Muchová a Siniaková v Miami vyřadily finalistky US Open Fernandezovou a Raducanuovou!

24. 3. 2022, 18:25
Aktuality 150
WTA MIAMI - České tenistky se v Miami postaraly o vyřazení finalistek loňského US open. Karolína Muchová si poradila 6-4 7-6 s Kanaďankou Leylah Fernandezovou a na prvním turnaji po půlroční pauze zaviněné zraněním břišních svalů neztratila set ani s druhou soupeřkou. Kateřina Siniaková pro změnu i podruhé otočila nepříznivý vývoj, dnes dokonce utekla z mečbolu Britce Emmě Raducanuové. Naopak na první letošní výhru stále čeká Karolína Plíšková, která je mezi již jedenácti vyřazenými nasazenými hráčkami.
Karolína Muchová (© j48tennis.net)

Karolína Muchová hraje na prvním turnaji od loňského září, kdy vypadla v prvním kole US Open a v následujících měsících léčila zranění břišních svalů. A navzdory herní pauze v Miami vyhrála už dva zápasy.

Po včerejší bitvě s krajankou Terezou Martincovou, kterou udolala po dvou a půl hodinách boje ve dvou tie-breacích, si dnes poradila ve dvou setech i s 22. hráčkou světa Leylah Fernandezovou. Kanadskou finalistku loňského US Open porazila 6-4 7-6. 

25letá Češka mohla zápas ukončit už za stavu 6-4 a 5-4, ale mečbol při své podání nevyužila. Šanci ukončit zápas při svém servisu měla i v dvanácté hře, ale potřetí o podání přišla. Nicméně následný tie-break navzdory únavě i potřetí na turnaji zvládla.

"Jsem úplně mrtvá," řekla Muchová po zápase při rozhovoru na kurtu. "Neměla jsem volný den a dneska jsem začínala hned jako první, takže jsem musela brzy vstávat," posteskla si a uznala, že ostré zápasy jsou po dlouhé pauze náročné.

"Můžete trénovat fyzičku jak chcete, ale zápasy jsou úplně něco jiného. Ale pro mě je výhra už jen to, že můžu zase hrát," dodala olomoucká rodačka.



Do 3. kola podniku WTA 1000 v Miami Muchová postoupila poprvé a utká se v něm s Naomi Ósakaovou (h2h 1-1). Japonka dnes v souboji bývalých světových jedniček a grandslamových šampionek porazila 6-2 6-3 Němku Angelique Kerberovou, s níž si poradila po sérii čtyř porážek.



Kateřina Siniaková si před čtrnácti dny v Indian Wells připsala první letošní výhru v hlavní soutěži a nyní v Miami vyhrála dokonce už dvakrát. Pokaždé přitom prohrála první set, proti Kanaďance Rebecce Marinové i Britce Emmě Raducanuové ale nepříznivý vývoj otočila.

Dnes s 19letou vítězkou loňského US Open Raducanuovou ji přitom trápily zdravotní potíže a po pátém gamu si poprvé zavolala na kurt fyzioterapeutku. Ošetření, zřejmě kvůli potížím s žebry, pak využila ještě několikrát v průběhu prvního i druhého setu. 

Česká tenistka prohrávala 3-6 a 1-3, ale vrátila se do hry a vynutila si třetí set. V něm dvakrát smazala manko brejku, od stavu 3-5 získala proti unavené Britce čtyři gamy v řadě a po téměř tříhodinové bitvě zvítězila 3-6 6-4 7-5.

"Jak zápas pokračoval, cítila jsem se líp. Na začátku to byl ale boj," přiznala Siniaková na kurtu.

Také nejlepší deblistka současnosti Siniaková postupem do 3. kola v Miami překonala své maximum. O osmifinále si zahraje s Australankou Darjou Savilleovou, která postoupila přes náhradnici za zraněnou zraněnou Simonu Halepovou
Francouzku Harmony Tanovou.




Karolína Plíšková si v prosinci zlomila ruku a do sezony vstoupila teprve před dvěma týdny v Indian Wells. V Kalifornii ani dnes na Floridě se ale výhry nedočkala. V Miami finalistka z roku 2019 podlehla 3-6 3-6 kvalifikantce Anně Kalinské.

Až v pátek čekají zápasy druhého kola Petru Kvitovou, Markétu Vondroušovou, Marii Bouzkovou a Lindu Fruhvirtovou.

Vypadlo už 13 nasazených hráček
Ve čtvrtek do soutěže vstoupilo 14 nasazených tenistek a 11 z nich vypadlo. Po Fernandezové, Raducanuové, Kerberové a Plíškové neuspěly ani světová pětka Aryna Sabalenková, sedmička Anett Kontaveitová či Elina Svitolinová. K tomu odstoupily Halepová a Camila Giorgiová.

Stejně jako před před dvěma týdny v Indian Wells skončila hned po svém prvním vystoupení nejvýše nasazená Aryna Sabalenková. V Miami světová pětka podlehla 4-6 4-6 Rumunce Irině Beguové.

Domácí Ann Liová se postarala o vyřazení světové sedmičky Anett Kontaveitové. 21letá Američanka zdolala estonskou favoritku 6-0 3-6 6-4 a připsala si premiérový skalp hráčky Top 10. Ve třetím kole narazí na krajanku Alison Riskeovou (h2h 1-1), proti které si v minulosti připsala jedinou výhru nad hráčkou Top 20.

Světová dvacítka Elina Svitolinová na pátém z osmi letošních turnajů skončila po svém úvodním vystoupení. V Miami 27letá Ukrajinka podlehla po nevyužití mečbolu 6-4 3-6 6-7 Britce Heather Watsonové a neobhájí loňské semifinále.

• WTA 1000 MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 8.369.455 dolarů
čtvrteční výsledky (24. 03. 2022)
• Dvouhra - 2. kolo •
Siniaková (ČR) - Raducanuová (11-Brit.) 3-6 6-4 7-5
Muchová (ČR) - Fernandezová (18-Kan.) 6-4 7-6(3)
Kalinská (-) - Kar. Plíšková (6-ČR) 6-3 6-3
Beguová (Rum.) - Sabalenková (1) 6-4 6-4
Ann Liová (USA) - Kontaveitová (3-Est.) 6-0 3-6 6-4
Džabúrová (8-Tun.) - Linetteová (Pol.) 7-6(1) 6-2
Collinsová (9-USA) - Bodnárová (Maď.) 6-3 3-6 6-4
Ósakaová (Jap.) - Kerberová (13-Něm.) 6-2 6-3
Watsonová (Brit.) - Svitolinová (15-Ukr.) 4-6 6-3 7-6(4)
Zvonarevová (-) - Zidanšeková (19-Slovin.) 6-3 6-2
Bencicová (22-Švýc.) - Kosťuková (Ukr.) 6-3 6-1
Sasnovičová (-) - Kasatkinová (25) 7-6(5) 6-4
Riskeová (USA) - Cornetová (31-Fr.) 6-2 6-2
Kanepiová (Est.) - Sorribesová (32-Šp.) 3-6 7-5 6-0
Bronzettiová (It.) - Voegeleová (Švýc.) 6-2 6-1
Savilleová (Austr.) - Tanová (Fr.) 6-4 6-2
• Čtyřhra - 1. kolo •
McNallyová/Gauffová (4-USA) - Peschkeová/Mihalíková (ČR/SR) 6-0 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

150
Přidat komentář
sojka1
na Musku jsem skoro "zapomnela", s Martincovou se mnou ani nehnula, ale jsem moc rada, ze se mi s Lejlou zase pripomnela, dobre to bylo... :-)
Reagovat
sysel
nechci prudit, ale hracka, ktera porazila Pliskovou se jmenuje KALINSKAJA, takze psat ji jako KALINSKA je snad proti vsem pravidlum, uz tak zblblych prechylovanim jmen u cizinek
Reagovat
annah
Taky mě to napadlo. Když hráčku jménem Potapova uvedou jako Potapovova. Ale zase - jak by tu Rusku sklonovali? Hrála s Kalinskajou? Nebo s Kalinskajaovou? Má ta čeština problém.. :-)
Reagovat
George_Renel
J ednoduše Kalinskou.
Reagovat
annah
No právě. Použili nejjednodušší řešení. Sice ji trochu přejmenovali, ale podstatné je, že všichni vědí, o koho jde.
Stejně mohli postupovat i u hráčky jménem Potapova. Skloňovat: s Potapovou, o Potapové atd.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?art=4212
Reagovat
Krisboy
Článek z roku 1951?
Reagovat
blixa
Ano, skvělý to článek, a z něj je ovšem naprosto nezbytné vyzvednout toto, soudruhu Jirásku !
"Příbuznost obou jazyků, ruštiny a češtiny, a nová výstavba socialistické společnosti a celého života, sledující sovětský vzor, podporují přijímání ruských typů i v jazyce."
Na to nesmíme zapomínat !!!! smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
já nevim, proč to všichni pořád řešíte? píšou to tak všechny české weby (aspoň ty větší), protože používají články z ČTK, která to píše úplně stejně. tak to prostě tak je.

už jsme se na tohle téma bavili tisíckrát a nikam to nevede :)
Reagovat
blixa
Nevede, protože to máte pořád blbě. Zoufale se držíte pravěkých bolševických pravidel a neuhnete ani o píď. Na svoji obranu dokonce vytáhnete článek z roku 1951. Ono zuřivé přechylování cizích ženských jmen je také zavedeno až po válce bolševiky. Ne že by před tím nebylo, ale rozhodně to bylo vnímáno a užíváno nesrovnatelně volněji. V dnešní době, když už Češky mohou zcela volně užívat nepřechýlená příjmení a jazyk se s tím prostě musí vyrovnat, je tenhle bolševický pazvyk už naprosto absurdní !
Reagovat
Ondřej.Jirásek
njn, se nedá nic dělat :) jsme holt všechny zpravodajské weby v pravěku :)
Reagovat
blixa
Bohužel, že jim sedí v managementu naprostí dementi, za to já nemůžu. Ale vy jste soukromý web a mohli by jste být normální. Ovšem když se nechce, je to horší než když se nemůže, že ?
Reagovat
Krisboy
Ten článek je jasně ovlivněn dobovou ideologií a i kdyby nebyl, čeština a její pravidla se vyvíjí neustále a o té doby se změnilo hodně.
Reagovat
vladka
Plíška nepřekvapila, Muška super, Kačka - to je vždycky psycho - až když se zdravě naštve a zatne, tak to dá smile - smilesmile
Reagovat
hippos
A co jako, že porazily dvě nicky? Autor článku je blbsmile
Reagovat
Blondie
Že máš nějaký problém, není ostuda.
Že ho ventiluješ tady, to už jo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
elsky
smile
Reagovat
hippos
Tak pokud je problém dívat se na věci reálně, bez národnostních emocí, tak bych se měl léčitsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Co meleš o narodnostech? Napíšeš o dvou nejnadějnějších mladých hračkách, že jsou nicky, v téže větě urazíš proniczanic autora, tak se nediv, že tu jsi za...smile
Reagovat
hippos
Krom toho random GS finále nedokázaly nic a vod té doby obě hrajou pod svůj potenciál. Kdyby je porazily Martič s Kovinič, tak o tom zítra nevíte.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pod svůj potenciál teď hraje tak polovina hráček TOP10 a ještě víc hráček TOP100.
Leylah má výhru v Monterey a OF v IW, takže i tohle je úplně mimo. Prostě jen výkřik, nebo spíš plivání kolem sebe... Důvody znáš asi jenom ty.
Reagovat
hippos
titul letos bralo x holek a OF taky
Reagovat
Krisboy
Já myslím, že by stačilo pár facek. Tvoji rodiče těžce selhali smile
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
TOPtennis
smile
Reagovat
TOPtennis
Siniaková porazila Raducanu, která se už půl roku tenisově trápí. Fernandez zklamala, prohrála s Muchovou, která opět bojuje se zdravotními problémy.
Reagovat
blixa
Proč by měla Fernandez zklamat ? Odehrála kvalitní zápas. A kde si vzal, že má Muška opět zdravotní problémy ? Stěžovala si jen na únavu, což je logické. To jsou zase bláboly ... Co je tohle za myšlení ? Nějaká mladá holka vyhraje TOP turnaj a část místních idi_otů si myslí, že když pak nevyhrává znovu a znovu, že je to špatně. To, že mladá holka něco takového vyhraje je jen to, že tím ukáže svoje možnosti, svůj potenciál. Než pak ale doroste do stabilní výkonosti, trvá to další dva, tři, čtyři roky. Stačí se podívat na Igu, teprve teď pomalu dorůstá do stability. Prostě jednorázová výhra mladé hráčky je jen naznačení, ale ještě spousta tvrdé práce k dosažení trvalých top výsledků.
Reagovat
Honza-K
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kolikrát Kvítí prohrálo 1.kolosmile
A hlavně Leylah vyhrála Monterey...
Reagovat
paddy
Zlaté staré časy smile
Reagovat
Mony
Konečně má Fulnek priznivcesmile
Reagovat
elsky
Asi se holky domluvily smile
Reagovat
Mony
V horní pulce zbyly že 16 nasazených 3 a to měla Collins hodně namale s Madarkou Bondar. Vůbec bych se nedivil, kdyby se to opakovalo i dole
Reagovat
tommr
dolní půlka už takovej masakr nasazených nebude. O Petru Kvitovou se ale bojím ...
Reagovat
EllNino
Anett má z velkých turnajů asi blok :/ a Aryna je úplně mimo, a není sama ..

Dneska druhá půlka :) Tak jsem zvědav, jestli bude trend pokračovat smile
Reagovat
Blondie
Brutální masakr top hráček pokračuje, tohle jsem dlouho neviděla.
Reagovat
Mony
Belinda to zachraňovala. Zrovna proti Kostuk jsem ji to nepřál.
Reagovat
Mony
Možná solidárně čekají jako cyklisti, než se uzdraví Krejča.. Ta ale bude mít na antuce výhodu.. Naneštěstí i velkou FO obhajobu.
Reagovat
smazaný uživatel
pěkný to bylo.smile
Reagovat
tommr
tušil jsem že návrat nebude snadnej ale skutečnost předčila i moje nejhorší očekávání. Karolína momentálně nehraje ani jako hráčka top-100 natož top-10 ... smile
Reagovat
Fandina
Je tam tam ruka. Já pamatuji po zlomeném zápěstí, že ruka vynechávala, jakoby bez síly. Trvalo to dost dlouho, než se zrehabilitovala. A neznamená to, že musela bolet, ne, prostě nezafungovala. A samozřejmě i bolela.
Reagovat
Fandina
Já tedy měla zlomené zápěstí, tak to bylo horší, co se týká švihu. Ale i tak.
Reagovat
bIbec
je pochopitelně důležité, které místo zápěstí si člověk zlomí / zraní.
Já měl problémy už snad s každým kloubem, ale zápěstí, to je hotová specialitka.
Nic tak frustrujícího sem v rámci rekonvalescence nezažil. Jestli Karolína může hrát po tak krátké době, tak to asi byla "dobrá" zlomenina.
Reagovat
paddy
Kost je v pohodě oproti vazům, ruka je ok, chybí herní praxe
Reagovat
paddy
Dokud vynechává ruka, tak je to ještě v pohodě. Horší je, když začne vynechávat hlava smile
Reagovat
Fandina
Tvůj případ?
Reagovat
paddy
Kdyby se ohlásila před startem obou turnajů, paksmile by měla stejné body i PM, a navíc by nebyla unavená cestováním a mohla spát ve vlastní posteli smile
Reagovat
lars
to tezko
Reagovat
Mony
Pro hračky TOP10 jsou tyto Mandatory turnaje povinné, jinak přichází o tučné speciální prémie. A body také nejdou nahradit na rozdíl od menších turnajů, kde se nejhorší výsledky, popř. absence v dané kategorii mazou
Reagovat
paddy
Odhláška pro zranění není penalizována
Reagovat
tommr
penalizační nuly za povinné turnaje se dávají bez ohledu na důvod neúčasti ...
Reagovat
lars
vzdyt si tak tommroval :(

24.03.2022 16:10Od: tommr
Karolína Plíšková by měla postoupit. Ruska je sice dobrá, ale věčně zraněná ...
Mušce ani Katce moc nevěřím protože to co jsem včera od nich viděl byla slabota ...

priste tommruj lip
Reagovat
sysel
tommrrr asi kouka na stolni tenis
Reagovat
blixa
Vždyť byl v rámci tommrování naprosto bezchybný !!!
Reagovat
Mony
Na US open se presentovala nějakými přednostmi, hlavně winnery z těžkých pozic. Trenér, který poznal její přednosti byl vystřídán úspěšným trenérem Kerberove a byla tam vidět víc Angi než Emma.. Prostě ta trenérská šablona je znat. Otazka, jestli z GS šampióny, která titul dobyla aktivitou a dominanci, dělat precizni vracecku je otázka. Angi tato šablona sedla, ale nejsem si jisty, jestli nejsou pohřbeny nějaké vzácné předností Emmy.. Rozhodne jsem po US open zíral, když po úspěchu byl trenér vyhozen.. Ale je pořád spousta času se z toho poučit.
Reagovat
paddy
Je to jednoduché, díky jednomu GS se někdy hráčky dostanou vysoko v rankingu
Nyní 13.
Kdyby neměla GS titul, ale pouze QF, pak by byla 55.
A výsledky tomu odpovídají smile
Reagovat
SpacialRecognition
Hodně špatný
Reagovat
EllNino
Nojono, tak to se dalo čekat, zlomená ruka není sranda ... minulý týden to byla do stavu 6:2 5:2 falešná forma ... a teď je to asi reálný stav, bude to chtít se do toho znovu dostat, třeba dát menší turnaj na rozehrání ...
Reagovat
turista
Není to lehký. Ale je dobře, že do toho jde. Jinak to nejde. A porážky k tomu patří. To jen Nadal jede o zdravotní pauze jako válec.
Reagovat
zfloyd
tak snad konečně prorazila své věčné vypadávání v prvních dvou kolech na větších turnajích , tenis hraje dobrý tak by ji to mohlo hodně nakopnout do dalších zápasů a mohla by napodobit svou spoluhráčku z debla
Reagovat
Ela-fon-isi
Místy jsem zápas vynechávala, ale ten závěr, od vztekaní se po ztraceném gamu, až k výhře, by vydal na povídku. smile
Blahopřeju a děkuju za zážitek!smile
Reagovat
SpacialRecognition
8 dvojchyb za set a čtvrt.
Reagovat
SydneyOpen
Moc nechápu že se na Sunshine double nevykašlala, spíš se měla pořádně připravit na antuku
Reagovat
vergus
Ty jo, Kačka to fakt dojela na morál, to se cení smile
A být Raducanu, tak začnu hodně poctivě trénovat na antuce, protože s jejími antukovými zkušenostmi a aktuální formou ji na Štvanici rozeberou Češky jak lego
Reagovat
blixa
Tak tommrova výsledková předpověď vypadá, že bude absolutně přesná ! Zítra budu sbírat uznání od kolegů sázkařů !!! smile
Reagovat
Fandina
Ne ne ne ne ne. Ještě je šance, že Kája to otočí. A to je podstatnější, než tvoji sázkaři. smilesmile
Reagovat
blixa
Já proti tomu nic nrmám, jrjich výsledky jsou mi v podstatě ukradené, stejně se jim budu smát že nemají sázet, ale zatím to moc nevypadá ... smilesmile
Reagovat
Fandina
Já to chápu. Ale je úsměvné, jak ty predikce od tommra fungují opačně. Rozesmálo mě to. smilesmilesmile
Reagovat
blixa
No to je přeci vždycky tak ! 100% opačně ! smile
Reagovat
Fandina
Aha, takže on to dělá úmyslně. To je lišák.
Reagovat
blixa
No on přeci tommruje. To má za úkol. Takže když líčí, jak nějaká teniska hraje příšerně a určitě prohraje, tak díky tomu pochopitelně vyhraje. On to myslí vážně, ale tak to funguje. Ale bohužel je to i opačně, když některou pochválí, je s ní ámen ...
Reagovat
Fandina
Ale ne vždycky to tak je. Někdy se i trefí. Ono upřímně řečeno, trefit se u holek je um. Ale máš pravdu v tom, že on je většinou kategorický a když to pak nevyjde, tak je to úsměvné.
Reagovat
zfloyd
jak jsem psal před pár hodinami , obě finalistky US open budou odejity češkami a povedlo se
smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
EllNino
Poslaly domů úřadující vítězku a finalistku US Open :))

Katka má teď otevřeného pavouka klidně do čtvrtfinále, jen udržet nervy, bojuje tu neskutečně :)
Reagovat
Esgalnor
No Saville má během návratu formu jako hrom - od Austrálie prohrála jen se Sloane v Mexiku a má skalpy nejen Raducanu, ale hlavně Jabeur a Mertens z IW. Jasně, zápas se Sakkari musela skrečovat, ale myslím, že to bude pro Katku mnohem těžší soupeřka, než postavení v žebříčku může naznačovat.
Reagovat
EllNino
Jiste, ale Simona by byla tezsi orisek
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Jo, dokážou se měřit s nejlepšími a porážet jesmile
Reagovat
turista
Velká gratulace pro obě dvě.
Reagovat
EllNino
Ash konec kariéry, Bára, Mugu, Simona a Giorgi se odhlásily ...

A v horní půlce už odpadly z nasazených Cornet, Fernandez, Kasatkina, Kerber, Svitolina a Raducanu + Halep, Giorgi ret.

Vypadá to bledě i s Karolínou, takže jsem zvědav, kolik nasazených v té horní půlce zůstane :)
Reagovat
SydneyOpen
Jojo, kde jsou ty časy (naposledy 2013) kdy celá Top 20 byla našlapaná velkými jmény - Azarenka, Sharapova, Serena, Li Na, Petra, Radwaňská, Errani, Jankovič, Kerber, Wozniacki, Halep, Sloane Stephens, Bartoli, Vinci, Lisicki, Ivanovič, Suarez-Navarro, Stosur, Kirilenko, Flipkens. Právě v Ash jsem věřil, KONEČNĚ světová jednička co je schopná s nějakou pravidelností vyhrávat velké turnaje, bohužel ženský tenis se totálně rozpadá smile
Reagovat
EllNino
Nasazená pozice je dneska v podstatě koule na noze a holky absolutně nezvládají role favoritek ... a nedokáží hrát konzistentně víc jak jednu sezónu
Reagovat
SydneyOpen
bohužel, prostě ta Top 10 nemá vůbec žádný respekt, velké turnaje vyhrává kde kdo, chtělo by to stabilizovat tu špičku, ale no nechci bejt zlej ale když si porovnáte herní kvality Badosy, Sabalenky, Sakkari, Kontavait se Serenou, Sharapovou, Petrou, Azarenkou, Wozniacki tak to se prostě moc nedá. Jasně je už trochu jiná doba no. Ono je to dobře vidět i na tom kolik bodů stačí na postup na TM. V roce 2014 měla 8. Wozniacki 4 015 bodů, a v roce 2021 Kontaveit 3 096. Tedy loni stačilo na postup na TM o tisíc bodů méně než v roce 2014 a to je šílený rozdíl
Reagovat
FerrariF50
Celkově jde tenis pěkně do háje. Ostatně tak jako všechno na planetě Absurdistán.
Reagovat
blixa
Ale ale, já tam vidím jen mimořádný odskok Sereny, který byl ale do velké míry dán jejíma mimořádnýma fyzickýma schopnostma. Ano, je to vyrovnanější než dřív ale proč by to mělo být špatně ?
Reagovat
SydneyOpen
Protože to není vyrovnanější tím že by hráčky kolem 30. místa byly herně lepší, ale proto že hráčky Top 10 jsou horší. Prostě mi přijde divné že velké turnaje pravidelně vyhrává de-facto kde kdo
Reagovat
blixa
v tom s tebou naprosto nesouhlasím. Ty hráčky okolo TOP 30 jsou daleko lepší, než bývaly dřív. Prostě tenis se vyrovnal a špička už není tak odskočená. Smiř se s tím, nebo se věnuj jinému sportu.
Reagovat
SydneyOpen
Já tenis miluju, ale prostě ženskému tenisu chybí nějaké napětí, nějaká rivalita a nějaká vyrovnanost Top 10. Ono je teď hlavně moc dobře vidět že Petra vlastně vůbec nebyla nevyrovnaná, což se jí mnohokrát vyčítalo... vůbec se to nedá porovnávat s takovou Sabalenkou
Reagovat
SydneyOpen
Prostě top 10 je slabá, ne že by hráčky kolem třicítky se nějak záhadně zlepšily. Nic proti Jabeur nebo Collins ale s Wozniacki, Halep nebo Kerber se fakt rovnat nemůžou
Reagovat
blixa
Tvl. ty holky jsou fyzicky úplně jinde, než dřív byly i holky na konci desítky. Škoda že se spolu nemůžou utkat, to bys zaplakal ...
Reagovat
paddy
důchodkyně Azarenka je teď no. 16 a všichni víme, že je to jen slabý odvar bývalé Azarenky
letos prohrála se Swiatek 1-2
Azarenka, ze které už nejde strach, děla problém budoucí světové jedničce

úplná špička teď neexistuje smile smile
jen Barty byla stabilní, což ukazuje velký náskok v rankingu

s mobilem v ruce se může být současná generace těžko lepší než ta bývalá

hledají se jen výmluvy, že pole se vyrovnalo
Reagovat
blixa
Já to tak nevidím a pokud ty ano, najdi si jiný sport, Vždyť jich je ....
Reagovat
Fandina
Na co by se měly hledat výmluvy. Je to stav věcí. Situace je taková, že vyhrávat může hodně holek a tím to končí. Je to v pohodě. Jsou vyrovnané.
Reagovat
elsky
smile
Reagovat
Blondie
Prostě... top 10, kde je hráčka, která v kariéře vyhrála JEDEN titul, JEDEN TITUL!!! je divná... :( chápu, že ty holky hrají závěrečná kola turnajů a ty body si poctivě vymlátily.

Ale fakt vidím rozdíl mezi třemi tituly za kariéru a dobami, kdy TOP10 okupovaly Petra (28) titulů, Barty, Halep, Svitolina.... Wozniacka...
Reagovat
misa
Venus Williams vyhrála 7 grandslamů, ale strávila pouhých 11 týdnů na pozici světové jedničky. Taková byla tehdy konkurence.
Reagovat
SydneyOpen
tak to ukazuje i to že Petře k 1. místu nestačilo ani vítězství ve Wimbledonu, Madridu a na Turnaji Mistryň, v dnešní době by to stačilo na 1. místo s 1500 bodovým náskokem. Stačí se podívat koho všechno musela Sharapova porazit při vítězství na AO 2008 - Davenport, Henin, Dementieva, Jankovič, Ivanovič, naprosto brutální
Reagovat
Fandina
Petře to nestačilo z toho důvodu, že ona hrála hodně nahoru a dolů. Po výhře ve Wimbledonu pak vypadla v prvním kole atd.. Vždycky hrála vabank. Možná od toho zranění se to trochu změnilo. Ale předtím to bylo na denním pořádku.
Reagovat
SydneyOpen
RACE RANKING 2014
1. Serena - 7 146
2. Sharapova - 6 680
3. Petra - 5 597
4. Halep - 5 403
5. Bouchard - 4 523
6. Radwaňská - 4 441
7. Ivanovič - 4 390
8. Wozniacki - 4 045

RACE RANKING 2021
1. Barty - 6 411
2. Sabalenka - 4 768
3. Krejčíková - 4 518
4. Plíšková - 4 036
5. Sakkari - 3 341
6. Swiatek - 3 226
7. Muguruza - 3 195
8. Badosa - 3 112
9. Kontaveit - 3 096
Reagovat
SydneyOpen
tady je to černé na bílém, prostě ženská tenisová špička je momentálně hrozně slabá bohužel
Reagovat
Mony
Určitě nějaké body od té doby zredukovali. Vím např., že v té době za finále WTA250 bylo 200bodu, dnes 180. A bude toho asi více.
Ale jistě, že dominance těch nejlepších byla tenkrát větší. Ale to spíš holky dnes cti, možná jen média postrádají větší Hvězdy, o kterých by psaly.
Reagovat
paddy
ale o to lépe jsou placené smile smile smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Slabá érasmile
Reagovat
Fandina
je fakt dobrá. Pokud má klid na raketě, netrojčí, nerozčiluje se, tak fakt vidím možnosti vyhrávat. Emička hrála dobře, ale Kačenka líp. Gratulka!!!
Reagovat
Dobry-den
Katka ani neví, jak k výhře přišla. smile

Chudák Emma, další těžká prohra. smile
Reagovat
FerrariF50
Hodně dobře Káťa :) To jsem po prvním setu rozhodně nečekal smile
Reagovat
annah
Neuvěřitelné se stalo skutkem!!! Katka to nakonec urvala! To bylo drama jako řemen! smile
Reagovat
zfloyd
je to tam
smilesmilesmile
Reagovat
misa
nedopodávala druhý třísetový zápas v řadě, to naštve :( Podáním si vůbec nepomáhá, a pak musí všechno hrát přes dlouhé výměny.
Reagovat
Blondie
Kačkááááááááááá!!!! smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
hrobníkovi z lopaty
Reagovat
tommr
Katka s notnou dávkou štěstí uhaluzila druhej set. Kéž by se jí podařil podobnej obrat jako v předchozím kole proti Marino ...
Reagovat
zfloyd
zmrtvýchvstání proběhlo třetí je otevřený smile
Reagovat
zfloyd
je to v hajzlu jak začne takhle vyvádět jde hra do .....
Reagovat
FerrariF50
Teď ji náhodou hezky polízala smile
Reagovat
tommr
Katce zase solidně hrabe a navíc má asi nějaký zdravotní trable ... smile
Reagovat
zfloyd
nevím co má za problém ale jinak se drží celkem dobře smile
Reagovat
Ela-fon-isi
Káča x Emma výborný zápas! Drž se Katko!smile
Reagovat
Ela-fon-isi
Ach jo, tak zas vztek a hysterie.smile
Reagovat
Fransoas
Vypadalo to,že ve druhém setu bude zápas u konce dříve.Nicméně závěr TB zvládla.Velká gratulace po tak dlouhé pauze,protože mladá Kanaďanka hrála velice dobře.
Reagovat
tommr
Karolína mile překvapila ... smile
Zdá se že se soupeřkou roste i její výkon což je dobrý znamení. V dalším kole bude muset ještě trochu přidat at už jí bude čekat Kerber nebo Osaka ...
Reagovat
vergus
Fernandez znova poznala českou tenisovou školu. Navíc ve své dosavadní kariéře nejen že neporazila žádnou z našich, ale zatím proti nim nevyhrála ani set smile
Reagovat
tommr
dobrej postřeh. ČR vs Fernadez 5:0 ... smile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
vergus
Vlastně 6:0 (ještě před pár lety ji dala Kilnarová 2x 7:6)
Reagovat
tommr
tak daleko jsem nepátral. Od Moniky bych to rozhodně nečekal ... smile
Reagovat
Dobry-den
smile
Reagovat
Dobry-den
Brenda 0:7 v tajbrejku. smile
Reagovat
tommr
snad to ještě otočí jako včera ...
Reagovat
Dobry-den
Bohužel. Dneska to bylo nahoru dolů. Na přelomu prvního a druhého setu se jí podařilo prohrát 14 míčů v řadě. smile
Reagovat
vladka
prostě nádhera a ještě u toho vypadá jak královna, hlavně ať teď neklekne břišák smilesmile
Reagovat
Pe3k
smilesmile
Reagovat
Alien
Tak už to tam Karolíno vyhrej celé!
Reagovat
Dobry-den
Už jsem to psal vedle - gratulace, ale příště ať už to zbytečně neprotahuje! smile
Reagovat
tommr
jj nedopodávat dvakrát zápas je luxus na kterej by Muška proti silnější soupeřce mohla doplatit ...
Reagovat
Honza-K
Karolíno super smile smilesmile
Reagovat
annah
Páni! Nevěřím svým očím! Muška paráda!
Reagovat
blixa
Věř a víra tvá tě uzdraví .. možná ... anebo taky ne .. smile
Reagovat
Krisboy
smilesmile

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/pastor-letnicniho-hnuti-zemrel-po-ustknuti-hadem.A120604_203536_zahranicni_ipl
Reagovat
blixa
No jo, no jo, to je těžký, každý kousnutí je jiný, pokaždý ze sebe had vypudí jiné množství jedu, jinam se strefí zuby a když se to sejde ... tak je to jako když střílí piják Kolalokovy limonády smile. Já si pamatuju, že ještě za hlubokého socializmu žil v pražských Holešovicích jeden známý chovatel plazů a ten měl ve zvyku všem návštěvám cpát hlavu do terária s plivajícími kobrami, aby se pořádně podívali, jakou že mají zajímavou kresbu smile. To mě tehdy nenapadlo, že to mohlo mít něco společného s nějakým náboženstvím .. smile
Reagovat
EllNino
Muška mi na okruhu hodně chyběla :)

Další zápas se dnem volna a lahůdka Kerber/Osaka :)
Reagovat
smazaný uživatel
smile ten konec za moc nestál, únava, vítr. Dobře to dopadlo.
Reagovat
blixa
Kdepak, tommr je prostě neomylnej ! smile
Reagovat
Fandina
Jj, kdybych sázela, tak bude určitě přesnější, než kdybych to nechala na sobě. smilesmile
Reagovat
tommr
chybička se vloudila, ale vůbec mi to nevadí ... smile
Reagovat
blixa
Naopak, tvoje prognóza byla dokonalá, jen to člověk musí prohnat překladačem smilesmile
Reagovat
Fandina
:DDDD smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Jj, tuhle chybičku beru všemi deseti a čekám ještě, že ti prominu i tu s Katkou. smile

U Káji doufám, že ses nezmýlil.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist