Peču si vlastní malý muffin, oznámila Kontaová své těhotenství

11. 5. 2022, 08:49
Aktuality 3
Britka Johanna Kontaová, jež po loňské sezoně ukončila kariéru, bude maminkou. Bývalá světová čtyřka, která za týden oslaví 31. narozeniny, čeká miminko s manželem Jacksonem Wadem.
Profily hráčů
Johanna Kontaová (© Instagram)

Ještě loni v červnu Johanna Kontaová vyhrála domácí travnatý turnaj WTA 250 v Nottinghamu. Od té doby ale vinou zranění kolena odehrála jen dva turnaje a po sezoně s ohledem na časté zdravotní potíže ukončila kariéru. 

V prosinci se 30letá Britka vdala za Jacksona Wadea a nyní s manželem oznámili, že čekají miminko. 

"Mám teď plné ruce s pečením mého vlastního malého muffinu," napsala na sociální sítě vášnivá pekařka Kontaová, která předloni obsadila druhé místo ve známé soutěži amatérských pekařů 'The Great British Bake-Off' (v Česku známé jako 'Peče celá země').

Kontaová během desetileté profesionální kariéry získala čtyři tituly na okruhu WTA, nejcennější trofej slavila před pěti lety na akci WTA 1000 v Miami. 

Na grandslamech si zahrála semifinále na Australian Open, Roland Garros a Wimbledonu, na US Open došla nejdál do čtvrtfinále. Ve světovém žebříčku byla nejvýše na čtvrté příčce v roce 2017, kdy se stala první britskou tenistkou v elitní pětce od roku 1984.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
Stippy
Vždycky byla moc sympatická.
Reagovat
Blondie
Tak ať vše dobře dopadne :-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tenhle muffin nepřipéct!

A já myslel, že Čápici přinese děcko Čápsmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist