Keothavong Anne

Keothavong Anne

40
žena
Velká Británie
Datum nar.:
16. 9. 1983
Výška:
174 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 48.
čtyřhra: - / 98.

Keothavongová povede britský fedcupový tým

Bývalá profesionální tenistka a britská jednička Anne Keothavongová bude od příštího roku vést britské tenistky. Třiatřicetiletá Britka tak nahradí v roli fedcupové kapitánky Judy Murrayovou a pokusí se britský fedcupový tým po třech letech dostat do baráže o druhou světovou skupinu.

Čest nasazených zachránila v Lucemburku Vinciová, postupuje i Venus

Katastrofálně dopadly dnešní osmifinálové zápasy pro papírové favoritky v Lucemburku. Z nasazených hráček postoupila jen turnajová jednička Roberta Vinciová, která si hladce poradila s Britkou Keothavongovou. Další čtyři nasazené tenistky neuhrály ani set, včetně dvojky v pavouku Julie Görgesové a další Němky Mony Barthelové, jež nestačila na Venus Williamsovou.

Clijstersová začala svou první olympiádu hladkou výhrou

OH ŽENY - Kim Clijstersová sice za pár týdnů ukončí kariéru, až dnes si však zahrála první zápas na olympiádě. Premiéra to pro devatědvacetiletou Belgičanku byla úspěšná, Italku Vinciovou porazila hladce ve dvou setech.

Favoritkám se ve Stanfordu daří, ve hře jsou pořád všechny nasazené hráčky

Ani jedna z papírových spolufavoritek turnaje ve Stanfordu nezakopla na americkém podniku WTA v úvodním kole a všechny tak zůstávají v boji o titul. Své úvodní zápasy zvládly včera Novozélanďanka Erakovicová i Rumunka Cirsteaová, které své soupeřky porazily ve dvou setech.

Zakopalová v Budapešti vydřela postup

Klára Zakopalová v Budapešti úspěšně vykročila za obhajobou loňského semifinále. V duelu s Britkou Keothavongovou dnes sice ztratila set, po více než dvou a půl hodinách však zvítězila 7-6 3-6 a 6-2.

Wozniacká i Jankovičová v Kodani hladce do čtvrtfinále

WTA KODAŇ - Bývalé světové jedničky a papírové favoritky turnaje v Kodani postoupily bez ztráty setu do čtvrtfinále. Domácí Caroline Wozniackou dělí od zisku třetího titulu během tří let tři výhry po deklasování Francouzky Parmentierové, Srbka Jelena Jankovičová zase smetla talentovanou Rusku Putincevovou.

Hantuchová v Pattaye opět neztratila set, ve čtvrtfinále je po 11 letech i Su-Wei Hsieh

WTA PATTAYA - Daniela Hantuchová ani v sedmém zápase v thajské Pattaye neztratila set. Loňská šampionka letos postupila už do čtvrtfinále, když si dnes hladce ve dvou sadách poradila s Urszulou Radwaňskou. Poprvé po 11 letech je ve čtvrtfinále Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu.

Pattaya: Bývalé šampionky nezaváhaly. Naopak Cibulková či Jie Zheng v Thajsku končí

WTA PATTAYA - Šampionka z let 2009 a 2010 Věra Zvonarevová i obhájkyně titulu Daniela Hantuchová zvládly 1. kolo i na letošním ročníku turnaje v Pattaye. Kdo však přes nástrahy prvního zápasu nedokázal překročit, byly nasazené Dominika Cibulková, Číňanka Jie Zheng a nemocná Kazaška Voskobojevová.

Murrayho matka povede britské tenistky

Po Andym Murraym a jeho bratru Jamiem se stala důležitou zástupkyní britského tenisu i jejich matka. Judy Murrayová převzala místo po Nigelu Searsovi a stala se novou kapitánkou fedcupového týmu.

Azarenková znovu neztratila set, je ve finále

Jako nůž máslem prochází svou generálkou na Turnaj mistryň běloruská tenistka Viktoria Azarenková. Třetí hráčka světa neztratila ani v dnešním semifinále set a v Lucemburku si zahraje o titul. Proti ní bude zítra stát finálové debutantka Monika Niculescuová z Rumunska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist