Hanescu Victor

Hanescu Victor

42
muž
Rumunsko
Datum nar.:
21. 7. 1981
Výška:
198 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 26.
čtyřhra: - / 92.

Indian Wells: Štěpánek v kvalifikaci postupuje. Těžký los pro Berdycha

ATP INDIAN WELLS - Radek Štěpánek po hektickém cestování úspěšně vstoupil do kvalifikace turnaje Masters 1000 v Indian Wells, když zdolal Rumuna Haneska. V Kalifornii už byla rozlosována hlavní soutěž a nechybí v ní česká jednička Tomáš Berdych, byť před třemi dny nedohrál zápas v Davis Cupu. Hned v úvodním zápase by mohl narazit na Argentince Del Potra.

Ferrer ani Verdasco v Bastadu nezaváhali a jsou ve čtvrtfinále

ATP BASTAD - Včera v Bastadu nečekaně zaváhal Tommy Robredo, jeho krajané David Ferrer a Fernando Verdasco ale dnes ve stopách bývalého šampiona nešli a postoupili do čtvrtfinále.

Berdych na úvod Wimbledonu ztratil set, dál jdou i Štěpánek a Hernych

Tomáš Berdych úvodní utkání slavného Wimbledonu zvládnul. S Rumunem Victorem Haneskem sice ztratil první set, v dalších třech sadách už ale nezaváhal a po výhře 6-7 6-1 6-4 6-3 postoupil do druhého kola. V něm je už i Radek Štěpánek, jenž si v úvodním kole poradil 6-2 6-4 6-4 s Pablem Cuevasem z Uruguaye. Úspěšně zvládnul první zápas také kvalifikant Jan Hernych.

Berdych odstartuje Wimbledon proti Haneskovi, může si zopakovat čtvrtfinále s Djokovičem

Utkáním s Rumunem Haneskem zahájí letošní Wimbledon Tomáš Berdych, který by ve čtvrtfinále mohl stejně jako vloni narazit na Novaka Djokoviče. Nenasazení soupeři čekají na úvod i Radka Štěpánka a Lukáše Rosola, které by ale v případě postupu čekali pravděpodobně Djokovič a Rafael Nadal.

Murray se do Paříže vrátil vítězně, porazil Golubjova

FRENCH OPEN MUŽI - Andy Murray začal svůj nejméně oblíbený grandslam Roland Garros vítězně. Brit, který loni v Paříži kvůli zranění chyběl, si poradil ve čtyřech setech s Kazachem Golubjovem.

Berdych s Haneskem nezaváhal. V Oeiras si zahraje o druhý letošní titul

ATP OEIRAS - Včera výhru protrpěl, dnes zvítězil bez problémů. Tomáš Berdych na antuce v Oeiras po soustředěném výkonu smetl Rumuna Haneska a potřetí v sezoně postoupil do finále. O druhý letošní titul se utká s Berlocqem, nebo Gimenem-Traverem.

Berdych se na postup přes Mayera nečekaně nadřel

ATP OEIRAS - Tomáš Berdych měl ve čtvrtfinále antukového turnaje v Oeiras nečekané potíže s Argentincem Leonardem Mayerem. Český tenista po sedmi ztracených gamech v řadě prohrával 3-6 a 0-2, dokázal však prodat své zkušenosti, manko brejku smazal i v třetím setu a postoupil mezi kvarteto nejlepších. Je jediným nasazeným semifinalistou, neboť dnes dohráli Milos Raonic i Marcel Granollers.

Rosol neztratil set ani s Nieminenem, Veselý do čtvrtfinále nepostoupil

Lukáš Rosol pokračuje v cestě za obhajobou titulu na antukovém turnaji v Bukurešti. Ve druhém kole znovu neztratil ani set, Fina Nieminena porazil 6-2 6-4 a v rumunské metropoli prošel jako první do čtvrtfinále. Do něj se naopak poprvé nedostal Jiří Veselý, který nepřekvapil proti Dimitrovovi.

Delbonis v Casablance protáhl vítěznou antukovou sérii

ATP CASABLANCA - Už osm antukových zápasů v řadě neprohrál argentinský tenista Federico Delbonis. V Casablance si poradil i s Rumunem Haneskem a postoupil do semifinále, ve kterém jsou kromě něj už jen Španělé.

Veselý zvládl přechod na antuku. Anderson v Casablance dohrál, Monfils odstoupil

Jiří Veselý si pohodu z Davis Cupu přenesl na turnaj v Casablance, kde dnes postoupil do druhého kola. Dvacetiletý český talent ve svém prvním letošním utkání na antuce porazil Argentince Leonarda Mayera 6-4 a 6-3.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist