Hernandez Perez Oscar

Hernandez Perez Oscar

46
muž
Španělsko
Datum nar.:
10. 4. 1978
Výška:
180 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 48.
čtyřhra: - / 90.

Oscar Hernandez ukončil kariéru

Španěl Oscar Hernandez končí s profesionálním tenisem. Bývalý hráč světové padesátky to oznámil v Barceloně na tiskové konferenci, na kterou přišli také někteří jeho bývalí soupeři.

Gonzalez potěšil domácí fanoušky, smetl Hernandeze

Několik dlouhých třísetových bitev bylo k vidění ve včerejších zápasech turnaje v chilském Santiagu. K radosti domácích fanoušků se o postup nemusel bát největší favorit turnaje Fernando Gonzalez. Nejvýše nasazený hráč si se Španělem Hernandezem poradil za necelou hodinu 6-2 a 6-1.

Berdych znovu prohrál se Simonem

Tomáš Berdych vypadl na turnaji ve Valencii v druhém kole. Český tenista nestačil na Francouze Gillese Simona, jemuž podlehl podruhé během tří týdnů. Pátý nasazený vyhrál 6-4 4-6 a 6-3.

V Umagu končí favorizovaní Španělé Ferrer a Almagro

ATP UMAG - V chorvatském Umagu se včera představilo pět Španělů a hned čtyři z nich na své soupeře nestačili. Včetně turnajové dvojky Davida Ferrera a šestky Nicolase Almagra. Čest španělských tenistů zachránil jen Juan Carlos Ferrero, jenž obrátil nepříznivě se vyvíjející zápas se Staracem.

Další skandál? Několik hráčů je prý podezřelých z ovlivňování zápasů

Až dvanáct tenistů, kteří se zúčastní Wimbledonu, je podle britského listu The Independent pod dohledem kvůli podezření z možného ovlivňování zápasů. Jsou prý mezi nimi Rusové, Italové, Argentinci a Španělé, na černé listině figuruje i několik tenistů z první padesátky světového žebříčku. Mezinárodní tenisová federace ITF se odmítla k této informaci vyjádřit.

Ferrer je v Hertogenboschi ve čtvrtfinále, Safinová nezaváhala

Aktuální světová devatenáctka David Ferrer nenapodobil své krajany Verdasca a Robreda, kteří vypadli už včera, a zdolal Oscara Hernandeze. V ženské části turnaje si postup mezi posledních osm zajistila bez větších problémů Dinara Safinová, která zdolala kazašskou tenistku Švedovovou po setech dvakrát 6:3.

Českým zastupcům se v Hertogenboschi nedařilo

Petra Cetkovská a Barbora Zahlavová-Strýcová skončily na turnaji v Hertogenboschi už v prvním kole. Na travnatém povrchu neuhrály proti svým soupeřkám ani set. V soutěži mužů na nizozemské trávě dopadl stejně i Jan Hernych, který nestačil na kvalifikanta Vliegena.V pavouku poslední generálky na Wimbledon zůstala z Češek pouze sedmá nasazená Iveta Benešová.

Berdych balí kufry. Uspěl jen Ivo Minář

FRENCH OPEN MUŽI - Tomáš Berdych si letos v Paříži už nezahraje. V úvodním kole totiž nestačil v pětisetové bitvě na Simone Bolelliho, přestože dokázal dotáhnout ztrátu dvou setů. Štěpánka ve druhém kole tak doplnil pouze Ivo Minář, vypadl totiž i Jiří Vaněk.

2. den na French Open: Vstup do turnaje čeká šest Čechů

V pondělí zasáhne do hry na Roland Garros šest českých tenistů. K úvodnímu utkání na pařížském grandslamu nastoupí devatenáctý nasazený Tomáš Berdych, Lucie Šafářová, Jan Vaněk, Lucie Hradecká, Barbora Záhlavová Strýcová a Ivo Minář.

Los French Open: Federer je v polovině s Djokovičem

Kdo se pokusí zastavit Rafaela Nadala v cestě za pátým triumfem z Roland Garros v řadě? Podle papírových předpokladů by se o to ve finále mohl pokusit vítěz semifinálového duelu Federer - Djokovič. V Paříži o tom rozhodl dnešní los.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist