Coria Guillermo

Coria Guillermo

42
muž
Argentina
Datum nar.:
13. 1. 1982
Výška:
175 cm
Váha:
69 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 3.
čtyřhra: - / 183.

VIDEO: Mistr imitátor napodobuje Agassiho, Safina či Kuertena

Krátce po videu s dokonalým napodobováním devíti tenistů současnosti či nedávné minulosti zveřejnil Španěl Andres Carrasco další povedenou kompilaci imitací. Tentokrát se zaměřil na šest hráčů, kteří sice už pár let na profi okruhu nepůsobí, ale do paměti fanoušků se kromě úspěchů vryli také svým výrazným stylem hry, nezaměnitelnými pohyby, rituály či zvukovým doprovodem úderů.

Rios s Coriou sehrají unikátní exhibici v chilském dole

Nezvyklou tenisovou exhibici sehrají bývalé jihoamerické hvězdy Marcelo Rios a Guillermo Coria. Někdejší první hráč světa a bývalá trojka žebříčku se v březnu střetnou v největším měděném dole na světě v hloubce 1500 metrů.

Finalista French Open Coria ukončil kariéru

Bývalý finalista Roland Garros Argentinec Guillermo Coria skončil v 27 letech s tenisem. Někdejší třetí hráč světa nastupoval od roku 2006 jen sporadicky a o konci kariéry uvažoval už několik měsíců.

Coria: Jsem na dobré cestě

Před čtyřmi lety byl v Paříži ve finále a letos skončil na grandslamovém turnaji v prvním kole. Přesto není argentinský tenista Guillermo Coria smutný. Teď vím, že chci bojovat, řekl spokojeně po své porážce s Tommym Robredem.

Berdych smetl Smeetse, Minář končí

Tomáš Berdych zahájil letošní French Open ve velkém stylu. Český reprezentant postoupil do druhého kola poté, co ve svém úvodním utkání ztratil s Australanem Smeetsem jediný game. Ivu Minářovi se už tolik nevedlo: v zápase se Španělem Hernandezem sice vyhrál první set, v dalších třech už se ale radoval jeho soupeř.

Barletta: Vaněk postoupil, Eschauer porazil Coriu

Aktualizováno 25.03. 19:51 - Druhý den se na challengeru v italské Barlettě představil i jediný český zástupce. Jiří Vaněk narazil na Chorvata Igora Skugora a nezaváhal. Velký boj musel absolvovat nejvýše nasazený Rakušan Werner Eschauer, jenž o svém postupu s Argentincem Guillermem Coriou rozhodl až v závěru 3. setu.

Preview: Challenger v italské Barlettě

Tento týden začíná druhý turnaj série Masters v Miami, ale současně se hrají i dva challengery - v mexickém Leonu a na antuce v italském městě Barletta. Silné obsazení však na obou turnajích samozřejmě chybí. V Itálii plní roli nasazené jedničky Rakušan Werner Eschauer, loňský finalista, kterému v žebříčku patří až 84. příčka.

Preview: Coria - Volandri

Dlouhých devatenáct měsíců trvalo kdysi hvězdnému Guillermu Coriovi, než vyhrál zápas na okruhu ATP. Povedlo se mu to tento týden v prvním kole turnaje v brazilském Costa do Sauipe, kde porazil Itala Aldiho. Nyní čeká někdejšího krále antuky tvrdší oříšek: turnajová pětka Filippo Volandri.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist