Bychkova Ekaterina

Bychkova Ekaterina

38
žena
Rusko
Datum nar.:
5. 6. 1985
Výška:
171 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 66.
čtyřhra: - / 106.

Deset procent tenistek je homosexuálních, tvrdí Byčkovová

Jekatěrina Byčkovová se rozpovídala o zákulisí okruhu WTA Tour. Bývalá ruská profesionální tenistka, která momentálně působí jako komentátorka, se svěřila ruské verzi televizní stanice Eurosport, že na ženském tenisovém okruhu jí nejvíce vadily lesbičky. Jednatřicetiletá Ruska tvrdí, že každá desátá tenistka je homosexuální.

Favoritky se v Taškentu trápily, ale postoupily

Trnitou cestu do čtvrtfinále dnes měly dvě největší favoritky turnaje v Taškentu. Nejvýše nasazená Alexandra Dulgheruová i domácí želízko v ohni Akgul Amanmuradová sice ztratily set, postup mezi nejlepších osm si ale ujít nenechaly.

Dementěvová v Malajsii start zvládla, dvojka Na Li končí

WTA KUALA LUMPUR - V Malajsii se tento týden koná premiérový ročník turnaje WTA International. První kolo úspěšně a bez problémů zvládla nejvýše nasazená Ruska Dementěvová, naopak dvojka Na Li z Číny už v Kuala Lumpuru dohrála.

Favoritky v Pattayi postupují, Zvonarevová si zahraje o finále

Největší favoritka turnaje v Pattayi Věra Zvonarevová prochází soutěží bez zaváhání. Obhájkyně titulu neztratila set ani proti Rakušance Bammerové a zítra si zahraje už o finále. V cestě jí stojí Jaroslava Švedovová, která si dnes rovněž bez ztráty setu poradila s Němkou Malekovou.

Byčkovová si měsíc nezahraje. Nenahlásila korupci

Pokutu 5.000 dolarů a měsíční zákaz hraní dostala ruská tenistka Jekatěrina Byčkovová. Čtyřiadvacetiletá hráčka neoznámila, že byla požádána, aby ovlivňovala zápasy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist