Becker Boris

Becker Boris

56
muž
Německo
Datum nar.:
22. 11. 1967
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 52.
čtyřhra: - / 135.

Runeho hvězdný tým se rozpadl. Po Lüthim ukončil spolupráci i s Beckerem

Boris Becker skončil jako superkouč sedmého tenisty světového žebříčku Holgera Runeho (20). Dánský mladík se před týdnem rozešel se Severinem Lüthim a v jeho týmu nezůstane ani šestinásobný grandslamový vítěz Becker.

Potvrzeno. Becker se stal trenérem Runeho

Boris Becker (55) se stal trenérem dánského tenisty Holgera Runeho (20). Šestinásobný grandslamový šampion to oznámil v podcastu televizní stanice Eurosport. Němec, který v prosinci opustil britské vězení, kde si měl původně odpykat dva a půl roku za maření insolvenčního řízení, uvedl, že s aktuálně šestým hráčem světa byl v kontaktu už delší dobu.

Becker znovu jako superkouč? Po zkušenostech s Djokovičem začal pomáhat Runemu

Boris Becker by se mohl po sedmi letech a osmiměsíčním pobytu ve vězení vrátit k tenisu jako pomocný trenér Dána Holgera Runeho. Šestý hráč světového žebříčku na instagramu zveřejnil fotku z přípravy, na níž je součástí trenérského týmu i šestinásobný grandslamový vítěz Becker.

Poprvé v životě jsem poznal hlad, svěřil se Becker po pobytu ve vězení

S výhrůžkami násilím a nedostatkem jídla se musel vypořádat bývalý německý tenista Boris Becker během osmiměsíčního pobytu v britském vězení. Trojnásobný wimbledonský vítěz si měl původně odpykat dva a půl roku za maření insolvenčního řízení, ale minulý týden byl propuštěn na svobodu. O své zkušenosti z vězení se podělil v exkluzivním rozhovoru pro televizní stanici Sat.1, která za interview podle německých médií zaplatila půl milionu eur (12 milionů korun).

Becker je na svobodě. Z 2,5 let si odpykal 8 měsíců

Trojnásobný wimbledonský vítěz Boris Becker po osmi měsících opustil britské vězení, kde si měl původně odpykat dva a půl roku za maření insolvenčního řízení. Jeho právník médiím sdělil, že Becker odletěl do Německa. Další trest pětapadesátileté bývalé světové jedničce po návratu do rodné země nehrozí.

Beckera po osmi měsících propustí z vězení, píší britská média

Bývalá německá tenisová hvězda Boris Becker by měl podle médií příští týden opustit britské vězení, v němž si odpykává trest za maření insolvenčního řízení. Trojnásobný wimbledonský vítěz byl v dubnu odsouzen na dva a půl roku, na svobodu se dostane po bezmála osmi měsících.

Becker jde na dva a půl roku do vězení. Odsouzen byl za maření insolvenčního řízení

Trojnásobný wimbledonský vítěz Boris Becker jde na dva a půl roku do vězení. Bývalý německý tenista byl v Londýně, kde žije, odsouzen za maření insolvenčního řízení. Hrozilo mu až sedm let za mřížemi.

Becker byl částečně uznán vinným z maření insolvenčního řízení

Bývalý hvězdný německý tenista Boris Becker byl uznán vinným ve čtyřech z 24 bodů obžaloby v soudním procesu v Londýně kvůli maření insolvenčního řízení. Trest by měla soudkyně Deborah Taylorová vynést 29. dubna.

Becker tvrdí, že neví o trofejích z Wimbledonu, kterými měl umořit část dluhů

Trojnásobný wimbledonský šampion Boris Becker před soudem uvedl, že neví, kde jsou jeho trofeje z All England Clubu. Čtyřiapadesátiletý legendární hráč je obviněn, že v insolvenčním řízení částečně zatajil majetek a neodevzdal trofeje, které měl prodat k umoření dluhů. Soud projednává případ už druhý týden.

Becker skončí s prací na německém svazu, nemá na ni dost času

Trojnásobný wimbledonský vítěz Boris Becker skončí v závěru roku na pozici šéfa mužského tenisu v Německém tenisovém svazu (DTB). Třiapadesátiletý bývalý slavný hráč uvedl, že na vykonávání funkce, které se ujal v srpnu roku 2017, nemá dost času.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist