Dellacqua Casey

Dellacqua Casey

39
žena
Austrálie
Datum nar.:
11. 2. 1985
Výška:
165 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 26.
čtyřhra: - / 3.

Dellacquaová ve 33 letech ukončila kariéru

Casey Dellacquaovou už na kurtech neuvidíme. Třiatřicetiletá rodačka z australského Perthu dnes na sociálních sítích oznámila, že končí kariéru profesionální tenistky, aby mohla trávit více času se svou rodinou.

Šafářová má pátý grandslamový titul! S Mattekovou v Paříži jasně ovládly finále

Lucie Šafářová vyhrála čtyřhru na letošním French Open a získala svou celkově pátou grandslamovou trofej. Česká tenistka a Američanka Bethanie Matteková-Sandsová potvrdily roli největších favoritek turnaje i ve finále, v němž dnes porazily nenasazenou australskou dvojici Bartyová/Dellacquaová suverénně 6-2 a 6-1.

Šafářová s Mattekovou jsou ve finále French Open, Hradecká se Siniakovou v semifinále neuspěly

FRENCH OPEN - Lucie Šafářová je na French Open ve finále čtyřhry. S Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou porazily v pařížském semifinále dosud suverénní tchajwansko-švýcarský pár Yung Jan Chan a Martina Hingisová a budou usilovat o třetí grandslamový titul za sebou. Ve finále narazí na přemožitelky českého páru Hradecká Siniaková Australanky Ashleigh Bartyovou a Casey DellAcquaovou.

Od kriketu zpět k tenisu. Bartyová slaví premiérový titul a posun do Top 100

WTA KUALA LUMPUR - Ashleigh Bartyová se necelý rok po obnovení tenisové kariéry dočkala prvního titulu na okruhu WTA. Dvacetiletá Australanka, jež téměř dva roky nehrála a věnovala se kriketu, slaví v malajsijském Kuala Lumpur, když ve finále porazila Japonku Nao Hibinovou. Trofej navíc může přidat i ve čtyřhře s krajankou Case Dellacquaovou.

Dellacquaovou stále trápí příznaky po otřesu mozku. Přijde o Hopman Cup i Australian Open

Casey Dellacquaová se odhlásila z Hopman Cupu, Sydney i z Australian Open. Australskou tenistku stále limitují následky otřesu mozku, který utrpěla před dvěma měsíci po pádu na turnaji v Pekingu.

Serena se vrátí na kurty na Hopman Cupu. Je ve skupině s Čechy

Světová jednička Serena Williamsová, která po zklamání na US Open předčasně ukončila letošní sezonu, zahájí příští rok na Hopman Cupu. V soutěži smíšených dvojic si americká hvězda zahraje s Jackem Sockem ve skupině A i proti českému páru Lucie Šafářová a Jiří Veselý.

Češi znovu nebudou chybět na Hopman Cupu. Hrát budou Šafářová s Veselým

Český tenis bude mít třetím rokem v řadě své zástupce na Hopmanově poháru. Tradiční soutěž smíšených párů v australském Petrhu budou v lednu hrát Jiří Veselý a Lucie Šafářová, kteří budou ve skupině soupeřit s Američany, Ukrajinci a jednou ze dvou australských dvojic.

Hingisová s Mirzaovou vyhrály po Wimbledonu i US Open

US OPEN - Martina Hingisová a Sania Mirzaová na US Open potvrdily pozici současných nejlepších deblistek světa. Švýcarsko-indický pár v New Yorku navázal na triumf z Wimbledonu, když ve finále porazil 6-3 6-3 australsko-kazašskou dvojici Casey Dellacquaová a Jaroslava Švedovová.

Kvitová se zasekla. Podlehla Jankovičové a wimbledonský titul neobhájí. Neuspěla ani Plíšková

WIMBLEDON - Petra Kvitová ve Wimbledonu prohrála dobře rozehraný zápas 3. kola s Jelenou Jankovičovou a neobhájí tak loňský titul. Ve světovém žebříčku klesne minimálně o dvě příčky. Pět neproměněných setbolů dnes mrzelo Kristýnu Plíškovou, která se se svým nejlepším grandslamem rozloučila po porážce s Rumunkou Niculescuovou.

Plíšková postoupila v Eastbourne do osmifinále, Šafářová a Strýcová vypadly

Karolíně Plíškové vyšel vstup do generálky na nadcházející Wimbledon. Česká tenistka dnes navázala na vydařené vystoupení v Birminghamu, kde minulý týden došla až do finále, a v Eastbourne na úvod porazila Australanku Dellacquaovou 6-4 a 7-5. Zůstala posledn Češkou v soutěži, neboť Lucie Šafářová podlehla Cibulkové a Barbora Strýcová neproměnila mečboly proti Erraniové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist