Petzschner Philipp

Petzschner Philipp

40
muž
Německo
Datum nar.:
24. 3. 1984
Výška:
185 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 35.
čtyřhra: - / 9.

Berdych se Štěpánkem zvládli čtyřhru a Češi v Hannoveru vedou 2-1

DAVIS CUP - Tomáš Berdych a Radek Štěpánek v Hannoveru porazili bez ztráty podání 3-0 na sety domácí duo Philipp Kohlschreiber a Philipp Petzschner a čeští tenisté tak v prvním kole Davis Cupu vedou nad Německem 2-1 na zápasy.

Davis Cup: Za Němce by si měl odbýt premiéru Zverev

Němci už znají kvarteto, se kterým vyrukují v prvním kole Davis Cupu proti českým tenistům. Kapitán Michael Kohlmann dnes nominoval Philippa Kohlschreibera, poprvé v německém dresu by měl v soutěži o "salátovou mísu" nastoupit osmnáctiletý talent Alexander Zverev a tým doplňují Dustin Brown a deblista Philipp Petzschner.

Gulbis se vrátil vítězně, v Kuala Lumpur porazil Petzschnera

Den po nejvýše nasazeném Japonci Nišikorim zvládl svůj úvodní zápas na turnaji v Kuala Lumpur také druhý hráč v pavouku Ernests Gulbis. Třináctý tenista světa dnes udolal Němce Petzschnera po setech 6-3 6-7 a 6-1.

Delbonis ve Stuttgartu porazil Mónaka a ukončil sérii čtyř porážek

ATP STUTTGART - Federico Delbonis po návratu na antuku ukončil téměř dvouměsíční čekání na výhru. Argentinský tenista ve Stuttgartu porazil hladce ve dvou setech zkušenějšího krajana Juana Mónaka.

Rosol se semifinále nedočkal ani v Záhřebu, prohrál s Melzerem

ATP ZÁHŘEB - Znovu byl blízko svému premiérovému semifinále na okruhu ATP, ani na čtvrtý pokus to ale Lukáši Rosolovi nevyšlo. Český daviscupový reprezentant dnes v Záhřebu prohrál se čtvrtým nasazeným Jürgenem Melzerem dvakrát 4-6.

Ferrer má letos tituly už ze všech povrchů

ATP HERTOGENBOSCH - David Ferrer na trávě v nizozemském Hertogenboschi získal už 4. titul letošní sezony. Ve finále španělský tenista porazil Němce Philippa Petzschnera.

Ferrer v Nizozemsku převálcoval domácího Sijslinga

ATP HERTOGENBOSCH - David Ferrer postoupil po suverénním představení do semifinále turnaje na trávě v Hertogenboschi, kde dnes deklsaoval Nizozemce Igora Sijslinga, a dál útočí už na 4. letošní titul.

Raonic v Halle vyřadil Petzschnera, postupuje i obhájce titulu Kohlschreiber

ATP HALLE - Loňský šampion Philipp Kohlschreiber v Halle své úvodní utkání letošního ročníku přípravy na Wimbledon zvládl, poražený finalista Philipp Petzschner nikoliv. Prohrál s Kanaďanem Raonicem, který se přiblížil očekávanému čtvrtfinálovému souboji proti Federerovi.

Berdych porazil Rosola, čeká ho Baghdatis. Federer je už ve čtvrtfinále

Tomáš Berdych pokračuje ve svém vítězném tažení. Český tenista, který před dvěma týdny uspěl v Montpellier a minulý víkend přispěl k postupu v Davis Cupu, odstartoval úspěšně i v Rotterdamu. O jeho formě se mohl přesvědčit Lukáš Rosol, který sedmému hráči světa podlehl 4-6 2-6. Už do čtvrtfinále postoupil Roger Federer, který si poradil s Mahutem a další soupeř Južnyj kvůli zranění odstoupil.

Argentinci otočili čtyřhru, v Německu si už zajistili rychlý postup

DAVIS CUP - Jednou ze čtyř zemí, která si postup do čtvrtfinále zajistila už po sobotní čtyřhře, je tak trochu překvapivě i Argentina. Ta ještě neprohrála na antuce v Německu, když rozhodující třetí bod získali Nalbandian se Schwankem. Ti přitom v zápase čtyřhry prohrávali už 0-2 na sety. V pátečních dvouhrách uspěli Mónaco a Nalbandian.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist