Haider-Maurer Andreas

Haider-Maurer Andreas

37
muž
Rakousko
Datum nar.:
22. 3. 1987
Výška:
191 cm
Váha:
89 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 47.
čtyřhra: - / 290.

Rosol v Pekingu postupuje, otočil zápas s Bedenem

Lukáš Rosol zdolal v Pekingu svého úvodního soupeře a na turnaji v čínské metropoli postoupil premiérově do druhého kola. Český tenista dnes otočil zápas s Britem Bedenem, kterého po více než dvouhodinovém boji porazil 1-6 7-6 a 6-3.

Djokovič stále nečelil brejkbolu, Nadal se na postup nadřel

US OPEN - Novak Djokovič má v úvodu US Open skvělou formu. Prvním dvěma soupeřům nenabídl jediný brejkbol a v šesti setech s nimi prohrál pouze deset gamů. Mnohem více musí o výhry bojovat Rafael Nadal, kterému ve 2. kole vzdoroval Argentinec Schwartzman.

Pavlásek v Praze smetl Struffa, povolil mu jedinou hru

Adam Pavlásek postoupil suverénně do druhého kola challengeru na pražské Štvanici. Český tenista ve svém úvodním duelu porazil osmého nasazeného Němce Jana-Lennarda Struffa za necelých 50 minut jasně 6-0 a 6-1.

Lákadla na Štvanici: Vaidišová a silně obsazený mužský challenger

První představení bývalé světové sedmičky Nicole Vaidišové na českém území po jejím comebacku a dobře obsazený mužský turnaj jsou lákadly srpnových tenisových akcí na Štvanici. Příští týden se na antuce u Negrelliho viaduktu znovu po čtyřech letech uskuteční zároveň turnaj žen kategorie ITF a challenger mužů pod názvem Advantage Cars Prague Open by Zenova.

Thiem vyhrál podeváté v řadě, v Kitzbühelu měl namále

ATP KITZBÜHEL - Dominic Thiem zahájil útok na třetí titul v řadě vydřeným vítězstvím. Rakouský mladík měl na domácí antuce v Kitzbühelu namále v souboji s krajanem Haiderem-Maurerem, s nímž v rozhodujícím setu prohrával už 1-4. Své úvodní zápasy naopak nezvládl Martin Kližan a Andreas Seppi, který navíc nedohrál.

Veselý v dohrávce dokonal obrat a je v osmifinále, čeká ho Nadal

ATP HAMBURK - Jiří Veselý otočil v Hamburku zápas prvního kola s Andreasem Haiderem-Maurerem. Český tenista včera prohrál v utkání, které bylo vinou nepříznivého počasí dvakrát přerušeno, úvodní dějství 3-6, ve druhém setu ale dominoval a vynutil si tak třetí sadu. V dnešní dohrávce pak nadělil Rakušanovi 'kanára' a po výhře 3-6 6-1 6-0 postoupil do osmifinále. V něm narazí poprvé v kariéře na Rafaela Nadala.

Nadal v Hamburku otočil souboj s Verdaskem. Rosol vypadl, Veselý bude dohrávat zítra

ATP HAMBURK - Rafael Nadal se poprvé od svého triumfu v roce 2008 objevil na antukovém turnaji v Hamburku a svůj návrat si osladil třísetovou výhrou nad krajanem Verdaskem. Zápasy obou českých zástupců dnes dvakrát přerušil déšť. Zatímco Jiří Veselý bude dohrávat třetí set proti Haideru-Maurerovi zítra, Lukáš Rosol podlehl pod zataženou střechou Italovi Bolellimu.

Monfils v Umagu smetl Trinkera, čeká ho oblíbený Kohlschreiber

ATP UMAG - Gaël Monfils ve svém úvodním vstoupení na antuce v Umagu předvedl suverénní výkon a přes Rakušana Trinkera postoupil do čtvrtfinále. V něm jsou také mladíci Borna Čorič a Dominic Thiem.

Monfils na čtvrtý pokus porazil Južného, Simon si poradil s Tipsarevičem

ATP BUKUREŠŤ - Do antukového turnaje v Bukurešti úspěšně vstoupili oba favorizovaní Francouzi. Gaël Monfils poprvé ve čtvrtém vzájemné duelu porazil Rusa Južného, nasazená jednička a trojnásobný šampion Gilles Simon si poradil se Srbem Tipsarevičem.

Berdych je ve čtvrtfinále, čeká ho Raonic

Tomáš Berdych si v Monte Carlu zahraje o své třetí semifinále na tomto turnaji. Český tenista se mezi nejlepších osm hráčů dostal díky dnešnímu vítězství 7-6 6-4 nad Španělem Bautistou, v dalším kole ho čeká Kanaďan Raonic.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist