Gulbis Ernests

Gulbis Ernests

35
muž
Lotyšsko
Datum nar.:
30. 8. 1988
Výška:
191 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 10.
čtyřhra: - / 130.

Veselý porazil Gulbise i počtvrté, v Kitzbühelu ztratil jen tři body po svém podání

ATP UMAG - Jiří Veselý vyhrál s Lotyšem Ernestsem Gulbisem i čtvrtý vzájemný duel. Na antuce v Kitzbühelu zvítězil 6-4 6-1, když po svém podání ztratil jen tři míčky. O druhé letošní čtvrtfinále si zahraje se Slovákem Jozefem Kovalíkem.

Ostrava: Kolář navázal na kvalifikaci a porazil Džazírího. Svrčina nestačil na Gulbise

CHALLENGER OSTRAVA - Zdeněk Kolář na challengeru v Ostravě potvrzuje dobrou formu. Po dvou víkendových výhrách v kvalifikaci dnes porazil zkušeného Tunisana Maleka Džazírího a postoupil do 2. kola. Naopak neuspěl sedmnáctiletý Dalibor Svrčina, který nezaskočil čtvrtého nasazeného Lotyše Ernestse Gulbise.

Rosol v Praze vyhrál tříseťák i s dvojkou Herbertem a je ve čtvrtfinále

CHALLENGER PRAHA - Poslední český zástupce na challengeru na pražských Spojích Lukáš Rosol zdolal druhého nasazeného Francouze Pierra-Huguese Herberta a po třetí třísetové výhře postoupil po téměř roce do čtvrtfinále. V něm na 35letého Čecha čeká o 11 let mladší Rakušan Sebastian Ofner.

Na challenger do Ostravy se chystají Robredo, Gulbis, Troicki či Hyeon Chung

Dřívější pátý hráč světa Tommy Robredo nebo světová desítka Ernests Gulbis budou v příštím týdnu startovat na challengeru Ostrava Open 2020 na antuce v ostravských Komenského sadech. Navzdory koronavirové krizi má letošní ročník rekordní dotaci 156 tisíc dolarů.

Veselý na challengeru v Pau prohrál semifinálovou bitvu s Janowiczem

CHALLENGER PAU - Jiří Veselý v semifinále halového challengeru ve francouzském Pau podlehl po dvou a půl hodinách boje Jerzymu Janowiczovi, když v rozhodujícím tie-breaku neudržel vedení 5-2. Polák, jenž hraje teprve třetí turnaj po více než dvouleté pauze, si o titul zahraje s Lotyšem Gulbisem.

Veselý v Pau vyřadil juniorského šampiona z Melbourne. O finále se utká s Janowiczem

CHALLENGER PAU - Jiří Veselý na challengeru ve francouzském Pau zdolal v souboji dvou bývalých vítězů juniorky Australian Open dvakrát 7-6 domácí osmnáctiletou naději Harolda Mayota a postoupil do semifinále. V něm se nejvýše nasazený Čech střetne s Polákem Jerzym Janowiczem.

Tomic v Delray Beach odflákl finále kvalifikace, přesto si zahraje hlavní soutěž

ATP DELRAY BEACH - Bernard Tomic odflákl finále kvalifikace turnaje ATP v americkém Delray Beach, když za 53 minut uhrál pouhé dva gamy proti Ernestsovi Gulbisovi. Australský talent přesto dostane šanci zahrát si hlavní soutěž, jelikož byl vylosován jako lucky loser.

Rosol v Puné prošel bez ztráty podání kvalifikací turnaje ATP

ATP PUNÉ - Lukáš Rosol uspěl v dvoukolové kvalifikaci turnaje ATP v indickém Puné. Zkušený český tenista si během víkendu poradil ve dvou setech a bez ztráty servisu s Lotyšem Ernestsem Gulbisem i Australanem Matthewem Ebdenem.

Nadal zametl s Carreñem a čeká ho osmifinále s Kyrgiosem. Ten vyhrál bitvu s Chačanovem

AUSTRALIAN OPEN - Rafael Nadal na Australian Open pokračuje bez ztráty setu. Vítěz ročníku 2009 a loňský finalista ve třetím kole ani jednou nepřišel o podání, poradil si s krajanem Pablem Carreñem, s nímž vyhrál i pátý souboj, a při své 15. účasti v Melbourne potřinácté prošel mezi nejlepší šestnáctku. Dalším vyzyvatelem světové jedničky bude domácí Nick Kyrgios.

Gulbis v Melbourne dlouho sháněl tenisové boty. Přesto je poprvé ve 3. kole

Nečekaný problém řešil bývalý desátý tenista světa Ernests Gulbis. Lotyšský hráč po svém propadu žebříčkem na 256. místo světa přišel o sponzora obuvi a při Australian Open dlouho sháněl v Melbourne svou velikost.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist