Cocciaretto Elisabetta

Cocciaretto Elisabetta

23
žena
Itálie
Datum nar.:
25. 1. 2001
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 54. / 29.
čtyřhra: 359. / 258.

Wozniacká prohrála s Kalininovou i v deštivém Charlestonu, Azarenková hladce vyhrála

WTA CHARLESTON - Ve středu se v deštěm dlouho bičovaném Charlestonu představily dvě bývalé světové jedničky a tenisové maminky. Zatímco bývalá šampionka Caroline Wozniacká (33) z Dánska nestačila na druhé akci po sobě na Ukrajinku Anhelinu Kalininovou (27), Běloruska Viktoria Azarenková (34) nedala šanci Italce Elisabettě Cocciarettové (23)..

Ósakaová i posedmé zvládla start v Miami a po pěti letech si zahraje se Svitolinovou

WTA MIAMI - Naomi Ósakaová (26) i posedmé v kariéře zvládla své zahajovací vystoupení na turnaji WTA 1000 v Miami. Letos japonská finalistka z roku 2022 odstartovala výhrou 6:3, 6:4 nad Italkou Elisabettou Cocciarettovou (23) a zajistila si souboj elitních tenistek vracejících se po mateřské pauze s Elinou Svitolinovou (29). Na Ukrajinku narazí již posedmé, ale poprvé od roku 2019.

Sabalenková po triumfu v Melbourne pohořela, v Dubaji padla s neoblíbenou Vekičovou

Aryna Sabalenková (25) bez ztráty jediného setu obhájila triumf na lednovém Australian Open, ovšem na tisícovce v Dubaji skončila hned po prvním zápase, ačkoli vedla o set a brejk. Bývalá světová jednička podlehla 7:6, 3:6, 0:6 Donně Vekičové (27) a se svou neoblíbenou soupeřkou si zhoršila vzájemnou bilanci na 2:6. Chorvatka, která dosáhla na svůj první skalp TOP 10 od června, si o své premiérové čtvrtfinále na podnicích WTA 1000 zahraje se Soranou Cirsteaovou (33).

Francouzky na úvod BJK Cupu nečekaně prohrály s Itálií, Kanaďanky porazily domácí Španělky

BJK CUP - Caroline Garciaová (30) letos nezískala ani jeden titul a chuť si možná nespraví ani na finálovém klání Poháru Billie Jean Kingové. Francie totiž nepotvrdila v úvodním zápase Skupiny D roli favorita proti Itálii a právě francouzská jednička byla u tohoto selhání. Po porážce Alizé Cornetové (33) s Martinou Trevisanovou (30) mohla srovnat skóre, jenže s Jasmine Paoliniovou (27) nakonec padla 6:7, 7:5, 4:6. Ve skupině C si první bod připsaly Kanaďanky, které díky debutantce Marině Stakusicové (18) a Leylah Fernandezové (21) skolily domácí Španělky.

Cocciarettová v Lausanne unikala z mečbolů a vyhrála i souboj o premiérový titul

WTA LAUSANNE - Elisabetta Cocciarettová (22) na druhý pokus uspěla ve finále turnaje WTA. Italská tenistka slaví premiérový titul na antuce ve švýcarském Lausanne po výhře nad francouzskou vrstevnicí Clarou Burelovou (22). V průběhu týdne přitom absolvovala čtyři tříseťáky a ve dvou z nich čelila mečbolům.

Nosková poprvé vyhrála zápas na trávě, Siniaková ukončila dlouhé čekání na výhru

WTA BAD HOMBURG - Linda Nosková (18) si na druhý pokus připsala výhru na travnatém kurtu. Na podniku WTA 250 v německém Bad Homburgu porazila 6:2, 7:5 letos se trápící Ukrajinku Katerynu Baindlovou (29) a postoupila do druhého kola. Uspěla také předloňská finalistka Kateřina Siniaková (27), jež přerušila sérii čtyř porážek a ukončila čtvrt roku dlouhé čekání na singlovou výhru. Obratem dokonaným kanárem vstoupila do přípravy na Wimbledon světová jednička Iga Šwiateková (22).

Plíšková po sedmi letech vypadla v 1. kole grandslamu. Z šesti Češek postoupila jen Vondroušová

FRENCH OPEN - Českým tenistkám se v pondělí na French Open nedařilo. Karolína Plíšková (31) poprvé od roku 2016 nezvládla vstup do grandslamu, Petra Kvitová (33) po třinácti letech neuspěla v úvodním kole na pařížské antuce. Dohrály i trápící se Linda Fruhvirtová (18), po zranění se vracející Kateřina Siniaková (27) a Tereza Martincová (28). Jako jediná uspěla bývalá finalistka Markéta Vondroušová (23).

Strýcová zahájila rozlučku porážkou v Madridu, Muchová a L. Fruhvirtová postoupily

WTA MADRID - Barbora Strýcová dnes absolvovala na 'tisícovce' v Madridu svůj první soutěžní zápas od Australian Open 2021 a po mateřské pauze, rozlučkové turné zahájila porážkou s Elisabettou Cocciarettovou. Vstup do turnaje naopak bez problémů zvládly Karolína Muchová, která si snadno poradila s bývalou světovou dvojkou Anett Kontaveitovou, i Linda Fruhvirtová, jež přehrála Američanku Katie Volynetsovou.

Jednička Garciaová v Monterrey nechybí ve čtvrtfinále. Šarífová přežila mečboly

WTA MONTERREY - Světová pětka Caroline Garciaová na podniku WTA 250 v mexickém Monterrey přehrála hladce 6-3 6-2 Španělku Nuriu Parrízasovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm si bývalá finalistka zahraje s Egypťankou Majar Šarífovou, jež v bitvě s

Siniaková v Mexiku dorazila Cocciarettovou kanárem a postoupila do semifinále

WTA MÉRIDA - Nejlepší deblistka světa Kateřina Siniaková v mexické Méridě porazila 6-1 5-7 6-0 Elisabettu Cocciarettovou a po třech kolech zůstala poslední nasazenou hráčkou v pavouku. O 8. singlové finále na turnajích WTA si zahraje s další Italkou Camilou Giorgiovou, která nadělila dva kanáry turnajové dvojce Sloane Stephensové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist