Govortsova Olga

Govortsova Olga

35
žena
Bělorusko
Datum nar.:
23. 8. 1988
Výška:
182 cm
Váha:
67 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 35.
čtyřhra: - / 24.

Svitolinová si v Monterrey poradila s Govorcovovou, nezaváhala ani dvojka Kontaová

WTA MONTERREY - Světová sedmička Elina Svitolinová v Monterrey přehrála osm zápasů neporaženou běloruskou kvalifikantku Olgu Govorcovovou a zahraje si o první letošní semifinále. Druhou výhru v sezoně zaznamenala nasazená dvojka Johanna Kontaová z Velké Británie, jež si poradila s Němkou Tatjanou Mariaovou.

Češky ve Stromovce válí. Vyhrály Šafářová, Plíšková, Strýcová a další tři domácí hráčky

Prvním kolem pražského turnaje J&T Banka Prague Open prošlo sedm z deseti domácích tenistek. Karolína Plíšková dnes udělala první krok za obhajobou titulu, když hladce porazila Švýcarku Vögeleovou. Dál jdou i Lucie Šafářová, která se dočkala prvního letošního vítězství, Barbora Strýcová, Lucie Hradecká, Barbora Krejčíková a Markéta Vondroušová.

Wozniacká a Erraniová v Mexiku na úvod nezaváhaly

WTA MONTERREY - Obě největší favoritky turnaje v mexickém Monterrey zvládly svůj úvodní zápas. Dánka Caroline Wozniacká smetla Bělorusku Govorcovovou, nasazená jednička Italka Sara Erraniová potřebovala tři sety na postup přes Slovenku Rybárikovou.

Azarenková kvůli zranění zápěstí odstoupila z Acapulka

WTA ACAPULCO - Nasazená jednička Viktoria Azarenková odstoupila kvůli zranění levého zápěstí z turnaje v Acapulku. Dominika Cibulková tak postoupila bez boje do čtvrtfinále.

Serena v Bastadu odstartovala suverénní výhrou, Barthelová neztratila ani game

WTA BASTAD - Serena Williamsová si s rychlým přechodem z trávy na antuku nedělala těžkou hlavu. Ve švédském Bastadu se v prvním zápase nezdržela na kurtu ani hodinu a vyhrála hladce bez ztráty podání. Na severu Evropy dnes řádila obhájkyně titulu Mona Barthelová, jež vyhrála dvakrát 6-0.

Serena v Londýně vyhrála souboj se sestrou Venus

WIMBLEDON - Serena Williamsová na trávě v All England Clubu přehrála nečekaně snadno svou sestru Venus a po třech letech postoupila do čtvrtfinále Wimbledonu. Už zítra ji vyzve Běloruska Azarenková.

Davisová a Niculescuová v Nottinghamu utekly z celkem třinácti mečbolů

WTA NOTTINGHAM - Amerčanka Lauren Davisová a Rumunka Monica Niculescuová měly ve druhém kole turnaje na trávě v Nottinghamu namále, když vyhrály tříhodinové bitvy až po odvrácení mečbolů. Niculescuová byla jediný míček od vyřazení pětkrát, Davisová dokonce osmkrát.

Strýcová se oklepala z kanára proti Bouchardové, postoupily i Kvitová a Plíšková

WTA MADRID - Prvním kolem turnaje v Madridu prošly všechny čtyři české tenistky. Barbora Strýcová se dnes ve čtvrtém vzájemném souboji s Eugenií Bouchardovou dočkala první výhry, když trápící se Kanaďanku zdolala i přesto, že prohrávala 0-6 a 1-3. Ve Španělsku postoupila po obratu i Petra Kvitová a nezaváhala ani čerstvá šampionka z Prahy Karolína Plíšková.

Plíšková v Praze začala obratem proti Beckové, uspěly i Strýcová a Koukalová

WTA PRAHA - Českým tenistkám se na obnoveném domácím turnaji WTA daří. Z pěti hráček, které už do soutěže v pražské Stromovce vstoupily, nezaváhala ani jedna. V dnešním deštivém a chladném počasí uspěly nejvýše nasazená Karolína Plíšková díky obratu proti Annice Beckové, Barbora Strýcová i Klára Koukalová.

Shenzhen: Kvitová, Smitková i Siniaková odstartovaly novou sezonu vítězně

WTA SHENZHEN - České tenistky dnes byly na turnaji v čínském Shenzhenu stoprocentní. Úspěšný vstup do sezony slaví podle očekáváná Petra Kvitová i talentované Tereza Smitková a Kateřina Siniaková, které ve 2. kole čeká vzájemný souboj o možný souboj s českou jedničkou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist