Milovice uvidí české finále. Souboj o titul si zajistily Bartůňková a Nosková

27. 11. 2021, 16:02
Aktuality 18
ITF W25 MILOVICE - Nikola Bartůňková na halové akci v Milovicích už potřetí vylepšila své maximum na dospělých turnajích. Patnáctiletá Češka po obratu porazila vítězku devíti podniků a nasazenou trojku Deu Herdželasovou a ve svém prvním finále na profesionální tour narazí na o dva roky starší krajanku Lindu Noskovou.
Nikola Bartůňková

Nikola Bartůňková v Milovicích absolvuje svůj 11. turnaj na profesionálním okruhu a poprvé se probojovala do čtvrtfinále. Patnáctiletá Češka však po cenných skalpech Andreey Prisacariuové, Indy de Vroomeové a krajanky Barbory Palicové pokračuje v krasojízdě.

Talentovaná juniorka v dnešním semifinále proti 237. hráčce světa Dee Herdželasové z Bosny a Hercegoviny zlikvidovala manko setu a brejku, po obratu zvítězila 3-6 6-4 6-2 a postoupila do svého prvního finále na této úrovni.

V něm se střetne s o dva roky starší krajankou Lindou Noskovou. Vítězka letošní pařížské juniorky si poradila dvakrát 6-3 s další domácí zástupkyní Jesikou Malečkovou a popáté v sezoně a zároveň v kariéře prošla do finále. V neděli ji čeká útok na čtvrtý titul.

Bartůňková s Noskovou se v soutěžním zápase ještě nikdy nestřetly. Síly změřily pouze loni během koronavirové pauzy na domácí exhibici, Nosková vyhrála 6-7 7-6 6-2.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

18
Přidat komentář
Antoninek
Proč mám v članku o Bartunkove poslouchat o srbech v dca o tom co mony a fandyno , respektive ambiciozní rodiče sester Fruhvirtovych o tom co si myslite o fotce?
Je to sranda jak to v těch debatách tady funguje. Asi trochu reality pro oživení. To že Nosková s Bartunkovou hrali finále 25 žen je pro mě jako fanouska ceského tenisu dobrá zpráva,
To že ambicioznost rodicu sester Fruhvirtovych pristupuje na dle mého velké riziko na jiniorském turnaji v Mexiku je smutné.
Trochu se na to dívám z dlouhodobého hledidka, a jestli mají všechny talentované dívky v Čechach dojít k cily musí mít hlavně rozumné rodiče.
Dle těchto komentářů to bohužel tak nevypadá.
Reagovat
Antoninek
Samozrejme dojit k cíli..... pro ty , které je dulezita forma nad obsahem.
A prosím zkuste v těch komentářích být s nějakým nazorem k věci , děkuji.
Reagovat
George_Renel
Kdybys měl opravit všechny hrubky v tvých příspěvcích, strávil bys tu stáří....smile
Reagovat
Antoninek
? Kokám, že ty si ten formista, a co obsah máš také, respektive názor na něco k tématu ?smile
Reagovat
George_Renel
Leda pendrek. Ty máš zase jen svůj jednostranný názor a basta. Já sem píšu léta letoucí a ty ses objevil a myslíš, že si z tebe každý sedne na zadek, když znáš něco ze zákulisních drbů.
Napsal jsem to jen proto, že tak rád soudíš ostatní a sám jsi v mládí zjevně něco zanedbal.....
Reagovat
Antoninek
Co to je za argument , že sem píšeš léta? A píšeš co názory vlastní názory , nebo co píšeš,zatím tady pod článkem jsi se projevil jsko člověk bez názoru, nebo máš nějaký na dané téma.
Tady naše nadějné holky zahraly finale 25 a ty jsi napsal co?
Jedna se posune nekam k 250 druhá do 500 a ty pises co ?
Že soudím ostatní či že jsem v mladí něco zanedbal, ... ano také názor , ale obávám se , že s takovým názorem potrebujes ještě hodně kuráže a rozumu a vzdělání.
Názor se totiž opírá o fakta . A faktem je, že jsi neřekl nic vic než co by neřekl muj pes, tím že zaštěká. Vr haf haf
Reagovat
George_Renel
Nech si ty hloupé kecy. O posunu, přesněji řečeno veleskoku, Nikoly i Lindy jsem psal již při SF. A juniorky jako jeden z asi 7 lidí zde, sleduju už pěkně dlouho.
Jsi tu krátce a vůbec nemáš přehled kdo je tu kdo. Za další diskusi mě nestojíš, snažíš se jen něco vyprovokovat, klasický troll.smile
smile
Reagovat
Antoninek
Pokus se argumentovat a uvidíme kdo ma vic informaci a kdo je kdo snad poznam dle nazoru ne?
Vetsinou o cem clovek mluvi to je, znas ten pohled?
Reagovat
Antoninek
Každopadně štěkaš slušně , nejdřiv kampaň , pak troll , a nechces štěknout ještě jednou , a pak možná přijde názor houpacího koně , protože nic jineho si do diskuze nepridal.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bohužel. Srbové prohráli debla.
Reagovat
smazaný uživatel
Srbům druhý set vyšel.smile
Reagovat
Fandina
Jj, vypadá to, že to dají. Nole nastoupil do debla, tak asi proto.
Reagovat
smazaný uživatel
smile docela hezký zápas
Reagovat
smazaný uživatel
je to boj. Čačič docela válí.smile
Reagovat
Mony
Moc hezká fotka, i když na ní Nikol vypadá jako třicetiletá harcovnice
Reagovat
vergus
Aspoň vidí, jak jí to ve třiceti bude seknout
Reagovat
Mony
smile super fotograf, umí fotit 15 let dopredu
Reagovat
Antoninek
Tady je to stále dokola, a moc mě to baví, názor nic, k tématu také nic, trochu to zavaní ceským prizdisracstvim nemyslite?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist