Melzerová Iveta

Melzerová Iveta

41
žena
Česká republika
Datum nar.:
1. 2. 1983
Výška:
170 cm
Váha:
56 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 25.
čtyřhra: - / 17.

Melzerová-Benešová ukončila kariéru

Iveta Melzerová-Benešová ukončila kariéru. Jednatřicetiletá vítězka Wimbledonu ve smíšené čtyřhře z roku 2011, kterou v poslední době sužovaly potíže s ramenem, to oznámila na svém facebookovém profilu. Bývalá 25. hráčka světového žebříčku kvůli zranění nehrála rok a půl. Letos na jaře se na kurty vrátila, na žádném z pěti turnajů však nevyhrála ani jeden zápas - jejím posledním turnajem byl pařížský antukový grandslam Roland Garros.

Tři Češky dnes v Paříži vypadly, uspěla až Šafářová

Barbora Záhlavová-Strýcová ani letos neukončila na Roland Garros čekání na postup z prvního kola. Česká tenistka prohrála v Paříži už posedmé v řadě svůj úvodní duel, Britce Heather Watsonové podlehla za hodinu a 37 minut 3-6 4-6. Dohrály i Klára Koukalová a Iveta Melzerová, které prodloužily své série porážek. Čest čekých tenistek zachránila až Lucie Šafářová.

Manželé Melzerovi se v Paříži představí v mixu

Když se v roce 2011 ve Wimbledonu na poslední chvíli dohodli na společném startu ve smíšené čtyřhře, Iveta Benešová a Jürgen Melzer zřejmě netušili, co všechno bude následovat. Slavný turnaj tehdy nakonec vyhráli a napřesrok slavili i svatbu. Jediný manželský pár na okruhu ATP a WTA si nyní mixovou zkušenost zopakuje na Roland Garros.

3. den na Roland Garros: V Paříži startuje kvarteto Češek v čele s Šafářovou

Do French Open dnes vstoupí zbývající čtveřice českých tenistek. Navázat na Kvitovou a Plíškovou se postupem do 2. kola pokusí Lucie Šafářová, Klára Koukalová, Iveta Melzerová a Barbora Záhlavová-Strýcová.

Los French Open poslal proti sobě Rosola a Veselého

Čeští tenisté Lukáš Rosol a Jiří Veselý se utkají hned v prvním kole French Open, které začíná v neděli. Rozhodl o tom dnešní los v areálu Roland Garros. Šestý nasazený Tomáš Berdych bude mít na úvod antukového grandslamu soupeře z kvalifikace, Radka Štěpánka čeká Argentinec Arguello.

Plíšková v Norimberku postupuje, další Češky končí

Karolína Plíšková postoupila na turnaji v Norimberku jako jediná z českých tenistek do druhého kola. Dvaadvacetiletá hráčka porazila pátou nasazenou Rakušanku Meusburgerovou a s Belgičankou Van Uytvanckovou si zahraje o čtvrtfinále. Ze hry venku jsou Iveta Melzerová, která po návratu na kurty stále čeká na svou první výhru, Barbora Záhlavová-Strýcová i devatenáctiletá Tereza Martincová.

Melzerová neuhrála set ani v Miami, podlehla Klejbanovové

WTA MIAMI - Iveta Melzerová ani ve svém třetím zápase po rok a půl dlouhé pauze nezískala alespoň set. V Miami jednatřicetiletá Češka sice podávala proti Alise Keljbanovové na zisk první sady, nakonec však Rusce podlehla 0-2.

Melzerová: Musím znovu nabrat zkušenosti

Po roce a půl zdravotních trablů se Iveta Melzerová snaží vrátit do kolotoče turnajů WTA. V Acapulku i teď v Indian Wells prohrála už v prvním kole a zjistila, že potřebuje znovu nabrat zkušenosti.

Cetkovská i Melzerová skončily v Indian Wells už v prvním kole

WTA INDIAN WELLS - První den se českým tenistkám na prestižním turnaji v Indian Wells nedařilo. Petra Cetkovská a Iveta Melzerová v úvodním kole uhrály dohromady jen deset gamů a s dvouhrami se velmi rychle rozloučily.

Cibulková měsíc po finále v Melbourne vyhrála turnaj v Acapulku

WTA ACAPULCO - Dominika Cibulková nepovedené období po finále na Australian Open ukončila titulem z Acapulka. Čtyřiadvacetiletá Slovenka v boji o svou celkově 4. trofej zdolala po bezmála třech hodinách hry Američanku Christinu McHaleovou a ve světovém žebříčku se posune už na 11. místo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist