Betova Margarita

Betova Margarita

29
žena
Rusko
Datum nar.:
1. 9. 1994
Výška:
183 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 924. / 41.
čtyřhra: - / 25.

Snad dláždíme cestu dalším holkám, těší Wozniackou. US Open hraje 10 maminek

Zpráva o jejím návratu přišla jako blesk z čistého nebe. Caroline Wozniacká (33) se stala další tenisovou mámou, která se odhodlala pro návrat na velkou scénu. Hned svůj první zápas suverénně vyhrála, a i když další dvě utkání skončila nezdarem, sympatická Dánka se usmívá a tvrdí, že o konci vůbec nepřemýšlí. Mimochodem, na grandslamovém US Open startuje hned 10 maminek.

Karacev je po vítězství v Dubaji poprvé v Top 30, díky triumfům si polepšily i Kasatkinová a Fernandezová

Aslan Karacev se v Dubaji dočkal svého premiérového titulu na hlavním okruhu a v žebříčku ATP poprvé figuruje v nejlepší třicítce. Polepšily si i vítězky posledních turnajů WTA Darja Kasatkinová a Leylah Fernandezová. Alexander Zverev, vítěz podniku v Acapulku, dál okupuje sedmou příčku.

Kasatkinová měsíc po Melbourne dobyla také domácí halu v Petrohradu

WTA PETROHRAD - Darja Kasatkinová jako první v roce 2021 slaví zisk druhého titulu a zdvojnásobuje svou sbírku trofejí. Po Melbourne 23letá Ruska dobyla také halový podnik WTA 500 v Petrohradu, kde jí ve finále vzdala kvůli bolestem zad za stavu 6-3 a 2-1 krajanka Margarita Gasparjanová. Na domácí půdě zvítězila už podruhé.

Ruská semifinále v Petrohradu vyhrály Gasparjanová a Kasatkinová

WTA PETROHRAD - Na halovém turnaji WTA 500 v Petrohradu se dnes odehrála dvě čistě ruská semifinále. Přes bývalé světové dvojky se do finále dostaly Margarita Gasparjanová a Darja Kasatkinová.

Kuzněcovová v Petrohradu zdolala Cristianovou a zajistila kompletní domácí složení zítřejších semifinále

WTA PETROHRAD - Světlana Kuzněcovová proti kvalifikantce Jaqueline Cristianové prohrávala o set a brejk, ale nakonec 160. hráčku světa po více než dvou hodinách zdolala a zajistila kompletní domácí složení zítřejších semifinálových soubojů. O finále bude bojovat s Darjou Kasatkinovou, druhé semifinále obstarají domácí Margarita Gasparjanová s Věrou Zvonarevovou.

Siniaková nestačila na domácí Gasparjanovou a čtvrtfinále v Petrohradu si nezahraje

WTA PETROHRAD - Kateřina Siniaková si v Petrohradu své první letošní čtvrtfinále nezahraje. Čtyřiadvacetiletá Češka dnes v utkání druhého kola nestačila na domácí divokou kartu Margaritu Gasparjanovou. O dva roky starší Ruska ve svém prvním čtvrtfinále od října 2019 vyzve svou krajanku a turnajovou jedničku Jekatěrinu Alexandrovovou.

Serena do třetího kola US Open prošla bez ztráty setu, dnes si poradila s Gasparjanovou

US OPEN - Serena Williamsová musela po restartu sezony ve všech zápasech do rozhodující sady, ale na domácím US Open zatím postupuje bez ztráty setu. Šestinásobná šampionka, která podniká další pokus o vyrovnání rekordu Margaret Courtové v počtu grandslamových trofejí, si dnes poradila s Margaritou Gasparjanovou. Její další překážkou v cestě za vytouženým 24. grandslamovým vavřínem bude vítězka ročníku 2017 Sloane Stephensová.

Vondroušová v Eastbourne zvládla přechod na trávu. Postupuje i Plíšková

WTA EASTBOURNE - Markéta Vondroušová přechod na trávu zvládla a po dvou letech na ní slaví výhru. Senzační finalistka French Open v prvním kole v Eastbourne bez ztráty setu porazila Saisai Zheng z Číny. O postup do osmifinále se 19letá Češka utká s Elise Mertensovou a pokud ji porazí, narazí na Karolínu Plíškovou. Ta si dnes ve druhém kole poradila s Ruskou Gasparjanovou. Úvodní duel Barbory Strýcové přerušil po sedmi gamech déšť a dohrávat se bude v úterý.

Siniaková na trávě prohrála i podruhé, v Eastbourne nestačila na Gasparjanovou

WTA EASTBOURNE - Kateřina Siniaková si v přípravě na Wimbledon, na kterém bude obhajovat 3. kolo ve dvouhře a titul ve čtyřhře, nepřipsala ani jednu výhru. Po nezdaru na Mallorce vypadla v 1. kole i v Eastbourne, kde dnes podlehla dvakrát 3-6 Rusce Margaritě Gasparjanové.

Vondroušová přehrála Strýcovou i potřetí a v Istanbulu si zahraje o druhý titul

WTA ISTANBUL - Markéta Vondroušová na antuce v Budapešti znovu potvrdila svou skvělou formu, když krajanku Barboru Strýcovou přehrála snadno 6-2 6-1 a ani ve třetím vzájemném střetnutí tak neztratila set. Ve svém třetím finále na okruhu WTA bude devatenáctiletá Češka usilovat o druhý titul proti neoblíbené soupeřce Chorvatce Petře Martičové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist