Madrid bude následovat příklad French Open a povolí omezený počet diváků

16. 7. 2020, 15:13
Aktuality 2
Hned po skončení US Open, které se bude hrát bez diváků, by se mohli tenisoví příznivci konečně zase vydat na turnaje, aby v akci viděli ty největší hvězdy. Madridské Masters totiž plánuje do svého areálu stejně jako grandslamové French Open pustit omezený počet diváků. Informaci potvrdil ředitel turnaje Feliciano López.
Profily hráčů

Tenisová sezona se zase rozjede v srpnu, ale na turnaje na amerických betonech včetně grandslamového US Open budou mít tenisoví příznivci zákaz vstupu a dění mohou sledovat pouze na domácích obrazovkách.

To se však zřejmě nebude týkat zářijových turnajů. Po skončení US Open jsou v plánu Masters v Madridu a Římě a také French Open. Vedení antukového grandslamu už předem avizovalo, že do svého areálu pustí omezený počet diváků. Stejný plán mají i madridští pořadatelé. "Věříme, že nějaké diváky mít budeme," uvedl ředitel turnaje a stále aktivní hráč Feliciano López.

"Úzce spolupracujeme s vládou. Před pár dny jsme jim předložili naše přísná opatření a ta se jim líbila. Dokonce nás chválili a věří, že hráči i fanoušci budou v bezpečí. Pokud se bude situace nadále zlepšovat a nepřijde druhá vlna, pak by mohlo být do areálu vpuštěno ještě více lidí, než plánujeme. Je nám jasné, že jde o risk, ale tenis už se potřebuje vrátit," dodal.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Gulbis
Žádný grandslam s diváky se už hrát nebude...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist