Lapushchenkova Anna

Lapushchenkova Anna

37
žena
Rusko
Datum nar.:
24. 10. 1986
Výška:
172 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 93.
čtyřhra: - / 157.

Kvitové se nedaří, v Istanbulu vypadla i Zakopalová

Před měsícem uhrála česká tenistka Petra Kvitová senzační semifinále Wimbledonu, od té doby ale marně hledá formu. Už na druhém turnaji za sebou vypadla hned v úvodu, tentokrát v Istanbulu nestačila na Lotyšku Anastasii Sevastovovou. Stejně rychle skončila v Turecku i Klára Zakopalová.

Portorož: Vítězka z roku 2006 Paszeková postupuje

WTA PORTOROŽ - Talentovaná Rakušanka Tamira Paszeková se po čtyřech letech vrátila na místo, kde získala svůj dosud jediný titul. Letos v Portoroži zahájila vítězstvím nad Chorvatkou Kostaničovou-Tošičovou. Do druhého kola prošla také šestá nasazená Ruska Duševinová.

Benešová po dvou měsících vyhrála, postupuje i Šafářová a další tři Češky

WTA PRAHA - Iveta Benešová po dvou měsících vyhrála zápas v hlavní soutěži. Loňská semifinalistka v Praze zahájila výhrou nad Jugičovou-Salkičovou a ukončila sérii pěti porážek. Do druhého kola postoupilo celkem pět domácích hráček včetně Šafářové.

Heninová je i se zlomeným malíčkem ve finále

WTA STUTTGART - Justine Heninová ve Stuttgartu startuje na pátém turnaji po svém návratu a už potřetí postoupila do finále. Po hladké výhře nad Peerovou bude v neděli usilovat o první letošní a celkově jubilejní 60. titul proti Stosurové, nebo Lapuščenkovové.

Šafářová se semifinálové šance nechopila, podlehla Lapuščenkovové

WTA STUTTGART - Lucie Šafářová nedokázala navázat na výhru nad světovou dvojkou Wozniackou a ve čtvrtfinále antukového turnaje ve Stuttgartu prohrála se 138. hráčkou světa Lapuščenkovovou. Dohrály již i bývalé světové jedničky Safinová a Jankovičová.

Šafářová porazila světovou dvojku Wozniackou, je ve čtvrtfinále

Nejen v Maroku se dnes dařilo českým hráčkám. Lucie Šafářová ve Stuttgartu zapomněla na nepovedené fedcupové vystoupení a připsala si nejcennější skalp v letošní sezoně. Ve dvou setech porazila druhou hráčku světa Caroline Wozniackou a postoupila do čtvrtfinále. Po půl roce se na kurty vrátila Ruska Safinová. A vítězně.

Nasazené Češky postupují, nenasazené včetně Vaidišové končí

České nasazené tenistky na Štvanici zatím potvrzují úlohu favoritek. Lucie Hradecká zahájila dnešní den vítězstvím nad Ruskou Pervakovou a postoupila do 2. kola. Odpoledne si s mladší soupeřkou poradila také turnajová trojka Iveta Benešová, která otočila zápas proti Karolině Plíškové, a osmá nasazená Petra Kvitová ztratila jediný game v souboji s Ruskou Lapuščenkovovou.

Na pražské Štvanici se dnes představí šest Češek

Po pondělním postupu Barbory Záhlavové-Strýcové zasáhnou dnes do turnaje ECM Prague Open na Štvanici zbylé domácí tenistky. Na centrálním dvorci se postupně představí Lucie Hradecká, Karolína Plíšková v duelu se současnou českou jedničkou Ivetou Benešovou a dále Klára Zakopalová i oficiální tvář pražského turnaje a bývalá sedmá hráčka světa Nicole Vaidišová.

Benešová v Praze postoupila do 2. kola

WTA PRAHA - Česká tenistka Iveta Benešová dnes potvrdila dobrou aktuální formu a postoupila do druhého kola turnaje ECM Prague Open. Tři dny po úspěšné fedcupové baráži v Izraeli porazila ve třech setech Švédku Sofii Arvidssonovou a v dalším zápase se na Štvanici utká s Akgul Amanmuradovovou z Uzbekistánu, která je na 65. místě světového žebříčku.

Preview: WTA Praha - 3. den

Včerejší program na tenisovém turnaji v Praze narušoval déšť. Dnes by počasí mělo být moudřejší a tak diváky snad žádné neplánované pauzy nečekají. V ženské části je na "den čarodejnic" naplánováno 6 duelů. V nich se představí tři aktérky víkendového fedcupového duelu v Izraeli - Češky Benešová a Kvitová a druhá nasazená Izraelka Shahar Peerová. Už zápas druhého kola čeká Karolínu Plíškovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist