Dellien Hugo

Dellien Hugo

30
muž
Bolívie
Datum nar.:
16. 6. 1993
Výška:
180 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 173. / 64.
čtyřhra: 305. / 111.

Alcaraz si znovu po týdnu poradil s Lajovičem, v semifinále v Riu je i Norrie

ATP RIO DE JANEIRO - Na jihoamerický antukách se znovu po týdnu schyluje k finálovému souboji Carlose Alcaraze s Cameronem Norriem. Španělský mladík si ve čtvrtfinále poradil se Srbem Dušanem Lajovičem, druhý nasazený Brit otočil utkání s Hugem Dellienem z Bolívie.

Coria si na domácí antuce v Córdobě zahraje o první titul. Ve finále narazí na krajana Báeze

ATP CÓRDOBA - Do finále turnaje ATP 250 v argentinské Córdobě postoupili stejně jako při premiéře v roce 2019 dva domácí tenisté. Federico Coria v semifinále vyřadil loňského šampiona Španěla Alberta Ramose, zajistil si premiérový posun do Top 50 a zahraje si o svůj první titul. Jeho soupeřem bude Sebastián Báez, který v předchozích sedmi měsících prohrál 17 z 18 zápasů.

Na Roland Garros skončili v 1. kole Džabúrová, Muguruzaová či Thiem

FRENCH OPEN - Hned první zápasy úvodního dne grandslamového Roland Garros přinesly několik překvapení. V podmračeném dni i s drobnými kapkami se v prvním kole rozplynuly naděje v životní formě hrající Ons Džabúrové z Tuniska i bývalé španělské šampionky Garbiñe Muguruzaové. Ani na dříve oblíbené pařížské antuce neskončilo trápení dvojnásobného finalisty turnaje Rakušana Dominica Thiema.

Veselý v Estorilu skončil v prvním kole, Thiem nestačil ani na Bonziho

ATP ESTORIL - Jiří Veselý nezvládl svou premiéru na antukovém turnaji ATP 250 v Estorilu a stejně jako na předchozí akci v Marrákeši vypadl v prvním kole. V Portugalsku český tenista prohrál s bolívijským kvalifikantem Hugem Dellienem. Ani ve třetím zápase po devítiměsíční pauze se nedočkal bývalý třetí hráč světa Dominic Thiem.

Kolář neudržel vedení 3-0 a na challengeru v Bolívii skončil ve druhém kole

CHALLENGER SANTA CRUZ - Zdeněk Kolář skončil na antukovém challengeru v bolívijském Santa Cruz ve druhém kole. 25letý Čech nečekaně nestačil na hráče z páté světové stovky Peruánce Nicolase Alvareze, kterému podlehl 7-6 3-6 4-6.

Čilič na olympiádě vyhrál nevídanou divočinu s brazilským outsiderem. Djokovič nezaváhal

OH TOKIO - Měl to být snadný vstup do turnaje, místo toho Marin Čilič na olympiádě v Tokiu svedl vyčerpávající bitvu s brazilským outsiderem Joaem Menezesem. Ztratil vedení 5-0 a musel čelit mečbolu, aby nakonec sám proměnil až 11. šanci na ukončení zápasu. Bez problémů naopak odstartoval největší favorit na zlato Srb Novak Djokovič.

Kopřiva na challengeru v Římě prošel kvalifikací a v 1. kole má dobře rozehraný zápas proti favoritovi

ATP CHALLENGER ŘÍM - Vít Kopřiva na druhém antukovém challengeru po sobě zvládl dvoukolovou kvalifikaci. Třiadvacetiletý český tenista v Římě v přímém souboji o hlavní soutěž přehrál Alexeje Vatutina a o pár hodin později výborně rozehrál i zápas úvodního kola proti druhému nasazenému Hugu Dellienovi, ve druhém setu ho však přibrzdil déšť a dorazit favorita se tak pokusí až ve středu.

Garín vzdal čtvrtfinále na domácí půdě v Santiagu a přišel o antukovou neporazitelnost

ATP SANTIAGO - Až z 11. letošního zápasu na antuce neodešel Cristian Garín jako vítěz. Ve čtvrtfinále domácího turnaje ATP v Santiagu nejvýše nasazený Chilan vzdal kvůli zranění levé nohy po prohraném prvním setu Thiagu Seybothovi. Devatenáctiletý Brazilec se ve svém prvním semifinále utká s Argentincem Renzem Olivem, jenž tento týden předvedl už třetí obrat a vyrovnal své maximum.

Nadal úspěšně zahájil útok na Federerův rekord. Na úvod Australian Open ztratil jen pět her

AUSTRALIAN OPEN - Rafael Nadal v Melbourne zahájil útok na vyrovnání rekordu Rogera Federera v počtu grandslamových trofejí hladkým vítězstvím nad Hugem Dellienem. Majitele 19 grandslamových titulů, šampiona ročníku 2009 a loňského finalistu v souboji o postup do třetího kola vyzve Federico Delbonis, nebo Joao Sousa.

Zverev v Ženevě začal nejhladší výhrou v sezoně. Dimitrov zůstává v krizi

ATP ŽENEVA - Alexander Zverev na antuce v Ženevě zkouší najít herní pohodu před Roland Garros a začal s tím dobře. V úvodním zápase smetl Lotyše Ernestse Gulise, proti kterému si připsal nejhladší letošní výhru. Naopak už potřetí v řadě vypadl v prvním kole svěřenec Radka Štěpánka Bulhar Grigor Dimitrov.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist