Andreev Igor

Andreev Igor

40
muž
Rusko
Datum nar.:
14. 7. 1983
Výška:
182 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 18.
čtyřhra: - / 59.

Po sezoně končím, oznámil Andrejev

Ruský tenista Igor Andrejev oznámil, že letošní sezona je jeho poslední v profesionálním sportu. Vítěz tří turnajů ATP uvedl jako hlavní důvod zranění, která ho v posledních letech pronásledují.

Davis Cup: Rusové po 20 letech opouštějí elitu

První muž ruského tenisu Šamil Tarpiščev musí překousnout nepříjemný pád svých svěřenců do nižších daviscupových pater. Ruští tenisté sestoupili ze Světové skupiny poprvé od roku 1992 poté, co dnes Alex Bogomolov a Teimuraz Gabašvili ve čtyřhře prohráli s brazilskou dvojicí Melo/Soares. Jihoameričané si tak před nedělními dvouhrami baráže v Sao José do Rio Preto zajistili nedostižný náskok 3-0.

O titul z Casablanky se utkají Španělé Andújar a Ramos

ATP CASABLANCA - Španěl Albert Ramos-Viňolas si na antuce v Casablance zahraje ve 24 letech poprvé ve finále turnaje ATP. O titul svede souboj s krajanem a loňským šampionem Pablem Andújarem.

Obhájce titulu Andújar vyhrál během pár hodin dva zápasy a je v semifinále

ATP CASABLANCA - Ve čtvrtek ho kurt nepustil déšť, za obhajobou titulu tak Pablo Andújar vykročil až v pátek a musel si poradit hned se dvěma soupeři. Náročný program ale zvládl a může se těšit na sobotní semifinále proti Italu Cipollovi.

Dolgopolov návrat na antuku nezvládl, prohrál s Cipollou

ATP CASABLANCA - Alexander Dolgopolov první letošní zápas na antuce nezvládl. Ukrajinský tenista nenaplnil roli nasazené dvojky v Casablance, kde nestačil na Flavia Cipollu. Italský tenista tak v Maroku postoupil do čtvrtfinále, ve kterém si zahraje s Francouzem Pairem. Vítěz postoupí do svého premiérového semifinále.

González dal sbohem antuce, v Buenos Aires ho zastavil Ferrer

ATP BUENOS AIRES - Fernando González má za sebou předposlední turnaj kariéry, poslední na antuce a v Jižní Americe. Chilský tenista dnes v Buenos Aires ve čtvrtfinále nestačil nad Davida Ferrera a může pomalu chystat svou derniéru, kterou si naplánoval za měsíc v Miami.

Almagro zůstává na antuce neporažený. Simon v Buenos Aires končí

Už osmou výhru v řadě si připsal španělský tenista Nicolas Almagro. Vítěz ze Sao Paula zatím nenašel přemožitele ani v argentinském Buenos Aires, kde v osmifinále porazil domácího Federika Delbonise. Hůř si vedl třetí nasazený Gilles Simon, který proti Carlosi Barlocqovi uhrál pouhé tři gamy.

Andrejev překazil Gonzálezovi loučení, v Sao Paulu ho vyřadil

Porážkou s Igorem Andrejevem zahájil chilský tenista Fernando González své loučení s profesionální kariérou. Bývalý pátý hráč světa, který minulý týden oznámil, že ho čekají poslední tři turnaje, podlehl v Sao Paulu ruskému hráči 2-6 a 3-6.

Štěpánek jde v oblíbeném Brisbane přes Nieminena do čtvrtfinále

ATP BRISBANE - Brisbane už musí být jeho nejoblíbenějším turnajem. Nebo ho Radek Štěpánek musí řadit hodně vysoko. Třiatřicetiletý rodák z Karviné totiž ještě nikdy nechyběl v semifinále a letos ho od něj dělí už jen jedna výhra. Dnes porazil i Fina Nieminena a postoupil do čtvrtfinále.

Rosol v generálce na US Open končí v 1. kole, Kavčič po 50hodinovém přesunu zdolal Hewitta

ATP WINSTON-SALEM - Lukáš Rosol ve Winston-Salemu, svém jediném přípravném turnaji před US Open, vypadl už v prvním kole. Český tenista nezvládl tie-breaky proti Francouzi Edouardu Rogeru-Vasselinovi a připravil se tak o souboj s nejvýše nasazeným Andym Roddickem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist