Canas Guillermo

Canas Guillermo

46
muž
Argentina
Datum nar.:
25. 11. 1977
Výška:
185 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 8.
čtyřhra: - / 55.

Roddick: Odesnik by měl zmizet z tenisu

Američan Wayne Odesnik teprve čeká na případný trest za nález ampulí s nepovolenými růstovými hormony. Pokud by záleželo na jeho krajanovi Andym Roddickovi, už by si tenis nezahrál. Pro něco takového tu není místo, zlobí se Roddick.

Caňas kvůli zdravotním problémům ukončil kariéru

Argentinec Guillermo Caňas ve 32 letech skončil s tenisem. Někdejší hráč světové desítky uvedl jako důvod přetrvávající problémy s pravým zápěstím, kvůli kterému chyběl na turnajích od loňského července.

Nejspíš skončím s tenisem, připustil Caňas

Je mu 32 let a současné 191. místo ve světovém žebříčku je hodně vzdálené od osmé příčky, na které byl před čtyřmi lety. Celou letošní sezonu se Argentinec Guillermo Caňas trápil a nyní oznámil, že zřejmě pověsí raketu na hřebík. Na devadesát procent nezačnu v roce 2010 hrát, řekl Caňas.

Granollers titul neobhájí, v Houstonu vypadl poslední z nasazených

Vrací se staré časy? Podle čtvrtfinálového složení turnaje v Houstonu by se mohlo zdát, že ano. Zatímco včera ze soutěže vypadl poslední z nasazených hráčů Marcel Granollers, ve hře o titul stále zůstávají tři bývalí hráči světové desítky - Tommy Haas, Guillermo Caňas a Lleyton Hewitt.

Propadák favoritů v Houstonu: Dohráli Blake i Fish

Pohromou pro domácí favority skončilo první kolo antukového turnaje v Houstonu. Hned v úvodu půlmilionového podniku vypadli dva nejvýše nasazení tenisté, Američané James Blake a Mardy Fish. Kvůli zraněnému koleni se pak z turnaje musel odhlásit Sam Querrey.

Querrey v Delray Beach vybojoval postup

ATP DELRAY BEACH - Druhý nasazený Sam Querrey vstoupil do turnaje na Floridě výhrou nad Guillermem Caňasem. Jednadvacetiletý domácí tenista, jenž obhajuje loňské semifinále, letos usiluje o své třetí čtvrtfinále v řadě.

V Buenos Aires vypadávali nasazení hráči

Dva bývalí vítězové turnaje v Buenos Aires se letos rozloučili s podnikem v argentinské metropoli už v prvním kole. Své úvodní zápasy nezvládli Gaston Gaudio a také čtvrtý nasazený Carlos Moya. Mimo hru je už i druhý nasazený Nicolas Almagro, který se postaral o největší překvapení úvodního kola.

Roddick vykročil za obhajobou titulu. Štěpánka čeká Guccione

ATP SAN JOSE - Trojnásobný vítěz halového podniku ATP v San Jose Andy Roddick postoupil do druhého kola. Šestadvacetiletý Američan porazil Švéda Ryderstedta ve dvou setech. Svého dalšího soupeře zná už Radek Štěpánek: o čtvrtfinále si zahraje s Australanem Guccionem.

Betfair: Caňasův zápas není podezřelý

Utkání mezi Guillermem Caňasem a Chorvatem Antoniem Veicem na turnaji v Záhřebu nenese známky korupčního chování. Podle australského listu Herald Sun to ve svém prohlášení oznámila společnost Betfair, která kvůli podezření ze zmanipulování zápasu předtím zastavila vyplácení sázek.

Gaudio se blýskl výhrou, obhájce Nalbandian zklamal

EXHIBICE COPA ARGENTINA - Poslední rok jsme o Gaudiovi příliš nezaslechli, v těchto dnech má však možnost získat sebevědomí na exhibici v Buenos Aires. V prvním zápase své fanoušky potěšil, když porazil Acasusa. Tím, kdo rozhodně nepotěšil, byl obhájce titulu David Nalbandian.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist