Falconi Irina

Falconi Irina

33
žena
USA
Datum nar.:
4. 5. 1990
Výška:
163 cm
Váha:
61 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 63.
čtyřhra: - / 71.

Martincová v Kolumbii prohrála s domácí hráčkou páté světové stovky

WTA BOGOTÁ - Tereza Martincová se první letošní výhry v hlavní soutěži turnaje WTA nedočkala ani na třetí pokus. V kolumbijské Bogotě ve svém prvním zápase sezony na antuce podlehla domácí tenistce z páté světové stovky Marii Herazové.

Světová jednička Kerberová v prvním kole nezaváhala

WIMBLEDON - Světová jednička Angelique Kerberová na úvod letošního ročníku Wimbledonu nezaváhala. Loňská finalistka na centrálním dvorci v prvním kole porazila dvakrát 6-4 americkou kvalifikantku Irinu Falconiovou. Její další soupeřkou bude Kirsten Flipkensová.

Šafářová si zahraje čtvrtfinále. Allertová a Štefková končí v prvním kole

WTA BUDAPEŠŤ - Špatná forma Denisy Allertové pokračuje. Česká tenistka letos nezvládla už čtvrtý úvodní zápas na turnaji z pěti. V maďarské Budapešti podlehla v třísetové bitvě 7-6 3-6 4-6 Irině Chromačevové. Podobně dopadla i Barbora Štefková, jež nenavázala na úspěšnou kvalifikaci a prohrála 6-4 5-7 4-6 s Irinou Falconiovou. Uspěla naopak Lucie Šafářová, která smetla 6-2 6-1 Su-Wei Hsieh.

Štefková v Budapešti prolétla kvalifikací. Smitková si hlavní soutěž nezahraje

WTA BUDAPEŠŤ - Barbora Štefková na turnaji WTA v Budapešti prolétla kvalifikací. V závěrečném kole jasně přehrála 6-2 6-3 čtvrtou nasazenou Marynu Zaněvskou z Belgie a postoupila do hlavní soutěže, kde doplní Lucii Šafářovou a Denisu Allertovou. Končí naopak Tereza Smitková, jež nestačila 3-6 4-6 na Isabellu Šinikovovou z Bulharska.

Nasazené tenistky v Norimberku propadly. Dohrála i jednička Vinciová

Roberta Vinciová neobhájí v Norimberku loňské finále. Jednička v pavouku dnes nestačila na Nizozemku Bertensovou a s generálkou na French Open se rozloučila už ve 2. kole. Stejně dopadly v Německu i další čtyři nasazené hráčky.

Falconiová a Solerová se v Bogotě utkají o svůj první titul

WTA BÓGOTA - Američanka ekvádorského původu Irina Falconiová na antuce v kolumbijské Bogotě vyřadila bývalou šampionku Laru Arruabarrenaovou a poprvé v kariéře postoupila do finále turnaje WTA ve dvouhře. Narazí v něm na další Španělku Silvii Solerovou, která bude rovněž usilovat o svou první singlovou trofej.

Arruabarrenaová v Bógotě prosvištěla do semifinále

WTA BÓGOTA - Lara Arruabarenaová doslova prolétla do semifinále antukového turnaje v Bógotě. Bývalá španělská šampionka prohrála ve třech zápasech pouhých pět gamů, když ve čtvrtfinále smetla Američanku Vickeryovou. Zbylé tři semifinalistky v Kolumbii usilují o první trofej z turnaje WTA ve dvouhře.

Svitolinová v Bógotě neproměnila pět mečbolů proti Panovové

WTA BÓGOTA - Jeden z nejhůře obsazených turnajů WTA v historii přišel hned v 1. kole o svou největší hvězdu. Ukrajinka Jelina Svitolinová ve svém prvním letošním zápase na antuce neproměnila pět mečbolů a s Ruskou Alexandrou Panovovou prohrála ve třech setech.

Hradecká, Giorgiová a Falconiová se odhlásily z Istanbulu. Bojí se terorismu

Lucie Hradecká a nejméně dvě další tenistky odřekly kvůli obavám o bezpečnost svou účast na turnaji WTA v Istanbulu, který začne 18. dubna. Stejně jako třicetiletá Češka se podle tureckého deníku Hürriyet rozhodly Italka Camila Giorgiová a Američanka Irina Falconiová.

Kvitová v Miami začala snadnou výhru, Šafářová opět neuhrála set

WTA MIAMI - Petra Kvitová na úvod turnaje v Miami porazila hladce 2-0 na sety domácí Irinu Falconovou a připsala si šestou letošní výhru. Naopak Lucie Šafářová po nemoci ještě nevyhrála, dnes prohrála s Belgičankou Wickmayerovou a ani v třetím letošním zápase neuhrála set.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist