Harris Lloyd

Harris Lloyd

27
muž
JAR
Datum nar.:
24. 2. 1997
Výška:
193 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 149. / 31.
čtyřhra: 154. / 82.

Veselý nezvládl ani druhý letošní zápas na akcích ATP, Svrčina je podruhé v kariéře ve druhém kole

Jiří Veselý (30) v letošním roce posbíral tři výhry na grandslamových podnicích, ale obě vystoupení na turnajích ATP zakončil hned na Lloydovi Harrisovi (26). Po Mallorce nestačil na Jihoafričana ani v čínském Zhuhai, kde prohrál souboj bývalých členů TOP 40 žebříčku jednoznačně 4:6, 2:6. Odpoledne naopak uspěl Dalibor Svrčina (20), který si poradil 6:4, 6:3 s domácí divokou kartou Zhe Li (36) a podruhé v kariéře postoupil do druhého kola na nejvyšším okruhu.

Pořádně hořký konec kariéry. Isner na domácím US Open nedotáhl vedení dvou setů a nevyužil mečbol

John Isner (38) se rozhodl na letošním US Open ukončit kariéru a rozlučka s domácími fanoušky mu pořádně zhořkla. Vítěz 16 turnajů ATP a bývalý osmý hráč světa totiž ve druhém kole nedotáhl náskok 2:0 na sety, v rozhodující sadě neproměnil mečbol na returnu a s krajanem Michaelem Mmohem (25) prohrál 6:3, 6:4, 6:7, 4:6, 6:7. Mladší z Američanů zabojuje o své premiérové grandslamové osmifinále proti Jackovi Draperovi (21).

Medveděv na první antukový triumf nenavázal. V Paříži prohrál 1. kolo se Seybothem

FRENCH OPEN - Daniil Medveděv na French Open na premiérový antukový triumf z Masters v Římě nenavázal. Už popáté ze sedmi účastí končí v Paříží hned po svém úvodním vystoupení, letos v něm druhý tenista světa překvapivě podlehl po čtyřech a čtvrt hodinách boje 6:7, 7:6, 6:2, 3:6, 4:6 hráči ze druhé světové stovky Thiagu Seybothovi. Brazilec si při debutu na Roland Garros připsal životní skalp i premiérovou výhru na grandslamu.

Černý kůň turnaje Alcaraz v Miami vyřadil Tsitsipase, obhájce titulu Hurkacz vyzve Medveděva

ATP MIAMI - Carlos Alcaraz vyhrál se Stefanosem Tsitsipasem i druhý vzájemný duel. V osmifinále turnaje Masters v Miami 18letý Španěl zvítězil 7-5 6-3 a svou letošní bilanci vylepšil na 15-2. Mezi osmičkou nejlepších jsou i obhájce titulu a nasazená jednička Daniil Medveděv, které čeká vzájemný souboj o semifinále.

Lonští finalisté končí v prvním kole. V Dubaji dohráli obhájce titulu Karacev i Harris

ATP DUBAJ - Přes první kolo turnaje ATP 500 v Dubaji se nedostal ani jeden z loňských finalistů. Obhájce titulu Rus Aslan Karacev podlehl Američanu Mackenzimu McDonaldovi, Jihoafričan Lloyd Harris nestačil na slovenského lucky losera Alexe Molčana a dál čeká na první výhru v sezoně. Ze tří mečbolů v řadě utekl Ital Jannik Sinner.

Djokovič na US Open ve čtyřech setech přehrál Brooksbyho a čeká ho další souboj s Berrettinim

US OPEN - Novak Djokovič měl proti Jensonovi Brooksbymu mizerný vstup do zápasu, ale nakonec po setech 1-6 6-3 6-2 6-2 a třech hodinách boje 20letého domácího mladíka zdolal a na rozdíl od předchozích dvou ročníků osmifinále US Open zvládl. Další krok v cestě za kalendářním grandslamem bude muset udělat proti Matteovi Berrettinimu, kterého letos porazil ve čtvrtfinále French Open i finále Wimbledonu.

Nadal ve Washingtonu prohrál s Harrisem. Jihoafričan si připsal nejcennější skalp

ATP WASHINGTON - Rafael Nadal na svém prvním turnaji po dvouměsíčním odpočinku končí už po druhém zápase. Při své premiéře na podniku ATP 500 ve Washongtonu 34letý Španěl nestačil na Jihoafričana Lloyda Harrise, kterému podlehl 4-6 6-1 4-6.

Karacev je po vítězství v Dubaji poprvé v Top 30, díky triumfům si polepšily i Kasatkinová a Fernandezová

Aslan Karacev se v Dubaji dočkal svého premiérového titulu na hlavním okruhu a v žebříčku ATP poprvé figuruje v nejlepší třicítce. Polepšily si i vítězky posledních turnajů WTA Darja Kasatkinová a Leylah Fernandezová. Alexander Zverev, vítěz podniku v Acapulku, dál okupuje sedmou příčku.

Loni v létě skoro neznámý. Dnes v Dubaji ruská kometa Karacev slaví premiérový titul a posun do Top 30

ATP DUBAJ - Stupňující se forma Aslana Karaceva po loňském restartu sezony vygradovala ziskem premiérového titulu a rovnou z podniku ATP 500. V Dubaji ve svém prvním finále 27letý Rus porazil 6-3 6-2 o tři roky mladšího Jihoafričana Lloyda Harrise a posune se do Top 30.

Překvapivá semifinále v Dubaji: Harris vyřadil Shapovalova, Karacev zastavil sérii Rubljova

ATP DUBAJ - Lloyd Harris v Dubaji včetně kvalifikace vyhrál už sedmý zápas během jednoho týdne a po cenných skalpech Dominica Thiema a Keie Nišikoriho si dnes vyšlápl i na nasazenou trojku a světovou dvanáctku Denise Shapovalova. Čtyřiadvacetiletý Jihoafričan si tak podruhé v kariéře zahraje finále na turnajích ATP, o premiérový triumf se utká s Rusem Aslanem Karacevem. Ten vyřadil druhého nasazeného krajana Andreje Rubljova a do finále postoupil poprvé v kariéře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist