Rodionova Anastasia

Rodionova Anastasia

41
žena
Austrálie
Datum nar.:
12. 5. 1982
Výška:
167 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 62.
čtyřhra: - / 15.

Favoritkám se v Hongkongu dařilo. Jankovičová nadělila "kanára" a je ve čtvrtfinále

Úspěchem nasazených hráček skončily v Hongkongu dnešní osmifinálové duely. Bývalá světová jednička Jelena Jankovičová ztratila v zápase s Australankou Rodionovou pouhé dvě hry, ve dvou setech prošla do čtvrtfinále i Australanka Stosurová.

Hlaváčková je s Polákem Kubotem v semifinále mixu

Český deblistům se na letošním US Open nedařilo, všichni vypadli ještě před čtvrtfinálovými branami. Český prapor drží alespoň ve smíšené čtyřhře Andrea Hlaváčková, která s Polákem Lukaszem Kubotem postoupila už do semifinále.

Hlaváčková poprvé prošla kvalifikací French Open, Hernych neuspěl ani na sedmý pokus

FRENCH OPEN - Andrea Hlaváčková dnes na pařížské antuce zdolala Australanku Anastasii Rodionovovou a poprvé v kariéře prošla kvalifikací French Open. Naopak ani na sedmý pokus se tříkolovým sítem neprodral Jan Hernych, který v závěrečném třetím kole podlehl Švédovi Lindellovi.

Kudrjavcevová s Rodionovovou se jako poslední kvalifikovaly na Turnaj mistryň

WTA TIANJIN - Turnaj mistryň je již kompletně obsazen. Poslední volné místo ve čtyřhře obsadily Alja Kudrjavcevová s Anastasií Rodionovovou, které se prestižního klání na závěr sezony zúčastní poprvé. Rusko-australská dvojice si letenku do Singapuru zajistila dnešním triumfem v čínském Tianjinu.

Karolína Plíšková znovu neztratila set, zahraje si o semifinále

Karolína Plíšková se jako první hráčka probojovala na turnaji v Norimberku do čtvrtfinále. Poslední česká tenistka v soutěži postoupila mezi nejlepších osm po dnešním vítězství 7-6 6-3 nad Belgičankou Van Uytvanckovou.

Plíšková v Norimberku postupuje, další Češky končí

Karolína Plíšková postoupila na turnaji v Norimberku jako jediná z českých tenistek do druhého kola. Dvaadvacetiletá hráčka porazila pátou nasazenou Rakušanku Meusburgerovou a s Belgičankou Van Uytvanckovou si zahraje o čtvrtfinále. Ze hry venku jsou Iveta Melzerová, která po návratu na kurty stále čeká na svou první výhru, Barbora Záhlavová-Strýcová i devatenáctiletá Tereza Martincová.

Šafářová v Québecu vyhrála po 5 letech turnaj WTA!

Lucie Šafářová se po pěti letech raduje z titulu ve dvouhře na okruhu WTA. Česká fedcupová reprezentantka získala svůj pátý vavřín v kariéře po dnešní výhře ve finále v Québecu nad Marinou Erakovicovou z Nového Zélandu po setech 6-4 a 6-3.

Hlaváčková zdolala Rodionovovou, Hradecká v Québeku finále neobhájí

WTA QUÉBEC - Andrea Hlaváčková vyhlásila misi za návratem do Top 100 a v Québeku pro to udělala první krůček, když zdolala ve třech setech Australanku Rodionovovou. Naopak loňská finalistka Lucie Hradecká skončila hned v úvodním kole.

Trápení Hlaváčkové pokračuje. V Charlestonu končí po hodině i s 'kanárem'

Andrea Hlaváčková ani na celkově desátém letošním turnaji neukončí své trápení. Na zelené antuce v Charlestonu prohrála s Monicou Puigovou a letos tak už poosmé vypadla v kvalifikaci nebo v prvním kole.

Divoký den v Dauhá. Kvitová postoupila po skreči soupeřky, Zakopalová odvracela mečboly, Šafářová končí

Stejně jako včera dopadly v katarském Dauhá české zástupkyně, z nichž dvě postoupily do dalších bojů a jedna vypadla. Zatímco Petře Kvitové stačil na postup přes Rusku Makarovovou jediný set, po kterém její soupeřka zápas vzdala, Klára Zakopalová vydřela výhru v téměř tříhodinové bitvě s Američankou Stephensovou. Lucii Šafářové se vedlo hůř, s další Američankou McHaleovou ztratila devět her v řadě a v Dauhá dohrála.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist