Golovin Tatiana

Golovin Tatiana

36
žena
Francie
Datum nar.:
25. 1. 1988
Výška:
175 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 12.
čtyřhra: - / 92.

Konec tradice a revoluční změna dress codu? Ženy by mohly ve Wimbledonu hrát v barevném spodním prádle

Očekává se, že vedení Wimbledonu změní jedno ze svých dlouholetých pravidel, které i ženám nařizuje nosit nejen čistě bílé oblečení, ale také spodní prádlo stejné barvy. Informaci jako první přinesl britský list Daily Mail, podle nějž organizátoři nejslavnějšího tenisového turnaje světa změnu ohlásí včas před startem následujícího ročníku.

Tenisové krásky zapózovaly v plavkách

Slovenka Daniela Hantuchová a další dvě tenisové krásky Maria Kirilenková z Ruska a Tatiana Golovinová z Francie se převtělily do rolí modelek a zapózovaly pro populární plavkové vydání amerického časopisu Sports Illustrated. Trojice plavovlásek předvedla své půvaby během pětidenního fotografování na plážích v Dominikánské republice.

Šafářovou na úvod čeká Estonka Aniová

Soupeřkou české tenistky Lucie Šafářové v prvním kole olympijského turnaje bude Maret Aniová. Šestadvacetiletá Estonka v pavouku nahradila Francouzku Tatianu Golovinovou, která se odhlásila kvůli bolestem zad.

Golovinová se odhlásila, Šafářová čeká na jméno náhradnice

OH PEKING - Česká tenistka Lucie Šafářová se v prvním kole olympijského turnaje neutká s Tatianou Golovinovou, ale s náhradnicí. Francouzská tenistka se totiž kvůli bolesti zad účasti v Pekingu vzdala. Šafářovou tak potkal stejný osud jako jejího přítele Tomáš Berdycha. Ten už nové jméno soupeře zná.

Vaidišová v Pekingu zahájí proti Cornetové

Nejlepší českou tenistku Nicole Vaidišovou v prvním kole olympijského turnaje čeká utkání s patnáctou nasazenou Alize Cornetovou z Francie. Těžké soupeřky čekají v případném druhém kole na Benešovou a Šafářovou.

Preview: Turnaj WTA v Berlíně

Po více než měsíční pauze se nejlepší česká tenistka Nicole Vaidišová vrací na okruh WTA. Její první antukový turnaj sezony se jí v Berlíně pokusí znepříjemnit Argentinka Dulková, čerstvá vítězka z marockého Fezu.

Golovinová musí na operaci

Několik týdnů si nezahraje tenis třináctá hráčka světa Tatiana Golovinová. Francouzka se musí podrobit operaci, při které jí lékaři vyjmou cystu z kyčle.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist