Na třetí pokus to vyšlo! Muchová po třech odvrácených mečbolech zdolala Cirsteaovou a poprvé si zahraje osmifinále US Open

5. 9. 2020, 18:30
Aktuality 325
US OPEN - Karolína Muchová se na US Open i při své třetí účasti v hlavní soutěži dostala do třetího kola a konečně se jí podařilo projít do druhého týdne. Nasazená Češka zdolala Soranu Cirsteaovou z Rumunska, přestože v rozhodující sadě prohrávala 3-5 a v tie-breaku čelila třem mečbolům v řadě. O vyrovnání svého grandslamového maxima, kterým je čtvrtfinále loňského Wimbledonu, bude bojovat s Viktorií Azarenkovou.
Karolína Muchová (© US Open)

Karolína Muchová má za sebou nejlepší sezonu kariéry, ale ta letošní je pro ni zatím trápením. Talentovaná Češka teprve až na právě probíhajícím US Open a svém šestém letošním turnaji dokázala vyhrát dva zápasy v řadě.

Čtyřiadvacetiletá Češka tak potvrdila zlepšenou formu po koronavirové pauze. Před týdnem právě ve Flushing Meadows ve druhém kole statečně vzdorovala člence elitní desítky a pozdější finalistce Naomi Ósakaové a na grandslamu si bez ztráty setu poradila s domácí veteránkou Venus Williamsovou a Annou Kalinskou.

Muchová se do třetího kola US Open probojovala i při své třetí účasti v hlavní soutěži. Až na třetí pokus se jí však povedlo postoupit do druhého týdne. Předloni nestačila na aktuální světovou jedničku Ashleigh Bartyovou a loni byla nad její síly Serena Williamsová. Proti Soraně Cirsteaové, papírově nejlehčí soupeřce ze všech tří, měla obrovské potíže a zvítězila až po třech odvrácených mečbolech a téměř dvouapůlhodinovém boji 6-3 2-6 7-6(7).

Muchová nemůže být se svým dnešním výkonem, který se ani zdaleka neblížil tomu z předchozích dvou zápasů, spokojená. V úvodní sadě sice ani jednou neztratila podání a od stavu 3-3 i díky chybám soupeřky dominovala, nicméně ve druhém setu svými vlastními chybami soupeřku posadila na koně, pustila ji do vedení 4-0 a nakonec uhrála jen dvě hry.

V úvodním gamu rozhodujícího dějství úspěšně odvrátila dva brejkboly a poté na returnu vedla 40-0, o náskok se však připravila a čistou hrou si prohrála podání. Povedl se jí sice rebrejk, nicméně následovala další ztráta servisu a Rumunka poté náskok dlouho držela. Cirsteaová ovšem utkání dopodávat nezvládla a rozhodnout musel tie-break.

V něm Muchová prohrávala už 3-6 a čelila třem mečbolům. Při prvním z nich chybovala Cirsteaová, další dva už Muchová odvrátila svou aktivní hrou, první po vítězném bekhendu, jejž posadila přímo na čáru, a druhý volejem na síti. Svůj první mečbol sice česká favoritka nevyužila, avšak ten druhý už parádním podáním, které soupeřka jen tečovala, proměnila.

"Nehrála jsem nejlepší tenis, prala jsem se sama se sebou a nejsem z toho unešená, ale jsem ráda, jak jsem se s tím poprala. Bylo to na krajíčku, ale vybojovala jsem to. Podařilo se mi otočit důležité balony," řekla.

Muchová ve svém prvním newyorském osmifinále narazí na Viktorii Azarenkovou, proti níž v premiérovém souboji zabojuje o vyrovnaní svého grandslamového maxima, kterým je čtvrtfinále loňského Wimbledonu.

Bývalá světová jednička a dvojnásobná grandslamová šampionka Azarenková přes rok čekala na výhru, ale ve Flushing Meadows vyhrála i osmý letošní zápas. Po triumfu na generálce Western & Southern Open si vede fantasticky i na US Open. Dvojnásobná finalistka amerického grandslamu si dnes poradila 6-4 6-2 s talentovanou Igou Šwiatekovou a do svého prvního osmifinále na grandslamech od Wimbledonu 2017 prošla bez ztráty setu.

Osmifinále letošního US Open, které se hraje poprvé v historii bez diváků a za velmi přísných hygienických podmínek, tak bude s dvojím českým zastoupením. Včera večer slavila postup Petra Kvitová, nasazenou šestku v neděli čeká domácí Shelby Rogersová.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 53.402.000 dolarů
sobotní výsledky (5. 9. 2020)
• Dvouhra ženy - 3. kolo •
Muchová (20-ČR) - Cirsteaová (Rum.) 6-3 2-6 7-6(7)
Keninová (2-USA) - Džabúrová (27-Tun.) 7-6(4) 6-3
S. Williamsová (3-USA) - Stephensová (26-USA) 2-6 6-2 6-2
Cornetová (Fr.) - Keysová (7-USA) 7-6(4) 3-2 / skreč
Sakkariová (15-Řec.) - Anisimovová (22-USA) 6-3 6-1
Mertensová (16-Belg.) - McNallyová (USA) 7-5 6-1
Pironkovová (Bulh.) - Vekičová (18-Chorv.) 6-4 6-1
Azarenková (Běl.) - Šwiateková (Pol.) 6-4 6-2
• Čtyřhra ženy - 2. kolo •
Peschkeová/Schuursová (4-ČR/Niz.) - Kalašnikovová/Kudrjavcevová (Gruz./Rus.) 6-2 7-5
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

325
Přidat komentář
brixner
Já vím, víte tosmile Ale fakt mám z Pirožky velkou radost, na to, že má asi nějaké bebí na nožce, toho uběhá zatraceně dost! Piroha - jedéém!
Nevíte, co potkalo Mad Klíčovou, že odstoupila? Je to škoda, ona je docela fajn a ten její forhendsmile

No a teď už jen chybí, aby vykonala popravu Sekkerka a bude to gut turnajsmile
Reagovat
tommr
já bych byl radši kdyby Serenu mohla vyřadit bud Karolína nebo Petra smile, ale to se mi asi nesplní. Když jí ale odrovná už Sakkari tak si stěžovat nebudu ... smile
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak smile
Reagovat
JStriegler
Nemate prosim někdo link z včerejšího zápasu Mušky? Diky :)
Reagovat
JStriegler
Nemate prosim někdo link z včerejšího zápasu Mušky? Diky :)
Reagovat
sojka1
je docela zvlastni, ze zrejme neexistuje (nebyl zarazeny) jiny kamerovy zaber toho dvojdopadu u Sorany, poustela jsem si tu situaci nekolikrat, bajoko se mi zda, ze to prece jenom stihla, navic tohle clovek proste vi a snad neni zas takova mrcha. Jen me zarazi ten krkolomny let a nasledny dopad micku, neuveritelna rotace, ktera by odpovidala spis halfvoleji, ale treba toho docilila ramem, no..... jinak zapas dobra kardiozkouska, malem jsem neprezila, i kdyz jsem do posledni chvile verila... :-))
Reagovat
annah
Byl to parádní obrat. Já na rozdíl od tebe už nevěřila. Jsem prostě pesimista... :-)
Reagovat
paddy
Mohlo to jít přes rám do výpletu

Dávali obecně opakovačky? Okrajový kurt, 2 statické kamery, tam nebude komfort, jaký si tady lidi představují
Reagovat
smazaný uživatel
stihla-bylo to v pořádku
Reagovat
Roger_Federer
Borka nedrzi 4 roky raketu a valcuje betonove US. ????
Reagovat
com
no jo, takze 3 matky mezi 16kou nejlepsich smilesmile
Reagovat
paddy
Clijsters po porodu získala GS v r. 2009, takže se to může opakovat

U Sereny je to vyloučeno, roky nezastavíš
Reagovat
EllNino
Zajímavé, jak to tu někteří zmiňují dnes a denně, přesto jsou tu každou chvíli doslova stovky nedopodávaných setů, zápasů, turnajů ....asi mají v sobě i ostatní národnosti kus té české smile

smilesmile

Gratulace Mušce, výhra, když se nedaří, je o to cennější :) TB třetího setu vyhrála i na AO s Kirsten, loni ve 2. kole s Hsieh, 13:11 vyhrála s Kájou Plíškovou atd ... ukázkový příklad labilní hráčky :))
Reagovat
Grape
Já už se nad těmi příspěvky konstantně bavím, si vždycky říkám, že ty lidi snad tenis začali sledovat včera nebo fakt sledují jen zápasy našich.
Nejlepší byl ten chytrák, co včera tvrdil, že spoustě hráček se to nestává a jako mentální titánku jmenoval Ash. Která loni na RG prohrála v semi set z 5:0 40:15. Stát se toto třeba Petře... smile
Čímž nechci říct, že Ash je labilka (naopak!), ale je prostě vidět, že se to stává úplně všude. smile
Reagovat
EllNino
Zvolil Ash, Elinu a Sonyu :)
Reagovat
Mantra
Pirožová-Kornout v osmifinále slamu 2020 - jaké překvapení! smile
Reagovat
EllNino
taky jsem se přenesl tak zhruba do roku 2012 :)) vidět v pokročilé fázi jednoho turnaje Viku, Petru, Serenu, Pirožka, Angie :))) Hlavně u Petry, Sereny a Viky jsem už moc nedoufal, že budou ještě společně ve 2. týdnu GS :))
Reagovat
FulnekUltras
je mi opravdu líto. Společně s Coco VdW nejsympatičtější Američanka, která by si GS titul právě doma kwa zasloužila.

Hejkal a Moucha - to bude vraždění neviňátka. smile
Reagovat
Mantra
Coco VdW moc sympatická není, to je zlatá us mládež se vším všudy, Medison ta se jeví skromě a bez nějakých keců, tu nejde mít nerád
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Souhlassmile
Reagovat
FulnekUltras
už to tady píšu poněkolikáté - u Coco VdW první dojem a vnější slupka zatraceně klame - a jedním z důkazů je její přístup k FC
Reagovat
blixa
Běž už do prdele s nějakým směšným a mrtvým FC ! smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
chápu, že tyhle hodnoty Ti neříkají nic... smilesmilesmile
Reagovat
blixa
Hodnoty, jo ? To jsou nějaký hodnoty ? smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
a ne malý smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pironkovou jsem neviděl, ale ať to bylo jakkoli. klobouk dolůsmile!
Reagovat
smazaný uživatel
Videl som prvy set,hrala dobre ale Vekic pomohla s 2 DF +ue na brejk inak to bolo velmi vyrovnane
Reagovat
svetova.dvojka
Beztak bude finále Noami vs Serena smilesmile
Reagovat
rybicka
A kdo bude na empire - aby to bylo bez rasistických výkřiků?
Reagovat
Krisboy
Felix se s tím nsr.
Reagovat
Nola
hra ako z partesu, sejmul sera a teraz si veri ... buduca NO1 za mna
Reagovat
Nola
jeho super vcera dohraval zapas, takze to nie celkom koser, podla mna
Reagovat
svetova.dvojka
A navíc je Felix černý muž... smile
Reagovat
Jabadu
Zase provokuješ své živitele?
Reagovat
Pe3k
to jediné máte společné smile
Reagovat
smazaný uživatel
Pironkova aka forma :D Takto nehrala ani pred pauzou,pamata si niekto ci aj vtedy si obiehala lopty na bakchand? dost nezvycajne aby si hrac uprednostnil backhand,videl slm to len u Paireho doteraz a nepamatam si uz Pironkovu az tak
Reagovat
aape
Cveta Piraňková během pauzy naostřila zbraně smile
Reagovat
brixner
Při mečbolu jít na síť...Frajerkasmilesmilesmile
Reagovat
Mantra
tohle mi hlava nebere:

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-77534842087&idb=-1&hash=a4340efa&affid=dNo2UNmDinDUyeP0Gvdf7g%3D%3D

a číslo 2 smile:

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-77534939833&idb=-1&hash=11eadf7f&affid=dNo2UNmDinDUyeP0Gvdf7g%3D%3D

smile
Reagovat
Krisboy
Znáš ty lidi osobně?
Reagovat
Mantra
je to jeden a ten samej a ne neznám ho, ale pere to tam prostě takhle, někteří jsou fakt jinde
Reagovat
Krisboy
Myslím tím, jestli tomu věříš, že to je skutečnej člověk a skutečné sázky, nebo podvod Tipsportu. Díky ochraně soukromí sázkařů nemá nikdo absolutně žádnou možnost to ověřit.
Reagovat
Krisboy
...ledaže by to byl kámoš a tiket ti ukázal.
Reagovat
Mantra
to je pravda, chápu co myslíš, ale ten nick je provařenej a vzhledem k tomu jaké tipáč dává limity, je tohle hráč, fejk tikety si myslím, že dnes už nedávají - tohle je myslím tak 85% real
Reagovat
Krisboy
Nevím no...jestli je to real, tak je to borec a přeju mu to. Já si dál pojedu svoje sázečky po pajdách, kilech, semtam sólo tiket za pjéťo smile
Reagovat
paddy
jenže vy nevidíte, kolik milionu prohraje

matematicky bude šul nul, když je úspěšný
Reagovat
rusedski
Šul nul? Ten musel prohrát tolik, že se nám o tom ani nezdá. Vzít někomu 150 tisíc na challengerovou čtyřhru mluví samo za sebe, tohle si normální sázkař dá tak za 5-10 a je rád...
Reagovat
smazaný uživatel
stínem hráčka, která vyhrála US 2017 a v roce 2018 hrála TM :-(
Od loňského FO nevyhrála víc než dva zápasy za sebou.
Sakkari 2x za sebou Serenu neporazí...
Reagovat
paddy
to bylo jasné předem, že je letos slabý odvar, ale průměrné hráčky teď Sereně dělají problém

v příštím kole čeká Sakkari, a to už bude pravý test
Reagovat
brixner
Sakkari jí vyndá!
MUSÍ !!!smile
Reagovat
FulnekUltras
hlavně se nebát - což dnes bohužel ukázkově předvedla Sloane
Reagovat
brixner
Fulnek, se divíš? Na mě zařvat takovejdle Kong, tak mam hnědej vítrsmile Ale uvidíš, že Sekkerka jí pošle kojit!

No nic, du eště vytlačit hnědáka ze stáje a du spát, neska sem přetenisovanejsmile
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Sloane víc než rok není ani průměrná.
Sakkari může Serenu porazit, ale nevěřím, že porážet.
Reagovat
brixner
No vždyť bude stačit jí teď porazit jednou jedinkrátsmilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Porazila ji minulý týden...
Reagovat
Grape
Serena už opravdu není co bývala...
Netvrdím, že Sakkari určitě vyhraje, ale věřím jí. Vidím to tak 60:40 pro ni.
Reagovat
brixner
Ba né, to je tak 62:38, nestrašsmile
Reagovat
misa
nakonec v pohodě otáčí. Dnes předvedla něco ze svého servisu, nejlepšího v historii ženského tenisu. 12 es a během druhého setu převzala taky iniciativu ve výměnách.
Reagovat
Krisboy
Co je zač ten Caruso? Hrál jako já, nebo Rubl hrál tak dobře?smile
Reagovat
darek.vrana
Na zpěváka nehrál zas tak zle...
Reagovat
sojka1
je bourak.... :-)
Reagovat
Nola
jj
Reagovat
Andrew89
Super,ze jde dal:) a velmi pekny pozapasovy rozhovor:)
Reagovat
LordMutademus
Už jí může porazit jen Vika (nebo je ještě nějaká další matka v turnaji?), cokoliv jiného by byla diskriminace matek.
Reagovat
Mantra
Pironková přeci smile
Reagovat
LordMutademus
A jo vlastně. Na tu jsem zapomněl. Díky.
Reagovat
Krisboy
Ty jsi asi v životě zapomněl na víc věcí, tohle je proti tomu prkotina, tím se netrap.
Reagovat
FulnekUltras
to dneska ještě přežije smile
Reagovat
Nola
niekto si moze supnut steroidy, aj tak je marny...Serena je trieda, poklonasmile
Reagovat
FulnekUltras
zatím přesvědčuje jen o tom, že první kola GS lze ještě zvládnout stervisem a přes hlavy soupeřek - všeho do času - Anett už čeká smile
Reagovat
smazaný uživatel
Anett ve finále? Tak to přeješ v tom případě titul Sereně.
Reagovat
FulnekUltras
už si ty dvě tmavé aktivistky pletu - Sakkari krakatici ukončí smile
Reagovat
Nola
to nebolo len o servise, alebo si sledoval celkom iny zapas.....
Reagovat
sojka1
vzdyt ten roztleskavac ani nevi, kdo hral... ;-)
Reagovat
Fandina
tak nějak smile
Reagovat
Andrew89
Snad to Serena ted dorazi:)
Reagovat
Nola
congrats a velka poklonasmile
Reagovat
Krisboy
smilesmilesmile
Reagovat
Nola
kolo nazad dal aj Milosa, neskutocny pocinsmile
Reagovat
Nola
come on
Reagovat
vrabejka
Mentalita šampionky :)
Víko těš se!!!!
Reagovat
Nola
jj, ale pohybove je na tom hodne spatne a Vika tam este nie je...
Reagovat
Nola
a vlastne ani Serena
Reagovat
tommr
nedostala Stephensová náhodou z ústředí pokyn aby trochu ubrala a nechala Matku vyhrát? smile
Reagovat
Mantra
nejsem paranoidní, ale vypadá to jako když uplně vypla smile ta hlava je prevít
Reagovat
SpacialRecognition
No já nechci, aby Stephens vyhrála. Serena už není co bývala, zato pokud se Stephens rozehraje do formy, bude těžko k poražení. Jen ať Sloane zůstane v tenisovém spánku, v kterým posledních pár let je.
Reagovat
Krisboy
Z jakýho ústředí ty vole? Vám už z toho BLM fakt hrabe...sakra lidi buďte sami sebou, používejte mozek a nenechte si ho vymílat médii!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
aape
no já nevím, ale mě taky přišlo že je až neuvěřitelně pasivní .. s tímhle by se nedostala ani do 2. kola
Reagovat
Krisboy
Jasně, byla pasivní, protože na ni byly politické tlakysmile
Reagovat
Jon61
Jj, Serena must win! smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Slon v porcelánusmile
Reagovat
Fandina
Viděla jsem třetí set a moc jsem to Mušce přála, i když udělala nějaké zbytečné chyby, ale celkově se mi jevila výborně, švihem i taktikou. A je super, že to nakonec vyhrála. Doufám, že už se projevuje Kotyzův vliv. Držím palce Muško, pojď!!!smile
Reagovat
FulnekUltras
jj, o Davidovi jsem nikdy nepochyboval smilesmile
Reagovat
Mantra
hraje kopce a slajzy, to jsou údery co nikdá nehrála, nestíhá, tak si pomáhá, chápu, ale tohle není její hra
Reagovat
Jon61
Věk a kila navíc jsou vidět. Oficiálně má Serena 70 kg, to určitě! Možná na Marsu, kde je nižší gravitace.
Reagovat
PetaM
Přesně na to jsem před chvílí myslel. Slajzy používala jen v nejvyšší nouzi a kopce snad nikdy. S tímhle Serena vyhrát určitě nemůže ... Ne proti Sloana :D
Reagovat
Krisboy
A řve? Řvaním se taký mnohokrát snažila rozhodit soupeřku, když pochopila, že tenisem na ní nemá?
Reagovat
PetaM
Zatím ani ne. Jen u toho vzdychá :D Ale to je jen předzvěst. Dokud je úplně zticha, tak jí to jde a je spokojená. Jakmile začíná vzdychat, jde do tuhého a když už začne řvát, tak je mega nasraná :D Ale myslím, že se Sloane jí to nepomůže :D
Reagovat
Krisboy
Já jsem zápas nesledoval, smile
Reagovat
Mantra
Sloane se lekla, ve třetím bude mít co dělat, nervy pracují asi, hraje pořád na téčko, musí se vrátit k lajnám, jinak to nepujde
Reagovat
Blondie
Výborně, Muško! smile
Pěkně dobojováno :D
Reagovat
Krisboy
Kdo Mušce nevěřil, ať si dá pořádnou facku! Ale ať to mlaskne, chci to slyšet až sem!!!!
smilesmilesmile
Reagovat
tommr
já jí před dnešním zápasem věřil, ale v průběhu mače jsem jí věřit přestal a ted jí před zápasem s Azarenkou zase nevěřím. Co mám dělat? smile
Reagovat
Krisboy
Ty? Ty ji nevěř co nejvíc to jde a titul je zaručen! smile
Reagovat
HayashiM
Za stavu 3:5 ve třetím jsem to vypnul, pak zas zapnu, co kdyby... a ono 6:5. Tak jsem to vydržel do 0:4 v tiebreaku, zase vypínám, stejně mi to nedalo, koukám na liveskóre, 3:4... zapínám, 3:6. Radši uz to nechci vidět, vypinám a pak jen čumím jak puk na výsledek.
Říkejte si o pověrčivosti co chcete, ale asi ten eurosport radši vypnu až do příští neděle :D
Reagovat
misa
bude mít co dělat. Jestli má vůbec síly na výhru ve třech setech.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak sesypavaj se v závěru Češky nebo cizinkysmile?
Sorany je mi trochu líto, ale Mušce velká Gratulka za úspěšné veletoče, skoro salto mortale. Mohla by si to nechat patentovat jako Muší obrat. Soupeřky by se vzdaly samy s vidinou toho, co přijdesmile
Reagovat
FulnekUltras
davaaaj Anett !!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
paddy
připravuj nosítka smile
Reagovat
FulnekUltras
nejpozději na zítra smile
Reagovat
Fransoas
Tak toto byl přímo infarktový zápas.Ve druhěm setu za stavu 2:0 mohla Karolína využít 3 BB.Tim,že to neproměnila - dostala Rumunku do hry.Po odvrácení 3 mečbolů s velkým štěstím nakonec postupuje dál.Velká gratulace 3x.
Reagovat
tommr
do stavu 2:0 se to právě vůbec nedostalo. Karolína vedla na začátku druhýho setu 1:0 40:0 při podání soupeřky, ale všechny brejkboly trestuhodně zahodila ...
Reagovat
Alien
Tak to těžko!
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
tommr
pamatuju si to zcela jasně. Karolína se dostala do vedení 1:0 40:0 při podání soupeřky a pak udělala 9 (devět)! laciných chyb v řadě a soupeřka jí tak brejkla čistou hrou na 1:2 ... smile
Reagovat
PetaM
Reagovat
tommr
máš pravdu bylo to ve třetím. Fransoas mě splet když začal mluvit o druhým setu ... smile
Reagovat
PetaM
V pohodě, to jsou malé věci :D Těch 9 chyb se prostě stalo jen o pár minut později :D
Reagovat
Alien
Jako ve druhým setu, jo?
Reagovat
Alien
Ve druhým udělala gam až na 1 : 4 !
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
tommr
nesmysl. Bylo to 1:0 40:0 při podání soupeřky. Podívej se do zápisu utkání ...
Reagovat
tommr
ale je fakt, že to nebylo ve druhým setu ale ve třetím. Fransoas to napsal blbě a já jsem to od něho bezmyšlenkovitě převzal ... smile
Reagovat
Mac
to byl treti...
Reagovat
smazaný uživatel
nebyl, jen si to najděte
Reagovat
Alien
Kulový Nalezenec!
Reagovat
smazaný uživatel
No štěstí asi bylo, ale notně mu nakonec pomohlasmile . Dobře to dopadlo. Hezký příklad pro naší Káju z Loun
Reagovat
Fransoas
OPRAVA. Dle průběhu na livesport.cz to skutečně bylo ve třetím setu z 0 : 1 na 0 : 2.
Reagovat
Dobry-den
Pozor, pozor! Serenka je v nesnázích! Co budeme dělat???
Reagovat
Jabadu
Semkneme se? smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Mac
zavolame aktivisty..
Reagovat
Krisboy
Trapné až na půdu smile
Reagovat
FulnekUltras
vem si kýbl s barvou a běž někam přetírat - třeba havlovu lavičku na hnědo smile
Reagovat
Mr.Pink
Dnes byla kaja spatna, nedarilo se ji zejmena z bh. ale i presto si v dulezitych chvilich sla pro winner a necekala na to, co udela souperka. sorana si, za ten nepriznany dvojdopad, prohrat zaslouzila
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase ne tak, aby nedokázala vyhrátsmile
Ten druhý set jsem chtěl skončit. Nakonec utekla ze tří mečbolůsmile
Reagovat
Esgalnor
Presne, taky myslim ze ji to tam spadlo dvakrat...
Reagovat
tommr
byl to spornej moment, ale nejsem si úplně jistej že to dopadlo dvakrát. Škoda, že ten moment televize nezopakovala ... smile
Reagovat
lvicek
Zajimavy, ze to neopakovali, jine vymeny opakuji i dvakrat se zpomalenim atd... Celkem divne.
Reagovat
Mr.Pink
takovou rotaci mic tezko dostane po beznem odehrani mice
Reagovat
smazaný uživatel
smile taky jsem to tak viděl-dvojdopad
Reagovat
lvicek
Tak to bylo husty, kazdopadne Musce gratulace! Ustala to o fous lepe ;).
Reagovat
com
A Serena uz pomalu bali kufry smile Zadnej rekord Margaret nebude smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
starou škopkovou je třeba co nejvíc dostávat do výměn - a pak už jí zbude jen ten řev smile
Reagovat
Aussie
No, vydělala si Karolína dalších 87 tisíc dolarů, to není k zahození. Už má jistých 250.000.
Reagovat
Jabadu
No jo, ale ty daně a ty náklady ... nejlepší je být HR v Česku, mít 25 let a být "přístupná". Tyhle curvy se mají nejlépe. smile
Reagovat
Jabadu
Ehmm ... Jak je důležité míti Kotyzu. Tenhle čtverák už jednu udělal. A udělá i další ... udělá! smile
Reagovat
Aussie
Yes, the Importance Of Having Kotyza!
Reagovat
Jabadu
smile
Reagovat
paddy
všem, kteří viděli ženský tenis poprvé, gratuluji! smile
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečná haluz.
Muška po pohodovém prvním setu zapomněla svoji hru, pinkala. Občasné záblesky až za stavu 2:4 ve 3.setu. Sorana byla odvážnější.
Nechápu, jak se Mušce nakonec podařilo postoupit, ale osmifinále se počítá.smile
Pojď!
Reagovat
tommr
Muška dneska utrpěla výhru ... smile
Po stěží průměrným prvním setu Muška úplně odpadla a k výhře doklopýtala jen díky tomu, že soupeřka byla ještě horší než ona a tvrdošíjně odmítala vyhrát. Trochu mi to připomnělo "památnou" výhru Mušky nad Karolínou Plíškovou ve Wimbledonu ...
Reagovat
SpacialRecognition
Přesně tak, utrpěla výhru, a to sluníčkáři zde z ní dělají mentálního titána. Hlupáci.
Reagovat
Mr.Pink
neni to pravda, nehrala dobre, ale v tech klicovych okamzicich na nic necekala a snazila se hrat aktivne
Reagovat
smazaný uživatel
smile přesně, samo se to nevyhrálo
Reagovat
George_Renel
Pro hlupáka všichni hloupí.....
Reagovat
aape
a ti co nejsou sluníčkáři, jsou co, třeba tmáři?
Reagovat
Alien
Super a velká gratulace! Zápas skvěle zvládnutý po taktické stránce a o to sladší odměna! Jak se říká lidově, nechala soupeřku vycukat a pak jí knokautovala! Stále žije naděje na finále proti naší jedničce, Lvici P.Kvitové! A to je moc dobře.
Reagovat
Ela-fon-isi
Myslíte finále ve St. Splavech, že?smile
PS: Vsadila jsem na Soranu 30,-, abych Mušce pomohla, protože vždycky prohraju, ale... smile
Reagovat
Krisboy
Běž se stydět do kouta.
Reagovat
brixner
Dej si facku a di spát!
Du taky!
smile
Reagovat
Esgalnor
Neuvěřitelnej obrat - druhej set a většinu třetího hrála Kája fakt hrozně a Cirstea byla v laufu, pak ale za stavu 5-3 zahrála Kája skvělou hru na servisu a následně brejkla Soranu i když byla dva míčky od výhry. Za stavu 6-5 30-40 si myslím, že Cirstea tam zahrála míč, co se odrazil dvakrát, to zkusila prosadit i Kája - pravděpodobně ji to trochu vytrhlo z rytmu. Na ty MP ale zahrála výborně a potom už to jakž takž ustála a na druhý MP eso.
Infarktovej zápas, ale nakonec se skvělou koncovkou. Karolíny silná stránka je, že se v těžkých chvílích dokáže hodně zkoncentrovat, podobně taky proti hráčkám, co jsou papírově favoritky. Uvidíme, co další kolo, proti komu tam má hrát?
Reagovat
tommr
v dalším kole si jí namaže na chleba Azarenka ... smile
Reagovat
Esgalnor
Sakra, no tak uvidíme, ve WTA se může stát cokoliv :D
Reagovat
Dobry-den
Ntpč! Já už měl napsanou kondolenci, ale ta labilní Češka ne a ne prohrát! smile
Obrovská gratulace, 3 odvrácené mečboly v řadě, bojovnost až do konce i přesto, jak se jí dneska celkově na její poměry nedařilo. Chvílema jsem už neveřil, soupeřka v TB uhrála některé neuvěřitelné míče, ale Muška to zvládla a zápas zakončila stylově esem!
Obrovská gratulace a snad ji tahle vydřená výhra nakopne příště k lepšímu výkonu! smilesmile
Reagovat
Jabadu
Jdu zapnout svůj nový ultimátní stroj 5150. A dám ho na celé 2 Watty (z 50W). smile
Reagovat
Jabadu
Štípněte mě někdo! To není možný ...smile
Reagovat
tommr
tos přivolal ty jak ses tu po tak dlouhý době nečekaně objevil ... smile
Reagovat
Jabadu
Přicházím na poslední chvíli. Jak je mým zvykem. (Fantomas)smile
Reagovat
George_Renel
Proti Rumunce je Karolína mentální titán.
A vše umocněno jak ji pěkně po Hanácke empajrový nazývá Mochova.smilesmile
Reagovat
Aussie
Spíš bych řekl, že větší trpaslík.
Reagovat
Jon61
Karolína utrpěla vítězství, až mi bylo Sorany líto. S takovým výkonem však příští kolo dostane výprask.
Reagovat
tommr
jj to bude demolice v podání Azarenky. Nevěřím tomu, že by se Karolína do příštího zápasu nějak zázračně zvedla ...
Reagovat
Mr.Pink
proc by se nemohla zvednout? pristi kole bude uplne jine, zadna hracka neudrzi konstatni vykonnost po celou dobu turnaje.
Reagovat
paddy
místní odborníci si to ale myslí smile
Reagovat
Mac
obcas kdyz nekdo utece hrobnikovi z lopaty, tak se tak nejak uvolni a muze vyhrat i cely turnaj...
Reagovat
lvicek
A proc lito Sorany? Ta proste celkove zahrala jeste o kousek hur.
Reagovat
Jon61
Nechápejte to tak, že jsem nepřál výhru Karolíně, vždycky fandím našim hráčkám, ale Sorana se bila statečně proti favoritce. Karolína však dokázala být v rozhodující fázi zápasu agresivnější a měla nakonec i pevnější nervy i štěstí.
Reagovat
Grape
Tak nám labilka nejprve na returnu odvrátila porážku, potom odvrátila 3 MB v řadě a zakončila esem. To byl vskutku vrchol lability smile
Gratulace Kájo!!! smilesmile
Reagovat
misa
Pěkně vydřený zápas.
Reagovat
paddy
tak nakonec v TB smile smile
Reagovat
Aussie
Nevěřím svým očím!
Reagovat
Dobry-den
joooo smilesmilesmile
Reagovat
com
gratulka Karoline smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Karolína jako Karolína. Taky můžeš slavit. smilesmilesmile
Reagovat
Jon61
On tak říká i plyšovému smilemedvídkovi, s kterým spává.
Reagovat
Krisboy
Tomuhle chcípákovi vůbec nejde o Karolínu. Ten by slavil, kdyby Kvitová umřela, nebo její máma dostala rakovinu smile
Výsledky Karolíny jsou podružné, hlavní jsou problémy Petry smilesmile
Reagovat
Mantra
fí teĎ si proto došla, asi vyhraje smile
Reagovat
Mantra
no těpic smile
Reagovat
Aussie
Když ona je Rumunka lepsí!
Reagovat
Mantra
na těch 4-4 měla dát, to bylo ložený -
Reagovat
Jabadu
Je zde někdo, kdo věří?
Reagovat
misa
0-3
Reagovat
misa
0-4, to už jsem někde viděl...
Reagovat
misa
Teď to zase vypadá nadějně :)
Reagovat
Blondie
jjj, podle mě se Rumunka sesype
Reagovat
Jon61
Iie-break je jistý, upřímně řečeno za dnešní výkon si Karolína nezaslouží.
Reagovat
paddy
to bylo jasné předem
Reagovat
paddy
uvidíme, jestli ji Muchová dorazí na returnu nebo v TB
Reagovat
Alien
Jo, Jo! Karči do toho!
Reagovat
Jon61
Tak co, vyhraje konečně své podání?
Reagovat
Mantra
v té shodě si to Sorana krásně podepsala, takhle pustit soupeřku do hry smile
Reagovat
Grape
Tak se ta hrozná labilka vrátila do zápasu...
Super Kájo!!! smile
Reagovat
SpacialRecognition
Labilita jednoho hráče neneguje labilitu hráče druhého.
Reagovat
Grape
Já vím, celé WTA je labilní a nakonec vyhraje ta nejméně labilní ze všech labilních smile
Reagovat
SpacialRecognition
Je spoustu nelabilních hráček. Barty, Svitolina, Kenin...a tak dále.
Reagovat
PetaM
Jasně ... Barty, která musela přerušit kariéru, protože už jí to nebavilo. Svitolina, která nebyla schopná se na GS dostat do závěrečných kol. Kenin, která po AO na turnajích nepřešla první kolo ... Jo, rozené mentální titánky.
Reagovat
Mantra
vedle na kurtu je tma tmoucí, tam svítí jen zuby
Reagovat
Blondie
To je zas komentář, který nějak podivně zavání. Čím to asi bude?
Reagovat
Mantra
nepálí se ti bábovka? smile to je jen vtip, ale to už dneska prostě nikdo nesmí, páč hned je za rasistu hejtra atd. prostě fajn doba - všichni budeme mít stejné názory, myšlenky a vše bude jednobarevné a bezpohlavní, di se bodnout
Reagovat
Dobry-den
Nezlob! smile
Reagovat
Mantra
tak to je a kdo to nevidí, je zaslepenej propagandou a hloupej
Reagovat
Mantra
btw Sloan se mi fakt líbí, sice má o pár kil víc, ale je mucho sympatico, a Sereně jsem fandil 80% její kariery, takže mě neobviňuj, když vůbec nic nevíš smile
Reagovat
Blondie
Ok ;)
Sloane je pekelně pěkná baba.

A bábovka se nepálí :D je v ní chlast, kdyžtak by začala hořet :D
Reagovat
Alien
Karolíno, ještě zabojuj! Moc prosíííím!!!
Reagovat
Mantra
a nyní na rumunských forech:

ou, už se hroutí, udrž, sakra už to nedá smile
Reagovat
petrulinka
Teda Karolína je docela dost mimo, škoda. Začátek byl super
Reagovat
heker_13
ceska rajda konci chodi tam od 2setu jak majsterka sveta neskutocne labilna dilina ceska smile
Reagovat
George_Renel
Slovní ejakulace typického sázkaře.smilesmilesmile
Reagovat
Jon61
Na ženský tenis se nedá sázet. smile
Reagovat
Blondie
Frustráááááááááááááááááááááte smile
Reagovat
smazaný uživatel
Sázkařsmile
Reagovat
Krisboy
Z kterýho kanálu jsi ty vylezl? Nejsi brácha Frantze?
Reagovat
Mantra
já už vím čím to je, po prvním setu Sorana sundala tu černou gumičku z předloktí a už jí do ruky proudí krev... smile
Reagovat
Dobry-den
Konečná. Tohle už fakt nedá. Navíc mě už začíná s těma chybama docela i s**t. smile
Reagovat
Mantra
je dost dole, asi konečná
Reagovat
SpacialRecognition
mentálního titány. Dneska by od druhého setu Muchovou porazila i Leykina.
Reagovat
Mantra
rozjede se výměna a cca po 6tém úderu vždy homerunsmile
Reagovat
Jabadu
Je to v hajzlu. Prostě vyrůstala na chudé Moravě na drcených cihlách a s těmito povrchy nemá zkušenosti. Snad příště.
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Jabadu
Tě Buch, písmáku. Furt držíš palce Zemanovi? smile
Reagovat
paddy
brejk je k ničemu, dokud se nedopodává zápas smile
Reagovat
Esgalnor
U Karolíny mi vždycky přišlo, že hraje spíše ATP styl - forehand, hra i mentalita. Takhle nevyrovnanou ji vidím poprvé, tak taky to je jen člověk.
Reagovat
Esgalnor
Uf... tohle je hodně frustrující, Cirstea to tam na BB valí fakt skvěle, naštěstí se ten rebreak na několikátý pokus povedl. Tak snad, pojď Kájo!
Reagovat
Jon61
Vede 40:0 při podání soupeřky, brej nezíská pak s nulou odevzdá své podání. Děs!smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Co se to tam děje? Nesleduju tosmile
Reagovat
Jon61
Dobře děláte, Karolína si vzala zpět podání, ale vzápětí znovu odevzdala své. Utrpení sledovat.
Reagovat
Mantra
se rozjela, to už Moucha nezastaví (asi)
Reagovat
Mantra
ta bábovka to nespraví, Blondíie
Reagovat
SpacialRecognition
Jak rozjela? Vždyť je to samá UE od Muchové.
Reagovat
Mantra
jo, ale Sorana jí nedává prostor k zlepšení, je lepší, v tom marastu je jistější a hlavně přesnější
Reagovat
tommr
to je otřes! Muška se dostane do vedení 40:0 na returnu a okamžitě následuje 9 stupidních chyb v řadě a brejk pro soupeřku. Něco tak strašnýho se jen tak nevidí ... smile
Reagovat
misa
Maruška měla ve svém zápase taky nevyužité vedení 0-40 a pak odevzdala servis.
Reagovat
SpacialRecognition
Učebnicový příklad české lability.
Reagovat
Mantra
smile je tot ak
Reagovat
lvicek
Tohle teda bylo fakt mizerne...
Reagovat
Mantra
a finito, už to balí smile
Reagovat
Mac
hotovo, radsi jdu zalejvat kaktusy...
Reagovat
Esgalnor
Sakra, ten třetí set bude těžkej. Karolína se snaží, ale Sorana když se zatne tak je schopná poslat hodně težký míče...
Reagovat
Mantra
to by mohlo být zásadní, ta 1.hra
Reagovat
Mantra
vona i druhá stojí za to
Reagovat
FulnekUltras
máš na ni, Soranko smile
Reagovat
Blondie
Ty fandíš i proti Mušce?
Reagovat
Mantra
proti všem! smile
Reagovat
tommr
ve druhým setu hrála Muška opravdu hrozně. Docela se na to hodí rčení slabá jako moucha. Nevím co to s ní je, ale pokud výrazně nepřidá tak to s ní dopadne špatně ... smile
Reagovat
Dobry-den
Muška už asi za chvíli poletí směr Evropa. smilesmilesmile
Reagovat
com
tak ji pak hlavne nezapomen pogratulovatsmile
Reagovat
Dobry-den
Vo to nemusíš mít strah. smile
Reagovat
SpacialRecognition
v plné kráse- Cirstea nemusí dělat nic extra, Karolína se vyhazuje sama.
Reagovat
Mac
mizerný tenis, oboustranne...
Reagovat
Jon61
Oproti poslednímu zápasu Petry určitě.
Reagovat
paddy
takticky vypouštíme 2. set a ve 3. setu nasadíme 3-násobnou dávku Muchirinu smile
Reagovat
misa
a klystýr
Reagovat
FulnekUltras
bez křídlinu je muchilin k hounu
Reagovat
Blondie
Se omlouvám, jsem začala koukat od stavu 0:0 ve druhém smile
Reagovat
Mantra
smile dí umejt nádobí a schválně zda otočí
Reagovat
Esgalnor
Já taky... teď který z nás za to může? smile
Reagovat
Blondie
Půjdu na třetí péci bábovku, tak uvidíme :D
Reagovat
com
ze se namahas, stejne se to nebude dat zrat smilesmile
Reagovat
rybicka
Kyselé hrozny :-)
Reagovat
Blondie
Tebe to nemusí trápit, komiku :D
Reagovat
Mantra
Moucha samá ue, lítá jí to všude
Reagovat
Jon61
Karolína to v 2. setu docela k...azí, nezmůže se skoro na nic.
Reagovat
tommr
tohle nikdy nepochopím. Hráčka vyhraje set a místo aby jí to nakoplo tak úplně vypadne z rytmu ... smile
Reagovat
Krisboy
Tys fakt nikdy tenis nehrál, viď?
Reagovat
SpacialRecognition
Tommr říká pravdu. Tohle je typické zejména pro češky.
Reagovat
Jabadu
Ne, to není o Češkách. To je o zkušenostech.
Reagovat
SpacialRecognition
Nikoliv, tohle je definice lability.
Reagovat
Krisboy
Co tvůj Voxík? Dáváš mu pořádnej céres, nebo to šmrdláš na padesátinu výkonu jako já? smile
Reagovat
Jabadu
Voxík je super. Ale pořídil jsem si i ultra výkonný ultimátní stroj EVH 5150 III! Čéče, oni to dnes dělají i s výkonovou brzdou (power level)! Takže je to i do ložnice. A v době koronakrize v Norimberku u Thomanna sleva 27 tisíc káčé!No nekup to! Ale i tak jsem vyplázl 40 hadrů. Ale za tu cenu už to nikdy nebude. Ale představ si to: Nažhavíš 9 lamp a pak to kouzelným kroutítkem z 50 W stáhneš na 1 W a zvuk se nezmění! Já ty americký kluky prostě miluju! smile smile
Reagovat
Krisboy
Sorry, jsem pitomec. Ja měl za to, že jsi kupoval Voxe. Teď si vzpomínám, že to bylo to pivicko.
Já jsem čertužel nikdy neměl příležitost ohulit zesík naplno, takže vlastně ani po patnácti letech nevím, jak to umí hrát. A 5150ka (nebo 6150) má power brake zabudovanej? To jsem nevěděl, to je super užitečná věc.
Já kytaru vubwc poslední léta dost flákám, ale budem se stěhovat, tak snad se mi v novým bytě podaří zabrat jednu místnost pro sebe a znovu ti rozjet smile
Reagovat
Jabadu
Ale já mám Voxe. A jsem s ním spkojen. Třeba na blues je super. Je to sice moderní stroj, ale lezou z toho vintage zvuky. Moderní věci, ale leze z toho staroba. Co chtít víc?smile
Reagovat
Krisboy
Tak Voxe nebo EVH 5150? Nějak se v tom ztrácím...
Reagovat
Jabadu
Mám oba. smile
Reagovat
Jabadu
Pro jistotu: Mám oba dva aparáty, 6 kytar spoustu efektů ... atd. ... nedávno jsem to počítal ... má v tom asi 850 litrů. Ty vole, kolik černoušků by se za to mohlo najíst ...smile
Reagovat
Krisboy
Jj, už jsem to pochopil. To já jsem skromnější : pouhopouhé tři kytary, aparáty taky dva, efektů hromada (pouze analog!). Peněz v tom je taky dost, ale vic jak 200 litrů to nebudesmile
Reagovat
slacker
krmeni cernochu je zlocin.
Reagovat
Krisboy
Jakou pravdu?
Reagovat
Grape
Hrozná blbost, stává se to úplně všem, jen Češky víc sleduješ, tak ti to tak připadá...
Reagovat
Grape
Tak to je myslím evidentní dlouhodobě smile
Reagovat
Jabadu
Obávám se, že na ten tlak nemá psychiku. Na WTA není moc dlouho.
Reagovat
Mac
jsou bojacne... uvědomí si, že by mohly vyhrát a tak se raději zaleknou...
Reagovat
SpacialRecognition
proč češkám tak často přepíná hlavě? Místo, aby byla na koni, začne hrát jak mimo top pětistovku.
Reagovat
Mac
protože jsou liny jak mrchy... jak mají trochu nahráno, hned odpočívají smile
Reagovat
Mantra
už dostává céressmile
Reagovat
Mac
rumunka zatím slaba jak zeleny čaj, ale nevím nevím, pokud se rozehraje. ...
Reagovat
Jabadu
A je to tady! Jdeme do třetího. Zatr.. sakr..
Reagovat
Krisboy
Medvěd trhá vlka.
Reagovat
paddy
váhový rozdíl je předurčující
Reagovat
Krisboy
Přírodní zákony jsou neúprosné.
Reagovat
Mantra
30-31 na balony, zajímavý
Reagovat
paddy
ještě trocha Muchirinu ve 2. setu a můžeme přepnout na očekávaný zápas dne smile

mimochodem ti elektroničtí lajnoví fungují tak, že na kurtu jsou kamery a v zákulisí u monitorů sedí personál, který tlačítky hlásí aut na umpire smile
Reagovat
tommr
zatím se hraje tenis nevalný úrovně. Obě hráčky jsou viditelně nervózní a dělají spoustu laciných chyb. Muška jich zatím naštěstí udělala mín a tak bere zaslouženě první set ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
Jak si Muška za stavu 5:3 myslela, že už zakončila set, tak Soranu vyvedla z tempa :-D
Ještě jeden.
Reagovat
com
Soranu zvladne levou zadni, ale proti Viktorce to bude jina podivana smilesmile
Reagovat
Jabadu
Rychlost kurtu vypadá jak nalakované parkety.
Reagovat
Jon61
https://www.osobnosti.cz/sorana-cirstea.php

Asi nejhezčí rumunská tenistka.
Reagovat
brixner
Jojo, je moc pěkná! Voproti tý druhý uřvaný krávě...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ja vímsmile
Reagovat
Jabadu
Zatím dobrý. 5:3smile
Reagovat
Mantra
konnečná a 90%smile
Reagovat
Mantra
od stavu 3-3 úplná změna projevu, tak to soráč
Reagovat
tommr
ten return je zase zoufalej. Trénujou ho s Kotyzou vůbec? smile
Reagovat
smazaný uživatel
tak uvidíme, zda bude mít Morava mezi 16 dvě zástupkyně.
Reagovat
FulnekUltras
HAIDE ROMANIA !!!!!
Reagovat
misa
Stačí jednou, ne?
Reagovat
paddy
říká se tomu schizofrenie

dle wikipedie:
duševní porucha charakteristická selháváním myšlenkových procesů a sníženou schopností vnímat emoce a reagovat na ně. Nejběžněji se projevuje sluchovými halucinacemi, paranoidními či bizarními bludy nebo zmatenou řečí a myšlením, a jde ruku v ruce s rozsáhlou sociální či pracovní dysfunkcí. smile
Reagovat
FulnekUltras
jj, jsem tady poslední dobou často nějak rozpolcenej - přibližně stejným způsobem zde před časem končil kolega Kvěš smilesmile
Reagovat
paddy
z Kvitové se po přestěhování stala Pražačka jako poleno smile
Reagovat
PetaM
Tak se uklidníme vážení ... Je to Mónačanka :D :D :D
Reagovat
rybicka
smile
Reagovat
FulnekUltras
zbožné přání celoživotních psanců metropole smile
Reagovat
FulnekUltras
tak uvidíme, zda bude mít Morava mezi 16 dvě zástupkyně.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist