Berlocq Carlos

Berlocq Carlos

41
muž
Argentina
Datum nar.:
3. 2. 1983
Výška:
182 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 37.
čtyřhra: - / 50.

Čilič začal na antuce vítězně. V Riu si poradil s Berlocqem

ATP RIO DE JANEIRO - Marin Čilič den před svým debutem na turnaji ATP 500 v Riu de Janeiro vylezl na sochu Krista Spasitele a včera úspěšně zvládl svou premiéru na kurtu, když si v prvním zápase od Australian Open poradil s Argentincem Berlocqem. Do druhého kola postoupil po skvělém obratu i bývalý finalista Ital Fabio Fognini.

Berdych v Římě porazil i Berlocqa a připsal si 600. výhru

ATP ŘÍM - Tomáš Berdych na antukovém Masters v Římě zvládl i své druhé vystoupení. Argentince Carlose Berlocqa porazil ve dvou setech a zaznamenal svou jubilejní 600. výhru. V osmifinále po dnu volna narazí na vítěze duelu Raonic-Haas.

3. den v Římě: O postup do osmifinále usilují Berdych a Siniaková

Na souběžně hraných akcích WTA Premier 5 a ATP World Tour Masters 1000 v Římě se dnes z českých zástupců představí česká jednička Tomáš Berdych, jenž bude čelit antukovému specialistovi Carlosovi Berlocqovi, a Kateřina Siniaková, která se pokusí překvapit proti Světlaně Kuzněcovové. Do turnaje dnes vstoupí také loňští finalisté Madison Keysová a Novak Djokovič. První zápas absolvuje i obhájce titulu Andy Murray.

Berdych v prvním kole Masters v Římě přehrál Mischu Zvereva

ATP MASTERS ŘÍM - Tomáš Berdych v prvním kole turnaje Masters v Římě žádné překvapení nepřipustil. Trápícího se Mischu Zvereva zdolal 7-6(7) 6-4 a ujal se vedení ve vzájemné bilanci. Ve druhém kole čeká loňského osmifinalistu Robin Haase, s nímž by se letos utkal potřetí a podruhé během dvou týdnů, nebo Carlos Berlocq.

Nišikori v Buenos Aires vybojoval finále. Utnout sérii pěti porážek se pokusí proti Dolgopolovovi

ATP BUENOS AIRES - Kei Nišikori v Buenos Aires otočil semifinálovou bitvu s domácím Carlosem Berlocqem a postoupil do finále. V něm už pětkrát v řadě neuspěl, o třetí antukový titul si nejvýše nasazený Japonec zahraje proti Aleksandru Dolgopolovovi. Ukrajinec je ve finále poprvé po třech letech.

Nišikori v Buenos Aires nezaváhal a je ve čtvrtfinále

ATP BUENOS AIRES - Kei Nišikori v argentinském Buenos Aires udělal další krůček na cestě za svým třetím antukovým titulem. Po hladké výhře nad Portugalce Joaem Sousou postoupil do semifinále, ve kterém ho čeká domácí Carlos Berlocq.

Trojnásobný šampion Ferrer v Buenos Aires nezvládl první letošní zápas na antuce

ATP BUENOS AIRES - David Ferrer znovu potvrdil dlouhodobý pokles formy. Zkušenému Španělovi se nepovedl ani první letošní zápas na oblíbené antuce, když v Buenos Aires trojnásobný šampion nestačil na domácího Carlose Berlocqa.

Slovák Martin v Umagu postoupil již do finále a bude poprvé v Top 100

ATP UMAG - Andrej Martin na antuce v Umagu pokračuje ve svém životním turnaji. Pětadvacetiletý Slovák, který až dosud nebyl ani ve čtvrtfinále, si v Chorvatsku zahraje o titul. V boji o něj vyzve Itala Fabia Fogniniho.

Martin v Umagu vyřadil i Sousu a osladil si čtvrtfinálovou premiéru

ATP UMAG - Slovenský tenista Andrej Martin na antuce v Umagu už podruhé vylepšil své maximum na okruhu ATP. Po třísetové výhře nad druhým nasazeným Portugalcem Joaem Sousou postoupil do semifinále, v němž se utká s Argentincem Berlocqem.

Veselý v Umagu prohrál sedm gamů v řadě a vzdal

ATP UMAG - Jiří Veselý dnes ve druhém kole antukového turnaje v Umagu vedl nad Argentincem Berlocqem 5-3, ale pak prohrál sedm gamů v řadě a za stavu 5-7 a 0-3 utkání vzdal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist