Olympijský vítěz Zverev kvůli náročné sezoně vynechá Davisův pohár

11. 8. 2021, 17:33
Aktuality 4
Německý tenista Alexander Zverev vynechá Davisův pohár, který se uskuteční na přelomu listopadu a prosince. Čerstvý olympijský vítěz uvedl, že si po náročné sezoně potřebuje odpočinout.
Profily hráčů
Alexander Zverev (© AFP)

"Jsem jenom člověk a potřebuji volno. Hrajeme od ledna do října, proto v listopadu už hrát nebudu," citovala agentura AFP čtyřiadvacetiletého Zvereva.

Davisův pohár se bude hrát od 25. listopadu do 5. prosince v Innsbrucku a mezi 18 účastníky je i česká reprezentace. Do roku 2018 se týmová soutěž hrála průběžně přes celý rok a vyvrcholila finálovým zápasem.

Zverev by návrat k původnímu formátu uvítal. V takovém případě by o startu za reprezentaci neváhal. "Kdyby se vrátil původní formát, počítejte se mnou," prohlásil pátý hráč světa.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
Fandina
Saša nemá rád tenhle formát DC. Dal to najevo x krát a i poslední odstavec to potvrzuje. Kdyby se hrál starý formát, jel by.
Reagovat
Pe3k
Když Medvěděv přestane blbnout, tak může vyhrát Toroto, Cinci a US open.
Reagovat
Nola
co ten FAA dnes? FH uplne mimo.... co sa s nim deje?
Reagovat
Pe3k
No už jsem tu psal posledně, že je FAA mimo trávu neškodný.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist