Andujar Pablo

Andujar Pablo

38
muž
Španělsko
Datum nar.:
23. 1. 1986
Výška:
180 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 32.
čtyřhra: - / 55.

Isner, Sock, Strýcová, Ymer a další hráči, kteří řekli sbohem tenisu v roce 2023

Tenisová sezóna na okruhu ATP i WTA skončila a mnoho hráčů se už připravuje na tu následující. Někteří tenisté se však rozhodli, že v profesionální kariéře už nebudou pokračovat. Poslední sezónu letos prožili Američané John Isner a Jack Sock, Španěl Feliciano López, bývalá světová dvojka Anett Kontaveitová či wimbledonská vítězka v ženské čtyřhře Barbora Strýcová.

Djokovič začal v Tel Avivu kanárem a hladkou výhrou nad Andújarem

ATP TEL AVIV - Největší hvězda soutěže Novak Djokovič na úvod nového turnaje ATP 250 v Tel Avivu nezaváhal. Srbský favorit v Izraeli smetl 6-0 6-3 Španěla Pabla Andújara a postoupil do čtvrtfinále. V něm na něj čeká Kanaďan Vasek Pospisil (h2h 5-0).

Kopřiva si v Prostějově vyšlápl na člena elitní stovky Andújara, Krumich je poprvé ve čtvrtfinále challengerů

ATP CHALLENGER PROSTĚJOV - Vít Kopřiva si na challengeru v Prostějově připsal pátý skalp Top 100 a první po téměř roce, když si ve druhém kole vyšlápl na nasazenou čtyřku a 98. hráče světa Pabla Andújara. Devatenáctiletý Martin Krumich porazil Němce Louise Wesselse a poprvé si zahraje čtvrtfinále na challengerech. O postup bojuje ještě Dalibor Svrčina.

Nejlepší vstup do sezony! Nadal letos vyhrál i podvanácté

ATP ACAPULCO - Rafael Nadal v 35 letech zaznamenává nejlepší vstup do sezony. Letos španělský tenista nenašel přemožitele ani 12. zápase, na tvrdém povrchu v Acapulcu smetl 6-0 6-3 Američana Stefana Kozlova a postoupil do čtvrtfinále. Do něj suverénně propluli i 'horký' adept na post světové jedničky Rus Daniil Medveděv a Řek Stefanos Tsitsipas.

Murray po pěti letech vyhrál zápas na Australian Open. Favorit Medveděv nezaváhal

AUSTRALIAN OPEN - Andy Murray se po pěti letech dočkal vítězného zápasu na Australian Open, na které se vrátil poprvé od roku 2019. Pětinásobný finalista odstartoval vydřenou pětisetovou výhrou 6-1 3-6 6-4 6-7 6-4 nad Gruzíncem Nikolozem Basilašvilim, s nímž svedl druhou vítěznou bitvu během šesti dnů. Vstup do turnaje zvládl i největší favorit Rus Daniil Medveděv, kterého ve druhém kole vyzve domácí Nick Kyrgios.

Rubljov hledá formu v Petrohradu. Za obhajobou titulu vykročil výhrou nad Ivaškou

ATP PETROHRAD - Andrej Rubljov vstoupil do domácího halového turnaje ATP 250 v Petrohradu stejně jako loni výhrou nad Iljou Ivaškou. Letos nejvýše nasazený ruský obhájce titulu zvítězil 6-4 6-4 a přerušil minisérii dvou porážek.

Hvězdou prostějovského challengeru bude Thiemův pařížský přemožitel Andújar. Hrát bude i Veselý

Španělský tenista Pablo Andújar bude největší zahraniční hvězdou 28. ročníku Czech Open, který se tradičně uskuteční od pondělí 14. června v areálu TK Prostějov. Na turnaji kategorie challenger s dotací sto tisíc dolarů se představí i česká špička v čele v jedničkou Jiřím Veselým.

Thiem v Paříži poprvé nezvládl první kolo! Proti Andújarovi neudržel vedení 2-0

FRENCH OPEN - Čtvrtý hráč světa a dvojnásobný finalista Dominic Thiem potvrdil svou mizernou formu a na French Open končí poprvé v kariéře už v prvním kole. 27letý Rakušan po čtyřech a půl hodinách boje podlehl 6-4 7-5 3-6 4-6 4-6 španělskému antukáři Pablu Andújarovi, který poprvé v kariéře otočil zápas ze stavu 0-2 na sety a v 35 letech si připsal premiérový skalp hráče Top 5.

Federer se na antuku vrátil nečekanou porážkou. Na domácí půdě v Ženevě podlehl Andújarovi

ATP ŽENEVA - Rogeru Federerovi návrat na antuku po dvou letech nevyšel. Devětatřicetiletý švýcarský tenista podlehl ve svém úvodním duelu na turnaji v Ženevě, kde se představil teprve podruhé v sezoně, v druhém kole španělskému antukáři Pablu Andújarovi 4-6 6-4 4-6.

Buenos Aires: F. Cerundolo po týdnu navazuje na senzační tažení bratra a je už v semifinále

ATP BUENOS AIRES - Týden po svém bratrovi Juanu Manuelovi, který triumfoval v Córdobě, prožívá na domácí antuce životní turnaj také Francisco Cerundolo. Na podniku ATP v rodném Buenos Aires porazil i šestého nasazeného Pabla Andújara a postoupil již do semifinále. Mezi čtyřkou nejlepších nechybí ani jeho krajana a nasazená jednička Diego Schwartzman.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist