Muchová začala na 125k v Concordu suverénní výhrou

9. 8. 2022, 11:45
Aktuality 0
WTA 125k CONCORD - Karolína Muchová vstoupila do turnaje WTA 125k v americkém Concordu hladkou výhrou 6-2 6-1 nad Švédkou Mirjam Björklundovou. O čtvrtfinále si momentálně až 168. hráčka žebříčku zahraje s nasazenou Číňankou Xiyu Wang, nebo domácí kvalifikantkou Katrinou Scottovou.
Karolína Muchová

Karolína Muchová kvůli častým zdravotním potížím letos odehrála teprve svůj 11. zápas a dočkala se šesté výhry. Pětadvacetiletá Češka, která do sezony vstoupila až na konci března a po Wimbledonu po více než třech letech vypadla z elitní stovky žebříčku, na americkém podniku série WTA 125k v Concordu začala suverénní výhrou 6-2 6-1 nad Švédkou Mirjam Björklundovou.

Bývalá světová devatenáctka a nyní až 168. žena pořadí nepotvrdila úvodní dva brejky, ale pak už na kurtu byla jasně lepší a ve zbytku utkání povolila o rok mladší Švédce jediný game.

O první čtvrtfinále od loňského Wimbledonu bude usilovat proti nasazené Číňance Xiyu Wang, nebo domácí kvalifikantce Katrině Scottové.

Na turnaji je jedinou českou zástupkyní a se svým novým rankingem se nevešla ani mezi nasazené. Herní pole vedou 49. hráčka světa Clara Tausonová z Dánska a domácí 24 setů neporažená naděje Bernarda Peraová, titul obhajuje Polka Magdalena Frechová.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist