Davydenko Nikolay

Davydenko Nikolay

42
muž
Rusko
Datum nar.:
2. 6. 1981
Výška:
177 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 3.
čtyřhra: - / 31.

Končím, oznámil Davyděnko

Ruský tenista Nikolaj Davyděnko ukončil ve 33 letech svou profesionální kariéru. "Přemýšlel jsem o tom, kdy to oznámit, a ten čas teď přišel," uvedl bývalý třetí hráč světa a vítěz 21 turnajů.

Davyděnko s tenisem možná skončí. Vzal si čas na rozmyšlenou

Bývalý třetí hráč světa Nikolaj Davyděnko se za poslední rok dostal jen jednou za druhé kolo a špatné výsledky ho dohnaly až k myšlence ukončit kariéru. "Musím teď zvážit, jestli mám pokračovat, nebo ne. Ve Wimbledonu hrát určitě nebudu," oznámil dvaatřicetiletý Rus po včerejším vyřazení z 1. kola Roland Garros, po němž vypadne z Top 100.

Veselý pokořil další metu, poprvé si zahraje o semifinále

Jiří Veselý postoupil krátce před French Open poprvé v kariéře do čtvrtfinále turnaje ATP. Český hráč dnes v Düsseldorfu prošel mezi nejlepší osmičku po vítězství na bývalou světovou trojkou Nikolajem Davyděnkem. Dalším soupeřem Veselého bude bývalý osmý hráč světa Jürgen Melzer.

Veselý si o první čtvrtfinále zahraje s Davyděnkem

ATP DÜSSELDORF - Jiří Veselý si o první čtvrtfinále na okruhu ATP zahraje s bývalou světovou trojkou Nikolajem Davyděnkem. Ruský tenista dnes na antuce v Düsseldorfu porazil hladce ve dvou setech Dudiho Selu z Izraele a připsal si první výhru po více než dvou měsících.

Delbonis v Mnichově vyřadil dvojnásobného vítěze Davyděnka

ATP MNICHOV - Argentinec Federico Delbonis dnes na antuce v Mnichově vyřadil dvojnásobného šampiona Nikolaje Davyděnka poté, co nečelil žádnému brejkbolu. Tříleté čekání na antukovou výhru neukončil ani v Bavorsku Chorvat Ivo Karlovič.

Marseille: Hájek kvůli zranění kolena vzdal, Tsonga a Gasquet nezaváhali

Pro Jana Hájka skončil halový turnaj v Marseille už během prvního setu. Český tenista ve Francii nedohrál zápas prvního kola proti Berankisovi, kterému vzdal kvůli zranění kolena. Naopak nezaváhali oba domácí favorité Gasquet ani Tsonga, kteří postoupili už do čtvrtfinále.

Jedna výhra a Berdych je v Pekingu už ve čtvrtfinále. Rosola porazil Djokovič za necelou hodinu

Tomáš Berdych se dokázal rychle vzpamatovat z prohraného finále v Bangkoku a dva dny poté vyhrál v Pekingu svůj úvodní zápas, když Španěla Andújara porazil 6-4 6-1. Po dnešku má navíc už jisté čtvrtfinále, neboť jeho příští soupeř Davyděnko z turnaje odstoupil. Hůř dnes dopadl Lukáš Rosol, kterého první hráč světového žebříčku Novak Djokovič vyprovodil s 'kanárem'.

Pospisil v Malajsii otočil zápas s Haneskem, Davyděnko nestačil na Cuevase

ATP KUALA LUMPUR - Loni si v Kuala Lumpuru zahrál poprvé ve čtvrtfinále a letos si o něj Vasek Pospisil zahraje znovu. Kanadský tenista dnes začal úspěšným obratem proti Haneskovi. Z turnaje už vypadl bývalý šampion Nikolaj Davyděnko.

Kanadský sen pokračuje: O finále si v Montrealu zahrají Pospisil a Raonic

ATP MONTREAL - 44 let se do semifinále Rogers Cupu nedostal žádný Kanaďan, tento týden v Montrealu se to však podařilo hned dvěma domácím zástupcům. Navíc jeden má i jistotu postupu do finále: ve vzájemném zápase si o něj zahrají Vasek Pospisil a Milos Raonic.

Na Pospisilovi si vylámal zuby i Berdych

ATP MONTREAL - Katem českých tenistů na turnaji Masters 1000 v Montrealu se stal domácí hráč s českými kořeny Vasek Pospisil. Třiadvacetiletý Kanaďan den po Radku Štěpánkovi vyřadil po velmi dobré výkonu i světovou šestku Tomáše Berdycha, proti kterému zaznamenal premiérový skalp hráče Top 10.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist