Darderi Luciano

Darderi Luciano

22
muž
Itálie
Datum nar.:
14. 2. 2002
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 60. / 60.
čtyřhra: 238. / 104.

Shelton v Houstonu překonal antukové maximum, ke čtvrtfinále mu stačila jediná výhra

ATP HOUSTON - Nejvýše nasazený Američan Ben Shelton (21) na úvod domácího klání v Houstonu porazil 3:6, 6:4, 6:3 Belgičana Zizoua Bergse (24) a jediná výhra ho posunula do prvního čtvrtfinále turnaje ATP na antuce. Naopak ze hry venku je hned po úvodním vystoupení druhý nasazený Argentinec Francisco Cerúndolo (25), proti kterému si Ital Luciano Darderi (22) připsal životní skalp.

Jízda z kvalifikace až k trofeji. Darderi bere v Cordobě první titul kariéry

Luciano Darderi (21) se stal vítězem antukového turnaje kategorie ATP 250 v Cordobě, když ve finálovém utkání dvou argentinských kvalifikantů přehrl Facunda Bagnise (33) ve dvou setech 6:1 a 6:4. Darderi vyhrál svůj první titul kariéry a v žebříčku ATP se také v novém týdnu posune na 76. místo a poprvé se stane hráčem elitní stovky.

O titul v Cordobě se střetnou dva kvalifikanti. Bagnis i Darderi budou hrát o životní úspěch

Antukový turnaj v argentinské Cordobě má překvapivé finalisty, o titul si zahrají dva kvalifikanti. Domácí hráč Facundo Bagnis (33) v semifinále přehrál krajana Federica Coriu (31) ve dvou setech 6:3 a 7:5, poté Ital Luciano Darderi (21) udolal loňského vítěze Sebastiana Baeze (23) 6:1, 3:6 a 6:3.

Náročný start pro obhájce titulu. Báez v Córdobě odstartoval dvěma výhrami během jednoho dne

ATP CÓRDOBA - Sebastián Báez (23) zvládl náročný start na cestě za premiérovým obhájením titulu. Druhý nasazený Argentinec na domácí antuce v Córdobě v pátek musel odehrát dvě utkání, po ztrátě úvodního setu se ale rozehrál a postoupil do semifinále. V něm jsou i další dva domácí tenisté Federico Coria (31) a Facundo Bagnis (33), kvarteto nejlepších doplňuje italský mladík Luciano Darderi (21) posouvající své maximum na okruhu ATP.

Na Italu Darderim v Rumunsku skončil i nejvýše nasazený Lehečka

CHALLENGER JASI - Luciano Darderi na antukovém challengeru v rumunském Jasi vyřadil dva Čechy během dvou dnů. Po Svrčinovi zastavil i nasazenou jedničku Jiřího Lehečku, kterého ve čtvrtfinále zdolal 4-6 7-6 6-4.

Lehečka v Rumunsku postoupil do čtvrtfinále. Svrčina poslední míček v bitvě neuhrál

CHALLENGER JASI - Jiří Lehečka na antukovém challengeru v rumunském Jasi porazil lucky losera Andreje Čepeleva a po dvou měsících vyhrál dva zápasy po sobě. Ve čtvrtfinále nejvýše nasazený Čech narazí na Itala Luciana Darderiho, který po odvrácení mečbolu a více než třech hodinách boje udolal Dalibora Svrčinu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist