Ostrava: Suverénní start Krejčíkové a cenný skalp Muchové. Kvitová je po výhře nad Badosaovou ve čtvrtfinále

5. 10. 2022, 13:26
Aktuality 182
WTA OSTRAVA - Barbora Krejčíková v úvodním kole v ostravské hale zničila Shelby Rogersovou, připsala si šesté vítězství v řadě a znovu po týdnu vyzve olympijskou vítězku Belindu Bencicovou. Do turnaje dnes úspěšně vstoupila i Karolína Muchová, jež si vyšlápla na světovou patnáctku a nasazenou sedmičku Beatriz Haddadovou Maiaovou. Už ve čtvrtfinále je Petra Kvitová, která vyřadila Paulu Badosaovou, a světová jednička Iga Šwiateková.
Barbora Krejčíková (© j48tennis.net)

Barbora Krejčíková po tříměsíční pauze zaviněné zraněním lokte dosáhla jen na dvě vítězné série a jedinou čtvrtfinálovou účast. Šestadvacetiletou Češku však zřejmě povzbudilo zkompletování kariérního Grand Slamu ve čtyřhře na US Open, protože od té doby exceluje i v singlových zápasech.

Rodačka z brněnských Ivančic před týdnem se ztrátou jediného setu ovládla halu v estonském Tallinnu, získala svůj první letošní a celkově čtvrtý titul a vynikající formu si evidentně přivezla i do Ostravy. Na domácí halové akci začala demolicí Shelby Rogersové, Američanku přehrála 6-2 6-2 a připsala si šesté vítězství v řadě.

Krejčíková do utkání vstoupila brejkem, který po třech odvrácených brejkbolech v řadě potvrdila. A od té chvíle už měla v premiérovém souboji s Rogersovou jasně navrch. Další šanci na brejk jí nabídla jen za stavu 4-1 a i tu zlikvidovala. Na podání dohromady ztratila pouhých 11 fiftýnů, využila všechny čtyři brejkbolové příležitosti a za hodinu a čtvrt vyrovnala své maximum v Ostravar Aréně.

"Určitě to nebylo snadné utkání. Ačkoliv výsledek vypadá jasně, tahaly jsme se. Shelby zahrála také plno dobrých balonů a měla v zápase hodně šancí. Jsem ráda, že se mi podařilo všechny její příležitosti zničit a zahrála jsem dobrý zápas," řekla Krejčíková na tiskové konferenci.

O postup do čtvrtfinále se utká s Belindou Bencicovou. Olympijskou šampionku potkala v sobotu v Tallinnu a po úspěšném obratu na ni na třetí pokus našla recept.

Karolína Muchová v posledních dnech podobně jako Krejčíková chytla skvělou formu a vypadá to, že je konečně zase fit. Šestadvacetiletá Češka do letošní sezony naskočila až na konci března a před týdnem se v Tallinu na svém teprve devátém turnaji v tomto roce dostala do prvního čtvrtfinále od loňského Wimbledonu.

Stejně jako její krajanka pokračuje ve skvělých výkonech i v domácí hale. Rodačka z Olomouce si v úvodním kole vyšlápla 6-4 6-4 na světovou patnáctku a nasazenou sedmičku Beatriz Haddadovou Maiaovou.

Muchová přitom v obou setech prohrávala o brejk. Zatímco v prvním dějství zaváhání v úvodním gamu na servisu okamžitě napravila, ve druhé sadě musela likvidovat manko 1-4 a v osmé hře celkem čtyři brejkboly, tři v řadě. Srovnáním skóre rozjetou Brazilku zlomila, a dokonce otočila na 5-4. Haddadová Maiaová se před závěrečným gamem nechala v útrobách Ostravar Arény ošetřovat, ale Muchová se rozhodit nenechala a utkání zakončila čistou hrou na podání.

"Na ranking jsem se moc nedívala. Nekoukám, kdo je zrovna na kolikáté příčce. Jsem ráda, že jsem tu dostala volnou a kartu a že mohu s těmi holkami hrát. Ať už jsou dvacáté, padesáté nebo sté, mám vždy šanci na výhru," uvedla Muchová.

Postupem do druhého kola vyrovnala své maximum na domácím halovém podniku, o jeho vylepšení bude usilovat proti kvalifikantce Caty McNallyové. Američanku v jediném dosavadním souboji jasně porazila.

Parádní bitvu vygradovanou v posledních gamech divákům předvedly bývalá světová dvojka Petra Kvitová se současnou druhou hráčkou světa Paulou Badosaovou. K velké radosti domácích fanoušků se z vítězství 7-6 6-4 radovala česká tenistka, které se povedla odveta za vyřazení z letošního Wimbledonu.

Kvitová v divácky atraktivním souboji plném skvělých výměn zlikvidovala 9 z 10 brejkbolů, ale také spotřebovala osm mečbolů, než duel ukončila přímým bodem z podání. Především v závěru tenistky do míčku 'bušily' a skoro se zdálo, že soutěží o nejrychlejší úder.

"Byl to fyzicky i psychicky hodně náročný zápas. Hlavně poslední tři gamy byly hodně intenzivní. Strašně moc mi pomohla podpora diváků, moc jim za to děkuju," vydýchávala se ještě 30letá Kvitová v pozápasovém rozhovoru na kurtu.

"Věděla jsem, že to bude s Paulou těžké. Je čtvrtá na světě a naposledy jsem s ní prohrála ve Wimbledonu, kde porážka bolí vždy o něco víc. Jsem ráda, že jsem zvládla v prvním setu tie-break, protože kdybych měla hrát tři sety, tak by to s mou fyzickou kondicí asi nebylo úplně dobré," doplnila na tiskové konferenci Kvitová, která se stále nezbavila nachlazení.

Světová dvacítka Kvitová, jež minulý týden bojovala s virózou, si už potřetí za poslední dva měsíce připsala skalp hráčky Top 10.

O obhájení loňského semifinále se dvojnásobná wimbledonská šampionka utká s vítězkou letošního ročníku travnatého grandslamu Jelenou Rybakinovou (h2h 0-0). Kazaška necelou hodinu před půlnocí udolala po více než dvou a půl hodinách boje 6-7 6-4 7-5 Aliaksandru Sasnovičovou, přestože ve třetí sadě prohrávala 3-5 a při podání soupeřky byla dvakrát dva míčky od porážky.

Kromě Krejčíkové a Muchové se zítra pokusí navázat na Kvitovou a postoupit do čtvrtfinále ještě Tereza Martincová, která změří síly s turnajovou trojkou a obhájkyní titulu Anett Kontaveitovou.

Úspěšně dnes odstartovala světová jednička Iga Šwiateková. Hodinu a půl vzdorující Australanka Ajla Tomljanovicová Polce, jež se představila poprvé od triumfu na US Open, za stavu 7-5 a 2-2 kvůli zranění vzdala.

Hradecká odehrála poslední domácí turnaj
S turnajem se naopak rozloučily ve čtyřhře Lucie Hradecká s Lindou Noskovou, které nestačily na Američanky Caty McNallyovou a Alyciu Parksovou 4-6 3-6. Sedmatřicetiletá Hradecká potvrdila, že šlo o její poslední duel před domácími fanoušky.

Vítězka 26 titulů z deblu Hradecká, která v září připustila, že hraje poslední sezonu v kariéře, vypadla po boku o dvacet let mladší Noskové hned v úvodu turnaje. Proti McNallyové s Parksovou přišly čtyřikrát o servis a prohrály za 70 minut.

"Je to určitě poslední domácí turnaj. Ještě se chystám do San Diega a Guadalajary," řekla po utkání Hradecká.

O druhé překvapení v turnaji se už nepostaraly Nikola Bartůňková a Barbora Palicová. Ve čtvrtfinále české teenagerky podlehly 6-7 3-6 druhé nasazené kazašsko-brazilské dvojici Anna Danilinová a Beatriz Haddadová Maiaová.

• WTA 500 OSTRAVA •
Česko, tv. povrch / hala, 757.900 dolarů
středeční výsledky (5. 10. 2022)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (ČR) - Badosaová (2-Šp.) 7-6(4) 6-4
Šwiateková (1-Pol.) - Tomljanovicová (Austr.) 7-5 2-2 / skreč T.
Rybakinová (Kaz.) - Sasnovičová (Běl.) 6-7(5) 6-4 7-5
• Dvouhra - 1. kolo •
Krejčíková (ČR) - Rogersová (USA) 6-2 6-2
Muchová (ČR) - Haddadová Maiaová (7-Braz.) 6-4 6-4
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Danilinová/Haddadová Maiaová (2-Kaz./Braz.) - Bartůňková/Palicová (ČR) 7-6(4) 6-3
• Čtyřhra - 1. kolo •
McNallyová/Parksová (USA) - Hradecká/Nosková (ČR) 6-4 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

182
Přidat komentář
tommr
Parksová si vede dobře i proti Sakkari ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
už dovedla!smilesmile Jeden z upsetů rokusmile
Reagovat
Blondie
Óda na naši krasomilu :-)

https://www.sport.cz/clanek/tenis-heroicky-vykon-kvitova-pocitala-mecboly-ale-psychicky-se-nezlomila-3669381
Reagovat
paddy
Reagovat
lvicek
Nevite nekdo, jestli se da na tu vstupenku na dany den jit opakovane dovnitr a ven?
Reagovat
Enterprise
Mělo by to jít v pohodě, lidí normálně chodili ven si zakouřit.
Reagovat
lvicek
Super, skvely! Tak snad to vyjde!
Reagovat
frenkie57
vypadá celkem zajímavě. Nejdříve nastoupí generál Sakkari proti té kvalifikantce, co vyřadila Plecháčka, potom Muška, která by neměla zaváhat. Ovšem posléze bude hlavní tahák dne Barbora vs. BeBe. Tam si netroufám tipovat, jenom si troufám tvrdit, že to bude opět boj. No a potom uvidíme další střet tenistek z nedávna, Tereza vs. Anett. Kéž by to bylo vyrovnanější, než posledně, ale nebude, Terka zase dostane na prdelku. zajímavé může být i poslední utkání dne ve formě hrající Alexandrova a Kasatkina. takže se máme opět na co těšit. Škoda, že v Monastiru je z cz pohledu už dohráno(debla nepočítám).
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zápas vysoké úrovně s krátkými výměnami. Jak dole píše tommr, Petra jak za starých časů - rány, geniální míče a totální minely, infarktový závěr zápasu.

Petra se správně obávala pinkání s Paulou na suchém zipu, a proto se rozhodla pálit víc než jindy. Naštěstí jí to padalo do kurtu ve velice příznivém až se dá říci úžasném poměru W/UE. Nutno dodat, že i Paula byla solidně v plusu, ovšem dneska ani to nestačilo.
Hra Petry byla samozřejmě těsně spjata s děním na servisu. Zásobu dvojchyb naštěstí vyčerpala hlavně na začátku zápasu, kde si i přesto své gamy vyhrála.
Jinak, famózní FH, BH, solidní voleje. Kameny úrazu byly klasické situace při nábězích k síti a při rozhodování, kam míč zahrát, tedy pro jistotu tam, kam běží soupeřka. Dneska bych to, hlavně vzhledem k výsledku, bral spíše jako kolorit, prostě United Colours of Ostrava!!!
Paula prostě nestíhala ani na lepivém povrchu, což jen potvrzuje to, jak agresivně - rány co nejblíže k BL - Petra hrála. Chvílemi se bezradně usmívala nebo kroutila hlavou, jak ty žiletky brousily lajny.

Mám velkou radost, konečně zápas, kdy Petra proměnila převahu ve vítězství smile
smile Ať jí bude soupeřkou ta nebo ta, bude nebezpečná, jakkoli dnes hrají obě bídně.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Úroveň zápasu oproti Kvítí vs Badosa ukazuje v celé nahotě divâcká kulisasmile
Reagovat
frenkie57
Nebo diváci dávají ostentativně nezájem o hru sportovkyň ze zemí agresorů.
Reagovat
frenkie57
...najevo
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Spíš šli zapít vítězství smile Nicméně, když zrovna nehraje Petra, tak tu wimbledonská vítězka moc často k vidění není...
Reagovat
brixner
Frenkí, dej si před zrcadlem facku! Ta buchta vyhrála Wimbledon a náš národ na tom tak špatně není! V Ostravě by ti řekli v putyce ty cype!smile
Reagovat
frenkie57
A nadsázka ti něco říká, cype?smile
Reagovat
brixner
Jasně, že říká, mě vosobně fakt s nadsázkou ber! Jako parchanti jsme moc necypovali, spíš jsme byli chuji a chumajismile
Jen si zkrátka myslím, že Češi ten antirusismus fakt moc neřeší, hlavně ve sportusmile
Reagovat
frenkie57
Asi jsem to neměl psát, byl to jenom takový trapný pokus o žert. Už žádný politicko-valecne poznámky v souvislosti s tenisem. smile
Reagovat
brixner
Ale ne, ono to v podstatě asi podprahově ovlivňuje více lidí a ti se tímto nechávají strhnout, někdo má prostě větší problém si vytvořit nějaký názor, asi na to občas není ani síla...Sport a politika tu byly už mnohokrát a nikdy to moc nefungovalo. Je podivná doba a i já se cítím podivně, takže je vlastně vše OKsmile
Reagovat
EllNino
Dvě skvělé baby, které umí výborný tenis, se dneska sešly, aby nám ukázaly lítý boj až do samého konce :)

Petra hraje teď ve velké pohodě a výhry přibývají, to už jsem tedy moc nečekal :) Má pořád dokonce teoretickou šanci na TM, tak ještě ždímej :)

Gratulace a hodně štěstí do pátečního čtvrtfinále :) smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Na TM..., ty bys ji zavařilsmilesmile
Reagovat
tenista08
Nevěřil jsem, 6e by Kvitová ještě dokázala předvést takový výkon. 42 vítězných míčů proti Badosové, to je pecka. Navíc zvládnuté koncovky obou setů proti hráčce, která v nich těží z výborné fyzičky a nedá balon zadarmo, klobouk dolů. Krásný zápas.
Dlouho mě sledování tenisu tak nenadchlo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak se dohodněte, Jon61 kousek dole píše, že naopak fyzičku nemá smile

Osobně si myslím, že fyzičku má slušnou, možná má ale podobně jako Kvítí problém s astmatem nebo něco podobného. Zadýchává se celkem často.
Reagovat
brixner
No, na mě nedávno dejch náš Marco a já byl zralej na neschopenku i s kapačkou! TVL, dech je důležitej, to zase jo qurvasmilesmile
Reagovat
Pe3k
Viděl jsem druhý set a bylo to hodně dobré. Petra je legenda. smile
Reagovat
lxr
Tohle byla naprostá paráda a já jen gratuluji. Skvělý tenis z obou stran. smile
Teď buď Sasnovich nebo Rybakina, té se celkem bojím.
Reagovat
vavrinec
Co se stalo Ajle, že vzdala? Nevíte někdo?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Něco s kolenem.
Reagovat
Pavlis
To objetí na konci bylo krásný. Asi 30 minut ve druhém setu jsem neviděl. Pak přijdu, při Petřině asi šestém mečbolu, fíha. Ta agresivní hra, co předváděla Kvítí v obou setech, byla famózní. Obě měly malý poměr proměněných brejkbolů, klobouk dolů. Petra se v prvním setu musela opět vymanit z 40-15, tuším. Parádní podívaná. Byla ke konci dost udýchaná, nedivím se.

Zkrácená hra v prvním přinesla menší zdramatizování, ale naštěstí to Češka zvládla v klidu. Náskok v ní zprvu měla luxusní.
Reagovat
Jon61
Udýchaná byla i Paula, ale ta má problémy s fyzičkou, jestli se nepletu, tak skrečovala několik zápasů.Nakonec jsem to našel:
https://www.tenisportal.cz/hrac/badosa/
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No, ale s fyzičkou měla něco společného max. ta skreč kvůli křeči. Tříseťáky má pak ca 50:50 W:L.
Reagovat
frenkie57
A co jí tam toho petra nažvatlala do ouška. Někdy bych chtěl vědět, co si tam holky povídají, při těch objetích.
Reagovat
brixner
No, todlencto ti klidně povim!
Tak třeba..."Hele, krávo, posralo se mi bávo a ty tady běsníš jako cunda!"smilesmilesmile
Reagovat
SydneyOpen
Super. Petra ukázala jak se má hrát doma. Každopádně návštěvnost teda žádný zázrak...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No ani lajnoví se nepolepšilismilesmile
Reagovat
petrulinka
Co to meleš? Vždyť dnes bylo plno
Reagovat
aligo
Jestli je to pravda, tak v televizi to vypadalo na dost slabou účast.....
Reagovat
tommr
Petra dneska hrála jako za starejch dobrejch časů: fantastický winnery i neuvěřitelný minely a závěr zápasu byl vyloženě nebezpečnej pro kardiaky ... smile
Před pár dny tu probíhala debata jestli je Badosa ranařka nebo vracečka. Myslím si že dnešní zápas na to dal jednoznačnou odpověd ...
Reagovat
Fandina
Ona je ranařka, ale sama extra neútočí. Hru tvořila Petra.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak to upřesněme, je to defenzivně laděná ranařka.
Reagovat
milik254
A před pár měsíci to probíhala debata, jestli to má Petra zabalit. A teď má skoro jasně našlápnuto na krásný zakončení roku v top 20 (a možná výš?)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělý tenis, boj o každou výměnu.
Ať Petře ta jiskra v oku a přesná muška vydrží i v dalších zápasech.

Paula působí velmi sympaticky. ;-)

Pojď!smilesmile
Reagovat
frenkie57
Paula je krásná baba a opravdu velmi sympatická.
Reagovat
zfloyd
3x vítězství to se nebude jen tak opakovat smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Tohle se fakt povedlo. Dneska musím chválit, toho si važte, to už jen tak neuvidíte! smilesmilesmile
Reagovat
frenkie57
Nedávno, tuším dva týdny zpět, to bylo dokonce 4x vítězství našich hráček. Tři na jednom a jedna na druhém turnaji. Doufám, že si to pamatuju dobře.
Reagovat
Fandina
Petruška ke konci vypadala, že už se nenadechne, ale ona i Badosa těžce vydechovala. Ale byl to nádherný mač, co tam obě předváděly. A Petruška také vydává po úderu zvuky, to asi na stará kolena, ještě nedávno to nedělala. Jen nevím, co říká.
Obrovská gratulka Petře, pěkný mač a doufám, že se neuhnala.
Reagovat
petrulinka
To máš asi jindy špunty v uších. Protože co pamatuju, tak Petra kdykoliv jede na plné obrátky, tak vydává zvuky.
Reagovat
Fandina
Jj, jsem nahluchlá. Vždycky to neděla. Mockrát jsem ji viděla hrát naživo a radovala se ne po úderu, ale po důležitých fiftýnech. V televizi je to různé odzvučněné a já většinou poslouchám komentář, takže to, pokud dotyčná neřve na lesy, nevnímám.
Reagovat
Fandina
Jinak ne, nejsem nahluchlá. To byl for.
Reagovat
lvicek
Je videt, ze domaci prostredi na ruzne hracky pusobi ruzne, a v pripade Peti je to opravdu jen to nejlepsi. Jako ted me fakt hodne mrzi, ze tam nejsem, ale co se da delat...
Reagovat
Fandina
Lístky ještě jsou. Tak můžeš vyrazit.
Reagovat
Fandina
Na pátek.
https://www.ticketportal.cz/event/AGEL-Open-2022?idp=1800545
Reagovat
lvicek
Ja tu mám nějaké povinnosti, ale vážně o tom uvažuju... Ale ona asi v pátek bude hrát někdy na začátku programu nebo myslíte, že ne?
Reagovat
Fandina
Nevím, ale oba zápasy v Ově hrála jako předposlední zápas dne, nejdříve v 18 hodin.
Reagovat
lvicek
Nojo, ale ted hraly druhe kolo jako prvni a ostatni ho budou mit az zitra...
Reagovat
Fandina
Já myslím, že je nasazovaná do hlavního večerního programu, když je tam víc lidí, než ráno. Ale fakt nevím.
Reagovat
lvicek
Lustruju tedka vlaky do Ostravy a nejspis nejdriv, co si umim predstavit je, ze bychom tam dojeli v 12:08...
Reagovat
Fandina
Na centru se hraje od 12 hodin. Tak bys kousek zápasu neviděla.
Reagovat
lvicek
Neni tu nekdo se zakulisnim infem z Ostravy, jestli Peta bude hrat v patek aspon druha? :D
Reagovat
lvicek
Koukam, ze jejich stranky jsou celkem naprd - v programu na dnesek maji psanou Karolinu...
Reagovat
makro99
Ten program je víceméně danej. V pátek se v Ostravě vždycky začíná ve 12h - deblem. Petra jako nejpopulárnější hráčka určitě nebude hrát ani první singl, ani poslední. Všechny zápasy (loni i letos) odehrála v nejatraktivnějším 4. slotu, tedy cca od 18hod. Akorát pokud zítra postoupí Karolína, tak tam bude v pátek druhej top highlight Iga-Karolína; takže max by se Petra mohla posunout do 3. slotu cca od 16h, ale neočekávám to... Iga totiž hrává pro změnu vždycky 3. slot :)
Reagovat
petrulinka
Mně taky, dnes jsem to měla v plánu. Bohužel jsem nemocná, takže koukám z postele.
Reagovat
Preview.lover
Esa 6-8
dvojchyby 5-3
1. servis 71 %- 63 %
vítězné míče 42 - 19
nevynucené chyby 26 - 7
proměněné bb 2/9 - 1/10
vyhrané míče celkem 89 - 86
Reagovat
lvicek
A pry, ze se na tom winner zahrat neda.
Reagovat
lvicek
Temer polovina z vyhranych bodu Peti byly vitezne mice!
Reagovat
frenkie57
A skoro třetina vyhraných bodů Badosy byli Petřiny UE
Reagovat
PetaM
Škoda, že to tak nedopadlo i v Londýně ... :)
Reagovat
Dobry-den
Ta má dost. smile Ještě, že hraje další zápas až v pátek...

Tohle klidně mohlo být finále. Petra mě dnes hodně mile překvapila. smile
Reagovat
lvicek
Taky hrala proti dvojce turnaje, takze kdyby byla jednicka, mohlo to klidne byt finale ;).
Reagovat
Petra86
V Ostravě dnes pro naše úspěšný den.
Reagovat
dadaft
Hustýýýýýýýýýýý smile smile
Reagovat
Blondie
Fantastický match!
A jsem šťatsná, že si Peti vylepšuje svou bilanci s TOP10 smile
Reagovat
petrulinka
Česká jednička Petra Kvitová!!!!!! Bravo!!! Skvělý zápas
Reagovat
tromas12
Tak tohle byl fakt zapas!! Naprostá pecka! Petra hrála jako už dlouho ne.. jestli tak bude hrát dal, tak se ještě budou dít věci smile
Reagovat
lvicek
Tak tohle byl ten zapas, ktery jsem jeste od Peti chtela videt!
Reagovat
petrulinka
Přesně tak
Reagovat
lvicek
Aby tam nakonec obe nezkolabovaly a nevyhraje nikdo...
Reagovat
frenkie57
No vydejchávaly to obě mohutně, teda. parádní závěr, obě ukázaly, jaké jsou to bojovnice. Velká gratulace Péťě!!!smile
Reagovat
Fandina
Badosa řádí, Petruška to snad ani neukončí. Jinak nádherný tenis.
Reagovat
Fandina
Petruška také řádí. Holky se snad chtějí odrovnat.
Reagovat
petrulinka
Bože můj, co to zase vyvádí?
Reagovat
lvicek
OMG, Peto! Ted proste musis!
Reagovat
lxr
Snad to dopodává, tohle chtělo využít...smile
Reagovat
petrulinka
Prošustrovaných 6 mečbolů. Mazec
Reagovat
frenkie57
Tak snad si to dopodává, no.
Reagovat
tommr
Petra chce překonat rekord Malečkový v počtu neproměněnejch mečbolů? smile
Reagovat
Jon61
V gamu na 5:3 skvělý tenis od obou. smile
Reagovat
lvicek
Ja myslim, ze i ve zbytku zapasu.
Reagovat
Jon61
Škoda neproměných matchballů, snad to Petra dopodává.
Reagovat
EllNino
Světový tenis, lajna, lajna, lajna smile
Reagovat
com
6 nepromenenych MB uz ten svetovej tenis radi trosku mezi blbky na ITF smile
Reagovat
EllNino
mezi "blbky" na ITF se zařadila svým výkonem hlavně Karolína, dlouho jsem neviděl takový výkon v domácím prostředí :)
Reagovat
com
no vsiml sem si, ze si tu vcera zadny prispevky nehazel.. to si tolik brecel do kapesnicku, kdyz to projela smilesmile
Reagovat
d@ve
Ajaj, Comik si ale naběhl. smile
Reagovat
hanz
Comísek si nabíhá ímrvére, to je taková jeho poza. :)
Reagovat
lvicek
Badosa ukazala, ze ma opravdu cisty podrazky ;).
Reagovat
lvicek
Ted Peta nebyla jak lvice, ale spis jak Terminator!
Reagovat
zfloyd
smile
Reagovat
Fandina
Jo jo. smilesmilesmile
Reagovat
petrulinka
Lépe by vypadal stav 4:2 pro Petru než 3:3
Reagovat
petrulinka
Jo, jo. Koledovala si dlouho. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne.
Reagovat
lvicek
Ted to zaclo litat vsude mozne, chce to zase trochu usmernit dovnitr...
Reagovat
petrulinka
Přesně. Co nejde dát ven, tak se hodí ještě více za lajnu anebo do sítě.
Reagovat
Mantra
PB dneska vyteče/PK vyhraje na jediné disciplíně - proměnění bb! Ostatní je +/- na stejno
Reagovat
frenkie57
Je to tak. petra 2/3, Paula 1/10.
Reagovat
petrulinka
Ta Petra fakt není normální, to se hned tak nevidí
Reagovat
lvicek
Moc lidi tu dnes nepise - ze by vsichni sedeli na miste?
Reagovat
Nenela
Ja pri zapase nepisu skoro nikdy, nemam na to nervy. Chat si prectu az potom smile
Reagovat
lvicek
Peta prvni set - parada, skvely! A i pres par kvitovek je to paradni strelba! Ted si fakt rvu vlasy, ze tam nejsem, to by byl urcite paradni zazitek. Jo a Pete tyhle saty fakt hrozne slusi - moc se mi libi.
Reagovat
frenkie57
přišel první brejk a hned ho Petra zkušeně využila. jen tak dál!
Reagovat
Alien
Tak to je moc fajn!
Reagovat
zfloyd
první brejk zápasu a kdo ho má? Peťula smilesmile
Reagovat
lxr
První set je tam, paráda. Ale není to tak jednoduché, Badosa zas tolik nechybuje a Petra si to musí uhrát sama. Dnes mám ale pocit že je v lepším fyzickém stavu než proti Bernardě.
Reagovat
zfloyd
velmi příjemné překvapení , opravdu jsem čekal , že Petra dostane 2x 6:2 a končí , jen tak dálsmilesmilesmile
Reagovat
Mantra
i já, po tom co sotva lezla s Bernardou. Dneska bez df, soustředěně, fyzicky to zbládá mnohem lépe, a pafá jí tam lajna za lajnou, Badosa je frustrovaná z těch lajn zcela viditelně.
Reagovat
Mantra
Bartůňková s Palicovou to sledují s otevřenou pusou smile Set bez bez ztráty podání...
Reagovat
EllNino
Podobný styl hry, to bude super zápas :)
Reagovat
petrulinka
Co Petra dokáže zahodit, neuvěřitelné. Ani za ty roky si člověk nezvykne
Reagovat
frenkie57
Je třeba brát v potaz stav té zraněné ruky. Kolikrát jí to ustřelí strašně a to je právě ten moment, kdy se protočí raketa v ruce a ona to pošle do území nikoho. Samozřejmě ne vždy.
Reagovat
petrulinka
Však jo, jen to fakt člověka zamrzí
Reagovat
tenista08
Já spíš sleduji, co dokáže zahrát, protože to je fantazie.
Reagovat
lvicek
Presne tak!
Reagovat
frenkie57
má tak roztomilou češtinu: či či smile
Reagovat
Mantra
už vím koho mi připomíná, M.Sharapovasmile
Reagovat
zfloyd
prostě typická španělka
Reagovat
petrulinka
Ty jsi blik. To už se říká delší dobu, že je podobou druhá Sharapka.
Reagovat
Mantra
no jo to bude tím, že moc nechodím do společnosti smile
Reagovat
lvicek
Mozna melo byt spis "to uz se tu rika" - mysleno na TP ;).
Reagovat
Mantra
to jsem pochopil, že o tom nepovídají báby u rohlíku v lídlusmile
Reagovat
lvicek
Hele jako v lete jsem prochazela kolem stanku se zmrzlinou a tam chlapek s prodavacem probirali prave probihajici US Open - cosi o Karoline Pliskove mam takovej dojem tam mudrovali, ale uz si ted nepamatuju presne ;). Mela jsem sto chuti jim tam trochu poupravit ty jejich rozumy ;).
Reagovat
lvicek
A tady v nasi spolecnosti jsi videt dost :D.
Reagovat
com
smilesmile
Reagovat
hanz
Comísku, ani jsi mi včera nepogratuloval.smilesmile
Reagovat
Alien
Iduška Raskenovic je ještě ve hře, nebo už jí opět někdo vyndal?
Reagovat
hanz
Vyndala Parks, poradil mi to comísek a díky němu jsem obdržel přes 14 000 :)
Reagovat
frenkie57
Vyndala jí kvalifikantka a dokonce i s kanárem v 1 setu.smile
Reagovat
Alien
Tak to je jasný!
Reagovat
hanz
No mohlo to být se dvěma kanáry, kdyby Parksový párkrát nebliklo, 6 her pro Kájíska bylo hoooodně milosrdných.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak to je smutný konec pro Ajlu i divákysmilesmile Škoda, mohl to být ještě super zápas.
Reagovat
petrulinka
Jak mohl? Snad to byl super zápas, ne? To, že Ajla nedohrála, to je smutné.
Reagovat
Mantra
co se stalo, neviděl jsem to. Zranění?
Reagovat
petrulinka
Už v prvním setu si pořád prohmatávala levé koleno, pak se nechala ošetřovat, ale asi to moc nepomohlo, takže to vzdala.
Reagovat
Jan
Gratulace Muchové i Krejčíkové smilesmile Perfektně odvedený výkon.
Reagovat
Krisboy
Aspoň nějaká radost, když už se vám ta okupace Ukrajiny nedaří, že? Tak si to užij, bude hůř smile
Reagovat
com
zapomnels udelit gratulku Karoline smilesmile
Reagovat
dadaft
světový tenis
Reagovat
Tomas_Smid_fan
souhlas, BeBe x Evža byl taky, akorát ti rozhodčí tam si asi ostří zrak kopřivamasmile Včera ttakhle zazářil i upír, když opravil asi 15cm out na in...smile Asi fakt dobře, že jsou místo nich kamery, jakkoli se najdou turnaje, kde mají lajnoví zrak jak ostříži.
Reagovat
dadaft
jo jo, taky se mi líbil, mám hru Evži moc rád a není mi úplně jasné, proč není ve stovce...
Reagovat
Dobry-den
Možná to má lehkou souvislost s tím, že kvůli zranění rok a půl nehrála. Ale fakt jenom možná...
Reagovat
zfloyd
nnevíte někdo proč se nosí ty protisluneční štíty v hale ????
Reagovat
Tomas_Smid_fan
asi tam moc září ten Bůh, co ho viděla Parks u stropu.
Reagovat
brixner
Aspoň, že ti pšonkové dorazili na Igusmile
Reagovat
lvicek
Jinak tedy samozrejme gratulace vsem, je to parada. A i pres nase stesky tady na povrch do druheho kola prosly vsechny nase az na Karolinu. Tak mozna nakonec to neni tak spatny ;). Myslim, ze na WTA 500 je dost dobre mit 4 mezi nejlepsi sestnackou :).
Reagovat
tommr
Karolína dneska předvedla velmi dobrej výkon a nerozhodilo jí ani to že si BHM v druhým setu vypracovala brejk jako první. Závěr druhýho setu odehrála ve velkým stylu ... smile
Výhra nad BHM je o to cennější že s ní mají české hráčky velmi špatnou bilanci. Letos hrála BHM s českou hráčkou už osmkrát a jen třikrát nad ní Češka dokázala vyhrát ...
Reagovat
Alien
Hezký den pane Tommere. Prosím vás, nemohl byste v budoucnu místo zkratek psát celá jména vámi zmiňovaných hráček? Já se v tom bohužel kolikrát ztratím a pak jsem za to vetován! Předem děkuji a přeji krásný prosluněný den!
Reagovat
vavrinec
Vy jste vetován, jako že zakazován? smile
https://cs.wikipedia.org/wiki/Veto
Reagovat
makro99
no vy dva jste se sešli...
Reagovat
Alien
Nejen zakazovat, nejen! Dostudujte si to! Krásný a poetický den!
Reagovat
frenkie57
Někde jsem tu zahlédl dost vtipnou podobu jejího jména. Jo už vím: Hadí Mája smile
Reagovat
annah
Teda ale ta zkratka BHM tu byla použita mockrát, možná by šlo si ji už zapamatovat...
Reagovat
turista
Oběma holkám velká gratulace! Jen tak dál a bude to třeba české finále.
Reagovat
A211
Gratulace jak B.K tak K.M jen tak dál
Reagovat
Pe3k
smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Už 4 zápasy v řadě se nezranila. smilesmile
Reagovat
frenkie57
doufám, žes to zaklepal.
Reagovat
tommr
když ale dneska při dopodávání prvního setu uklouzla tak ve mě zatrnulo ... smile
Reagovat
annah
Gratulace Mušce!! Parádní výkon!smile
Reagovat
dadaft
je to bohyně,
je to prostě bohyně ....smile
Reagovat
frenkie57
Muška je zralá na vítězství. Já se snad do ní zamiluju.smile
Reagovat
zfloyd
ona dotáhne z 0:40 na shodu a pak udělá DF , mě z toho hrábne , no na štěstí to dobře dopadlo
Reagovat
zfloyd
a pak krásně brejkne to nevymyslíš smile
Reagovat
tommr
Karolína získala první set i když ho málem nedopodávala (přišla o vedení 40:0) ... smile
Ted to chce hlavně zachytit nástup do druhýho setu ...
Reagovat
zfloyd
bojuje jako lev s Hadí Májou , první set doma smilesmilesmile
Reagovat
tommr
Bára dneska předvedla vynikající výkon kterému se nedalo nic vytknout a nebezpečnou soupeřku doslova smázla ... smile
Doufám že jí to vydrží i proti Bencicový ...
Reagovat
annah
Je fakt, že soupeřka jí s tou výhrou dost pomohla. To bylo autů... A první podání snad nedala ani jednou.
Reagovat
makro99
takže tragický výkon a ostuda?
Reagovat
annah
Ano jedno, ani druhé.
Reagovat
sysel
Souperka byla nebezpecna tak pred rokem, rokem a pul, dneska byla ctvrtinova, nicmene na to se historie nepta, dulezity je postup Bary do dalsiho kola smile
Reagovat
tommr
já jí považuju za nebezpečnou hráčku hlavně proto že na české hráčky umí zahrát. Mj. v minulosti dvakrát porazila Petru Kvitovou a letos už porazila Marii Bouzkovou a Terezu Martincovou ...
Reagovat
Nenela
Taky si myslim, ze neni neskodna. Spis si myslim, ze ji nesedl povrch, umi hlavne na rychlem, tohle lepidlo je dost zradna vec
Reagovat
zfloyd
výborný a suveréní výkon , soupeřka neměla žádnou šanci smilesmilesmile
Reagovat
Pavol
Gratulujem. smilesmilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist