Bhupathi Mahesh

Bhupathi Mahesh

49
muž
Indie
Datum nar.:
7. 6. 1974
Výška:
185 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 245.
čtyřhra: - / 1.

Nadal ve finále s Federerem prohrál jen čtyři gamy a v Římě obhájil titul

Rafael Nadal ve finálovém duelu turnaje v Římě nedal Rogeru Federerovi šanci. Španělský tenista zvítězil už po hodině a osmi minutách 6-1 6-3. Titul ve čtyřhře získali bratři Bryanovi, kteří porazili 6-2 6-3 šestý nasazený pár Bhúpathí/Bopanna.

Španělé Granollers a López slaví životní úspěch, vyhráli Turnaj mistrů!

Španělé mají po 14 letech svého vítěze Turnaje mistrů. A hned dva najednou. Neslaví ale zásluhou Rafaela Nadala, letošní ročník soutěže deblistů totiž ovládli Marcel Granollers a Marc López. Šesté nasazené duo dosáhlo svého životního úspěchu po dnešní výhře nad indickou dvojicí Rohan Bopanna a Mahésh Bhúpathí, který tak prohrál i v pátém finále.

Štěpánek s Paesem do finále Turnaje mistrů nepostoupili

Český tenista Radek Štěpánek si před finále Davisova poháru o titul ve čtyřhře na Turnaji mistrů nezahraje. Spolu s Indem Leanderem Paesem dnes nevyužili mečbol a prohráli semifinále v Londýně s indickou dvojici Rohann Bopanna a Maheš Bhúpathí 6-4 1-6 a 10-12.

Djokovič odvrátil pět mečbolů a udolal Murrayho!

Andy Murray nevyužil ve finále v Šanghaji pět mečbolů a Novak Djokovič otočil zápas. Ve čtyřhře se po finálovém vítězství 6-7 6-3 a 10-5 raduje český reprezentant Radek Štěpánek se spoluhráčem Paesem.

První letošní titul z Paříže mají Indové Bhúpathí s Mirzaovou

FRENCH OPEN - První trofej z letošního Roland Garros míří zásluhou Sanii Mirzaové a Maheshe Bhúpatého do Indie. Ti ve finále porazili polsko-mexické duo Jansová-Ignaciková/Gonzalez a vyhráli druhý společný grandslam. Bhúpathí v den 38. narozenin získal už 8. titul v mixu.

Mirnyj s Nestorem vyřadili bratry Bryanovy. Ve finále je čekají Poláci

Překvapivé složení má finále deblistů na Turnaji mistrů. O to, že Američané Mike a Bob Bryanovi ke svým dvěma letošním grandslamovým triumfům další velký úspěch nepřidají, se postaral bělorusko-kanadský pár Mirnyj/Nestor. Ten se o titul utká s přemožiteli Indů Bhúpathího a Paese, Poláky Fyrstenbergem a Matkowskim.

Benešová: Melzer by vyhrál s kýmkoliv

Iveta Benešová je ráda, že přispěla k úspěchům českého tenisu v letošním Wimbledonu vítězstvím ve smíšené čtyřhře. Hlavní podíl na triumfu měl ale podle ní její rakouský partner Jürgen Melzer, se kterým hrála ve Wimbledonu poprvé.

Třetí titul pro Češku: Benešová vyhrála v mixu!

České tenistky odjíždějí z letošního Wimbledonu s třemi grandslamovými tituly. Po Petře Kvitové ve dvouhře a Květě Peschkeové ve čtyřhře uspěla i Iveta Benešová ve smíšené čtyřhře. S Rakušanem Jürgenem Melzerem porazila v dnešním finále indicko-ruský pár Bhúpathí/Vesninová 6-3 a 6-2.

Djokovič v Davis Cupu nenastoupí. Indové přišli o Bhupathího s Paesem

Srbský tenista Novak Djokovič nepomůže daviscupovému týmu v utkání úvodního kola Světové skupiny proti Indii. Strůjce loňského triumfu na svém webu uvedl, že se cítí vyčerpaný a duel v Novém Sadu se rozhodl vynechat. O své opory přišli i Indové, za které nenastoupí Bhupathí s Paesem.

Bratři Bryanovi v Melbourne vítězí už popáté a mají 10. grandslam

AUSTRALIAN OPEN MUŽI - Čtyřhru na Australian Open vyhráli popáté za posledních pět ler Američané Bob a Mike Bryanovi. Světové jedničky ve finále porazily indické duo Mahésh Bhúpathí a Leander Paes a získaly už jubilejní 10. grandslamový titul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist