Barrois Kristina

Barrois Kristina

42
žena
Německo
Datum nar.:
30. 9. 1981
Výška:
183 cm
Váha:
71 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 57.
čtyřhra: - / 55.

Lucemburk: Záhlavová-Strýcová ani deblistky Hradecká s Krejčíkovou na titul nedosáhly

WTA LUCEMBURK - Barbora Záhlavová-Strýcová na halovém turnaji v Lucemburku svůj druhý titul na okruhu WTA nevybojovala. Ve finále ji smetla dvacetiletá Němka Annika Becková, jež získala svou premiérovou trofej. České tenistky prohrály i ve finále čtyřhry, ve které neuspěly Lucie Hradecká a Barbora Krejčíková.

Návrat Petkovicové: Hladká výhra a těžká výzva, čeká ji Azarenková

Andrea Petkovicová se po čtvrt roce bez tenisu vrátila na okruh WTA. Němka, jež od poloviny ledna kvůli únavové zlomenině v bederní části zad nehrála a musela být několik týdnů v absolutním klidu, ve Stuttgartu porazila krajanku Barroisovou a zajistila si konfrontaci se světovou jedničkou Viktorií Azarenkovou.

Hradecké nefungoval servis: 8 dvojchyb a debakl s Peerovou

WTA HOBART - Lucii Hradecké se generálka na Australian Open nepovedla. Česká tenistka v 1. kole turnaje v Hobartu nestačila na Izraelku Peerovou, se kterou pětkrát ztratila podání a prohrála hladce ve dvou setech.

Češky ve Wimbledonu: Tři postoupily, dvě končí s 'kanárem'

Nadpoloviční úspěšnost měly dnes ve Wimbledonu české tenistky. Andrea Hlaváčková, Petra Cetkovská i Petra Kvitová si v Londýně vybojovaly postup do druhého kola, Iveta Benešová a Zuzana Ondrášková už na grandslamovém turnaji dohrály.

Wimbledon rozlosován: Štěpánek začne proti Verdaskovi, Berdych má Volandriho

Radek Štěpánek se v prvním kole Wimbledonu utká s jednadvacátým nasazeným Fernandem Verdaskem ze Španělska. Rozhodl o tom dnešní los, který Tomáši Berdychovi přisoudil na úvod turnaje Itala Volandriho a který proti sobě svedl hrdiny loňského ročníku Johna Isnera a Nicolase Mahuta.

Češky v Hertogenboschi dohrály, vypadla i Záhlavová-Strýcová

Českým tenistkám wimbledonská generálka v Hertogenboschi nevyšla. V soutěži už nezbyla ani jedna: po nedělní porážce Kláry Zakopalové dnes vypadla také Barbora Záhlavová-Strýcová, jež podruhé během týdne prohrála s německou soupeřkou.

Barroisová si zahraje o první titul

Německá tenistka Kristina Barroisová se podruhé v kariéře dostala do finále turnaje WTA. Aktuálně 79. hráčka světa ani dnes v Estorilu neztratila set a porazila Švédku Larssonovou 7-6 6-4. O svůj premiérový titul si zahraje se Španělkou Anabel Medinaovou-Garriguesovou.

Zakopalová nestačila na Medinaovou, v Estorilu končí i Klejbanovová

WTA ESTORIL - Klára Zakopalová se v Estorliu ani ve třetím utkání nevyvarovala průstřelného podání a ve čtvrtfinále proti Medinaová na to doplatila. Česká tenistka prohrála ve dvou setech a druhé letošní semifinále si nezahraje. Překvapivě končí také nejvýše nasazená Ruska Klejbanovová a dvojka Gajdošová.

Zakopalová otočila zápas, je ve čtvrtfinále

Klára Zakopalová si na druhém turnaji v řadě zahraje o semifinále. Česká tenistka dnes zvládla utkání s Běloruskou Jakimovovou, kterou zdolala za necelé dvě hodiny. O postup mezi nejlepší čtyři si zahraje se Španělkou Medinaovou.

Stosurová znovu porazila Zvonarevovou, letos poprvé je v semifinále

Samantha Stosurová se měsíc před French Open začíná dostávat do formy, díky níž loni na Roland Garros došla až do finále. Australanka dnes pošesté v řadě porazila světovou trojku Zvonarevovou a postoupila do semifinále. Byl to můj nejlepší letošní zápas, řekla po utkání.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist