Czink Melinda

Czink Melinda

41
žena
Maďarsko
Datum nar.:
22. 10. 1982
Výška:
178 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 37.
čtyřhra: - / 78.

Hlaváčková v Birminghamu znovu odstartovala výhrou

Andrea Hlaváčková opět potvrdila, že se jí na trávě v anglickém Birminghamu daří. Turnaj, na kterém loni i předloni postoupila mezi nejlepších šestnáct hráček, letos odstartovala dvousetovou výhrou nad Ruskou Pučkovovou a s Bojanou Jovanovskou si zahraje o třetí osmifinále v řadě.

Záhlavová-Strýcová udržela vítěznou sérii. Ve čtvrtfinále je i Šafářová

Barbora Záhlavová-Strýcová a Lucie Šafářová postoupily na turnaji ITF Sparta Prague Open už do čtvrtfinále. Strýcová na antuce v pražské Stromovce otočila utkání s Melindou Czinkovou a Maďarku porazila 1-6 6-4 a 6-3. Dál jde i obhájkyně titulu Lucie Šafářová.

Marrákeš: Hantuchová padla s Pučkovovou, Scheepersová první čtvrtfinalistkou

WTA MARRÁKEŠ - Program turnaje v Maroku dnes kromě dohrávky zápasů prvního kola nabídnul i první boje o čtvrtfinále. Svůj úvodní zápas odehrála Slovenka Daniela Hantuchová, která však po více jak třech hodinách podlehla Rusce Olze Pučkovové. Naopak úspěšné premiérové vystoupení na marocké antuce slavily Julia Putincevová či Italky Francesca Schiavoneová a Flavia Pennettaová. Už do čtvrtfinále se probojovala rozjetá Jihoafričanka Chanelle Scheepersová.

Premiéra v Shenzhenu: Su-Wei Hsieh i Robsonová potvrdily pozice favoritek

WTA SHENZHEN - V čínském Shenzhenu dnes odstartoval první ročník nově vzniklého turnaje WTA a nástrahy prvního kola zvládly obě nasazené tenistky, které mají za sebou svou dosud nejlepší sezonu.

Šarapovová se vrátila jistým výkonem. Těhotná nejsem a svatba nebude, informovala

US OPEN - Maria Šarapovová hladce postoupila do druhého kola US Open, když ve svém prvním zápasu od olympijského turnaje zdolala v New Yorku Maďarku Melindu Czinkovou. Po zápase uklidnila své fanoušky, že po virovém onemocnění je již zcela fit. Své první zápasy v New Yorku zvládly i Kim Clijstersová či Victoria Azarenková.

Cibulková v Carlsbadu nezaváhala, Jankovičová se trápila

WTA CARLSBAD - Dva zcela odlišné vstupy do turnaje v Carlsbadu měly dvě nasazené tenistky; zatímco Slovenka Dominika Cibulková postoupila do čtvrtfinále bez větších komplikací, Srbka Jelena Jankovičová se na výhru pořádně nadřela.

Zakopalová do 3. kola proti Schiavoneové, Kvitová smetla Baltachaovou

WIMBLEDON ženy - Klára Zakopalová je třetí rok po sobě ve 3. kole Wimbledonu. Česká tenistka dnes zvrátila vývoj utkání proti Bělorusce Govorcovové a o vyrovnání svého grandslamového maxima si zahraje s Francescou Schiavoneovou. Na Italku dnes nestačila Kristýna Plíšková. Suverénně zvládla své druhé vystoupení obhájkyně titulu Petra Kvitová.

Kvitová suverénně prošla do 3. kola. V něm je poprvé také Zakopalová

Stoprocentní úspěšnost mají dnes české tenistky na French Open. Do třetího kola grandslamového turnaje postoupily Petra Kvitová i Klára Zakopalová; čtvrtá nasazená Kvitová porazila mladší ze sester Radwaňských Urszulu hladce 6-1 6-3, Zakopalová ve třech setech zdolala Rusku Kirilenkovou a vylepšila si své maximum na Roland Garros.

Český souboj v Budapešti vyhrála Záhlavová-Strýcová

Klára Zakopalová v Budapešti neobhájí loňské semifinále. Turnajová čtyřka dnes v maďarské metropoli nestačila na svou krajanku Barboru Záhlavovou-Strýcovou, které podlehla dvakrát 3-6.

Češky ve Fesu: Cetkovská postupuje, Zakopalová nezvládla dohrávku

Už jen jedna česká tenistka bojuje v marockém Fesu o turnajový titul. Petra Cetkovská dnes potvrdila roli favoritky a po výhře nad Maďarkou Czinkovou postoupila do druhého kola. Hůř si vedla Klára Zakopalová v dohrávce včerejšího zápasu; proti Arantxe Rusové neproměnila tři mečboly a s turnajem se rozloučila.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist