský bouřlivák nedávno zkritizoval ATP, že se snaží prosadit konání letošního US Open.

"ATP se snaží, aby letošní US Open proběhlo. To mi přijde vzhledem k tomu, co se teď děje, sobecké. Samozřejmě hovořím o koronaviru a také nepokojích. Musíme společně toto překonat, aby se tenis mohl vrátit do normálu. To je můj názor. Vezmu si tedy na cestu z Austrálie svůj skafandr a až se vrátím, tak budu muset na dva týdny do karantény."

A teď se pustil přímo do šéfa ATP Gaudenziho. Ten totiž tvrdí, že srpnový restart sezony je výsledkem společného úsilí. S tím Kyrgios podle příspěvku na svém Twitteru rozhodně nesouhlasí, hráčů se podle něj nikdo na názor neptal. "Nazdar kámo, vůbec ses o nás během pauzy nestaral. Jako vážně? To mě po*er, co kdybys příště do toho společného úsilí zahrnul i nás hráče, tupče."

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

31
Přidat komentář
Nola
Gyros je svoj, o tom snad nikto nepochybuje, ma toho za usami az-az, konflikt so Stanom, do ktoreho zatiahol Donnu, konflikt s Nandom a dalsimi hracmi, hejty cez amickeho bulvaristu smerom k sucasnej TOP2, odchodene zapasy, hadzanie stolickami, konflikty s divakmi, rozhodcami, popijanie vinka cez videochat s Murraym, snaha o videochat s B3, na druhu stranu je snad jediny, kto sa neschovava za nikoho a otvori si pusu, to mu fakt kvitujem, dokonca si dovolil ist proti kozlovi, ktory sa mu staral o zivobytie na LC, roznasal potraviny a. p. nuz korona celkom odhalila charaktery hracov a u mna naklonila misku vah na neutral....
Reagovat
gigin
Zatiahol do toho hlavně Kokkiho. Že Vekič "pinkala" aj před vztahem se Standú je jas, ale nemusel zase vědět s kým, že jo...
Reagovat
Nola
bolo to vrcholne trapne, to musis uznat aj ty,riesit vztahy medzi damami a panmi na tour verejne prostrednictom ten.zapasu je neeticke, Gyros meni nazory ako maly janko, za svoju poziciu v tenisovom nebi vdaci bulvaru a je otazkou casu, kedy sa to proti nemu otoci, na druhu stranu on na to kasle, aspon tak to vnimam momentalne ja, ale ak nebude mat vysledky tak ho aj ti bulvaristi potopia, pritom moze kludne dosiahnut na T10, nie je horsim hracom ako Milos, resp. dlhy Janko
Reagovat
gigin
Myslím si, že ten blb nepočítal s tím, že to zachytí mikrofony, ale u něj fakt těžko něco odhadovat. Jinak ano, souhlas.
Reagovat
tommr
proč by měl někdo něco konzultovat s takovým magorem jako je Kyrgios ze kterýho nikdy nic rozumnýho nevypadlo? Kyrgios je asi ten poslední člověk, kterýho bych se na něco ptal at už by šlo o cokoli ...
Reagovat
gigin
Jako na problematiku vaginálního a klitoriálního vzrušení bych s ním něco asi konzultoval.
Reagovat
Patik
Predstav si len.. že sa stretáva s vplyvnými ľudmi s ľudmi z brandže..s top hráčmi z celého sveta..cestuje po svete stojí a hrá tenis na kurte ktorý ty vidíš len v telke..a potom mu povedz že nemá čo do toho hovoriť..čo by ti nato asi odpovedal ?
Reagovat
gigin
Já ti jenom říkám, o čem bych se s ním bavil. Pokud by stočil téma na tenis, tak bych ho klidně nechal mluvit, vyslechl bych ho, zeptal bych se ho, co si myslí o egyptských lebkách a tak...
Reagovat
Patik
prečo práve egyptské lebky ?
Reagovat
gigin
Hele to ti fakt nesmím prozradit. Sojka (né ten pták, ale místní uživatelka) by mne pak už neměla ráda. Sorry jako.
Reagovat
Patik
Ja to nikomu nepoviem..a Sojka sa to nedozvie..napíš mi to potichu..
Reagovat
gigin
To je hodně složité. Prostě jde o tvar lebky jednoho určitého hráče. On jí má takovou jakoby egyptskou a tím se mu trošku předpovědělo, že to bude a aj je Génius. Tak - teď už to víš, ale!!?? Jako bys to nevěděl...
Reagovat
FulnekUltras
jinak prokurátor a vojenský soud... ;-)
Reagovat
Patik
Nikomu to nepoviem..máš moje slovo..
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
tommr
dost pochybuju, že by sám stočil řeč na tenis. Jak už sám několikrát řek jeho tenis nezajímá, hraje ho jen pro prachy a víc ho baví basket ...
Reagovat
gigin
Těžko říct...
Reagovat
Fandina
Je nevyzpytatelný, před týdnem jsem tu četla článek, kde ke GS říká, cituji:

"Nevěřím tomu, že by moje tělo vydrželo sedm zápasů hraných na tři vítězné sety, každý z nich by mohl trvat třeba tři až čtyři hodiny. Chci si prostě tenis užívat, přijde mi, že ho někteří berou až moc vážně."

Podle toho to vypadá, že moc dobře ví, o čem mluví.

https://www.tenisportal.cz/zpravy/kyrgios-najmout-si-kouce-nema-smysl-o-grandslam-ani-neusiluju-28523/
Reagovat
Patik
Nick len strúha formu..miluje tenis..miluje šport..
Reagovat
Vlk-v-trave
Ten hlavne miluje exhibicionismus a pochopitelne Karlicku!:)
Reagovat
paddy
K tématu funkcionářů se hodí tohle :)
https://www.youtube.com/watch?v=7OiTbiSWl70
Reagovat
misa
Sem tam rozkopat židli na kurtu a poslat nějaké kontroverzní komentáře na soc. sítě a příjem je zaručen :)
Reagovat
enka
Aspoň někdo nazval papaláše ATP tím správným jménem.
Reagovat
seshitec
To se mi na Nickovi líbí řekne to na plnou hubu a nesere se s vůbec nikým... jediná škoda že kašle na trénink jeho tenis je suprový
Reagovat
Krisboy
Přesně tak. Taky je mi tím sympatickej, a taky lituju toho, že už jeho tenis na ty nejlepší nefunguje tak, jako v začátcích. Holt faktor překvapení už vyprchal, jeho hra se nijak nevyvíjí a borci typu Big3 už ho mají přečteného, vědí, co čekat a zaskočit už se tak snadno nenechají.

Ale je to borec. Ty jeho vyjádření působí v tom moři pokryteckých, neupřímných, nijakých nemastných neslaných, politicky a genderově neutrálních blábolů ostatních jako balzám.

Ale tím se ho v tomto konkrétním případě nezastávám - pochybuju, že zrovna s ním by Gaudenzi něco vyřešil :D
Reagovat
Mayo
tupče, pitomče, blbče
Reagovat
smazaný uživatel
Hráči nikoho nezajímají. Jsou pouze výrobek, který produkuje peníze papalášům. Nic víc, nic míň.

USO je čistě natlačené do rasových nepokojů a COVIDU, ale jak je vidno, tak prachy jsou až na prvním místě.

Je však důležité navenek říkat, že to je pro fanoušky a pro lásku ke sportu.
Reagovat
Nenela
Jak uz psalo mnoho epidemiologu, zadna epidemie netrva dele, nez tri mesice. Jsou zcela realne prognozy, ze uz v cervenci bude covid v USA pod kontrolou stejna jako treba ted v CR. Takze na "natlaceni sportovcu do covidu" to realne neni.

A rasove nepokoje? Tak ty snad do prostor USO dokazou nepustit ne?

Ja treba skutecne vnimam usporadani USO pozitivne, nevidim v tom prachy, ale snahu umoznit tenistum zase hrat.

Btw. je zajimave, ze kdyz v dobe letni olympiady v Brazilii radil virus Zika, ktery byl take extremne nebezpecny, nikdo to nijak zvlast neresil.
Reagovat
paddy
takové kraviny čteš kde? já jsem to nikde neviděl

pár faktů

na Ziku nikdo neumřel, do 1 mil. nakažených
MERS měl jen stovky případy v průběhu let, 50% smrtnost
SARS trval přes půl roku, 8 tis. případů, 10% smrtnost, úspěšně izolován
prasečí chřipka 1 mld., 0,1% smrtnost

vše se vůči sobě dost odlišuje, ale Covid je nejhorší věc od Španělské chřipky - hlavně vysoká infekčnost je problém
navíc leckde kolabovalo zdravotnictví a jinde ne jen kvůli toho, že byly silné restrikce
nyní 8,5 mil. nakažených, na zač. června jen 6 mil.!, 5-10% smrtnost, denní nárůsty na maximech
na jihu USA se to znovu rozjíždí (prý teplé počasí vadí :)
Evropa je jen 10% světové populace a myslí si, že je za vodou
Reagovat
Dobry-den
Bu bu bu!
Reagovat
FulnekUltras
...nezlobte inženýra Kubu !!! ;-)))

https://www.youtube.com/watch?v=IPq2Ae5YM9k
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist