Bonaventure Ysaline

Bonaventure Ysaline

29
žena
Belgie
Datum nar.:
29. 8. 1994
Výška:
178 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 483. / 81.
čtyřhra: 497. / 57.

Siniaková letos poprvé v hlavní soutěži proměnila mečbol a je po 5 měsících ve čtvrtfinále

WTA MÉRIDA - Kateřině Siniakové se po drobném zranění zápěstí daří. Na novém turnaji WTA 250 v mexické Méridě porazila 6-0 7-5 Belgičanku Ysalinu Bonaventureovou, letos poprvé v hlavní soutěži vyhrála po využití mečbolu a po pěti měsících postoupila do čtvrtfinále. V něm se čtvrtá nasazená Češka utká s Italkou Elisabettou Cocciarettovou.

Plíšková v Abú Zabí 'přejela' Bonaventureovou, postoupila i Krejčíková

WTA ABÚ ZABÍ - Karolína Plíšková vstoupila do turnaje WTA 500 v Abú Zabí jednoznačnou výhrou. Belgičanku Ysalinu Bonaventureovou, jež nahradila Garbiňe Muguruzaovou, smetla i díky pouhým osmi nevynuceným chybám za 47 minut hry. Úspěšně odstartovala také Barbora Krejčíková, která si poradila s Rumunkou Elenou-Gabrielou Ruseovou. Naopak Marie Bouzková neudržela vedení proti nasazené Beatriz Haddadové Maiaové.

Gauffová v Aucklandu pokračuje v dominanci. Koviničové povolila jen dva gamy a má na dosah třetí titul

WTA AUCKLAND - Cori Gauffová v novozélandském Aucklandu nadále potvrzuje roli největší favoritky a nasazené jedničky. Osmnáctiletá Američanka v semifinále za hodinu a čtvrt deklasovala Danku Koviničovou z Černé Hory a ani ve svém čtvrtém zápase na turnaji neztratila set. O třetí titul se světová sedmička utká s kvalifikantkou Rebekou Masárovou ze Španělska, jež je ve finále poprvé v kariéře.

Muchová čekání na semifinále neukončila. V Aucklandu podlehla Masárové

WTA AUCKLAND - Karolína Muchová v Aucklandu dvouleté čekání na semifinále neukončila. V boji o něj 26letá Češka podlehla ve dvou tie-breacích Španělce Rebece Masárové, která letos vyhrála už deset setů v řadě.

Nejcennější trofej pro Noskovou! 17letá Češka v Německu vyhrála turnaj ITF W100

ITF VERSMOLD - Linda Nosková ve finále antukového turnaje ITF W100 v německém Versmoldu přehrála snadno6-1 6-3 Belgičanku Ysalinu Bonaventureovou a získala šestý a dosud nejcennější titul. Díky němu se 17letá Češka výrazně přiblíží posunu do Top 100.

Nosková na turnaji ITF W100 ve Versmoldu postoupila do největšího finále

ITF VERSMOLD - Linda Nosková na antukovém turnaji ITF W100 v německém Versmoldu porazila 6-2 4-6 6-2 Maďarku Réku-Lucu Janiovou a postoupila do svého největšího finále. O celkově 6. titul a přiblížení se posunu do Top 100 si sedmnáctiletá Češka zahraje s Belgičankou Ysalinou Bonaventureovou.

Siniaková na Livesport Prague Open po odvráceném mečbolu zdolala Smitkovou. Ve čtvrtfinále vyzve Krejčíkovou

WTA PRAHA - Kateřina Siniaková včera ve druhém kole Livesport Prague Open proti Tereze Smitkové odvrátila mečbol a před dnešní dohrávkou jí chyběly tři míče k postupu. Nasazená pětka dohrávku zvládla a svou krajanku po více než dvou hodinách zdolala. Ve čtvrtfinále se premiérově utká s další krajankou a svou deblovou parťačkou Barborou Krejčíkovou, která zdolala Ysaline Bonaventureovou.

Keninová přerušila sérii tří porážek, Garciaová po 9 měsících vyhrála dvakrát po sobě

WTA LYON - Vítězka Australian Open Sofia Keninová po dvou nepovedených turnajích a sérii tří porážek konečně zvítězila. V hale v Lyonu si nejvýše nasazená Američanka poradila s Ruskou Djačenkovou.

Linec: Allertová prohrála už osm setů po sobě, Martincová v kvalifikacích poosmé v řadě vyhrála

WTA LINEC - Denisa Allertová skončila v kvalifikaci halového turnaje WTA v rakouském Linci hned v prvním kole. Česká čtvrtfinalistka z let 2015 a 2016 v něm prohrála jednoznačně s Belgičankou Ysalinou Bonaventureovou a v již čtvrtém zápase v řadě neuhrála ani set. Naopak Tereza Martincová prodloužila svou neporazitelnost v kvalifikacích už na osm utkání.

Plíšková po roce a půl nadělila kanára a v Bukurešti prolétla do čtvrtfinále

WTA BUKUREŠŤ - Kristýna Plíšková na antuce v Bukurešti smetla za necelou hodinu hry Belgičanku Ysalinu Bonaventureovou a bez ztráty setu postoupila do čtvrtfinále. O vyrovnání letošního maxima si sedmadvacetiletá Češka zahraje proti nasazené jedničce Lotyšce Sevastovové, nebo domácí Tigové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist