Aguilar Jorge

Aguilar Jorge

39
muž
Chile
Datum nar.:
8. 1. 1985
Výška:
178 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 167.
čtyřhra: - / 170.

Nadal v Sao Paulu: Čtyřhru už vypouští, do dvouhry by nastoupit měl

Rafael Nadal zřejmě usoudil, že ještě ne stoprocentně vyléčené koleno začal příliš zatěžovat. Dnes v Sao Paulu tak oznámil, že ve čtyřhře po boku Argentince Nalbandiana už pokračovat nebude. Antukový turnaj ve dvouhře ale prý o nasazenou jedničku nepřijde.

Španělé po čtyřhře postupují. Jistotu mají i Švédsko a Argentina

Tři země mají už po sobotních čtyřhrách jistotu, že postoupí do čtvrtfinále Světové skupiny Davis Cupu. Španělsko ani v deblech neztratilo set a proti Belgii se ujalo vedení 3-0. Stejným poměrem vedou Švédové nad Ruskem a díky vítězné čtyřhře už nemůže prohrát ani Argentina, případný další soupeř Česka.

Češi zvítězili 4:1, poslední bod přidal Minář

Čeští tenisté odjíždějí z Chile s vítězstvím 4:1. Jedinou výhru domácího týmu zařídil v souboji náhradníků Jorge Aguilar, který za rozhodnutého stavu porazil deblového specialistu Lukáše Dlouhého 6-1 a 7-6. Tečku za úspěšným čtvrtfinále udělal Ivo Minář, v posledním utkání porazil ve dvou setech Cristobala Saavedru-Corvalana.

Češi i bez opor postoupili do semifinále! Třetí bod získal Dlouhý s Hájkem

DAVIS CUP - 13 let se takhle daleko ani jednou nedostali, za poslední dva roky však čeští tenisté podruhé postoupili do semifinále Davisova poháru. Ve čtvrtfinále v Chile vedou i bez Berdycha a Štěpánka už 3-0 na zápasy. Třetí bod získali ve čtyřhře Lukáš Dlouhý a Jan Hájek.

Berdych v Paříži postupuje, Hájek dohrál

Třísetovou výhrou vstoupil do letošního French Open Tomáš Berdych, který v Paříži zůstal poslední českou nadějí v mužské dvouhře. S grandslamovým turnajem se dnes totiž rozloučil Jan Hájek, nad jehož síly byl dvacátý nasazený Stanislas Wawrinka.

2. den na Roland Garros: Turnaj zahájí sedm Čechů a světové jedničky

Do mezinárodního mistrovství Francie dnes vstoupí sedm českých tenistů. Mezi nimi budou i obě české jedničky Tomáš Berdych a jeho přítelkyně Lucie Šafářová. První zápasy čekají také na světové jedničky Federera a Serenu Williamsovou.

Monaco první zápas na antuce zvládnul

ATP SANTIAGO - V Jižní Americe odstartovala série čtyř antukových turnajů. První zastávkou je chilské Santiago, kam se přesunul tradiční podnik z Viňa del Mar. V první hrací den se dařilo Argentincům, včetně nasazené dvojky Juana Monaka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist