Giron Marcos

Giron Marcos

30
muž
USA
Datum nar.:
24. 7. 1993
Výška:
180 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 51. / 44.
čtyřhra: 344. / 70.

Paul se stal vítězem Dallas Open a má druhý titul v kariéře

Američan Tommy Paul (26) se stal vítězem třetího ročníku turnaje Dallas Open, když ve finále porazil krajana Marcose Girona (30) ve třech setech 7:6, 5:7 a 6:3. Pro Paula je triumf v Dallasu druhým turnajovým vítězstvím na okruhu ATP, naopak Giron na svůj první titul dál čeká.

Dallas uvidí americké finále. Paul se pokusí vyhrát svůj druhý titul, Giron první

Američan Tommy Paul (26) přehrál na turnaji Dallas Open krajana Bena Sheltona (21) ve dvou setech hladce 6:2 a 6:4 a v neděli se bude pokoušet získat svůj druhý titul na okruhu ATP. Jeho finálovým soupeřem bude další Američan Marcos Giron (30), který smetl Francouze Adriana Mannarina (35) ve dvou setech 6:1 a 6:3.

V semifinále v Dallasu opět nechybí tři Američané. Jednička Tiafoe mezi nimi není

ATP DALLAS - V texaském Dallasu se letos koná třetí ročník halového turnaje ATP 250 a v semifinále jsou i tentokrát minimálně tři domácí zástupci. Mezi kvarteto nejlepších se ale překvapivě nevešel nejvýše nasazený Frances Tiafoe, který nestačil na oblíbeného soka Marcose Girona. O finále si zahrají také Ben Shelton, Tommy Paul a Francouz Adrian Mannarino.

Močizuki čekal na první výhru 12 zápasů, doma v Tokiu vyhrál i potřetí a je v semifinále

ATP TOKIO - Bývalý nejlepší junior světa Šintaro Močizuki prožívá na domácím turnaji ATP 500 v Tokiu tenisovou pohádku. Dvacetiletý Japonec se tento týden až na 12. pokus dočkal své první výhry na okruhu ATP (včetně Davis Cupu) a rovnou si naskočil na vítěznou vlnu. Vítěz chlapeckého Wimbledonu 2019 den po senzačním skalpu světové desítky Taylora Fritze udolal Australana Alexeie Popyrina, vyhrál potřetí v řadě a postoupil do semifinále. V něm na něj čeká Aslan Karacev.

Po triumfu na Masters zklamání. Hurkacz hraje o Turnaj mistrů, v Tokiu ale body nezískal

ATP TOKIO - Hubert Hurkacz (26) tři dny po triumfu v Šanghaji a zisku druhé trofeje z turnajů Masters nezvládl vstup do podniku ATP 500 v Tokiu, když znovu po týdnu nedokázal najít recept na Číňana Zhizhen Zhanga (27). Polský tenista v japonské metropoli neudržel vedení 6:3, 3:1 a komplikuje si boj o druhý start na Turnaji mistrů. Připomněl se Kanaďan Félix Auger-Aliassime (23), jenž po dlouhých sedmi měsících dokázal vyhrát dva zápasy po sobě.

Na druhý pokus. Medveděv a po boji i Tsitsipas v Halle slaví první letošní výhru na trávě

ATP HALLE - Stefanos Tsitsipas a Daniil Medveděv po týdnu složili úspěšný reparát o první letošní výhru na trávě. Oba uspěli krátce po sobě v německém Halle, Řek nejprve po třísetovém boji zdolal Francouze Grégoirea Barrérého a Medveděv si následně poradil s Američanem Marcosem Gironem.

Lehečka slaví první výhru na trávě. Ve Stuttgartu oplatil Gironovi porážku z French Open

Jiří Lehečka (21) se na čtvrtý pokus dočkal svého premiérového vítězství na nejrychlejším povrchu. Nejlepší Čech v žebříčku ATP ztratil úvodní sadu, ale pak už dominoval a po setech 4:6, 6:3, 6:4 oplatil Marcosovi Gironovi (29) nedávnou porážku z antukového French Open. O čtvrtfinále se utká s nasazenou trojkou a dalším americkým zástupcem Francesem Tiafoem (25).

Lehečka ve druhém kole propadl. S Gironem neuhrál ani set

FRENCH OPEN - Jiří Lehečka v Paříži na svou premiérovou výhru na Roland Garros nenavázal. Ve druhém kole poslední český zástupce ve dvouhře mužů podlehl po nepovedeném výkonu plném chyb 2:6, 3:6, 2:6 naopak skvěle hrajícímu Američanu Marcosi Gironovi.

Lehečka vydřel první výhru na French Open! Struffa udolal v pěti setech

FRENCH OPEN - Jiří Lehečka dal zapomenout na špatné výkony z posledních týdnů a na druhý pokus si připsal vítězný vstup do French Open. Do letošního ročníku antukového grandslamu vstoupil český mladík cenným skalpem ve formě hrajícího Němce Jana-Lennarda Struffa, kterého zdolal po velmi dobrém výkonu a pětisetové bitvě 7:5, 1:6, 6:3, 3:6, 6:1. Ve druhém kole narazí na Američana Marcose Girona.

Ruud v Ženevě vykročil za hattrickem, Fritz za prvním finále na antuce

ATP ŽENEVA - Casper Ruud zvládl na antukovém turnaji ATP 250 v Ženevě i svůj 9. zápas. Norský vítěz posledních dvou ročníků odstartoval letošní generálku na French Open výhrou 6:3, 7:5 nad Američanem Jeffreym Wolfem. Ve čtvrtfinále nechybí ani nasazená dvojka Taylor Fritz, který zahájil útok na první antukové finále obratem proti krajanu Marcosi Gironovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist