Jones Francesca

Jones Francesca

23
žena
Velká Británie
Datum nar.:
19. 9. 2000
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 263. / 149.
čtyřhra: 832. / 543.

Mariaová hraje poprvé jako obhájkyně titulu. V Bogotě cestou do finále neztratila ani set

WTA BOGOTÁ - Tatjana Mariaová na antuce v Bogotě porazila v deštěm přerušeném semifinále Britku Francescu Jonesovou a už jen jedna výhra ji dělí od premiérového obhájení titulu. O druhý triumf na okruhu WTA si 35letá Němka zahraje s Američankou Peyton Stearnsovou, jež je ve finále poprvé v kariéře.

Bouchardové nepomohly ani odvrácené mečboly, první čtvrtfinále od září si nezahraje

WTA BOGOTÁ - Eugenie Bouchardová uzavřela své první turnajové vystoupení od lednového Australian Open ve druhém kole a více než půlroční čekání na čtvrtfinálovou účast neukončila. Bývalé světové pětce nepomohly k postupu ani dva odvrácené mečboly v tie-breaku druhé sady, s Kamillou Rachimovovou nakonec po téměř dvouapůlhodinovém boji prohrála.

15letá Bejlek v Olomouci zaskočila i šestnáct setů neporaženou hráčku Top 200 a je ve finále!

ITF OLOMOUC - 15letá Češka Sara Bejlek na domácím antukovém podniku ITF W60 v Olomouci smetla 6-0 6-3 osm zápasů a šestnáct setů neporaženou Britku Francescu Jonesovou (178. v WTA) a na svém teprve čtvrtém turnaji mezi ženami se prodrala už do finále. V něm se utká s Argentinkou Paulou Ormaecheovou.

15letá Bejlek na ITF W60 v Olomouci postoupila již do semifinále

ITF OLOMOUC - Sara Bejlek na domácím antukovém klání ITF W60 v Olomouci překvapivě porazila i 253. ženu světového žebříčku Francouzku Dianu Parryovou a poprvé na turnaji žen postoupila do semifinále. V něm se 15letá hráčka z nadějné generace českých tenistek utká s druhou nasazenou Britkou Francescou Jonesovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist