Gonzalez Maximo

Gonzalez Maximo

40
muž
Argentina
Datum nar.:
20. 7. 1983
Výška:
175 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 58.
čtyřhra: 16. / 10.

Češi v Argentině prohráli jasně 0-4, finálový turnaj Davis Cupu si nezahrají

DAVIS CUP - Čeští tenisté si letos v Davisově poháru finálový turnaj nezahrají. V kvalifikaci nezískali proti favorizované Argentině na antuce v Buenos Aires ani bod a prohráli 0-4 na zápasy. Svěřence kapitána Jaroslava Navrátila tak letos čeká 16. a 17. září zápas nižší Světové skupiny I, z kterého vítěz postoupí do kvalifikace pro finálový turnaj v roce 2023.

Rusové přežili tři mečboly, vyřadili Srbsko a čeká je Kanada. Dalšími semifinalisty jsou Britové a domácí Španělé

DAVIS CUP - Karen Chačanov s Andrejem Rubljovem v rozhodující čtyřhře na finálovém turnaji Davisova poháru v Madridu proti Srbům Novakovi Djokovičovi a Viktorovi Troickému odvrátili tři mečboly a po těsném vítězství poslali svůj tým do semifinále. V něm se Rusové utkají s Kanadou. Již po dvouhrách slavili postup do semifinále Britové, o finále se poperou s domácím Španělskem.

Jebavý s Argentincem Moltenim vyhráli čtyřhru v Córdobě!

ATP CÓRDOBA - Roman Jebavý slaví čtvrtý deblový titul. Společně s Argentincem Andrésem Moltenim ovládli antuku v Córdobě, když ve finále porazili nejvýše nasazený argentinský pár Maximo González a Horacio Zeballos.

Pavlásek si v Kitzbühelu připsal druhou výhru na turnaji ATP, Rosol končí v 1. kole

Adam Pavlásek si na turnaji v rakouském Kitzbühelu připsal svou druhou výhru v hlavní soutěži podniku ATP. Jednadvacetiletý český tenista dnes porazil 6-3 6-4 Argentince Maxima Gonzáleze a postoupil podruhé v kariéře do druhého kola. Turnajová pětka Lukáš Rosol naopak nepotvrdil roli favorita a s Gruzíncem Nikolozem Basilašvilim prohrál 4-6 6-7.

Kohlschreiber v Hamburku vybojoval další výhru a postoupil do čtvrtfinále

Philipp Kohlschreiber vydřel na domácím podniku v Hamburku další vítězství. Nejvýše nasazený hráč turnaje zdolal v osmifinále Argentince Nicolase Kickera 4-6 6-1 6-2, připsal si už druhou třísetovou výhru a postoupil do čtvrtfinále. V něm domácího favorita vyzve další Argentinec Renzo Olivo.

Rosol s Albotem jsou v Paříži ve čtvrtfinále čtyřhry

Lukáš Rosol a Radu Albot dnes na pařížské antuce vydřeli vítězství nad párem Maximo González/Andre Sa, které zdolali 2-6 7-6 7-5 i přesto, že v závěrečném setu prohrávali už 2-5. Rosol s Albotem si tak díky dnešnímu postupu zahrají na French Open o postup do semifinále.

Argentincům se v Buenos Aires dařilo. Snadno postoupili Mónaco i Mayer

ATP BUENOS AIRES - Juan Mónaco vstoupil do domácího turnaje v Buenos Aires hladkou výhrou nad kamarádem Maximem Gonzálezem. Pouhý jeden game prohrál ve svém úvodním zápase další Argentinec Leonardo Mayer.

Kližan se letos už podruhé zachránil z mečbolů, obhájce Delbonis v Sao Paulu dohrál

ATP SAO PAULO - Martin Kližan si na antuce v Sao Paulu připsal pátou letošní výhru a z toho už druhou po odvrácení mečbolů. V Brazílii měl na mále proti domácímu Belluccimu, kterého zdoall 7-5 ve třetím setu. Prvním kolem naopak neprošel obhájce titulu Federico Delbonis z Argentiny.

Sao Paulo: V semifinále jsou Bolelli, Schwartzman a překvapivě i Estrella a Clezar

CHALLENGER SAO PAULO - Finále challengerů v Sao Paulu má své semifinalisty. Ze skupin postoupili Ital Simone Bolelli a Argentinec Diego Sebastian Schwartzman, které trochu překvapivě doplnili Victor Estrella z Dominikánské republiky a domácí Guilherme Clezar.

Domácí Thiem a rozjetý Goffin si v Kitzbühelu zahrají poprvé ve finále

ATP KITZBÜHEL - O titul z antukového turnaje v Kitzbühelu si zahrají domácí Dominic Thiem a David Goffin, které čeká premiérové finále na okruhu ATP. Talentovaný Rakušan dnes vyřadil hned dva bývalé šampiony, Belgičan zase prodloužil svou neporazitelnost už na 19 zápasů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist